2009 Aralık Anneleri

Ya karpuz dilimli bebek patiği öreyim diye yün ve şiş aldım dün çok heveslenmiştim.Ama kadın küçük şiş vermiş örmek zor oluyor pek de iyi olmadı.Yünün üstünde yazıyomuş kaç no şişle örüleceği baksaydım keşke ona kadına güvendim boşunalmaz: Dur eşime diyim de gelirken şiş alsın bi tane dahakaydirigubbakcemile3 Ekmek al şunu al bir de şiş al dicem bakam ne dicek:roflol:

burcu canım şu sayfalarda aradım bulamadım sabah yollamıştın ya hani doğum parası hesaplama, onu bir daha yollaman münkün mü acaba, benim ki 549 lira gözüküyor bakalım kaç kuruş alcam..:gitme: yazık ya, ne biçim insanlar ya.. 549 liradan ne alcaksam artık..

onu ben de çok sık düşünüyorum meralcim ama misler gibi kokusunu bırakıp işe gelmektense bu azabı çekip dişimi sıkarım düşüncesi şimdilik ağır basıyor

valla sıkacağız tatlışkom
yavrularımızla daha fazla beraber olabilmek adına sıkacağız dişimizi

AYY EVET YA KAÇ KERE SORDUM AMA CVP ALAMADIM NASIL HESAPLANIYOR NASIL ALINIYOR BİLEN VARSA BERİ GELSİN alkisalkisalkis

ya kızlar yazdıkalrınızı aca okudum
ıcınızde en rahat benım galıba
karnımda cok kucuk degıl haftama gore buyuk bıle ama egılıp dogruluyorum bı wc de accık zorlanıyom
ama hala corabımı gıyıyom tıranagımı kesıyom
artık sımdılerde bırazcık zorlanıyom
kocam yapar gelınce
cokmu kılo aldınız nankaydirigubbakcemile2

aynen öyle valla meralcim kaydirigubbakcemile5

ben benimkine şiş aldım yün aldım diye gösteriyorum da yorma kendini hazırını alsana diyor bir de şiş al desem kimbilir neler der kaydirigubbakcemile3

ayesbirim ve m,inik kelebeğe ulaşma imkanı olan var mı acaba kızlar ya..

evet ya bi haber gelseydi ne güzel olurdu :Saruboceq:

MEYVE SAATİ HANIMLAR cokacimcoook

ben de siparişlerimi msj çekerek veriyorum bazen ne acayip şeyler oluyor listede bazılarına da zeynep istedi diye yazıyorum kocişler iyiler valla sağolsunlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 slmmm kizlarrr

Meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende gene olmamıŞ Şeftalı var ama bu sefer ısıra ısıra yemeye ÇalıŞıyorum

kaydirigubbakcemile3 Ama onu örmek bile ayrı bir zevkli ya uğraşması falann onlar ne anlar kiilülülülülülü Sabah 6da gidiyor işe eşim o gidince bir saat uğraştım uykum olduu halde örecem diye ama şiş ince olmuyor sonra aradım ay yatıp uyusana ne zorun var diyorkaydirigubbakcemile3 Yüncü yol üstünde alır sanırsam bişey demez .
ben de siparişlerimi msj çekerek veriyorum bazen ne acayip şeyler oluyor listede bazılarına da zeynep istedi diye yazıyorum kocişler iyiler valla sağolsunlar
Ben de akşam yazıp koyuyorum telinin yanına bazen de telde söylüyorum işte alır canm hiç gocunmaz.Bir kere de bebek nevresim takımı görmüştüm akşam alalım mı gidi dedim alana kadar rahat etmem çünkü kafaya taktım ya yarın falan alsak olmaz mı dedi ama canım çok istedi dedim gayet ciddi bir şekilde çok gülmüştü sırnaşık şey Hala da anar onu arada

Selamm hoşgeldinhihoyyyt

selam kızlar nasılsınız? sitede ninni arıyodum, oğluma şimdi dinletmeye başlarsam doğduktan sonra aynı müzikle sakinleşirmiş, amaaaa bulamadım. hafta sonu samsundayım alcam artık bebeklere göre müzik ninni cd. lerinden. siz dinletiyomusunuz canlar?

dünürüm meşguldür şimdi arzucum yerimseniben

aleykümmmmmm a.s.

Ailemi seviyorum.com da bebeğe isme göre ninni var ben onu dinliyordum bir ara bir süredir dinlemedik dur dinleyelim biz de

hem de ne keyif valla canım ben de ördükçe seviniyorum oğluşum adına :hulya: hazırlarını da seviyorum ama kendi emeğimin yerini tutmuyor şakkıdı

onu bazen ben de yapıyorum... evdeki bir eksik için "ama umut istiyor" deyince akan sular duruyor opuyorumnanaktan

isme özel ninniler olan bir site görmüştüm ben bir zamanlar google'dan aratmak lazım varsa ben de onu öğreneyim bari :1rolleyes: yeğenime kendimiz uydurup durmuştuk bilinen eski ninnilerin üzerine bir nevi cover yapmıştık kaydirigubbakcemile3

kıslaaaaaaaaar minik kelebek zeynep ile görüştüm
hepimize çooooook çoooook selamı var
oğluna bir haftadır anne sütü götürüyormuş
oğluşuda annesinin sütünü içiyormuş.

makinadan 2 gün önce çıkarmışlar
kafasında fanus gibi birşey varmış
biraz oksijen veriliyormuş dış ortama uyum sağlaması için makinadan çıkarmışlar yavruyu.
10 gr almış oğluşu

yaa ben anlamiyorum benim karnim neden kucuk ya karnim kucuk olunca psikolojikmen bebekte cok zayif gibi hissediyorum kör olmayasica doktorda demediki kilosunu kafam rahat etsin dogana kadar dusunur durrrum artik

isme göre ninni var yazarsan arama motoruna çıkar onu dinletiyorum evde kendim söylüyorum sonra tanısın sakinleşsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…