2009 Aralık Anneleri

gunaydın nasılsınız keyifler nasıl
azönce kanaldde dogum izledim epidural agladım valla bebiş dogarken
ay insan nasıl duygulanıyor, biz o an da napcaz kızlar
Ben de oraya gidiyorum canım. Gökmen Bey'e. hastanenin raporu yeterli..
bende mehtap hanıma gidiyorum canım.. karşılaştık mı acaba???? :)))
İnşallah bir de ssk ya gitmek gerekmez ya ..
amin pelincim teşekkürler.. darısı dediğin gibi hepimize sağlıcakla inşallah..

inşallah darısı başımıza canımmm
doktoruna bi sor ama geçerli diye biliyorum
ben geçen sordum benimkine başka yere gitmene gerek yok dedi.
öyle umarım öznur..

Kızlar bugün çok halsizim beeeen bide boğaz enfeksiyonum var her yerim dolmuş hastayımm.

dert değil ki bunlar yerimseniben allaha bin şükür derdimiz bu kadar olsun hepimizin :Saruboceq:

ewet allahıma sukurler olsunn
sızınde war yanı dımı agrılarınız
ama bazen bol eadet sancısı gıbı hafıf bı sancı gelıyo ama bacaklarımda hıssedıyorum
sonra gecıyo

tünaydınnn canlaörım nasılsınızzzzzzz? sabahki doğumu birçok kişi izlemiş bebek dünyaya gelir gelmez ağladımmm..darısı hepimizin başına inşallah...bu arada arda cımın odası dün geldi o kadar güzel kii çatılı falan mavi-beyazher an içinden bir çizgifilm kahramı çıkacakmış gibi:))) sizlşerde ne var ne yok

ben ogluma besık almak ıstıyorum yatak odama koymak ıcın bı de cekmecelı bı sıfonyer tarzı bıse
nerde alayım hıc bılmıyorum hıc bıseyım yok henuz

ama bazen bol eadet sancısı gıbı hafıf bı sancı gelıyo ama bacaklarımda hıssedıyorum
sonra gecıyo

olmaz olur mu :1ninca: sabah dünürcüğüme de söyledim önceki gün ultrasonda bakan kadın doğumcu dedi ki "önümüzdeki 4 hafta gebeliğinizin en zorlu 4 haftası olacak çünkü bu dört haftada bugüne kadarkinden hızlı büyüyerek bir anda şu anki kilosunun iki katına çıkacak ve bu süre zarfında uykunuz, nefesiniz, beliniz ve sırtınız kabusa dönüşecek" kaydirigubbakcemile3 29. haftamın içinde bunu söylediğine göre 30-34 arası tam kabus dönem demektir burada söylenip söylenip mutlu mesut çekicez arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 çünkü aslında bu ağrılar sancılar her şeyin yolunda olduğunun göstergesi... ayesbirim ve minik kelebek'i düşünün eminim şu an aynı sıkıntıları çekiyor olmayı tercih ederlerdi yerimseniben aklıma gelmişken hazır bugün günlerden cuma, öğle vakti de yaklaşıyor lütfen arkadaşlarımıza ve tanıdık tanımadık tüm hamile ve lohusalara ve bebeklerine dua etmeyi unutmayın :Saruboceq:

tşk kızlaarr
bende 1.yi beğendim ama 255 tl 2.de 170 kararsız kaldım yani

1. haba marka di mi öznur sengözlerimebaksanab

ayyy amiiiin seçilcim ya bizde görelim sağlıkla o günleri inşallah..
senin eşyaları bile gelmiş bebişin bizde daha çok iş var çooooook((

evt haba marka sanırım muhteşem halıları var

tşk kızlaarr
bende 1.yi beğendim ama 255 tl 2.de 170 kararsız kaldım yani

1.çok pahallıymış öznur heryerde dunyanın ındırımı var halılarda sen bilirsin tabı de 1 pahallı geldı bana

hadi gözunaydın seçil ogluşun hayırlı saglıklı gunlerde kullansın inşallah
ekle birara resim görelim odasını

sonra gecıyo

benımde adet sancısı gibi hissedip doktora gittiğim oldu sıklaşırsa ihmal etme

allah içini doldurmak nasip etsin seçilcim :Saruboceq: opuyorumnanaktan benim kafam biraz ağır ama genel olarak iyiyim kendim ve oğluşum adına şakkıdı

ayyy amiiiin seçilcim ya bizde görelim sağlıkla o günleri inşallah..
senin eşyaları bile gelmiş bebişin bizde daha çok iş var çooooook((

unutmaya çalışalım öznurrrrrrrrr suyla sarhoş olup unutabilir miyiz ne dersin :içelim:

evt haba marka sanırım muhteşem halıları var

hakikaten süper işler yapıyorlar ama pahalı yaaaaaa :umursamaz: gerçi düşününce uzun yıllar kullanabileceği bir desen seçilirse fisfisfis %100 avusturalya koyun yünü diye biliyorum ben onları ben de bir iki modellerini kestirdim gözüme :jeyyar:

banada pahalı geldi aslında ama bakalım odası bi yerleşsinde (inşallah görürsem o günleri)
ona göre alırım artık birisini

haklısın bılgecım
artık katlanıcaz ben o zor gunlerı yasıyorum demekkı
allahım herksee yardımcı olsun

:içelim: başlıyorum içmeye işe yarar inşallah

aynen pelıncım
sıklasırsa zaten gıderımde
doktorum dedıkı
dogum sancısı geldıgını zaten anlarsın
kalk gıdelım dedırtır agrılar zaten dedi..
panık yapma arada sancı olur karnında bebek war dıye rahatlatmıstı benı
ınsallah zamanında gelır bebeklerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…