2009 Aralık Anneleri

günaydın
garip şey... doktordan dönünce bize de söyle neden olurmuş CADIARZU

KALP DAMAR LA ALAKALI BISEY OLABILIR MI ACABA BILGE YAA :çok üzgünüm:
MALUM O KADAR DA KILO ALINCA KORKMAYA BASLADIM VALLA mafoldumben

ewet beyazbeyazcım
aralıklarla tık tık yapıyo hıckırıyo 3 dakıka rahat suruyo benım

Kızlar tÜnaydııııın ben yenı geldım geÇmıŞı okuyum gelıyım bakalım ne havadısler var

kızlaarrrrrrr aklıma gelmışken sorıyımmm,,sız balık yağı hapı yutuyomusunuzzzz hergünn????

canım int bir sitede balık yağı hapının hamilelere sakıncalı olduğunu okudum tabiii tam bilgim yok doktoruna danış mutlaka

SORMA ARZUCUM,BENDE RESMEN NEFESIMI POPOMDAN ALIYORUM.
GOBEGIMDENN NEREDEYSE LAVABOYA YANASIP YUZUMU BILE YIKAYAMIYORUM,HER SEFERINDE AYAKLARIMI ISLATIP CIKIYOM.PSİKOLOJIK OLARAK DA COK KOTÜYUM VALLA BENDE BUGUN,AYAK TIRNAKLARIMI KESEMIYORUM MESELA,IKI GUN ONCE KENDI KENDIME AGDA YAPMAYA KALKTIM BECEREMEDIM.SONRA BASKA BIR YONTEM DENEYIM DEDIM KANLAR İÇİNDE KALDIM SONRA DA GOZ YASLARII mafoldumben

ben de bilge yaaa..o kadar çok özledim ki ...annem diyo kii "bu kadar düşkün ve anaç olacağını tahmin etmezdim"... ben de poposunu ısırcam,ayaklarını ısırcammm:)))

hehehhee ne ayıklıcam yaa... işim gücüm mü yok ..

ya valla hastane çantası ile uğraştım yavaş yavaş.. yatak odasını düzenledim falan.. aslında dedim ki, eğer girersem çıkamam akşama kadar, ,işler de kalır.. ütüsü , yerleştirmesi falan.. daha dün annem bi kaç parça daha yolladı bursadan. bugün de onlar yıkanacak.. birikince hiç yapamam be bio cum.. bu arada hafta sonu yazdım okudun mu bilmiom, tekrardan mutlu bir yıl diliyorum, bebişinle eşinle... tüm sevdiklerinle!!!!

afiyet de olsun
hoşgeldin şekerrrrrrrrrr..gerilme bakiiim sen...arya cım nasıl ..özledim seni kuzummmm yaaa..torpil falan olmuyor mueşinin durumu için?

ben 3 aydan sonra hiçbir ilaç kullanmadımmm...
canooooooooomm yatak odanız gelmiş oh oh maşallah BEYAZ eşyaları da diz de öyle vereyim kızımı =)

torpillik bişi gerekmiyo, anlayışsızlar o kadar.. beni merkezdeki bi okula vermişler ama taa nerde.. napayım ben o okulu, bekar kızlar bile yürünecek mesafede çalışıyor. bana güya iyilik yapıyolarmış, yiyim o iyiliği.. biz muratı benim okula istedik ki bi durum olursa araba da altımızda atlar hastaneye gideriz diye.. anlatamıyorsun ki anacım neyse.....

sen nasılsın yaffrum?
ewet beyazbeyazcım

dün benim ayaklarımdan en az iki ayak çıkardı öyle şişmişti ki bacaklarım da taş gibiydi.. oğlumda iki gündür çok az kımıldıyor.. ne güzel hareketliydi...

kızlar izin zamanını bende 31+4 alıyorumnaniknaniknaniknanikhaftaya c.tesi zemuszemus:lepi: ama az önce hastayım heryerim döküüyo dolmş diyorum kimseden cvp gelmedi senağlama

dün benim ayaklarımdan en az iki ayak çıkardı öyle şişmişti ki bacaklarım da taş gibiydi.. oğlumda iki gündür çok az kımıldıyor.. ne güzel hareketliydi...

arzu sende tansiyon filan yok dimi çok şişiyo ayakların benimde oluyodu bir ara ama geçti artık hiç şişmiyo

kızlar izin zamanını bende 31+4 alıyorumnaniknaniknaniknanikhaftaya c.tesi zemuszemus:lepi: ama az önce hastayım heryerim döküüyo dolmş diyorum kimseden cvp gelmedi senağlama

geçmiş olsun canım, kusura bakma izin muhabbeti bebe hazırlıkları muhabbeti derken, gözümüzden kaçmıştır, zaten biliyosun çoğumuz iş yerinden yazışıyoruz, geriye dönük okusakta sürekli, bazen bir iki tane gözden kaçırdığımız mesaj oluyor, hatta bazen bize hitaben yazılmış mesajları bile gözden kaçırdığımız olabiliyor.. şuan nasılsın?

meybon
bı doktora gorun o kadar cok sısmek ıyıdegıl
korkman ıcın soylemıyorum
tedbır ıcın dıyorum canım

yok iyi değilim canım valla boğazlarım berbat

hadi ben yemeğe kaçtım görüşürüz herkese afiyet, bebişlere ilik kemik olsunnnnnnn

afiyet olsun canımmmm...

ewet beyazbeyazcım

doğru tahmin etmişim ..ay yerim ben kuzularımızı..abi abla olmuşlarda bi de hıçkırıyorlarmışşş

Kızlar tÜnaydııııın ben yenİ geldİm geÇmİŞİ okuyum gelİyİm bakalım ne havadİsler var

hoşgeldin canımmm

seçil ya, serap nasıl? geliyor mu bursaya bu aralar? özledim kız ben de seni, valllaaaa

Sağolasın kuzucum bende sırt üstü yatmıştım o zaman direk hissediyorum ama bayag bi yormusum bebemiki hiç kıpırdamadı ama bidakine sekerli suyu denerim ..tabi inşallah bidahaki sefer olmaz .::))klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…