2009 Aralık Anneleri

henüz fazla bir hazırlık yapmıyorum ay sonuna doğru hazırlık yapmayı düşünüyorum şimdilik sadece bir iki, tulum aldım sadece beşik alıcam ay sonunda şimdi alsam boş yere yer kaplar diye düşünüyorum bebek erken olursa diyorlar Allah korusun öyle bir şey olursa zaten hastaneden hemen çıkamaz o aldığım beşiğe baktıkça üzülürüm başka bir işe yaramaz

valla cnm benim herşeyim hazır allahıma şükür hi bir eksiğim kalmadı bebeğinde benimde ama bakalım belki çıkar yinede doğuma kadar

aa cnm sen bilirsin ama erken deil bence anca aldın hazırladın sonra kocaman olunca ne yapcaz göbüşlerimiz hazırlayamayız ben şimdiden iki dolaştım almak için yoruldum bide son haftalarımızı bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş fazla ağırlaşmayızda rahat gireriz doğuma:)

canım sebebini yazdım ya erken .........önceden göz gezdirdim olursa bir şey her şey var çarşıda hem benim ikinci bebeğim hiç olmazsa ondan idare eder:lepi:

Son düzenleme:

ALDIKLARINI ALBUM YAPSANA BIZDE GÖRELIMMkaydirigubbakcemile5

ah cnm keşke şu siteyi bi örenebilsemde yapsam bebişimin fotolarını bile koyamadım daha koyamıyorum anca cvp yazabiliyorum bide alıntı herşeyi biliyorum pcyle ilgili bi tek şu siteyi kullanamıyorum:sinifsinif:

ah cnm keşke şu siteyi bi örenebilsemde yapsam bebişimin fotolarını bile koyamadım daha koyamıyorum anca cvp yazabiliyorum bide alıntı herşeyi biliyorum pcyle ilgili bi tek şu siteyi kullanamıyorum:sinifsinif:

SANA DIYOM AMA DAHA BENDE YAPAMIYOM ALBUMkaydirigubbakcemile3 ÖGRENIRIZ INSALLAH

bana diyene bakopuyorumnanaktan ben albüm yaptım ama resimleri yükleyemedimkaydirigubbakcemile3

cnm sen nerdensin bu arada

cnm cv biraz gec oldu ama benim nazli kocam sitem yapiyodu netle ugrasiyosun benle ilgilenmiyosun diye ondan okuyamadim simdi okudum uyududa heriffkaydirigubbakcemile3 ben finlandiyadanim canim aslim kahramanmaras turkbayragi

yarın doktor kontrolüm var.. aynı zamanda çalışabilir raporu alıcam. ne götürmem gerek yanımda acaba? birazdan hastaneye ya da bizim insan kaynaklarına soracağım. bugün benim 32+0.

kafam karman çorman oldu bir sürü insan bir sürü farklı şey söyledi ebrucum :bbo: ben de nihayetinde yıllardır beni takip eden kadın doğumcumu dinlemeye karar verdim bu akşam endokrinolojiye gitcem o doktor ne önerirse onu yapıcam bakalım şakkıdı

günaydın.. kimse yok galiba henüz.. :)

günaydın kaydirigubbakcemile5 gelirler şimdi

Gunaydin dunurcum :1hug:

günaydın canım Şeniz nasıl oldun tansiyon pansiyon sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…