aynen pelıncım
sıklasırsa zaten gıderımde
doktorum dedıkı
dogum sancısı geldıgını zaten anlarsın
kalk gıdelım dedırtır agrılar zaten dedi..
panık yapma arada sancı olur karnında bebek war dıye rahatlatmıstı benı
ınsallah zamanında gelır bebeklerımız
olmaz olur mu :1ninca: sabah dünürcüğüme de söyledim önceki gün ultrasonda bakan kadın doğumcu dedi ki "önümüzdeki 4 hafta gebeliğinizin en zorlu 4 haftası olacak çünkü bu dört haftada bugüne kadarkinden hızlı büyüyerek bir anda şu anki kilosunun iki katına çıkacak ve bu süre zarfında uykunuz, nefesiniz, beliniz ve sırtınız kabusa dönüşecek" kaydirigubbakcemile3 29. haftamın içinde bunu söylediğine göre 30-34 arası tam kabus dönem demektir burada söylenip söylenip mutlu mesut çekicez arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 çünkü aslında bu ağrılar sancılar her şeyin yolunda olduğunun göstergesi... ayesbirim ve minik kelebek'i düşünün eminim şu an aynı sıkıntıları çekiyor olmayı tercih ederlerdi yerimseniben aklıma gelmişken hazır bugün günlerden cuma, öğle vakti de yaklaşıyor lütfen arkadaşlarımıza ve tanıdık tanımadık tüm hamile ve lohusalara ve bebeklerine dua etmeyi unutmayın :Saruboceq:
süpersin bilgecim yaa..ben de mi sorun var diyodum kendi kendime ..eğilme yetimi kaybettm ,sağ göğsümün altından sürekli acı bir tekme yiyorum..akşamları gerginlik,sırt ve bel alğrılakrı ona kezaa..bütün gün boş boş yatasım var...demekki normalmiş inşallah en ufak halleri ile atlatırız :))))
1. haba marka di mi öznur sengözlerimebaksanab
ayyy amiiiin seçilcim ya bizde görelim sağlıkla o günleri inşallah..
senin eşyaları bile gelmiş bebişin bizde daha çok iş var çooooook((
1.çok pahallıymış öznur heryerde dunyanın ındırımı var halılarda sen bilirsin tabı de 1 pahallı geldı bana
hadi gözunaydın seçil ogluşun hayırlı saglıklı gunlerde kullansın inşallah
ekle birara resim görelim odasını
amin bitanemmmmm...hepimizin bebişleri inşallahhh..yarın burda olmuyor sunuz di mi olsun ben kendi albümüme eklerim ya yarın ya da p.tesi günü..
benımde adet sancısı gibi hissedip doktora gittiğim oldu sıklaşırsa ihmal etme
allah içini doldurmak nasip etsin seçilcim :Saruboceq: opuyorumnanaktan benim kafam biraz ağır ama genel olarak iyiyim kendim ve oğluşum adına şakkıdı
şöyle bir gözümüzü kapasak açsak doğum zamanı gelmiş olsa di miii?
unutmaya çalışalım öznurrrrrrrrr suyla sarhoş olup unutabilir miyiz ne dersin :içelim:
Kızlar bugün çok halsizim beeeen bide boğaz enfeksiyonum var her yerim dolmuş hastayımm.
belkide .. ben genelde cumartesi saat 11 civarında orda oluyorum.
bursa daki tanıdığım arkadaşlara göre ben geç bile kalmışım öznur:)))anlamadımm yaniii..psikolojik baskıdan hallettik daha doğrusu:))ama dün akşam odadan çıkasım gelmedi..bi setlerine bakıyorum şampuanını kokluyorumm sonra da gel gell hayırlısı ile 10 aralık diyorummm:))
:içelim: başlıyorum içmeye işe yarar inşallah
beşiği modoko dan aldım body lerini de mothercareden aldım diğerlerinin çoğu hediye zaten
gule gule gıysın canım,,hepsı cok hoşuma gıttı.bodylerı bende mothercareden aldım..beşiğinide senınkı gıbı dolapsız aldım 180 tl ye mothercareden fakat içinin setini beğenemedım bı turlu,,senın kı hoşmuş.gercı babanesi alacak ama benım benım beğendımığmmi alsın gelınce dıye araştırıyorumkaydirigubbakcemile3
kızlaarrrrrrr aklıma gelmışken sorıyımmm,,sız balık yağı hapı yutuyomusunuzzzz hergünn????
selaaammm kızlaaaaaaarrrrrrr
Allahtan Pelin şekeri aradı da.. hakkaten yaa kaç gündür girmiyorum dedim =)
biraz sinirlerimi hoplattılar.. Murat'ı yanıma vermediler.. ben de izne ayrılıcam diye, başka bi okuldan daha geçen sene atanan ve müdürlükle alakası olmayan bi çocuk verdiler... bi şeyden anladığı yok, beni arayıp duruyor... ben kocamı yanıma aldıramyroum, 4 ücretli ve bu çocuğu veriyorlar.. biz de zaten vazgeçtik artık istemekten...
hastane çantasını hazırladım bebişimin.. benimkiler de ütülenip yerleşecek.. ayy ne heyecan yaa !!!! şifonyerini de yerleştirdim.. resmen oturdum bebişin gelmesini bekliyorum
ee siz nasılsınız?
bi de şunu soracağım 31+ da mı rapor alıyoruz? 32+0 da alsak olur mu? pazartesi alıcam da.. olmazsa sat'ımı 1 gün geç söylerim :jeyyar:
sabah oglum tıtrıyodu karnımda
gecede hıckırıyodu
sımdıde tepıklıyo
allahım ne guzel seyler ya
valla seçilcim daha bunlar benim iyi günlerim dün 30. haftaya girdim daha... o yüzden gözümüzü kapatıp açalım bebişimiz kucağımızda olsun diye bir şey henüz dilemedim... karnımdaki dönüşleri vuruşları iletişimi öyle büyülüyor ki beni çok çok memnunum orada olmasından ve ne sırt ağrısı ne bel ağrısı bu hissiyatımı bozmuyor... şimdilik kaydirigubbakcemile3 önümüzdeki haftalarda sanırım ben de artık tamam canım benim karnımda olman güzel de hadi artık vakit gelsin demeye başlarım sırnaşık şey
Gunaydın kuzular ve annişler
birazdan yıne doktora gıdıcem kızlar
bacagım şişiyo ama nedense sadece sol bacagım şişiyo,sagda bısey yok cadıarzu
neden olabılır acaba kızlar yaa bı fıkrı olan var mı?
elbette bu çok güzel ama koklamak kucağına almak daha da güzel olacak inşallahhh.....yerimseniben
selaaammm kızlaaaaaaarrrrrrr
Allahtan Pelin şekeri aradı da.. hakkaten yaa kaç gündür girmiyorum dedim =)
biraz sinirlerimi hoplattılar.. Murat'ı yanıma vermediler.. ben de izne ayrılıcam diye, başka bi okuldan daha geçen sene atanan ve müdürlükle alakası olmayan bi çocuk verdiler... bi şeyden anladığı yok, beni arayıp duruyor... ben kocamı yanıma aldıramyroum, 4 ücretli ve bu çocuğu veriyorlar.. biz de zaten vazgeçtik artık istemekten...
hastane çantasını hazırladım bebişimin.. benimkiler de ütülenip yerleşecek.. ayy ne heyecan yaa !!!! şifonyerini de yerleştirdim.. resmen oturdum bebişin gelmesini bekliyorum
ee siz nasılsınız?
bi de şunu soracağım 31+ da mı rapor alıyoruz? 32+0 da alsak olur mu? pazartesi alıcam da.. olmazsa sat'ımı 1 gün geç söylerim :jeyyar:
kızlaarrrrrrr aklıma gelmışken sorıyımmm,,sız balık yağı hapı yutuyomusunuzzzz hergünn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?