geçmiş olsun cnm. 10 dikkat et bakalım nolcak. inş hemen düşerde bir daha sıkıntıya girmezsin
yanmadığı an var mı diye sorman lazım :1no2:
aaa 10 hafta yazmışsın bende 10 gün die okuyorum.
off bilge be çokmuşş. dikkat et cnm
selam kizlar ne acayip seyler ögrenecez bilgecim saglik olsun napican ama cok acayipp:1shok:
kızlar ben çıkıyorummm azıcık uzanıcam
görüşrüz gene
ya sizin işiniz daha zor o zaman benim 2-3 gündür böyle ve iğrenç bişey ya bastırmakiçin bişeyler yedikçe daha berbat oluyo:)
yoğurt yemek istemedim, ayran yaptım kocaman bir bardak ve şuan şurumu kaybetmek üzereyim.. ödeme günü üstelik çok da yoğun.. uykum vaaaaaarrr
infilak etti baharcım sırnaşık şey açlık kan şekeri normal, idrarda glukoz yok bunlar çok güzel... bebekte de şekeri düşündürecek herhangi bir şey yok ki bu süper ötesi... gel gör ki yükleme sonucu maksimum 140 olması gerekirken benimki 203 :1shok:
Islerimi azcik topladim bakayim dedim napiyosunz
yoğurt yemek istemedim, ayran yaptım kocaman bir bardak ve şuan şurumu kaybetmek üzereyim.. ödeme günü üstelik çok da yoğun.. uykum vaaaaaarrr
Arkadasım hiç sorma gecen gün farkında olmadan bilgisayarın karsısında uyuya kalmışım ben:) Allahtan patron felan yoktu p anda . . :))yoğurt çok tehlikeli bi birleşim :)):icecream:
saol bilge deniyim şu sütü.
geçmiş olsun canım diyet yap sen iyisi üzüm çok olgunlaşmış muz meyve suyu beyaz ekmek patates makarna pirinç kızartmalar vs fazla yemezsen yükselmez söylememe gerek yok herhalde tatlı pasta börek yoklmaz:
Islerimi azcik topladim bakayim dedim napiyosunz
delikafaduldenmeyvelerrrrrrrrrrr........ yedinizmi yoksaaaaa.. kaçırdımmmmıııı
bana da bahar söylemişti ve işe yarıyor bende bir süre kesiyor ama hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile5
biliyorum canım daha önce de diyabet diyeti yaptım da bakalım şimdi sanırım her şeye rağmen 100 grlık testi yaptırmam gerekecek bu da dikkat edecek 1 hafta demek... o da yüksek çıkarsa diyet fisfisfis bilemedim valla herkes ayrı bir şey söylüyor kimi dahiliyeci diyor kimi diyetisyen kimi endokrinci... ben boğazıma dikkat edip bebişimle başbaşa kalmak istiyorum ama beni dinleyen yok :sinifsinif:
pc göçüyo... iş var... içim daraldı... yoruldummmmm ooooof dünürcüm ooooof :teselli:
pc göçmüştü yazamadım ama ben yedim meyvemi... armut ve muz yedim
4-5 satır yukarıda olgun muz yememem gerektiğini bildiğimi söyleyip şimdi de :roflol: ya napiyim evde son bir tane armut ve muz kalmıştı mecbur kaldım :kedi:
Valla dunur benimde cok fena durumda . Ama ara verdim tansiyonum cikti valla
olcak bi şey yok kuzum 100grlık teste dayanamam onun yerine 10 hafta diyet yapmayı tercih ederim dedim her iki doktor da onay verdi şimdi endokrinoloji uzmanı araştırıyorum... ctesi giderim ptesi de diyete ve düzenli yürüyüşe başlarım 10 hafta biter gider canımız sağolsun kaydirigubbakcemile5
merhaba canım niye şeker testi için bu kadar bekledin hafta olarak bayağ geç yaptırmışsın bendede gebelik şekeri var 29 haftalık gebeyim ve 7 haftadır dietteyim.ölçümlerimi evde kendi myapıyorum 2 haftada birde diabetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?