2009 Aralık Anneleri

hoşbulduk seçilciğim ewt çok şukur önumuzdekı haftada eşyaları yerleştiririm işimiz biter Allahın izniyle senın herşey bittimi seçil

şimdi aradılar oda takımını getireceklermiş bugün..bi puset kaldı alınacak bi de oda boyası..eşyaları görünce daha bir heyecanlı oluyoo insan ama di miiii?

ben de yaaaa..eşim bile rüyasında beni zayıf görmeye başlamış mesaj mı veriyoo yoksa çok şişko oldun diye anlamadım neymiş "tığ gibiymişimmmm"...dedim arda nerdeydi ben tığ gibiysem:)))))
yarın söler
artık evdeyim nasılsa. hastane de evimin karşısında :) zırt pırt giderim ben aartık :)))

sapık anne olmayalım nütfennnnnnnnnnn

seçilcim ebe bana kasılma demişti ne bilem herkes bişey diyor. en iyisi doktorunla konuşmak.
yarın için ararım ben seni inş uyanırsamm :)

kıslaaaaaaar ne yapıyorsunuz?

biz öyküm'le mamamızı yedik geldik

eee bahar evde olmak süper dimi???

seçil sen nasılsın?

ben birşey merak ediyorum oda boyası mı daha sağlıklı yoksa duvar kağıdı mı?

cnm bence kesinlikle boya sağlıklı duvar kağıdının altı nemden felan küf olabiliyo ve alerjik reaksiyon geliştirebiliyo eltimden şahit oldum sen b.lirsin yinede

kızlar yarın 8 buçukta doktorum programında epidural sezeryanı göstericek.
ayrıca doğum şekilleri hakkında bilgi vereceklermiş. fırsatınız olursa mutlaka izleyin.

gel ben senin yemek yapmana engel oliyim :jeyyar:
sen izleyip bize anlat baharcım biz nasıl izliycez :sinifsinif:

örgü örsene bahar elini de oyalamış olursun yerinden de kalkmamış olursun :hulya:

bende evde kalkmadan yatıyorum suyumuz azaldığı için 2 haftadır yatak istirahatindeyim.tahlil yaptırıp duruyoruz enfeksiyon ihtimali olmasın diye. sabırsızlıkla doğumu bekliyoruz.erken doğum olabilir

dün gittim doktor bebeğin suyunun yüzde 15'inin bizim aldığımız sıvı olduğunu söylemişti eminim sana da söylemişlerdir... e aklımıza gelmişken hadi bakalım herkes koca birer bardak su alsın :içelim:

kıslaaaaaaar ne yapıyorsunuz?

biz öyküm'le mamamızı yedik geldik

hoşgeldinizzzzzzzzz ilik kemik olsun yavrucuğuna

bilgecim nasıl engel olcan de bakim bana sen :))) ben sana yedirmiyim sonra :dance:

klasik bilge yöntemi cicim :jeyyar:
sen ağzına attığın anda :mymeka: yapıyosun hepsini çıkarmak zorunda kalıyo hastamız :jeyyar:

bana yediremezsin artık şekerim patladı zira :sinifsinif: bir iki güne endokrinciye gidip diyete başlıyorum

noldu şeker yüklemen cnm

infilak etti baharcım sırnaşık şey açlık kan şekeri normal, idrarda glukoz yok bunlar çok güzel... bebekte de şekeri düşündürecek herhangi bir şey yok ki bu süper ötesi... gel gör ki yükleme sonucu maksimum 140 olması gerekirken benimki 203 :1shok:

alalalala nasıl yaaa anlamadım. yanlış mı bakıldı acaba.
yoksa senin şekerliğin de eklenince fazla mı çıktı :1hug:

herkese merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben bikaçgündür giremedim kışlıklarla uğraşıyorum.kırmızzı biber kaldırdım bilmem bilirmisiniz.fosul yapıp birde çiğ olarak koydum lazım our doğum sonrası die
birde bugünlerde mide yanmam oluyo sizde nasıl durumlar?

alalalala nasıl yaaa anlamadım. yanlış mı bakıldı acaba.
yoksa senin şekerliğin de eklenince fazla mı çıktı :1hug:

laelaelaelaelae Şeniz
yok tatlım doktorlardan birinin dediğine göre vücut şekere duyarlı o yüzden tepki vermişmiş de niye cool takılmıyo benim vücudum niye tepki veriyo yani insan biraz cool olur şakkıdı bırak test geçsin sonra ver tepkini di mi yani şimdi 10 hafta istediğimi yiyemiycem vücudun densizliği yüzünden :mymeka:

selam kizlar ne acayip seyler ögrenecez bilgecim saglik olsun napican ama cok acayipp:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…