2009 Aralık Anneleri

Bilge canım geçmiş olsun. Şeker yüksek çıkmış sanırım biraz.
Bence de 100'lük stresine girmene değmez madem doktorunda böyle önermiş.
Hastane de 4 saat çatladığın gibi o şekerli suyu içmek ve sonrasında vücudunun vereceği tepkiyi beklemek daha strseli.
ınşallah diyetle her şey normala döner ve iyi bir endokrinoji uzmanı bulabilirsin.
Ogluşun çok sağlıklıymış maaşallah. En önemlisi bu zaten.

Dedim ama fikrini değiştirmişsin sanırım. 100'lük yaptırıcakmışsın. Eğer için bu şekilde rahat edecekse tabii ki yaptır canım ama fazla strese sokma kendini.
Beklediğin süre içinde zaten bir yere bırakmıyorlar seni. Yanına kitap dergi falan al. Zaman geçmiyor yoksa.
ınşallah sonuçların iyi çıkar.

Son düzenleme:

canım benim kadar su içen yoktur herhalde bu kadar su içmeme rağmen 2 haftadır yerine gelmedi suyum 4 hafta daha idare etsin diye uğraşıyoruz

Esra dayanır inşallah bebişin dört hafta kadar. Peki neden azalıyormuş bu su bir şey diyor mu doktorun?

slm kızlr bende uyuyup kalmışım valla şaşırdım yarım saat oldu kalkalı şimdide eşim geldi yemek yicez görüşürüz bebişimde acıkmış zaten herkesi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize ii bakın

Esra dayanır inşallah bebişin dört hafta kadar. Peki neden azalıyormuş bu su bir şey diyor mu doktorun?

inşallah canım nedeni belli değil kaçak varmış.enfeksiyon kapmasın diye dua ediyorum enfeksiyon kaparsa erken doğuma neden oluyormuş.istirahat ediyorum işte o zaman su kendini toparlıyormuş.

biliyorsundur belki minik kelebek özlemde suyu bittiği için 2 hafta önce sezeryan oldu bebişi şimdi küvezde.

Evet biliyorum. Ne oluyor böyle aralık annelerine onu da anlamıyorum. Allah daha beterinden saklasın tabii. Hepimiz vaktiyle ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım. Minik kelebek ve ayesbirim de biran önce kavuşsunlar yavrularına.
Aman canım sen de kendine çok dikkat et. Bol bol dinlen.

cnm neden kimmse konuşmuyo burda gündüz çok yoğun oluyo akşamda yazmıyolar pek gündüzde yazıyorum hiç kimseden cvp yok bi kaç arkadaş slm veriyo sonra hiç muhabbet yok:sinifsinif:

cnm neden kimmse konuşmuyo burda gündüz çok yoğun oluyo akşamda yazmıyolar pek gündüzde yazıyorum hiç kimseden cvp yok bi kaç arkadaş slm veriyo sonra hiç muhabbet yok:sinifsinif:

tamam ben anlatım 30+5 oldum bugün sanırım hamilelik 30. haftadan sonra başlıyor kaburgalarım batıyor şekerli yemek istiyorum yiyemiyorum hatta patates üzüm vs bile doya doya yiyemiyorum çünkü şekerim yükseliyor ...........bel ağrına gelince canım dinlenince geçmiyorsa doktorunla görüş sen anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…