Doktoru aradim zaten . 1 Saat sonra yine olctur ara beni dedi dustu sukur . Arzucum eve gidicem de gidemiyorum ki . Su an burayi gormen lazim. Ben ayar yapmadan kimse is yapamiyor. Burasi ihracat firmasi tirlar bile kapida mal cikamiyor su an firmadan . Kut diye gidemiyo insan iste . Sinirlendim dunur ondan cikti zaten ama simdi iyiyim biseyim yok
Selam bacılar nasılsınız bekemmm
canıııııııımmmmmmmm yaaaaaaa allahın öküzleriiiiiiiiiiiiiiiöküzün biri sinirlendirmiştir benim dünür de gamsız olmadığı için fırlatmıştır tansiyonu meralcim :sinifsinif:
sorma bilge öküz dedin de her yerde o kadar çok var ki kesin öyle olmuştur..
bu arada, benim ayak ve bacaklarımdaki şişmeler geçmişti bir süredir, dün akşam yine kütük gibi olduğumu farkettim.. bacaklarım baya bildiğin taş gibiydi.. izne ayrılma meselesini konuşayım artık diyorum bizim avukat denen ----torla... maum idari işlere de o bakıyor.. söyliyim bakalım 32 mde izne çıkıyorum diyim.. Mİİİ acaba?? çok kafam karışık ya ama, biraz da kendime vakit ayırayım, günlük yürüyüşe çıkayım, bebeğin hazırlıklarını yapayım dinleneyim filan diyorum kulağa çok mantıklı geliyor.. bir yandan da kaynananam aklıma geliyor başıma ekşimek istiycek filan.. napsam bir türlü çıkamadım içinden..
ne kadar verici olursan o kadar ustune geliyorlar burcu
Sagolasin Pelin . İyiyim ama simdi sadece uyku geldi ustume o gitmedi bi turlu .
Orasi kesin. Ben burda normalde bilgi islem sorumlusu olarak ise basladim zaten meslegimde bu . Sonra zamanla burcu ya nete ilanlari sen veriyorsun insan kaynaklarini da alsana dediler hadi dedim tamam . Sonra bi baktim uretim planlama da bana kalmis. Bigun gorev tanimimi yapar misiniz dedim patrona aa seyy filan dedi adam .Hic izin filan soz konusu bile degil su an . Dogumdan sonra ne zaman toplarsin kendini diyo aklinda sakayla karisik sık sık . Niye diyine aldircam seni arada isleri toparlamak icin deyip laf sokuyor ki kesin. Tabi zaten evde zirt pirt aricak kullanicilar. Mailim calismiyor su dosyayi acamadim filan die.
canım yaaaaaaaaaDoktoru aradim zaten . 1 Saat sonra yine olctur ara beni dedi dustu sukur . Arzucum eve gidicem de gidemiyorum ki . Su an burayi gormen lazim. Ben ayar yapmadan kimse is yapamiyor. Burasi ihracat firmasi tirlar bile kapida mal cikamiyor su an firmadan . Kut diye gidemiyo insan iste . Sinirlendim dunur ondan cikti zaten ama simdi iyiyim biseyim yok
selamslm arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım?
selam bacımSelam bacılar nasılsınız bekemmm
yerimseniben bilge bilgelik yaptıannenle konuşsan izne çıktıktan sonra sürekli seninle olabilecekse kayınvaliden gelmeye kalktığında ev telefonunu hiç açmazsın cepten aradığında dışardayız dersin yerimseniben
sen git izin mevzunu konuş arzucum ve uzatmadan çık çünkü bunlar seni istifaya zorlayacaklar hem zaten aklında dönmemek yok mu senin? dönmeyeceksen 5 haftanı doğum sonrasına bırakmanın da bir anlamı yok ki
kızlar bebiş odasına nasıl avize mı denır ne denır ne model aldınız benım o eksgım var
kızlar bebiş odasına nasıl avize mı denır ne denır ne model aldınız benım o eksgım var
Bİzde İİyİz bİlgecİm.nasıl oldu Şekerİn cnmmm
ben altı kapalı bir model bulursam onu alıcam pelin öbür türlü direkt çocuğun yüzüne çıplak ampul gelecek :sinifsinif:
yüksek çıktı fatmacım bakıcam bu akşam biraz düşünüp napıcağıma karar vericem endokrine mi gitcem diyetisyene mi yoksa biraz bekleyip 100lük mü yükletcem şu an kararsızım
hadi kızlar ben gidiyorum yarına görüşürüz zemuszemus
dünürcüm o öküzcana söyle getirtmesinler beni istanbula :mymeka: sen de lütfen canının kıymetini bil azcık kuzum ya :1hug:
çeşit çok olunca seçmekte zor oluyor tabeben basak burcuyum takıntılıyım meral olana kadar ay o eksık dıye tuttururum :)
:a015:iyi bak kendine şekeri bol şekerden tatlı arkadaşım benim:gitme:ben altı kapalı bir model bulursam onu alıcam pelin öbür türlü direkt çocuğun yüzüne çıplak ampul gelecek :sinifsinif:
yüksek çıktı fatmacım bakıcam bu akşam biraz düşünüp napıcağıma karar vericem endokrine mi gitcem diyetisyene mi yoksa biraz bekleyip 100lük mü yükletcem şu an kararsızım
hadi kızlar ben gidiyorum yarına görüşürüz zemuszemus
dünürcüm o öküzcana söyle getirtmesinler beni istanbula :mymeka: sen de lütfen canının kıymetini bil azcık kuzum ya :1hug:
iyi bak kendine canım:gitme:kızlar bende çıkıyorum annemlere yuruyeyım geleyım yarın görüşürüz
fatmacım öykü yaramazıda şişko anneside bomba gibibilge pelin ii akşamlar size kendinize dikkat edin.bilgecim aynı sorun bendede var diyet yapmak gerekiyor am kahretsin ki normalde tatlıuı sevmezdim şimdi yasak ya cnm tatlı çekiyor uymaya çalışıyorum ama arada kaçırıyorum bende.umarım sen uyarsın diyete.meralcim sen,n öykü hnm nasıllar
arzucum bende çıkıyorum ii akşamlar hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?