Pelin İkeanin sitesinde bulamadim ya
bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı
benim kz ıyı maşallah,,hareketlı 8 den beri,,uyutmadı annesını..ben bı tuhafım,,canım hıç bışıey yapmak ıstemıyo,,araada nefesim daralıyo,,hayırlısı bakalım...dun mothercare den azramızın hastane cıkışını aldık,,7 li atletler vardı paket onlardan aldım,3lü banyo havlusu paketini aldık,,kendıme bı emzırme sutyenı bulamadım ya önü dikişsiz..bı de kadın bı paket verdı elıme 5 lı hastane çamaşırı dedı anlamadım aama aldım ,,actım baktım boyle tek kullanımlık kulot sanırım ne işime yarayacaksa bılmıyorum???biz iyiyyiz sen bebiş nasılsınız
kızlaaar şuanda gözlerim dolou dolu oldu.. çok heyecanlı ve mutluyum, annemlerin iş yerinde Gülden abla var.. bebeği almışlar sabah, 3,5 kilo doğmuş annem aradı haberi verdi..oğluşumuz geldi diye.. ay nasıl heyecanlandıım...
bu arada kızlar ben medical park göztepeye gidiyorumn ya, raporu sssk dan mı almam gerekecek yoksa benim hastanenin ki yeterli olcak mıııı
altı açık mı dünürcüm? malum avize odanın tam ortasında yatağı nereye koyarsam koyayım avizenin altındaki boşluktan çıplak ışık bebeğin gözüne gelir diye düşünüyorum ama internette de dışarda da spot tarzı olmadıkça altı kapalı avize göremedim :1no2:
Merhaba aralık anneleri, arada bir gelip yazdıklarınızı okuma fırsatı buluyordum. İlk aylarımda bir kaç yorumum vardı ama işlerimin yoğunluğu dolayısıyla yazmaya vakit bulamıyordum.Maşallah okadar hızlısınızki yetişmekte zorlanıyorum:bbo: Benimde doğum tarihim 25 aralık inşallah. Cinsiyetimiz erkekyavaş yavaş kıyafetlerimizi almaya başladık. Sizlere sormak istedim aldığınız kıyafetler %100 pamuk mu? şunun için soruyorum, ben heveslenip birkaç yerden tulumlar almıştım ama onların etiketlerine bakıyorum da %100 pamuk yazmıyor. Çok ta beğenerek aldım.mafoldumben
Alti acik kapali baktim ama hic oyle bisey gozume carpmadi. Bi de komidine gece lambasi seklinde bisey alcam bugun .Rahatsiz etmesin kizimi
güadın kuzucucklarrrr
gecmısı okuyamadım
uzun uzun kalamadım kuzura bakmayın herkesler ıyımı
berna iyiymiş girecekmış birazdan topige
Bende geldim aslında hep burdayımda 1 saattir geçmişi okuyorum ..sütümü içtim elmamı yedim . .inşallah elma yanklı olur bebişlerimiz hepimizn .. söylemesi ayıp buzluga bişey ler attım kış için 3 gündür onlarla ugrasıyorum . .kocada gececi olup evde olmayınca pek rahat yapılıyo bu işler :)Ama benim oğlum dün akşam hiç hareket etmedi biraz yoruldum sanırım 1 gibi uyandım hala ses sda yok ..sonra ugraş sırt üstü yattım yok hafif baskı yok sonra birden bi tekmeledi işte o an dünyalar benim oldu . .Halit efem delikanlım olcak inşallah ve hepimizin evlatlarını Allah bizlere sağlıkla bağışlasın . .kızlarımız güzel oğullarımızda yakışıklı olsun :)):1hug::1hug::hooray:
kızzzlarr bikaç halı ekledim bir fikir verin hangisi güzel
aynen benım oglusumda hıcc durmadı 7 denberı kıpır kıpır masallah
uyan anne dıyo galıba
ama sırtım karnım belım agrıyo artık yaaa
jımlastıkde yapamıyorum
hareketsız kaldıkca agrım artıyor
ıyı bılgecım ya
klasık sırt ve karın agrılarım
onun dısında kocısımı ozledım
aaa epey derdım warmıs yaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?