o fark vergi kaçağı oluyor yanilmaz: şikayet etsen ne cezası var biliyo musun kaydirigubbakcemile3
- panik yapma yetişir
- yahu niye geriliyosun bi saatlik iş
- hayatım sen bunlarla canını sıkma iki saatte biter
- gerilme boşuna
- boşa panik yapıyosun
- şu .... bitsin ilk iş onu halledicez merak etme :mymeka:
günaydın arkadaşlar.. bugün moralim çok bozuk, hergün biraz daha ağırlaşıyorum, kısıtlı hareketler çok canımı sıkmaya başladı, sırf yataktan doğrulup kalkmam 5 dakikamı alıyor.. hepimiz böyle olduk farkındayım da işte bazen bugün olduğu gibi çok koyuyor insana beziyorum resmen... gece kaburgalarım ve ciğerlerim sızım sızım sızlıyor.. şiştikçe de şiştim.. kendimi çizgi filmlerdeki gibi makyaj yapmış filler oluyor ya hani dişi, onlara benzetiyorum..mafoldumben ne giysem çok garip duruyor.. bu çok çok güzel bir dönem her kadın için bunu da biliyorum ama şuan böyle hissediyorum işte..:çok üzgünüm:
günaydıın kızlaaar.meyboncuum üzülme canııım kendini sadece öyle hisseden sen değilsiin bendee varıııım bendeee.
Hmm bizde oyle degil. Ssk dan aliyorsun ve sirket ssk ya tam odemiyorum . Resmi maas bankaya yatiyor digeri elden veriliyor . Resmi diye yatan kisim maasimin 1/3 u kadar . Ama aradaki farki da maalesef sirket vermiyor .
tüm derdin sıkıntın bu olur inşallah! allah başka dert vermesin.. :içelim:
Hmm bizde oyle degil. Ssk dan aliyorsun ve sirket ssk ya tam odemiyorum . Resmi maas bankaya yatiyor digeri elden veriliyor . Resmi diye yatan kisim maasimin 1/3 u kadar . Ama aradaki farki da maalesef sirket vermiyor .
ayy deli olucam ben yaa zaten sabırsız hiç bekleyemeyen bi insandım şimdi zaman daraldıkça dahada kötü oluyorum patlamama az kaldıııı
niye böyle bunlar ya bişey yapılacaksa yapılır biter yılan hikayesine döndü resmen
Biliyorum dunur bilmez miyim ama geri donecegim icin bisey yapamiyorum .
-Sen tadini cikar ben hepsini bitiririm
- Ne var ki bunda bu kadar kafana takiyorsun balkon kapancak yerlescek bu kadar
- Bu hafta sonu yapmayalim sonra yapariz olur mu yorgunum
-Hemen dogmuyor ya o zamana kadar 50 kere biter
-Bugun aricam ev sahibini... Hmmm unuttum aramayi yarin aricam ama ...
aman da kıyamam :teselli: mantığın işin doğrusunu söylüyor işte daha diyecek bir şey yok... amaaaaa şunu da düşün erkek anneleri kız annelerinden daha güzel oluyor hamilelik dönemindeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5
lafım meclisten dışarı tabii laelaelaelaelae
yüzdük kuyruğuna geldik sıkın dişinizi biticeeeeeek sonra özliycez bu günleri :teselli:
bendede durum aynı burcu ve ben çalışmaya başlayalı 1 yıl olmadı daha. Burdaki ilk hamile çalışanda benim nasıl yapacaklar ne uygulayacaklar hiiç bilmiyorum. Belkide komple işten çıkarırlar izne çıkmak istediğimde.
aman da kıyamam :teselli: mantığın işin doğrusunu söylüyor işte daha diyecek bir şey yok... amaaaaa şunu da düşün erkek anneleri kız annelerinden daha güzel oluyor hamilelik dönemindeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5
lafım meclisten dışarı tabii laelaelaelaelae
yüzdük kuyruğuna geldik sıkın dişinizi biticeeeeeek sonra özliycez bu günleri :teselli:
ooooooh suyundan da koysalarmış :mymeka: doğum öncesi izin kullandırtmıyo, doğum sonrası sıkça telefonla taciz edecekler ve çağıracaklar belli ki üstelik vergi kaçırıyolar ve de ücretsiz izin gibi bir şeye denk geliyor "sözde" çalışmayacağın dönemlmaz: allah islah etsin diyorum turkbayragi
bendede durum aynı burcu ve ben çalışmaya başlayalı 1 yıl olmadı daha. Burdaki ilk hamile çalışanda benim nasıl yapacaklar ne uygulayacaklar hiiç bilmiyorum. Belkide komple işten çıkarırlar izne çıkmak istediğimde.
sırnaşık şey size bir şey diyeyim mi bu muhabbet uzarsa ya bütün gün birbirimizin gazını alırız adamlar huzur bulur ya da iyiden gaz veririz bu haftasonları zehir olur :roflol:
kız bebek güzelleşmek için annenin güzelliğini alırmış akıllıııııııımmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 erkek anneye güzellik katarmış ehmmmmmm şakkıdı
gunaydın nasılsınız keyifler nasıl
azönce kanaldde dogum izledim epidural agladım valla bebiş dogarken
ay öznuuur senle aynı durumdayız.. bende dün akşam söyledim 32+0 da iznimi kullanacağımı.. bakalım nolcaaak:sinifsinif:
ay öznuuur senle aynı durumdayız.. bende dün akşam söyledim 32+0 da iznimi kullanacağımı.. bakalım nolcaaak:sinifsinif:
:mymeka:Lafa bak ya daha guzel olurmus ....
Ah dunur sorma neler var soylencek ama . Bu yil zam olmadi kriz nedeniyle maalesef. Aslinda kriz arkadasina sigindilar maalesef diger isverenler gibi. Ama bir tadilat yapiliyor su an firmaya 3 trilyon civari tuttu.
Komple seni isten cikarirsa cok buyuk cezasi var Oznur yapamaz onu yaparsa da zaten mahkemeye verirsin iyi tazminat alirsin. Seni 4 aylik ucretli izin + 6 aylik ucretsiz izin zamaninda cikaramaz .
Valla dunur ben bombayi dun aksam duydum . Bizim bi arkadasta hamile ayni haftadayiz ve yan blokta oturuyor . Dun bana diyor ki ben hafta sonu yardima gidicem . Anlamadim basta hii filan oldu. Badana yapcakmis yardima cagirdi filan dedi. Sonrasini soylemeye gerek yok sanirim :)
Su konuyu kapatir misin dunur :mymeka:
ya? nasıldı anlatsana.. Banu hanım mıydı doğumu yaptıran?
bakalım arzucum herşeyin hayırlısı tabi şimdi bunları düşünüp bide ona canımı sıkmak istemiyorum aslında ama herşeyi kafaya takıyorum işte dün gece yatana kadar ağladım yine
yaa sinirlerim çok bozuk gerçekten seninde dediğin gibi hareketlerimin kısıtlanması ve başkalarından yardım beklemek çok canımı sıkıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?