merhaba
açlık kan şekerime düzenli olarak bakılıyordu zaten ve onda bir anomali yoktu (hala da yok gerçi) şeker yükleme testi 28. haftada yapılıyor ben de 29'da yaptırdım çok bir gecikme yok yanişimdi görünen o ki bir hafta dikkat edip 100grlık yaptırcam çünkü sanırım endokrinoloji veya dahiliyeye de gitsem ondan kaçış yok :1no2: onun için paşa paşa 1 hafta diyet yapıcam sonra 100 gr yükleticem :bbo:
bugün hiç çalışasım yok yaw
28 hafta şeker yüklemesi için geç bir tarih canım dikkat et kendine.burdaki arkadaşlarında hepsi yaptırdı şimdiye kadar.tokluğun 203 çok yüksek çıkmış ölçülmeden önceki akşam yada 1 kaç gün çok ağır şeyler yediysen oda etkiliyormuş bilgin olsun.
ölçtürdün müüüüüüü :1shok:
bugün hiç çalışasım yok yaw
aaa burcu çok yüksek geldi banaaaa.. aman dikkat et ya.. çık git evine dinlen.. ay aslında izne çıkmamız gerek..Evet dunur 14-9.5 filan oldu basim cok agridi zaten doktoru aradim dinlen biraz dedi sonra olcturdum dustu . Isten ve yogunluktan .
Meral aynen valla cikip gidesim var
Evet dunur 14-9.5 filan oldu basim cok agridi zaten doktoru aradim dinlen biraz dedi sonra olcturdum dustu . Isten ve yogunluktan .
hemde arkama bile bakmadan gidicenEvet dunur 14-9.5 filan oldu basim cok agridi zaten doktoru aradim dinlen biraz dedi sonra olcturdum dustu . Isten ve yogunluktan .
burcu hayırdır güzelim
neden yükseldi
genelde ne kadardır.
hemen dr sor cnm.
arzuya katılıyorum ama önce dr ara burcuaaa burcu çok yüksek geldi banaaaa.. aman dikkat et ya.. çık git evine dinlen.. ay aslında izne çıkmamız gerek..
çok yüksek dünüüüüüüüür naptın sennnnnnnnnn :1shok: :1shok:
limon bulabiliyorsan limonlu su iç biraz
bilge dünürüne ne oldu böyle:çok üzgünüm:
nazarlaramı geldin
Evet dunur 14-9.5 filan oldu basim cok agridi zaten doktoru aradim dinlen biraz dedi sonra olcturdum dustu . Isten ve yogunluktan .
aaa burcu çok yüksek geldi banaaaa.. aman dikkat et ya.. çık git evine dinlen.. ay aslında izne çıkmamız gerek..
çok yüksek dünüüüüüüüür naptın sennnnnnnnnn :1shok: :1shok:
limon bulabiliyorsan limonlu su iç biraz
hemde arkama bile bakmadan gidicen
arzuya katılıyorum ama önce dr ara burcu
bilge dünürüne ne oldu böyle:çok üzgünüm:
nazarlaramı geldin
öküzün biri sinirlendirmiştir benim dünür de gamsız olmadığı için fırlatmıştır tansiyonu meralcim :sinifsinif:
slm arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım?
Doktoru aradim zaten . 1 Saat sonra yine olctur ara beni dedi dustu sukur . Arzucum eve gidicem de gidemiyorum ki . Su an burayi gormen lazim. Ben ayar yapmadan kimse is yapamiyor. Burasi ihracat firmasi tirlar bile kapida mal cikamiyor su an firmadan . Kut diye gidemiyo insan iste . Sinirlendim dunur ondan cikti zaten ama simdi iyiyim biseyim yok
sorma bilge öküz dedin de her yerde o kadar çok var ki kesin öyle olmuştur..
bu arada, benim ayak ve bacaklarımdaki şişmeler geçmişti bir süredir, dün akşam yine kütük gibi olduğumu farkettim.. bacaklarım baya bildiğin taş gibiydi.. izne ayrılma meselesini konuşayım artık diyorum bizim avukat denen ----torla... maum idari işlere de o bakıyor.. söyliyim bakalım 32 mde izne çıkıyorum diyim.. Mİİİ acaba?? çok kafam karışık ya ama, biraz da kendime vakit ayırayım, günlük yürüyüşe çıkayım, bebeğin hazırlıklarını yapayım dinleneyim filan diyorum kulağa çok mantıklı geliyor.. bir yandan da kaynananam aklıma geliyor başıma ekşimek istiycek filan.. napsam bir türlü çıkamadım içinden..
iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
geçmiş olsun burcu epey bir fırlamış dellendırdıler senı demekkı
ay canım ya:teselli: ya varya bir firmada önemli bir işin olması da kötü benim gibi önemsiz olması da kötü..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?