valla cnm benim herşeyim hazır allahıma şükür hi bir eksiğim kalmadı bebeğinde benimde ama bakalım belki çıkar yinede doğuma kadar
aa cnm sen bilirsin ama erken deil bence anca aldın hazırladın sonra kocaman olunca ne yapcaz göbüşlerimiz hazırlayamayız ben şimdiden iki dolaştım almak için yoruldum bide son haftalarımızı bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş fazla ağırlaşmayızda rahat gireriz doğuma:)
ah cnm keşke şu siteyi bi örenebilsemde yapsam bebişimin fotolarını bile koyamadım daha koyamıyorum anca cvp yazabiliyorum bide alıntı herşeyi biliyorum pcyle ilgili bi tek şu siteyi kullanamıyorum:sinifsinif:
cnm sen nerdensin bu arada
günaydın herkese zemuszemus
günaydın.. kimse yok galiba henüz.. :)
Bilge canım geçmiş olsun. Şeker yüksek çıkmış sanırım biraz.
Bence de 100'lük stresine girmene değmez madem doktorunda böyle önermiş.
Hastane de 4 saat çatladığın gibi o şekerli suyu içmek ve sonrasında vücudunun vereceği tepkiyi beklemek daha strseli.
İnşallah diyetle her şey normala döner ve iyi bir endokrinoji uzmanı bulabilirsin.
Ogluşun çok sağlıklıymış maaşallah. En önemlisi bu zaten.
Dedim ama fikrini değiştirmişsin sanırım. 100'lük yaptırıcakmışsın. Eğer için bu şekilde rahat edecekse tabii ki yaptır canım ama fazla strese sokma kendini.
Beklediğin süre içinde zaten bir yere bırakmıyorlar seni. Yanına kitap dergi falan al. Zaman geçmiyor yoksa.
İnşallah sonuçların iyi çıkar.
günaydın.. kimse yok galiba henüz.. :)
Gunaydin dunurcum :1hug:
yarın doktor kontrolüm var.. aynı zamanda çalışabilir raporu alıcam. ne götürmem gerek yanımda acaba? birazdan hastaneye ya da bizim insan kaynaklarına soracağım. bugün benim 32+0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?