günaydın
garip şey... doktordan dönünce bize de söyle neden olurmuş CADIARZU
kızlaarrrrrrr aklıma gelmışken sorıyımmm,,sız balık yağı hapı yutuyomusunuzzzz hergünn????
günaydın arkadaşlar.. bugün moralim çok bozuk, hergün biraz daha ağırlaşıyorum, kısıtlı hareketler çok canımı sıkmaya başladı, sırf yataktan doğrulup kalkmam 5 dakikamı alıyor.. hepimiz böyle olduk farkındayım da işte bazen bugün olduğu gibi çok koyuyor insana beziyorum resmen... gece kaburgalarım ve ciğerlerim sızım sızım sızlıyor.. şiştikçe de şiştim.. kendimi çizgi filmlerdeki gibi makyaj yapmış filler oluyor ya hani dişi, onlara benzetiyorum..mafoldumben ne giysem çok garip duruyor.. bu çok çok güzel bir dönem her kadın için bunu da biliyorum ama şuan böyle hissediyorum işte..:çok üzgünüm:
korkup gelmemezlik etmesin diye kendisine söylemiyorum ama poposunu kemircem seçil poposunuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 hiçbir şey öpüp koklayabilmek dokunmak gibi olamaz güzelim de napalım kendimizi kandırıyoruz işte yerimseniben
hehehhee ne ayıklıcam yaa...burnumuzda tüttün ulennnnnnnn :mymeka: aramasak demek aklına gelmiyoruz hamile ve alıngan kadınlara söylenecek laf mı şimdi bu bernaaaaaa mafoldumben
kötükedihüso ehe ehe ayıkla şimdi pirincin taşını da görem :jeyyar:
32+0'da alınıyor diyorlardı
canooooooooomm yatak odanız gelmiş oh oh maşallahhoşgeldin şekerrrrrrrrrr..gerilme bakiiim sen...arya cım nasıl ..özledim seni kuzummmm yaaa..torpil falan olmuyor mueşinin durumu için?
ben 3 aydan sonra hiçbir ilaç kullanmadımmm...
ewet beyazbeyazcım
aralıklarla tık tık yapıyo hıckırıyo 3 dakıka rahat suruyo benım
dün benim ayaklarımdan en az iki ayak çıkardı öyle şişmişti ki bacaklarım da taş gibiydi.. oğlumda iki gündür çok az kımıldıyor.. ne güzel hareketliydi...
kızlar izin zamanını bende 31+4 alıyorumnaniknaniknaniknanikhaftaya c.tesi zemuszemus:lepi: ama az önce hastayım heryerim döküüyo dolmş diyorum kimseden cvp gelmedi senağlama
geçmiş olsun canım, kusura bakma izin muhabbeti bebe hazırlıkları muhabbeti derken, gözümüzden kaçmıştır, zaten biliyosun çoğumuz iş yerinden yazışıyoruz, geriye dönük okusakta sürekli, bazen bir iki tane gözden kaçırdığımız mesaj oluyor, hatta bazen bize hitaben yazılmış mesajları bile gözden kaçırdığımız olabiliyor.. şuan nasılsın?
hadi ben yemeğe kaçtım görüşürüz herkese afiyet, bebişlere ilik kemik olsunnnnnnn
ewet beyazbeyazcım
aralıklarla tık tık yapıyo hıckırıyo 3 dakıka rahat suruyo benım
Kızlar tÜnaydııııın ben yenİ geldİm geÇmİŞİ okuyum gelİyİm bakalım ne havadİsler var
arkadaşım aklında bulunsun hareketini alamadığın zamanlarda şekerli bir şey yiyip sol yanının üzerine yatıp 20 dakika kadar beklemen gerekiyor... dinlenince de tepki veriyorlar ama esas benim doktorumun söylediği oydu... hareket yoksa şekerli bir şey ye, sol yanının üzerinde en az 20 dakika bekle istediğin tepkiyi alırsın almıyorsan zaten beni ara demişti yerimseniben
selam kızlar nasılsınız bklmmm
tşk kızlaarr
bende 1.yi beğendim ama 255 tl 2.de 170 kararsız kaldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?