2009 Aralık Anneleri

aaaaaaaaaaaaaa ben 29 haftayi görmusum zaman gecmiyo gecmiyo derken bakale haftamamafoldumben ya daha hic bisey hazir degilki odasini buayin sonuna alacakmisiz ayy daha bissuru ayy fenalik geldii.neyse ben gidim namazimi kilimda gelim geldigimde görusuruz kizlar selam verip kacmis oldum ama malum gec uyaniyorumm

geçmiş olsun cnm. 10 dikkat et bakalım nolcak. inş hemen düşerde bir daha sıkıntıya girmezsin

olcak bi şey yok kuzum 100grlık teste dayanamam onun yerine 10 hafta diyet yapmayı tercih ederim dedim her iki doktor da onay verdi şimdi endokrinoloji uzmanı araştırıyorum... ctesi giderim ptesi de diyete ve düzenli yürüyüşe başlarım 10 hafta biter gider canımız sağolsun kaydirigubbakcemile5

yoğurt yemek istemedim, ayran yaptım kocaman bir bardak ve şuan şurumu kaybetmek üzereyim.. ödeme günü üstelik çok da yoğun.. uykum vaaaaaarrr

aaa 10 hafta yazmışsın bende 10 gün die okuyorum.
off bilge be çokmuşş. dikkat et cnm

boşver canım ya 30 hafta gönlümce yedim 10 hafta kuzum için zehir olsa yutarım düşünürsen yapacağım fedakarlık yaptığım şımarıklıkların 3te 1i kadar kaydirigubbakcemile3

selam kizlar ne acayip seyler ögrenecez bilgecim saglik olsun napican ama cok acayipp:1shok:

garip hakikaten dilek ama sağlık olsun en azından kuzumda en ufak bir sorun bile yok çok şükür :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorummm azıcık uzanıcam
görüşrüz gene

hadi bakalım evde olmanın keyfini çıkar görüşürüz canım Şeniz

ya sizin işiniz daha zor o zaman benim 2-3 gündür böyle ve iğrenç bişey ya bastırmakiçin bişeyler yedikçe daha berbat oluyo:)

yanma başlayınca bir iki yudum soğuk süt içmek iyi geliyor... bardakla değil ama hemen azıcık ve mümkün olduğunca dik oturman gerek daha doğrusu mide üzerine baskı olmamalı ve başın midenden yüksekte olmalı

yoğurt yemek istemedim, ayran yaptım kocaman bir bardak ve şuan şurumu kaybetmek üzereyim.. ödeme günü üstelik çok da yoğun.. uykum vaaaaaarrr

kıyamammmmmmmmmmmmm :sinifsinif:

geçmiş olsun canım diyet yap sen iyisi üzüm çok olgunlaşmış muz meyve suyu beyaz ekmek patates makarna pirinç kızartmalar vs fazla yemezsen yükselmez söylememe gerek yok herhalde tatlı pasta börek yoklmaz:

Arkadasım hiç sorma gecen gün farkında olmadan bilgisayarın karsısında uyuya kalmışım ben:) Allahtan patron felan yoktu p anda . . :))yoğurt çok tehlikeli bi birleşim :)):icecream:

Arkadasım hiç sorma gecen gün farkında olmadan bilgisayarın karsısında uyuya kalmışım ben:) Allahtan patron felan yoktu p anda . . :))yoğurt çok tehlikeli bi birleşim :)):icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saol bilge deniyim şu sütü.

bana da bahar söylemişti ve işe yarıyor bende bir süre kesiyor ama hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım diyet yap sen iyisi üzüm çok olgunlaşmış muz meyve suyu beyaz ekmek patates makarna pirinç kızartmalar vs fazla yemezsen yükselmez söylememe gerek yok herhalde tatlı pasta börek yoklmaz:

biliyorum canım daha önce de diyabet diyeti yaptım da bakalım şimdi sanırım her şeye rağmen 100 grlık testi yaptırmam gerekecek bu da dikkat edecek 1 hafta demek... o da yüksek çıkarsa diyet fisfisfis bilemedim valla herkes ayrı bir şey söylüyor kimi dahiliyeci diyor kimi diyetisyen kimi endokrinci... ben boğazıma dikkat edip bebişimle başbaşa kalmak istiyorum ama beni dinleyen yok :sinifsinif:

Islerimi azcik topladim bakayim dedim napiyosunz

pc göçüyo... iş var... içim daraldı... yoruldummmmm ooooof dünürcüm ooooof :teselli:

delikafaduldenmeyvelerrrrrrrrrrr........ yedinizmi yoksaaaaa.. kaçırdımmmmıııı

pc göçmüştü yazamadım ama ben yedim meyvemi... armut ve muz yedim
4-5 satır yukarıda olgun muz yememem gerektiğini bildiğimi söyleyip şimdi de :roflol: ya napiyim evde son bir tane armut ve muz kalmıştı mecbur kaldım :kedi:

cokacimcoookBiliyomusunuz 32 yıllık hayatım boyunca rejimi düşünmeden gecirdiğim hatta bişey yerken vicdan azabı çekmediğim 7 ay gecirdim :)) ve hala bu şekilde gecircegim inşallah 2 ayım daha var :) hih hi hihi . . bilmem anlatabildimmi

Valla dunur benimde cok fena durumda . Ama ara verdim tansiyonum cikti valla

merhaba canım niye şeker testi için bu kadar bekledin hafta olarak bayağ geç yaptırmışsın bendede gebelik şekeri var 29 haftalık gebeyim ve 7 haftadır dietteyim.ölçümlerimi evde kendi myapıyorum 2 haftada birde diabetteyim

merhaba
açlık kan şekerime düzenli olarak bakılıyordu zaten ve onda bir anomali yoktu (hala da yok gerçi) şeker yükleme testi 28. haftada yapılıyor ben de 29'da yaptırdım çok bir gecikme yok yani şimdi görünen o ki bir hafta dikkat edip 100grlık yaptırcam çünkü sanırım endokrinoloji veya dahiliyeye de gitsem ondan kaçış yok :1no2: onun için paşa paşa 1 hafta diyet yapıcam sonra 100 gr yükleticem :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…