valla tatlım 200ün üstü olduğu için kafadan gebelik diyabeti teşhisine giriyo zaten benim doktora dedim direkt diyet yapsam olmaz mı diye... öyle istiyorsanız olur dedi, dünkü doktor da ben sizi diyetisyene yönlendireyim dedi hiç yormayalım sizi 100lükle zaten istemiyordunuz dedi... açlık kan şekerinin normal olması, idrarda glukoz bulunmaması sadece o glukoza tepki verdiğimin göstergesiymiş, kalori sınırlamalı bir diyetle düzene girermiş... ben diyete alışığım ömrüm boyu zayıflama diyeti, şeker diyeti vs yaptım durdum 40 haftayı doldurana kadar bekleyeceksem bile 10 hafta dediğin zehir olsa yutulur yaparım diyetimi doğururum evladımı olur biter hiç stresse falan giremem valla şakkıdı o 100 grlık yüklemeye girsem benim şekerden önce sıkıntıdan tansiyon fırlayacak o daha zararlı...
neyyyyyyyyse çözdük bu mevzuyu da kaldı şimdi iyi bir endokrinolog bulmaaaaak sositososito
s; a hanimlar bende aralik annesi olacam ins. su an 31+3 haftalik hamileyim dr hesaplarina gore 5 aralik dogumun. bebegimin kilosu 1,755 gr doktorum normal dedi.sizlerin ne kadar?
kaç haftalık canımBenim de dün 1900 gramdı. Doktor normalin üst sınırı dedi.
şimdi aradılar oda takımını getireceklermiş bugün..bi puset kaldı alınacak bi de oda boyası..eşyaları görünce daha bir heyecanlı oluyoo insan ama di miiii?
ben de yaaaa..eşim bile rüyasında beni zayıf görmeye başlamış mesaj mı veriyoo yoksa çok şişko oldun diye anlamadım neymiş "tığ gibiymişimmmm"...dedim arda nerdeydi ben tığ gibiysem:)))))
sapık anne olmayalım nütfennnnnnnnnnn
kızlar yarın 8 buçukta doktorum programında epidural sezeryanı göstericek.
ayrıca doğum şekilleri hakkında bilgi vereceklermiş. fırsatınız olursa mutlaka izleyin.[/QUOTE]
uynırsan bana çağrı yaparsın ya da ben seni ararım şekerrrrrrrrr okito
dün değil evelsi gün benimde çok gergindi bahar yaa sanki yırtılacak gibi bu kasılmamı şimdiiii
suyun mu azaldı canımmmmmmmm
yok şekerim sana evde kalmak yaramayacakkk...sengözlerimebaksanab
evet canım suyumuz azaldı. enfeksiyon kontrolü için durmadan tahlil yaptırıyoruz.
gel ben senin yemek yapmana engel oliyim :jeyyar:
sen izleyip bize anlat baharcım biz nasıl izliycez :sinifsinif:
örgü örsene bahar elini de oyalamış olursun yerinden de kalkmamış olursun :hulya:
dün gittim doktor bebeğin suyunun yüzde 15'inin bizim aldığımız sıvı olduğunu söylemişti eminim sana da söylemişlerdir... e aklımıza gelmişken hadi bakalım herkes koca birer bardak su alsın :içelim:
hoşgeldinizzzzzzzzz ilik kemik olsun yavrucuğuna
canım benim kadar su içen yoktur herhalde bu kadar su içmeme rağmen 2 haftadır yerine gelmedi suyum 4 hafta daha idare etsin diye uğraşıyoruz
canım benim kadar su içen yoktur herhalde bu kadar su içmeme rağmen 2 haftadır yerine gelmedi suyum 4 hafta daha idare etsin diye uğraşıyoruz
Esra dayanır inşallah bebişin dört hafta kadar. Peki neden azalıyormuş bu su bir şey diyor mu doktorun?
slm kızlar ii geceler ne yapıyosunuz?
ınceden bı bel agrım war kızla ya
cnm neden kimmse konuşmuyo burda gündüz çok yoğun oluyo akşamda yazmıyolar pek gündüzde yazıyorum hiç kimseden cvp yok bi kaç arkadaş slm veriyo sonra hiç muhabbet yok:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?