uykum yok ama kafam keçe gibi benim de :1closedeyes:
hoşgeldın canım,,,ben vahlardayım ,,emınonune gıtmekk istiiyorummmselam kızlar
kızımla biz geldik
sabah serviste inanılmaz gergin bir yolculuk yaptım ve inanılmaz gerildik.
sabah sabah ne ağladım ne kasıldım anlatamam.
sonrada öğlenede kadar şirketin sağlık biriminde yattım dinlendim.
çıkabilirsem erken kaçarım bugün.
sizler nasılsınız?
hoşgeldınn,,,bende temeblın canım hıç bışey yapmak ıstemıyo.bızım beşikte gelse artık yaa,,ne guzel sen şımdı kurarsın herşeyını yerleştırırsın,,cok zevklliiiiiSelam arkadaşlar herkes iyidir umarım.Biz iyiyiz oğlumla tembellik dışında.Ne yattığımız ne de oturduğumuz yerden kalkmak istiyoruz her şey gözümüzde büyüyor..
Oğlumun yatak gardrop ve komodini bugün geliyormuş çok heyecanlandım.Ayrı bir odası olmayacağı için küçük odada dolapları yatak odasında yatağı olacak.Şimdilik dolapları kurdurup eşyalarını yıkayıp yerleştirecem.Ayy çok heyecanladım yaazemuszemus
Sağol canımm hepimize inşallahyerimsenibenanlat da rahatla bakim sengözlerimebaksanab ne diye bu kadar gerdiler seni :mymeka:
allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canım :Saruboceq:
valla hayatım açlık kan şekeri normal, idrarda glukoz da yok... bi anlam veremedik bu yüksekliğe :1no2: akşama endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycekler :1rolleyes: en kötü ihtimal 10 hafta diyet derler o da zehir olsa yutulur da yine de bunaldım dün biraz
sağol tatlım,
toplamda 20 servis var eskişehirden fabrika gelen
bir durakta 10 kişi kalmış. patronları bizim servis şoforunu arayıp onları almamaızı istedi. geri döndük nerden baksan10-15 kilo metre geriye gidip insanları aldık. şirkete geç kalmamak adına ne bastı ne bastı. virajları nasıl dönüyor, hız bariyerlerinden nasıl zıplıyor anlatamam. ben kan ter içinde kaldım, öykü içerde tepiyorda tepiyor. kıyamam kızlar ya benim geginliğim ve sinirimden nasıl etkileniyor anlatamam. en çok yavruma üzüldüm. servisten indim ne ağladım ne ağlladım. gittim tabi sakinleşmek için dr'lar kontrolünde revire yattım cnm.
geri zekalılar cezayıda yediler bizim şirketten. sanki başka servis yoktu 20 servis içinden bizi gönderdiler:umursamaz:
yok ve maalesef daha da beter olucaz benim tüm hamile arkadaşlarımın olduğu gibi benim de tüm kıyafetlerimin göbek kısmı lekeli sırnaşık şey göbekten masaya yanaşamadığımız için kaçınılmaz bir durum bence :1rolleyes: belki boynumuza büyükçe bir peçete bağlarsak cokacimcoook
anlat da rahatla bakim sengözlerimebaksanab ne diye bu kadar gerdiler seni :mymeka:
anlattım cnm anlattım
halada iyi değilim aslına bakarsınız.
yatsam akşama kadar yatarım valla:1closedeyes:
sorma burcu çok fena gerdi benide öykümüdeHayirdir Meral ne oldu ?
Gerci servisci diyince benimde tuylerim uperiyor . Ben gerizekali sofor yuzunden kanama bile gecirmistim. O kadar kotu kullaniyor ki
salaklar yediler cezayı
uykum yok ama kafam keçe gibi benim de :1closedeyes:
yatmak uyumak istiyorum
ya şimdi oturup eğilince masaya doğru kaburgalarım batıyo hemn canım acıyo ..bebekde tekmeliyo çok rahatına düşkün paşazade . .bende arkama yaslanıp yaslı dedeler icer ya hani tabagı gögsume kadar çekip oyle yıyorum . .ama cok utanıyorum :1shok:akannehir
sağol tatlım,
bir durakta 10 kişi kalmış. patronları bizim servis şoforunu arayıp onları almamaızı istedi. geri döndük nerden baksan10-15 kilo metre geriye gidip insanları aldık. şirkete geç kalmamak adına ne bastı ne bastı. virajları nasıl dönüyor, hız bariyerlerinden nasıl zıplıyor anlatamam. ben kan ter içinde kaldım, öykü içerde tepiyorda tepiyor. kıyamam kızlar ya benim geginliğim ve sinirimden nasıl etkileniyor anlatamam. en çok yavruma üzüldüm. servisten indim ne ağladım ne ağlladım. gittim tabi sakinleşmek için dr'lar kontrolünde revire yattım cnm.
geri zekalılar cezayıda yediler bizim şirketten. sanki başka servis yoktu 20 servis içinden bizi gönderdiler:umursamaz:
Birden bastirdi valla gozlerimi zor acik tutuyorum .
Kim o canım ben de baksam bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya.Bizim öyle topiğimiz yok ama kasım annelerinin var ona abone oldum onlara bakıyorum hep neler eklenmiş diye öyle hoşuma gidiyor kii.Kız bebekller daha şanslı ama bu konuda daha çok çeşit var herşeyde.ya kıslar bırının bebışıne aldıklarına baktım da ya tek tek resım koymuş yanlarına yazmış nerden ne kadara aldığını..ya şu havuzluhan a gıtmek ıstıyorum keşke daha once haberım olsaydı,,ben 60 a aldım mothercareden hastane cıkışını ,,o 30 a almış hemde cok guzel,,bıde chicco nun depo satış mağazı varmış emınonunde oyle ucuza almış kı heşeyi ben verdığım paralara yandım şimdii vallaa:gitme:
hoşgeldın canım,,,ben vahlardayım ,,emınonune gıtmekk istiiyorummm
hoşgeldınn,,,bende temeblın canım hıç bışey yapmak ıstemıyo.bızım beşikte gelse artık yaa,,ne guzel sen şımdı kurarsın herşeyını yerleştırırsın,,cok zevklliiiii
Of yani annecime kızardım hep her seferinde yemeği önüne dökmeyi nasıl beceriyosun diye ..haatta sana önlük dıktırsekmi felan gibi şimdi cok iyi anlıyorum kadıncagızın kocaman göbişi var ya ondan eğilemiyomuş ahhhh ahhh canım anacım . .sana soylerken şimdi anlıyorum :::CüvCüv: önlük şart oldu
anlattım cnm anlattım
halada iyi değilim aslına bakarsınız.
yatsam akşama kadar yatarım valla:1closedeyes:
yatmak uyumak istiyorum
sağol tatlım,
kim o canım ben de baksam bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya.bizim öyle topiğimiz yok ama kasım annelerinin var ona abone oldum onlara bakıyorum hep neler eklenmiş diye öyle hoşuma gidiyor kii.kız bebekller daha şanslı ama bu konuda daha çok çeşit var herşeyde.
Istanbulda olsaydım giderdim valla bilmediğim halde okudum havuzluhanı bende çok merak ediyorum ama imkansız artık ist.gitmem:sinifsinif:
Yatağını bir ay sonra falan kurayım diyorum canım yatakodamızda ayarlama yapmak gerekiyor onun için.az daha dursun nevresimi falan yıkarım ama yerleştirmem şimdilik.evet zevkli geliyor ya senin de gelir beşiğin biran önceyerimseniben
Kim o canım ben de baksam bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya.Bizim öyle topiğimiz yok ama kasım annelerinin var ona abone oldum onlara bakıyorum hep neler eklenmiş diye öyle hoşuma gidiyor kii.Kız bebekller daha şanslı ama bu konuda daha çok çeşit var herşeyde.
İstanbulda olsaydım giderdim valla bilmediğim halde okudum havuzluhanı bende çok merak ediyorum ama imkansız artık ist.gitmem:sinifsinif:
Yatağını bir ay sonra falan kurayım diyorum canım yatakodamızda ayarlama yapmak gerekiyor onun için.Az daha dursun nevresimi falan yıkarım ama yerleştirmem şimdilik.Evet zevkli geliyor ya senin de gelir beşiğin biran önceyerimseniben
ben gittim canım havuzlu hana gerçekten uygun ayrıca herşey olduğu için tek yerden yapıp çıkıyorsun biz annemle trenle gidip döndük ama hele araban varsa tek günde herşey alınabilir ben taşıyamam diye banyo malzemelerini int.almıştım fena kazık yemişim gidince anladfım
salak geç kaldıya ceza yemiyeceklersağol canımm hepimize inşallahyerimseniben
anladım canım ne zoru varsa öyle hızlı gidecek haklısın valla ama bak allah korumuş yine sizi.insan normalde korkuyor öyle hızlı gitmesinden arabanın..tekrar geçmiş olsun canım
hiiiiiiiiç utanma boşveeeeeeeer hamile kadının kusuruna bakabilecek kadar cinsse karşındaki insanlar onların utanması lazım :cüvcüv:
Hayret bi şey yaaaSöylemedin mi şoföre :1no2: Doğurcam şimdi senin yüzünden biraz yavaş git can taşıyosun falan deseydin keşke içine atacağına bıraksaydın o gerilseydi :mymeka:
Fabrikaya girmek üzereyken dayanamadım bağırdım valla bilge
makyaj yoksa git bi elini yüzünü yıka dünürcüm :1hug:
Bu arada bernacım alıntı yapmamışım buradan sesleneyimHaftasonu doğum günü mesajını gördüm çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan alıntı yapmıştım sonra explorer göçtü tekrar o sayfaya dönüp alıntı yapamayınca genel bir teşekkür etmek durumunda kaldım :kedi:
OOh ne güzel imkanınız varken gidin vallahi bende olsam bende kaçırmazdımkaydirigubbakcemile2 Güle güle kullansın hepsini bebişinyerimsenibenben gittim canım havuzlu hana gerçekten uygun ayrıca herşey olduğu için tek yerden yapıp çıkıyorsun biz annemle trenle gidip döndük ama hele araban varsa tek günde herşey alınabilir ben taşıyamam diye banyo malzemelerini int.almıştım fena kazık yemişim gidince anladfım
canım doğuma hazırlık bolumunde ıpek kızıma aldıklarım dıye bı topıkte,,yaa cok uygun almış ya valla moralım bozuldumafoldumben
valla heycanla beklıyoruz beşiği bı on gune gelır heralde,,dolabınada annnem gelınce ıkeadan bakıcazz:)
ne zaman gıttın canım keşke haber verseydın ben daha dun 150 tl saydım 3 parca şeye mothercareden....otobusle emınonune gıtsem ınınce cok mu uzakta orası
salak geç kaldıya ceza yemiyecekler
öylede böylede yedi cazeyı adi adamlar
evimde olmak istiyorum bilgeşimdiden anlamaya başladık ya anneleri nasıl haklılarmış "ana olunca anlarsın" derken
bir kere moral göçünce zor yerine geliyor meralcim... ben bunalınca umut bebekle konuşuyorum o da her zamankinden farklı tepkiler verip resmen teselli ediyor beni :kedi:
uyumak değil ama tv karşısında tv koltuğunda oğluşuma süveter örmek istiyorum ben :hulya:
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum inanki . .eminim adamı boğmak istemişsindir ..helede şu ŞET lerde yavaşlamadan geçiyolarya arabanın altını vurdurduklarında insanın içinden bişey kopuyo yaww ..Baska zaman olsa sorun degil tabi ama şimdi cok zor . .Allah saglıkla bagışlasın evlatlarımızı . .buyrunnnnnnnnn
keşke daha erken söyleseymişin tatlım ya... hiç olmazsa gerginliğin bir kısmı çıkardı... ama şimdi öykü de sen de iyisiniz di mi :teselli:
evimde olmak istiyorum bilge
valla sabah acaba izne ayrılsamda evde yatsammı diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?