ayesbirim ve m,inik kelebeğe ulaşma imkanı olan var mı acaba kızlar ya..
onu ben de çok sık düşünüyorum meralcim ama misler gibi kokusunu bırakıp işe gelmektense bu azabı çekip dişimi sıkarım düşüncesi şimdilik ağır basıyor
burcu canım şu sayfalarda aradım bulamadım sabah yollamıştın ya hani doğum parası hesaplama, onu bir daha yollaman münkün mü acaba, benim ki 549 lira gözüküyor bakalım kaç kuruş alcam..:gitme: yazık ya, ne biçim insanlar ya.. 549 liradan ne alcaksam artık..
sağol bilge teyzesi öyküde iyi bende
akşam olsunda evimize gidelim biran önce
hayırlısıyla kasım ayına gelsekte bende doğum iznine çıkıp evde yatsammirmirmirmir
gerçi bu hepimizin dileği öyle değilmi?
Ya karpuz dilimli bebek patiği öreyim diye yün ve şiş aldım dün çok heveslenmiştim.Ama kadın küçük şiş vermiş örmek zor oluyor pek de iyi olmadı.Yünün üstünde yazıyomuş kaç no şişle örüleceği baksaydım keşke ona kadına güvendim boşunalmaz: Dur eşime diyim de gelirken şiş alsın bi tane dahakaydirigubbakcemile3 Ekmek al şunu al bir de şiş al dicem bakam ne dicek:roflol:
ya karpuz dilimli bebek patiği öreyim diye yün ve şiş aldım dün çok heveslenmiştim.ama kadın küçük şiş vermiş örmek zor oluyor pek de iyi olmadı.yünün üstünde yazıyomuş kaç no şişle örüleceği baksaydım keşke ona kadına güvendim boşunalmaz: Dur eşime diyim de gelirken şiş alsın bi tane dahakaydirigubbakcemile3 ekmek al şunu al bir de şiş al dicem bakam ne dicek:roflol:
Ya karpuz dilimli bebek patiği öreyim diye yün ve şiş aldım dün çok heveslenmiştim.Ama kadın küçük şiş vermiş örmek zor oluyor pek de iyi olmadı.Yünün üstünde yazıyomuş kaç no şişle örüleceği baksaydım keşke ona kadına güvendim boşunalmaz: Dur eşime diyim de gelirken şiş alsın bi tane dahakaydirigubbakcemile3 Ekmek al şunu al bir de şiş al dicem bakam ne dicek:roflol:
kaydirigubbakcemile3 Ama onu örmek bile ayrı bir zevkli ya uğraşması falann onlar ne anlar kiilülülülülülü Sabah 6da gidiyor işe eşim o gidince bir saat uğraştım uykum olduu halde örecem diye ama şiş ince olmuyor sonra aradım ay yatıp uyusana ne zorun var diyorkaydirigubbakcemile3 Yüncü yol üstünde alır sanırsam bişey demez .aynen öyle valla meralcim kaydirigubbakcemile5
ben benimkine şiş aldım yün aldım diye gösteriyorum da yorma kendini hazırını alsana diyor bir de şiş al desem kimbilir neler der kaydirigubbakcemile3
evet ya bi haber gelseydi ne güzel olurdu :Saruboceq:
MEYVE SAATİ HANIMLAR cokacimcoook
Ben de akşam yazıp koyuyorum telinin yanına bazen de telde söylüyorum işte alır canm hiç gocunmaz.Bir kere de bebek nevresim takımı görmüştüm akşam alalım mı gidi dedim alana kadar rahat etmem çünkü kafaya taktım ya yarın falan alsak olmaz mı dedi ama canım çok istedi dedim gayet ciddi bir şekilde çok gülmüştü sırnaşık şey Hala da anar onu aradaben de siparişlerimi msj çekerek veriyorum bazen ne acayip şeyler oluyor listede bazılarına da zeynep istedi diye yazıyorum kocişler iyiler valla sağolsunlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 slmmm kizlarrr
Analık İş görmezlik (Doğum Parası) Hesaplama PEK (Brüt Maaş) ile o dönemin çalışılan günsayılarına bakılarak hesap ediliyor.
Temmuz-900 TL-30 GÜN Ağustos-900 TL-30 GÜN Eylül -900 TL-30 GÜN ------------------------ 2.700 TL-90 GÜN
2.700 / 90 = 30 TL GÜNLÜK
Günlük kazançın 2/3 kadar hesaplanıyor.
30 TL. 2/3= 20 TL. Günlük olarak verilecek ödenek
8 hafta + 8 Hafta = (56+56) =112 GÜN YAPAR
112*20 = 2.240 TL. ödenek verilir (damga vergisi kesintisi yapılır.)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 slmmm kizlarrr
kaydirigubbakcemile3 Ama onu örmek bile ayrı bir zevkli ya uğraşması falann onlar ne anlar kiilülülülülülü Sabah 6da gidiyor işe eşim o gidince bir saat uğraştım uykum olduu halde örecem diye ama şiş ince olmuyor sonra aradım ay yatıp uyusana ne zorun var diyorkaydirigubbakcemile3 Yüncü yol üstünde alır sanırsam bişey demez .
Ben de akşam yazıp koyuyorum telinin yanına bazen de telde söylüyorum işte alır canm hiç gocunmaz.Bir kere de bebek nevresim takımı görmüştüm akşam alalım mı gidi dedim alana kadar rahat etmem çünkü kafaya taktım ya yarın falan alsak olmaz mı dedi ama canım çok istedi dedim gayet ciddi bir şekilde çok gülmüştü sırnaşık şey Hala da anar onu arada
selam kızlar nasılsınız? sitede ninni arıyodum, oğluma şimdi dinletmeye başlarsam doğduktan sonra aynı müzikle sakinleşirmiş, amaaaa bulamadım. hafta sonu samsundayım alcam artık bebeklere göre müzik ninni cd. lerinden. siz dinletiyomusunuz canlar?
selam kızlar nasılsınız? Sitede ninni arıyodum, oğluma şimdi dinletmeye başlarsam doğduktan sonra aynı müzikle sakinleşirmiş, amaaaa bulamadım. Hafta sonu samsundayım alcam artık bebeklere göre müzik ninni cd. Lerinden. Siz dinletiyomusunuz canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?