2009 Aralık Anneleri

ya kıslar bırının bebışıne aldıklarına baktım da ya tek tek resım koymuş yanlarına yazmış nerden ne kadara aldığını..ya şu havuzluhan a gıtmek ıstıyorum keşke daha once haberım olsaydı,,ben 60 a aldım mothercareden hastane cıkışını ,,o 30 a almış hemde cok guzel,,bıde chicco nun depo satış mağazı varmış emınonunde oyle ucuza almış kı heşeyi ben verdığım paralara yandım şimdii vallaa:gitme:

hoşgeldın canım,,,ben vahlardayım ,,emınonune gıtmekk istiiyorummm
hoşgeldınn,,,bende temeblın canım hıç bışey yapmak ıstemıyo.bızım beşikte gelse artık yaa,,ne guzel sen şımdı kurarsın herşeyını yerleştırırsın,,cok zevklliiiii

Sağol canımm hepimize inşallahyerimseniben

Anladım canım ne zoru varsa öyle hızlı gidecek haklısın valla ama bak Allah korumuş yine sizi.İnsan normalde korkuyor öyle hızlı gitmesinden arabanın..Tekrar geçmiş olsun canım

Of yani annecime kızardım hep her seferinde yemeği önüne dökmeyi nasıl beceriyosun diye ..haatta sana önlük dıktırsekmi felan gibi şimdi cok iyi anlıyorum kadıncagızın kocaman göbişi var ya ondan eğilemiyomuş ahhhh ahhh canım anacım . .sana soylerken şimdi anlıyorum :::CüvCüv: önlük şart oldu

[

hiiiiiiiiç utanma boşveeeeeeeer hamile kadının kusuruna bakabilecek kadar cinsse karşındaki insanlar onların utanması lazım :CüvCüv:

hayret bi şey yaaa söylemedin mi şoföre :1no2: doğurcam şimdi senin yüzünden biraz yavaş git can taşıyosun falan deseydin keşke içine atacağına bıraksaydın o gerilseydi :mymeka:

Birden bastirdi valla gozlerimi zor acik tutuyorum .

makyaj yoksa git bi elini yüzünü yıka dünürcüm :1hug:

bu arada bernacım alıntı yapmamışım buradan sesleneyim haftasonu doğum günü mesajını gördüm çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan alıntı yapmıştım sonra explorer göçtü tekrar o sayfaya dönüp alıntı yapamayınca genel bir teşekkür etmek durumunda kaldım :kedi:

Kim o canım ben de baksam bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya.Bizim öyle topiğimiz yok ama kasım annelerinin var ona abone oldum onlara bakıyorum hep neler eklenmiş diye öyle hoşuma gidiyor kii.Kız bebekller daha şanslı ama bu konuda daha çok çeşit var herşeyde.

İstanbulda olsaydım giderdim valla bilmediğim halde okudum havuzluhanı bende çok merak ediyorum ama imkansız artık ist.gitmem:sinifsinif:
Yatağını bir ay sonra falan kurayım diyorum canım yatakodamızda ayarlama yapmak gerekiyor onun için.Az daha dursun nevresimi falan yıkarım ama yerleştirmem şimdilik.Evet zevkli geliyor ya senin de gelir beşiğin biran önceyerimseniben

şimdiden anlamaya başladık ya anneleri nasıl haklılarmış "ana olunca anlarsın" derken

anlattım cnm anlattım
halada iyi değilim aslına bakarsınız.
yatsam akşama kadar yatarım valla:1closedeyes:
yatmak uyumak istiyorum

bir kere moral göçünce zor yerine geliyor meralcim... ben bunalınca umut bebekle konuşuyorum o da her zamankinden farklı tepkiler verip resmen teselli ediyor beni :kedi:
uyumak değil ama tv karşısında tv koltuğunda oğluşuma süveter örmek istiyorum ben :hulya:

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum inanki . .eminim adamı boğmak istemişsindir ..helede şu ŞET lerde yavaşlamadan geçiyolarya arabanın altını vurdurduklarında insanın içinden bişey kopuyo yaww ..Baska zaman olsa sorun degil tabi ama şimdi cok zor . .Allah saglıkla bagışlasın evlatlarımızı . .buyrunnnnnnnnn

ben gittim canım havuzlu hana gerçekten uygun ayrıca herşey olduğu için tek yerden yapıp çıkıyorsun biz annemle trenle gidip döndük ama hele araban varsa tek günde herşey alınabilir ben taşıyamam diye banyo malzemelerini int.almıştım fena kazık yemişim gidince anladfım

canım doğuma hazırlık bolumunde ıpek kızıma aldıklarım dıye bı topıkte,,yaa cok uygun almış ya valla moralım bozuldumafoldumben

valla heycanla beklıyoruz beşiği bı on gune gelır heralde,,dolabınada annnem gelınce ıkeadan bakıcazz:)

ne zaman gıttın canım keşke haber verseydın ben daha dun 150 tl saydım 3 parca şeye mothercareden....otobusle emınonune gıtsem ınınce cok mu uzakta orası

salak geç kaldıya ceza yemiyecekler
öylede böylede yedi cazeyı adi adamlar

OOh ne güzel imkanınız varken gidin vallahi bende olsam bende kaçırmazdımkaydirigubbakcemile2 Güle güle kullansın hepsini bebişinyerimseniben

İpek kızıma yaptığım tüm hazırlıklar topiğini de takip ediyorum zatendelikafadulden Ama fiyat yazdığını hatırlamıyorum nedense yada başta falan yapmıştır..dur yine bakim ben.Gelsin de sen de kurar yerleştirirsin canım bebişinin herşeyiniyerimseniben

ne zaman gıttın canım keşke haber verseydın ben daha dun 150 tl saydım 3 parca şeye mothercareden....otobusle emınonune gıtsem ınınce cok mu uzakta orası

yok canım fazla uzak değil ben gideli rahat 2-3 ay olmuştur heralde

salak geç kaldıya ceza yemiyecekler
öylede böylede yedi cazeyı adi adamlar

keşke daha erken söyleseymişin tatlım ya... hiç olmazsa gerginliğin bir kısmı çıkardı... ama şimdi öykü de sen de iyisiniz di mi :teselli:

evimde olmak istiyorum bilge
valla sabah acaba izne ayrılsamda evde yatsammı diye düşünmeye başladım.

amin canım
valla kelle koltukta geldik ya
hamileliğim boyunca ilk kez bu kadar gerildim ve ağladım:çok üzgünüm:

keşke daha erken söyleseymişin tatlım ya... hiç olmazsa gerginliğin bir kısmı çıkardı... ama şimdi öykü de sen de iyisiniz di mi :teselli:

sağol bilge teyzesi öyküde iyi bende
akşam olsunda evimize gidelim biran önce

hayırlısıyla kasım ayına gelsekte bende doğum iznine çıkıp evde yatsammirmirmirmir

gerçi bu hepimizin dileği öyle değilmi?

evimde olmak istiyorum bilge
valla sabah acaba izne ayrılsamda evde yatsammı diye düşünmeye başladım.

onu ben de çok sık düşünüyorum meralcim ama misler gibi kokusunu bırakıp işe gelmektense bu azabı çekip dişimi sıkarım düşüncesi şimdilik ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…