2009 Aralık Anneleri

Valla yalan yok ben donmesem buraya filan aradaki farki catir catir alirim . Mahkemeye bile veririm ki vermistim bi kere eski firmami boyle bir olayda kendileri anlasti benle. Ama geri donmeyi dusunuyorum o yuzden cok otemiyorum .

Kızlar günaydın kahvaltı yaptım megadyn pronatalı içtim ama midem felaket bulanıyo nabıcam bilmiyorum sizler nasılsınız??

günaydın bugün benim midem de berbat niyekine kafamçokkarıştı

farz et ki çıkardılar nolcak sengözlerimebaksanab vereceksin mahkemeye alacaksın maddi manevi koçum gibi tazminatını bebeğine de istediğin kadar kendin bakacaksın öznurcum daha ne yerimseniben 6. aydan sonra iş aramaya başlarsın şimdi kriz muhabbeti de hafifledi zaten... ha ayrıca daha uzun süre bulamazsan ne olur yani çocuğunla vakit geçirirsin kiiiiiiiiiiii daha ortada fol yok yumurta yok :umursamaz:
dün benim de çok bozuldu sinirlerim ağladım zırladım sonra Umut bebekle konuşmaya başladım "üzülme sakın... üzgün değilim sadece birikmiş azıcık... artık sabırsızlanıyorum gelsen de kavuşsak... seni çok istiyorum çok bekliyorum" vs vs iki dakika sonra bir kudurmaya başladı anlatamam resmen teselli etti beni ilk defa bu kadar uzun süre ve bu kadar belirgin hareketler yaptı başka zaman yapmazdı... sonra kıkırdamaya başladım uçtu gitti bütün sıkıntım... deneyin bebeklerimiz bize can yoldaşı arkadaşlar onlarla paylaşın görürsünüz nasıl teselli edecekler sizi yerimseniben

SÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTTTTTTT YOĞUUUUUUUURRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTT

bende bir keresinde D smartta izlemiştim epidural sezeryen. 3,5 yaşındaki oğlumla birlikte.. çünkü sürekli soruyordu kardeşim karnından nasıl çıkacak diye. sadece güzel görüntüler gösterdiler. şimdi herkese şu şekilde anlatıyor: '' doktor amcalar annemim karnından kardeşimi ayağından tutarak çıkaracaklar. sonra temizleyecekler ve anneme verecekler.'' kaydirigubbakcemile3 bir de acımıyor mu diye sordu. doktor amcalar hiç acıtmadan yaparlar dedim. naniknanik

Valla yalan yok ben donmesem buraya filan aradaki farki catir catir alirim . Mahkemeye bile veririm ki vermistim bi kere eski firmami boyle bir olayda kendileri anlasti benle. Ama geri donmeyi dusunuyorum o yuzden cok otemiyorum .

zaten her şey o noktada kopuyor dünürcüm... elemanın gözü ayrılmayı yerse nasılsa mahkeme yoluyla alır canımıza da okur diye bir şey yapamıyor şirketler ama dönme planı olan ve çoğunlukla maddi nedenlerle işi kaybetmeyi göze alamayanlara her türlü adiliği yapıyorlar maalesef :sinifsinif: bu adam senin için her şeye rağmen çalışacak işte memnun etsene di mi yooooooook :umursamaz:

ah canım benim yaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan öp bizim için oğluşunu kocaman adam olmuş da annesini kardeşini düşünürmüşşşşşşşşş

selamm herkese.nasılsınızz guzel annişler,,bebişlerr nasıl

kızlaaar şuanda gözlerim dolou dolu oldu.. çok heyecanlı ve mutluyum, annemlerin iş yerinde Gülden abla var.. bebeği almışlar sabah, 3,5 kilo doğmuş annem aradı haberi verdi..oğluşumuz geldi diye.. ay nasıl heyecanlandıım...

bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı

eh hadi bakalım allah 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin bizleri de sağlıkla o günlere eriştirsin :Saruboceq:

bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı

herhangi bir devlet hastanesi diye biliyorum ben arzucum ama kesin bilgim yok
bahar rapor aldı biliyorsun ona soralım özel hastaneden olmuş mu ssk'ya mı gitmiş

Pelin İkeanin sitesinde bulamadim ya

altı açık mı dünürcüm? malum avize odanın tam ortasında yatağı nereye koyarsam koyayım avizenin altındaki boşluktan çıplak ışık bebeğin gözüne gelir diye düşünüyorum ama internette de dışarda da spot tarzı olmadıkça altı kapalı avize göremedim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…