32+0 haftasında
çok sağol yani 32+3 falan gitsem sorun olmaz ozaman sen ssk.dan mı öğrendin
hoşbulduk seçilciğim ewt çok şukur önumuzdekı haftada eşyaları yerleştiririm işimiz biter Allahın izniyle senın herşey bittimi seçil
merhaba kızlarrrr
napıyorsunuz?
bana evde oturmak yaramadı hergün yemekler tatlılar yapıyorum. birinin beni acilen durdurması lazım.
bide derler yemek pişirirken doyuyorum die anacım ben daha çok acıkıyorum. napcaz bilmiyorum. 100 kiloyla doğuma giderim ben bu gidişle :bbo:
yarın söler
artık evdeyim nasılsa. hastane de evimin karşısında :) zırt pırt giderim ben aartık :)))
kızlar yarın 8 buçukta doktorum programında epidural sezeryanı göstericek.
ayrıca doğum şekilleri hakkında bilgi vereceklermiş. fırsatınız olursa mutlaka izleyin.[/QUOTE]
uynırsan bana çağrı yaparsın ya da ben seni ararım şekerrrrrrrrr okito
canım akşamları karnım davul gibi geriliyor. hastanede ebe bunun kasılma olduğunu sölemişti ayrıca gaz da olabilir dedi. gaz değil ama kasılmaysa bu oluyor akşamları. çok şükür ağrım falan yok. çok yormuyorum artık kendimi. oturarak yapmaya çalışıyorum çoğu şeyi. evde olmak zormuş elim kolum durmuyo ama bir sürü film aldım yatağa bağlamak için kendimi :)) dinleniyorum pelin sık sık.
sende durumlar nasıl?
dün değil evelsi gün benimde çok gergindi bahar yaa sanki yırtılacak gibi bu kasılmamı şimdiiii
bende evde kalkmadan yatıyorum suyumuz azaldığı için 2 haftadır yatak istirahatindeyim.tahlil yaptırıp duruyoruz enfeksiyon ihtimali olmasın diye. sabırsızlıkla doğumu bekliyoruz.erken doğum olabilir
suyun mu azaldı canımmmmmmmm
meyveli pasta var. ahh olsanız burda da beraber yesek. sabah ta erkenden bir yemek yaptım ama demiyim şimdi biraz zahmetli canınız ister falan.
yok şekerim sana evde kalmak yaramayacakkk...sengözlerimebaksanab
kıslaaaaaaar ne yapıyorsunuz?
biz öyküm'le mamamızı yedik geldik
eee bahar evde olmak süper dimi???
seçil sen nasılsın?
ben birşey merak ediyorum oda boyası mı daha sağlıklı yoksa duvar kağıdı mı?
kızlar yarın 8 buçukta doktorum programında epidural sezeryanı göstericek.
ayrıca doğum şekilleri hakkında bilgi vereceklermiş. fırsatınız olursa mutlaka izleyin.
canım akşamları karnım davul gibi geriliyor. hastanede ebe bunun kasılma olduğunu sölemişti ayrıca gaz da olabilir dedi. gaz değil ama kasılmaysa bu oluyor akşamları. çok şükür ağrım falan yok. çok yormuyorum artık kendimi. oturarak yapmaya çalışıyorum çoğu şeyi. evde olmak zormuş elim kolum durmuyo ama bir sürü film aldım yatağa bağlamak için kendimi :)) dinleniyorum pelin sık sık.
sende durumlar nasıl?
bende evde kalkmadan yatıyorum suyumuz azaldığı için 2 haftadır yatak istirahatindeyim.tahlil yaptırıp duruyoruz enfeksiyon ihtimali olmasın diye. sabırsızlıkla doğumu bekliyoruz.erken doğum olabilir
kıslaaaaaaar ne yapıyorsunuz?
biz öyküm'le mamamızı yedik geldik
bilgecim nasıl engel olcan de bakim bana sen :))) ben sana yedirmiyim sonra :dance:
klasik bilge yöntemi cicim :jeyyar:
sen ağzına attığın anda :mymeka: yapıyosun hepsini çıkarmak zorunda kalıyo hastamız :jeyyar:
bana yediremezsin artık şekerim patladı zira :sinifsinif: bir iki güne endokrinciye gidip diyete başlıyorum
noldu şeker yüklemen cnm
infilak etti baharcım sırnaşık şey açlık kan şekeri normal, idrarda glukoz yok bunlar çok güzel... bebekte de şekeri düşündürecek herhangi bir şey yok ki bu süper ötesi... gel gör ki yükleme sonucu maksimum 140 olması gerekirken benimki 203 :1shok:
alalalala nasıl yaaa anlamadım. yanlış mı bakıldı acaba.
yoksa senin şekerliğin de eklenince fazla mı çıktı :1hug:
birde bugünlerde mide yanmam oluyo sizde nasıl durumlar?
laelaelaelaelae Şeniz
yok tatlım doktorlardan birinin dediğine göre vücut şekere duyarlı o yüzden tepki vermişmiş de niye cool takılmıyo benim vücudum niye tepki veriyo yani insan biraz cool olur şakkıdı bırak test geçsin sonra ver tepkini di mi yani şimdi 10 hafta istediğimi yiyemiycem vücudun densizliği yüzünden :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?