2009 Aralık Anneleri

bundan sonra odanda limon bulundur en kısa yoldan düşüren şeylerden biri limon suyu dünürcüm
ha tabii öncelikle zıplatma sinirini oynatma tansiyonunu da... o mümkün değilse aban limon suyuna :umursamaz:
allah kolaylık versin dünürcüm valla istemesek de bazen oluyo böyle yapacak bir şey yok elimizden geldiğince minimumda tutmayı deniycez

Selam bacılar nasılsınız bekemmm

iyidir fatmacım sen nasılsın

öküzün biri sinirlendirmiştir benim dünür de gamsız olmadığı için fırlatmıştır tansiyonu meralcim :sinifsinif:
canıııııııımmmmmmmm yaaaaaaa allahın öküzleriiiiiiiiiiiiiii

hayırlısı ne ise öyle olsun
karar senin kararın

ne kadar verici olursan o kadar ustune geliyorlar burcu

Orasi kesin. Ben burda normalde bilgi islem sorumlusu olarak ise basladim zaten meslegimde bu . Sonra zamanla burcu ya nete ilanlari sen veriyorsun insan kaynaklarini da alsana dediler hadi dedim tamam . Sonra bi baktim uretim planlama da bana kalmis. Bigun gorev tanimimi yapar misiniz dedim patrona aa seyy filan dedi adam .Hic izin filan soz konusu bile degil su an . Dogumdan sonra ne zaman toplarsin kendini diyo aklinda sakayla karisik sık sık . Niye diyine aldircam seni arada isleri toparlamak icin deyip laf sokuyor ki kesin. Tabi zaten evde zirt pirt aricak kullanicilar. Mailim calismiyor su dosyayi acamadim filan die.

benım eşimde iş veren ama bunlarla kıyaslayamıyorum bile
hak var vicdan var bunlar 1 maaşla 3-4 kişinin işini yaptıran vicdansızlar

canım yaaaaaaaaa
ne olur kızma sinirlenme
slm arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım?
selam
iyi olmaya çalılşıyoruz
sen nasılsın?
Selam bacılar nasılsınız bekemmm
selam bacım
iyi ne olsun takılıyorusişte:hulya:
yerimseniben bilge bilgelik yaptı
kızlar bebiş odasına nasıl avize mı denır ne denır ne model aldınız benım o eksgım var

amaaaaan pelin o da olmasın be güzelimkaydirigubbakcemile3

kızlar bebiş odasına nasıl avize mı denır ne denır ne model aldınız benım o eksgım var

ben altı kapalı bir model bulursam onu alıcam pelin öbür türlü direkt çocuğun yüzüne çıplak ampul gelecek :sinifsinif:

Bİzde İİyİz bİlgecİm.nasıl oldu Şekerİn cnmmm

yüksek çıktı fatmacım bakıcam bu akşam biraz düşünüp napıcağıma karar vericem endokrine mi gitcem diyetisyene mi yoksa biraz bekleyip 100lük mü yükletcem şu an kararsızım

hadi kızlar ben gidiyorum yarına görüşürüz zemuszemus

dünürcüm o öküzcana söyle getirtmesinler beni istanbula :mymeka: sen de lütfen canının kıymetini bil azcık kuzum ya :1hug:

Soylerim dunurcum :) Hadi kendine ve damadima iyi bak :içelim:

annem çalışıyor bilge artı evde telefon yok zaten.. şimdiden sinyal veriyorum izne çıkınca arkadaşlarımla olcam filan gibi bişeyler sallıyorum bakalım..

bilge pelin ii akşamlar size kendinize dikkat edin.bilgecim aynı sorun bendede var diyet yapmak gerekiyor am kahretsin ki normalde tatlıuı sevmezdim şimdi yasak ya cnm tatlı çekiyor uymaya çalışıyorum ama arada kaçırıyorum bende.umarım sen uyarsın diyete.meralcim sen,n öykü hnm nasıllar

selamlar kızlar nasılsınız kujular nasıl.hesapladımda tahmini doğum tarihine 65 gün var daha çok yaa

ben basak burcuyum takıntılıyım meral olana kadar ay o eksık dıye tuttururum :)
çeşit çok olunca seçmekte zor oluyor tabe
bende detaylara önem veririm benimde takıntılarım vardır ama senin kadar kesin değildir.-tatlicadiarzu-
:a015:iyi bak kendine şekeri bol şekerden tatlı arkadaşım benim:gitme:
kızlar bende çıkıyorum annemlere yuruyeyım geleyım yarın görüşürüz
iyi bak kendine canım:gitme:

fatmacım öykü yaramazıda şişko anneside bomba gibi
sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım.
arzucum bende çıkıyorum ii akşamlar hepinizeee

:gitme:sende kaçıyorsun bürütüüsssssssssss:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…