ölçü almak için sormadım canım zaten,,ben 2 haftada bı falan yıyorum balık oyle cok yemıyorum yanı,,doktorum bana vermişti cok yememıyosan içersin dıye bende pek ustune duşmedım acıkcası,sonuçta hap,ne bılıyım içiyorumda arada,,sizlerde kullanıyomusunuz dıye merak etttım.ben kan hapımı duzenlı olarak içiyorum sadece o kadar.aradada magnezyum alıyorum bacaklarım agrı yaptığındahayır ama biz ölçü değiliz ki o senin balık yiyip yemediğinle ve kan değerlerindeki balıktan alacağın maddelerin azlığıyla çokluğuyla ilgili bir şey yerimseniben
hatta şöyle söyliyim ben hali hazırda günde bir tane elevit dışında bir şey almıyorum, haftaya gittiğimde de kalsiyum başlayacak sanırım o kadar
canım int bir sitede balık yağı hapının hamilelere sakıncalı olduğunu okudum tabiii tam bilgim yok doktoruna danış mutlaka
hehehhee ne ayıklıcam yaa...işim gücüm mü yok ..
ya valla hastane çantası ile uğraştım yavaş yavaş.. yatak odasını düzenledim falan.. aslında dedim ki, eğer girersem çıkamam akşama kadar, ,işler de kalır.. ütüsü , yerleştirmesi falan.. daha dün annem bi kaç parça daha yolladı bursadan. bugün de onlar yıkanacak.. birikince hiç yapamam be bio cum.. bu arada hafta sonu yazdım okudun mu bilmiom, tekrardan mutlu bir yıl diliyorum, bebişinle eşinle... tüm sevdiklerinle!!!!
afiyet de olsun
canooooooooomm yatak odanız gelmiş oh oh maşallahBEYAZ eşyaları da diz de öyle vereyim kızımı =)
torpillik bişi gerekmiyo, anlayışsızlar o kadar.. beni merkezdeki bi okula vermişler ama taa nerde.. napayım ben o okulu, bekar kızlar bile yürünecek mesafede çalışıyor. bana güya iyilik yapıyolarmış, yiyim o iyiliği.. biz muratı benim okula istedik ki bi durum olursa araba da altımızda atlar hastaneye gideriz diye.. anlatamıyorsun ki anacım neyse.....
sen nasılsın yaffrum?
kızlar izin zamanını bende 31+4 alıyorumnaniknaniknaniknanikhaftaya c.tesi zemuszemus:lepi: ama az önce hastayım heryerim döküüyo dolmş diyorum kimseden cvp gelmedi senağlama
ya benim sıkıntım yemek yerken . . Cok bunalıyorum hatta kalkıp biraz ara verip tekrar oturuyorum hadi evde neyse ama işyerinde elimde çorba kasesi hiç hoş olmuyo yani çorba yada yemek tabagını elime alıp oyle yemek zorunda kalıyorum . .yoksa üstüm başım mama oluyo :) buna bi çözüm bulan bi arkadaş varmı acep cokacimcoook
sabah oglum tıtrıyodu karnımda
gecede hıckırıyodu
sımdıde tepıklıyo
allahım ne guzel seyler ya
seçil ya, serap nasıl? geliyor mu bursaya bu aralar? özledim kız ben de seni, valllaaaa
selam kızlar nasılsınız bklmmm
KIZLAR BEN ARTIK YÜZÜMÜ KÜVETTE YIKIYORUM MAKİNAM DOLAP İÇİNDE OLDUĞU İÇİN LAVABOM YÜKSEK GÖBEKTEN ARTIK YANAŞAMIYORUM kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
kızımla biz geldik
sabah serviste inanılmaz gergin bir yolculuk yaptım ve inanılmaz gerildik.
sabah sabah ne ağladım ne kasıldım anlatamam.
sonrada öğlenede kadar şirketin sağlık biriminde yattım dinlendim.
çıkabilirsem erken kaçarım bugün.
sizler nasılsınız?
KALP DAMAR LA ALAKALI BISEY OLABILIR MI ACABA BILGE YAA :çok üzgünüm:
MALUM O KADAR DA KILO ALINCA KORKMAYA BASLADIM VALLA mafoldumben
Kızlar tÜnaydııııın ben yenİ geldİm geÇmİŞİ okuyum gelİyİm bakalım ne havadİsler var
ben de bilge yaaa..o kadar çok özledim ki ...annem diyo kii "bu kadar düşkün ve anaç olacağını tahmin etmezdim"... ben de poposunu ısırcam,ayaklarını ısırcammm:)))
dün benim ayaklarımdan en az iki ayak çıkardı öyle şişmişti ki bacaklarım da taş gibiydi.. oğlumda iki gündür çok az kımıldıyor.. ne güzel hareketliydi...
Sağolasın kuzucum bende sırt üstü yatmıştım o zaman direk hissediyorum ama bayag bi yormusum bebemiki hiç kıpırdamadı ama bidakine sekerli suyu denerim ..tabi inşallah bidahaki sefer olmaz .::))klava:
selam kızlar nasılsınız bklmmm
KIZLAR BEN ARTIK YÜZÜMÜ KÜVETTE YIKIYORUM MAKİNAM DOLAP İÇİNDE OLDUĞU İÇİN LAVABOM YÜKSEK GÖBEKTEN ARTIK YANAŞAMIYORUM kaydirigubbakcemile3
yüzümü diilde popo mu yıkayamıyorum ben ya:kedi: çok zor oluyor bir gün düşeceğim, yalnız bumu eğilim ayakkabımı çorabımı giyemiyorum.. dediğim gibi üstüne birde 2 gündür kütük gibi şiştim..
Ya benim sıkıntım yemek yerken . . cok bunalıyorum hatta kalkıp biraz ara verip tekrar oturuyorum hadi evde neyse ama işyerinde elimde çorba kasesi hiç hoş olmuyo yani çorba yada yemek tabagını elime alıp oyle yemek zorunda kalıyorum . .yoksa üstüm başım mama oluyo :) buna bi çözüm bulan bi arkadaş varmı acep cokacimcoook
selam kızlar
kızımla biz geldik
sabah serviste inanılmaz gergin bir yolculuk yaptım ve inanılmaz gerildik.
sabah sabah ne ağladım ne kasıldım anlatamam.
sonrada öğlenede kadar şirketin sağlık biriminde yattım dinlendim.
çıkabilirsem erken kaçarım bugün.
sizler nasılsınız?
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.Biz iyiyiz oğlumla tembellik dışında.Ne yattığımız ne de oturduğumuz yerden kalkmak istiyoruz her şey gözümüzde büyüyor..
Oğlumun yatak gardrop ve komodini bugün geliyormuş çok heyecanlandım.Ayrı bir odası olmayacağı için küçük odada dolapları yatak odasında yatağı olacak.Şimdilik dolapları kurdurup eşyalarını yıkayıp yerleştirecem.Ayy çok heyecanladım yaazemuszemus
Bİlgecİm geÇmİŞ olsun tatlım dİyetle falan dÜzelİr allahım ne tatlı Çocuklar doĞuracaĞız herkesİn Şekerİ normalİn ÜstÜnde ben topu topu 5 kİlo aldım Şeker 151 Çıktı
dünüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine mi çok çalışıyosun sennnnnnnn bak tansiyonunu zıplatma vallahi bugün çakarımlmaz:
Dunurcum simdi geldim yerime bi makina vardi ona baktim. Yok sukur bugun sinirlenmedim :) Ama fena uykum geldi.
neden oturamiyorsun canım benim anlayamadım ben doyunca öyle yapıyorum küçük çocuklar gibi gezinerek yemeye çalışıyorum
Canım benim geçmiş olsun neden peki kaza falan mı atlattınız?Şimdi nasılsın?Dikkat et kendine yaw:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?