keşkeeeeeeeeeeeeee :roflol: öyle bir tazminat öderler ki ilaç gibi olur kızlar sırnaşık şey ben canı gönülden benim kurumun öyle bir şey yapmasını umarım ama yapmazlar o ayrı akannehir hele bir de benim ağustosta 9 yılımın bittiği düşünülürse yapmasalar daha akıllıca olur şakkıdı
öyle derler dünür ben napiyim yaaaaaaasiz güzel bebeler doğurcanız bizimkiler çirkin olsa da olur ya o hesap işte naniknanik
bunlar da lafa gelince helal para lafı ediyodur :1no2: şeref yoksunu öküzler :mymeka:
aha öznur ve arzu bakın dünürüm da aynı şeyi söylemiş rahat olun en kötü ihtimalle mahkemeler var bu memlekette turkbayragi
e gelsin eylülün odaya da yardım etsin dünür iyiymiş o öyle laelaelaelaelae
sustummmmm Şeniz
kan göstermek yasak değil mi ya nasıl doğum yayınlayabiliyolar bunlar CADIARZU
Kızlar günaydın kahvaltı yaptım megadyn pronatalı içtim ama midem felaket bulanıyo nabıcam bilmiyorum sizler nasılsınız??
bakalım arzucum herşeyin hayırlısı tabi şimdi bunları düşünüp bide ona canımı sıkmak istemiyorum aslında ama herşeyi kafaya takıyorum işte dün gece yatana kadar ağladım yine
yaa sinirlerim çok bozuk gerçekten seninde dediğin gibi hareketlerimin kısıtlanması ve başkalarından yardım beklemek çok canımı sıkıyo zaten
canını sıkma öznurcum ya
erkek mılletı rahat işte hepsi aynı
zaten asıl koyan be iyi olsam bunların hepsi hallolur psikolojisi
burcu eylulemı aldın avize
nasıl bişey
Valla yalan yok ben donmesem buraya filan aradaki farki catir catir alirim . Mahkemeye bile veririm ki vermistim bi kere eski firmami boyle bir olayda kendileri anlasti benle. Ama geri donmeyi dusunuyorum o yuzden cok otemiyorum .
bende bir keresinde D smartta izlemiştim epidural sezeryen. 3,5 yaşındaki oğlumla birlikte.. çünkü sürekli soruyordu kardeşim karnından nasıl çıkacak diye. sadece güzel görüntüler gösterdiler. şimdi herkese şu şekilde anlatıyor: '' doktor amcalar annemim karnından kardeşimi ayağından tutarak çıkaracaklar. sonra temizleyecekler ve anneme verecekler.'' kaydirigubbakcemile3 bir de acımıyor mu diye sordu. doktor amcalar hiç acıtmadan yaparlar dedim. naniknanik
ah canım benim yaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan öp bizim için oğluşunu kocaman adam olmuş da annesini kardeşini düşünürmüşşşşşşşşş
selamm herkese.nasılsınızz guzel annişler,,bebişlerr nasıl
bernadan ses seda yok mu bana mı oyle geldi
kızlaaar şuanda gözlerim dolou dolu oldu.. çok heyecanlı ve mutluyum, annemlerin iş yerinde Gülden abla var.. bebeği almışlar sabah, 3,5 kilo doğmuş annem aradı haberi verdi..oğluşumuz geldi diye.. ay nasıl heyecanlandıım...
bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı
Pelin İkeanin sitesinde bulamadim ya
bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?