günaydın canım Şeniz nasıl oldun tansiyon pansiyon sengözlerimebaksanab
İiyiyim dunur cok sukur. Dun gittim kizima avize oyuncak biseyler aldim ikeadan kendime geldim .Artik hic gezemiyorum ya .
Eylül düzeltti yaniaman maşallah... eeeee daha iyi günlerimiz dünür geçen gün ultrasonda bakan doktor önümüzdeki 4 hafta şu anki kilosunu tam olarak 2ye katlayacağı için en çok zorlanacağınız haftalar olacak dedi... bunu bana 29. haftanın içindeyken söyledi... 33-34 yapar senin de var demek ki 1-2 hafta daha azabın
İiyiyim dunur cok sukur. Dun gittim kizima avize oyuncak biseyler aldim ikeadan kendime geldim .Artik hic gezemiyorum ya .
Ve o haftalarda calisiyor olcaz daha . Ben bugunde ufak tefek biseyler alcam en son pazar gunu cikip iste kendime biseyler bakcam ve alisveris faslini kapatcam . Zaten bi kismini da netten vermistim . Artik cantayi hazirlicam bu hafta . İste bi sonraki hafta da balkon kapanirsa kasim basina kadar insallah bitircem herseyi sonra 2 gun istanbula yakin biyere 1 saatlik gibi bi yere gidip kafami dinlemek istiyorum valla.
en güzeli valla dünür ama benim hiç umudum yok sanki her şey son dakikaya kalacak gibi geliyor akannehir
Kirma umudumu dunur ...
günaydın herkese
hiç keyfim yok bugün bizim boya işleri hala bekliyo şimdide p.tesiye kalmış ama hala neden olduğunu anlayamadım sevgili eşimin annesi ile babasının başlatmalarını bekliyoruz. hiçbişey yetişmicek tam evin altını üstüne getiricekler ben doğurucam iyice sinirlenmeye başladım artık...........
günaydıııınnnn anneler ve bebekleri....opuyorumnanaktan
Bu arada bisey sorcam . Biz dogumdan sonra ne zaman ssk dan para alcaz ve ne kadar alcaz bilgisi olan var mi ?
günaydın herkese
hiç keyfim yok bugün bizim boya işleri hala bekliyo şimdide p.tesiye kalmış ama hala neden olduğunu anlayamadım sevgili eşimin annesi ile babasının başlatmalarını bekliyoruz. hiçbişey yetişmicek tam evin altını üstüne getiricekler ben doğurucam iyice sinirlenmeye başladım artık...........
Hic gerilme Oznur hepimiz oyleyiz valla. O kadar cok sey var ki . Benimde esimin sallamasi sonucunda oldu hep son gune kaldi . Hala bile ya ne var yetisiriz telas yapma filan diyor .
günaydın.. kimse yok galiba henüz.. :)
günaydın herkese zemuszemus
Gunaydin dunurcum :1hug:
Gunaydinlar
günaydıııınnnn anneler ve bebekleri....opuyorumnanaktan
günaydınnnnnn zemuszemus
"niye bu kadar panik yapıyosun yetişir" demiyo mu? altın cümle :mymeka:
günaydın arkadaşlar.. bugün moralim çok bozuk, hergün biraz daha ağırlaşıyorum, kısıtlı hareketler çok canımı sıkmaya başladı, sırf yataktan doğrulup kalkmam 5 dakikamı alıyor.. hepimiz böyle olduk farkındayım da işte bazen bugün olduğu gibi çok koyuyor insana beziyorum resmen... gece kaburgalarım ve ciğerlerim sızım sızım sızlıyor.. şiştikçe de şiştim.. kendimi çizgi filmlerdeki gibi makyaj yapmış filler oluyor ya hani dişi, onlara benzetiyorum..mafoldumben ne giysem çok garip duruyor.. bu çok çok güzel bir dönem her kadın için bunu da biliyorum ama şuan böyle hissediyorum işte..:çok üzgünüm:
Bu arada bisey sorcam . Biz dogumdan sonra ne zaman ssk dan para alcaz ve ne kadar alcaz bilgisi olan var mi ?
Bizde aldigimiz para yatmiyor ssk olarak o yuzden fark oynayacaktir .
-Yetisir ya takma kafana
-Gerilme hic bosuna
-Yapariz yapariz
-Yetisir yetisir..
günaydın arkadaşlar.. bugün moralim çok bozuk, hergün biraz daha ağırlaşıyorum, kısıtlı hareketler çok canımı sıkmaya başladı, sırf yataktan doğrulup kalkmam 5 dakikamı alıyor.. hepimiz böyle olduk farkındayım da işte bazen bugün olduğu gibi çok koyuyor insana beziyorum resmen... gece kaburgalarım ve ciğerlerim sızım sızım sızlıyor.. şiştikçe de şiştim.. kendimi çizgi filmlerdeki gibi makyaj yapmış filler oluyor ya hani dişi, onlara benzetiyorum..mafoldumben ne giysem çok garip duruyor.. bu çok çok güzel bir dönem her kadın için bunu da biliyorum ama şuan böyle hissediyorum işte..:çok üzgünüm:
ben kendi yaşadığımı anlatayım.. benim maaşımı şirket düzenli olarak ödemişti ve ben doğum izni sonrası ssk'dan para alıp şirkete vermiştim. yani maaşım kadar almıştım SSK'dan ödeme. ama insan kaynaklarının söylediğine göre SSK'nın hesabı her zaman şirketinkini tutmuyormuş. biraz az veya biraz daha fazla alabiliyormuşsun. yani ortalama maaşın kadar diyelim.
16 hafta sonunda yapıyor SSK ödemeni toplu olarak.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
o fark vergi kaçağı oluyor yanilmaz: şikayet etsen ne cezası var biliyo musun kaydirigubbakcemile3
- panik yapma yetişir
- yahu niye geriliyosun bi saatlik iş
- hayatım sen bunlarla canını sıkma iki saatte biter
- gerilme boşuna
- boşa panik yapıyosun
- şu .... bitsin ilk iş onu halledicez merak etme :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?