2009 Aralık Anneleri

Biliyorum dunur bilmez miyim ama geri donecegim icin bisey yapamiyorum .

-Sen tadini cikar ben hepsini bitiririm
- Ne var ki bunda bu kadar kafana takiyorsun balkon kapancak yerlescek bu kadar
- Bu hafta sonu yapmayalim sonra yapariz olur mu yorgunum
-Hemen dogmuyor ya o zamana kadar 50 kere biter
-Bugun aricam ev sahibini... Hmmm unuttum aramayi yarin aricam ama ...

aman da kıyamam :teselli: mantığın işin doğrusunu söylüyor işte daha diyecek bir şey yok... amaaaaa şunu da düşün erkek anneleri kız annelerinden daha güzel oluyor hamilelik dönemindeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5
lafım meclisten dışarı tabii laelaelaelaelae

günaydıın kızlaaar.meyboncuum üzülme canııım kendini sadece öyle hisseden sen değilsiin bendee varıııım bendeee.

yüzdük kuyruğuna geldik sıkın dişinizi biticeeeeeek sonra özliycez bu günleri :teselli:

Hmm bizde oyle degil. Ssk dan aliyorsun ve sirket ssk ya tam odemiyorum . Resmi maas bankaya yatiyor digeri elden veriliyor . Resmi diye yatan kisim maasimin 1/3 u kadar . Ama aradaki farki da maalesef sirket vermiyor .

ooooooh suyundan da koysalarmış :mymeka: doğum öncesi izin kullandırtmıyo, doğum sonrası sıkça telefonla taciz edecekler ve çağıracaklar belli ki üstelik vergi kaçırıyolar ve de ücretsiz izin gibi bir şeye denk geliyor "sözde" çalışmayacağın dönem lmaz: allah islah etsin diyorum turkbayragi

Hmm bizde oyle degil. Ssk dan aliyorsun ve sirket ssk ya tam odemiyorum . Resmi maas bankaya yatiyor digeri elden veriliyor . Resmi diye yatan kisim maasimin 1/3 u kadar . Ama aradaki farki da maalesef sirket vermiyor .

bendede durum aynı burcu ve ben çalışmaya başlayalı 1 yıl olmadı daha. Burdaki ilk hamile çalışanda benim nasıl yapacaklar ne uygulayacaklar hiiç bilmiyorum. Belkide komple işten çıkarırlar izne çıkmak istediğimde.

sırnaşık şey size bir şey diyeyim mi bu muhabbet uzarsa ya bütün gün birbirimizin gazını alırız adamlar huzur bulur ya da iyiden gaz veririz bu haftasonları zehir olur :roflol:

:kedi:Şenizhihoyyyt:sinifsinif::CüvCüv:
öylemi dersin

ay öznuuur senle aynı durumdayız.. bende dün akşam söyledim 32+0 da iznimi kullanacağımı.. bakalım nolcaaak:sinifsinif:

:mymeka:Lafa bak ya daha guzel olurmus ....

Ah dunur sorma neler var soylencek ama . Bu yil zam olmadi kriz nedeniyle maalesef. Aslinda kriz arkadasina sigindilar maalesef diger isverenler gibi. Ama bir tadilat yapiliyor su an firmaya 3 trilyon civari tuttu.

Komple seni isten cikarirsa cok buyuk cezasi var Oznur yapamaz onu yaparsa da zaten mahkemeye verirsin iyi tazminat alirsin. Seni 4 aylik ucretli izin + 6 aylik ucretsiz izin zamaninda cikaramaz .

:kedi:Şenizhihoyyyt:sinifsinif::CüvCüv:
öylemi dersin

kız bebek güzelleşmek için annenin güzelliğini alırmış akıllıııııııımmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 erkek anneye güzellik katarmış ehmmmmmm şakkıdı

sırnaşık şey size bir şey diyeyim mi bu muhabbet uzarsa ya bütün gün birbirimizin gazını alırız adamlar huzur bulur ya da iyiden gaz veririz bu haftasonları zehir olur :roflol:

Valla dunur ben bombayi dun aksam duydum . Bizim bi arkadasta hamile ayni haftadayiz ve yan blokta oturuyor . Dun bana diyor ki ben hafta sonu yardima gidicem . Anlamadim basta hii filan oldu. Badana yapcakmis yardima cagirdi filan dedi. Sonrasini soylemeye gerek yok sanirim :)

Kızlar günaydın kahvaltı yaptım megadyn pronatalı içtim ama midem felaket bulanıyo nabıcam bilmiyorum sizler nasılsınız??

ay öznuuur senle aynı durumdayız.. bende dün akşam söyledim 32+0 da iznimi kullanacağımı.. bakalım nolcaaak:sinifsinif:

bakalım arzucum herşeyin hayırlısı tabi şimdi bunları düşünüp bide ona canımı sıkmak istemiyorum aslında ama herşeyi kafaya takıyorum işte dün gece yatana kadar ağladım yine
yaa sinirlerim çok bozuk gerçekten seninde dediğin gibi hareketlerimin kısıtlanması ve başkalarından yardım beklemek çok canımı sıkıyo zaten

keşkeeeeeeeeeeeeee :roflol: öyle bir tazminat öderler ki ilaç gibi olur kızlar sırnaşık şey ben canı gönülden benim kurumun öyle bir şey yapmasını umarım ama yapmazlar o ayrı akannehir hele bir de benim ağustosta 9 yılımın bittiği düşünülürse yapmasalar daha akıllıca olur şakkıdı

öyle derler dünür ben napiyim yaaaaaaa siz güzel bebeler doğurcanız bizimkiler çirkin olsa da olur ya o hesap işte naniknanik

bunlar da lafa gelince helal para lafı ediyodur :1no2: şeref yoksunu öküzler :mymeka:

aha öznur ve arzu bakın dünürüm da aynı şeyi söylemiş rahat olun en kötü ihtimalle mahkemeler var bu memlekette turkbayragi

e gelsin eylülün odaya da yardım etsin dünür iyiymiş o öyle laelaelaelaelae

Su konuyu kapatir misin dunur :mymeka:

sustummmmm Şeniz

gunaydın nasılsınız keyifler nasıl
azönce kanaldde dogum izledim epidural agladım valla bebiş dogarken

kan göstermek yasak değil mi ya nasıl doğum yayınlayabiliyolar bunlar CADIARZU

Analık İş görmezlik (Doğum Parası) Hesaplama PEK (Brüt Maaş) ile o dönemin çalışılan günsayılarına bakılarak hesap ediliyor.

Temmuz-900 TL-30 GÜN Ağustos-900 TL-30 GÜN Eylül -900 TL-30 GÜN ------------------------ 2.700 TL-90 GÜN

2.700 / 90 = 30 TL GÜNLÜK

Günlük kazançın 2/3 kadar hesaplanıyor.

30 TL. 2/3= 20 TL. Günlük olarak verilecek ödenek

8 hafta + 8 Hafta = (56+56) =112 GÜN YAPAR

112*20 = 2.240 TL. ödenek verilir (damga vergisi kesintisi yapılır.)

gunaydın nasılsınız keyifler nasıl
azönce kanaldde dogum izledim epidural agladım valla bebiş dogarken

günaydın pelincim bende internetten izliyorum bol bol:))
bazıları çok korkunç ama bazılarıda çok güzel gerçekten ağlıyorum bende izlerken

canını sıkma öznurcum ya
erkek mılletı rahat işte hepsi aynı
zaten asıl koyan be iyi olsam bunların hepsi hallolur psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…