2009 Aralık Anneleri

ölçü almak için sormadım canım zaten,,ben 2 haftada bı falan yıyorum balık oyle cok yemıyorum yanı,,doktorum bana vermişti cok yememıyosan içersin dıye bende pek ustune duşmedım acıkcası,sonuçta hap,ne bılıyım içiyorumda arada,,sizlerde kullanıyomusunuz dıye merak etttım.ben kan hapımı duzenlı olarak içiyorum sadece o kadar.aradada magnezyum alıyorum bacaklarım agrı yaptığında
canım int bir sitede balık yağı hapının hamilelere sakıncalı olduğunu okudum tabiii tam bilgim yok doktoruna danış mutlaka

bu hap hamıleler için olanı zaten,,doktorum vermıştı..cok balık yıyemıyorum ya vıcdan azabı duyuyorum sonradamafoldumben

iim kuzum hazırlıkları bitirmek üzereyiz bugün evde temizlik var annem de eşyalarını yerleştirecek ardanın...

kızlar izin zamanını bende 31+4 alıyorumnaniknaniknaniknanikhaftaya c.tesi zemuszemus:lepi: ama az önce hastayım heryerim döküüyo dolmş diyorum kimseden cvp gelmedi senağlama

geçmiş olsun bitanemmmm

KIZLAR BEN ARTIK YÜZÜMÜ KÜVETTE YIKIYORUM MAKıNAM DOLAP ıÇıNDE OLDUĞU ıÇıN LAVABOM YÜKSEK GÖBEKTEN ARTIK YANAŞAMIYORUM kaydirigubbakcemile3

yüzümü diilde popo mu yıkayamıyorum ben ya:kedi: çok zor oluyor bir gün düşeceğim, yalnız bumu eğilim ayakkabımı çorabımı giyemiyorum.. dediğim gibi üstüne birde 2 gündür kütük gibi şiştim..

Ya benim sıkıntım yemek yerken . . cok bunalıyorum hatta kalkıp biraz ara verip tekrar oturuyorum hadi evde neyse ama işyerinde elimde çorba kasesi hiç hoş olmuyo yani çorba yada yemek tabagını elime alıp oyle yemek zorunda kalıyorum . .yoksa üstüm başım mama oluyo :) buna bi çözüm bulan bi arkadaş varmı acep cokacimcoook

neden oturamiyorsun canım benim anlayamadım ben doyunca öyle yapıyorum küçük çocuklar gibi gezinerek yemeye çalışıyorum

selam kızlar
kızımla biz geldik

sabah serviste inanılmaz gergin bir yolculuk yaptım ve inanılmaz gerildik.
sabah sabah ne ağladım ne kasıldım anlatamam.
sonrada öğlenede kadar şirketin sağlık biriminde yattım dinlendim.

çıkabilirsem erken kaçarım bugün.

sizler nasılsınız?

Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.Biz iyiyiz oğlumla tembellik dışında.Ne yattığımız ne de oturduğumuz yerden kalkmak istiyoruz her şey gözümüzde büyüyor..
Oğlumun yatak gardrop ve komodini bugün geliyormuş çok heyecanlandım.Ayrı bir odası olmayacağı için küçük odada dolapları yatak odasında yatağı olacak.Şimdilik dolapları kurdurup eşyalarını yıkayıp yerleştirecem.Ayy çok heyecanladım yaazemuszemus

seçil ya, serap nasıl? geliyor mu bursaya bu aralar? özledim kız ben de seni, valllaaaa

bayram ertesi bi geldii daha p.tesi gitti..yarın yine gelecekmiş galiba bu arada inegölde mağaza tuttuk annemlere bursalı oluyolar anlayacağın:)))

selam kızlar nasılsınız bklmmm

iyiyiz fatmacım sen nasılsın?

KIZLAR BEN ARTIK YÜZÜMÜ KÜVETTE YIKIYORUM MAKİNAM DOLAP İÇİNDE OLDUĞU İÇİN LAVABOM YÜKSEK GÖBEKTEN ARTIK YANAŞAMIYORUM kaydirigubbakcemile3

ben de dün arabayı parkettik ama yan taraftaki arabadan dolayı inemedim geri almak zorunda kaldık..bi de eşime çıkarım sanki şişko muyum falan demiştim:))))

Bılgecım geÇmıŞ olsun tatlım dıyetle falan dÜzelır allahım ne tatlı Çocuklar doĞuracaĞız herkesın Şekerı normalın ÜstÜnde ben topu topu 5 kılo aldım Şeker 151 Çıktı

Canım benim geçmiş olsun neden peki kaza falan mı atlattınız?Şimdi nasılsın?Dikkat et kendine yaw:teselli:

KALP DAMAR LA ALAKALI BISEY OLABILIR MI ACABA BILGE YAA :çok üzgünüm:
MALUM O KADAR DA KILO ALINCA KORKMAYA BASLADIM VALLA mafoldumben

düzenli kontrol ediliyosun sonuçta hande... hayatımızda hiç olmadığımız kadar doktor kontrolündeyiz sanmam kalple ilgili olsun ama dolaşım mümkün... randevunu almışsın ne de olsa artık içini rahat tut da bebişin gerilmesin annesi yerimseniben

Kızlar tÜnaydııııın ben yenİ geldİm geÇmİŞİ okuyum gelİyİm bakalım ne havadİsler var

hoşgeldiiiiiiin opuyorumnanaktan

ben de bilge yaaa..o kadar çok özledim ki ...annem diyo kii "bu kadar düşkün ve anaç olacağını tahmin etmezdim"... ben de poposunu ısırcam,ayaklarını ısırcammm:)))

ben söylemiyorum pek korkar da gelmezse diye kaydirigubbakcemile3 öpücem diye kandırıyorum sırnaşık şey

dün benim ayaklarımdan en az iki ayak çıkardı öyle şişmişti ki bacaklarım da taş gibiydi.. oğlumda iki gündür çok az kımıldıyor.. ne güzel hareketliydi...

ama annesi artık büyüdü o kadar dönüp tepişecek yeri kalmadı ki kuzunun

Sağolasın kuzucum bende sırt üstü yatmıştım o zaman direk hissediyorum ama bayag bi yormusum bebemiki hiç kıpırdamadı ama bidakine sekerli suyu denerim ..tabi inşallah bidahaki sefer olmaz .::))klava:

inşallah olmaz o hakikaten akla zarar bir duygu benim hain bebe de yaptı aynı şeyi aklım çıktı sandım kafamçokkarıştı

selam kızlar nasılsınız bklmmm

merhabaaaaaaa Şeniz idare ediyoruz sen nasılsın?

KIZLAR BEN ARTIK YÜZÜMÜ KÜVETTE YIKIYORUM MAKİNAM DOLAP İÇİNDE OLDUĞU İÇİN LAVABOM YÜKSEK GÖBEKTEN ARTIK YANAŞAMIYORUM kaydirigubbakcemile3

e küvete girip çıkmak daha zor olmuyor mu :1shok: beni banyoya eşim sokup o çıkarıyo valla

çoraplarımı giymek için özel yöntem geliştirdim ben... yatağın kenarına oturup bacağımı dizden kıvırıp öyle giyiyorum ama artık ona bile zorlanmaya başladım sanırım sevgili eşimin ellerinden öpecek ayakkabıyı da hala crocs giydiğim için terlik gibi ayağıma geçirip çıkıyorum o kısmı kolay naniknanik

yok ve maalesef daha da beter olucaz benim tüm hamile arkadaşlarımın olduğu gibi benim de tüm kıyafetlerimin göbek kısmı lekeli sırnaşık şey göbekten masaya yanaşamadığımız için kaçınılmaz bir durum bence :1rolleyes: belki boynumuza büyükçe bir peçete bağlarsak cokacimcoook

anlat da rahatla bakim sengözlerimebaksanab ne diye bu kadar gerdiler seni :mymeka:

allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canım :Saruboceq:

Bİlgecİm geÇmİŞ olsun tatlım dİyetle falan dÜzelİr allahım ne tatlı Çocuklar doĞuracaĞız herkesİn Şekerİ normalİn ÜstÜnde ben topu topu 5 kİlo aldım Şeker 151 Çıktı

valla hayatım açlık kan şekeri normal, idrarda glukoz da yok... bi anlam veremedik bu yüksekliğe :1no2: akşama endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycekler :1rolleyes: en kötü ihtimal 10 hafta diyet derler o da zehir olsa yutulur da yine de bunaldım dün biraz

dünüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine mi çok çalışıyosun sennnnnnnn bak tansiyonunu zıplatma vallahi bugün çakarım lmaz:

Hayirdir Meral ne oldu ?

Gerci servisci diyince benimde tuylerim uperiyor . Ben gerizekali sofor yuzunden kanama bile gecirmistim. O kadar kotu kullaniyor ki

dünüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine mi çok çalışıyosun sennnnnnnn bak tansiyonunu zıplatma vallahi bugün çakarım lmaz:

Dunurcum simdi geldim yerime bi makina vardi ona baktim. Yok sukur bugun sinirlenmedim :) Ama fena uykum geldi.

neden oturamiyorsun canım benim anlayamadım ben doyunca öyle yapıyorum küçük çocuklar gibi gezinerek yemeye çalışıyorum

ya şimdi oturup eğilince masaya doğru kaburgalarım batıyo hemn canım acıyo ..bebekde tekmeliyo çok rahatına düşkün paşazade . .bende arkama yaslanıp yaslı dedeler icer ya hani tabagı gögsume kadar çekip oyle yıyorum . .ama cok utanıyorum :1shok:akannehir

Canım benim geçmiş olsun neden peki kaza falan mı atlattınız?Şimdi nasılsın?Dikkat et kendine yaw:teselli:

sağol tatlım,
toplamda 20 servis var eskişehirden fabrika gelen
bir durakta 10 kişi kalmış. patronları bizim servis şoforunu arayıp onları almamaızı istedi. geri döndük nerden baksan10-15 kilo metre geriye gidip insanları aldık. şirkete geç kalmamak adına ne bastı ne bastı. virajları nasıl dönüyor, hız bariyerlerinden nasıl zıplıyor anlatamam. ben kan ter içinde kaldım, öykü içerde tepiyorda tepiyor. kıyamam kızlar ya benim geginliğim ve sinirimden nasıl etkileniyor anlatamam. en çok yavruma üzüldüm. servisten indim ne ağladım ne ağlladım. gittim tabi sakinleşmek için dr'lar kontrolünde revire yattım cnm.
geri zekalılar cezayıda yediler bizim şirketten. sanki başka servis yoktu 20 servis içinden bizi gönderdiler:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…