kıslaaaaaaaaar minik kelebek zeynep ile görüştüm
hepimize çooooook çoooook selamı var
oğluna bir haftadır anne sütü götürüyormuş
oğluşuda annesinin sütünü içiyormuş.
makinadan 2 gün önce çıkarmışlar
kafasında fanus gibi birşey varmış
biraz oksijen veriliyormuş dış ortama uyum sağlaması için makinadan çıkarmışlar yavruyu.
10 gr almış oğluşu
Ailemi seviyorum.com da bebeğe isme göre ninni var ben onu dinliyordum bir ara bir süredir dinlemedik dur dinleyelim biz de
selaaaaaaammmmmmm dileeeeeekkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 slmmm kizlarrr
afiyet olsun ben biraz önce elma yedimMeyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende gene olmamıŞ Şeftalİ var ama bu sefer ısıra ısıra yemeye ÇalıŞıyorum
selam kızlar nasılsınız? sitede ninni arıyodum, oğluma şimdi dinletmeye başlarsam doğduktan sonra aynı müzikle sakinleşirmiş, amaaaa bulamadım. hafta sonu samsundayım alcam artık bebeklere göre müzik ninni cd. lerinden. siz dinletiyomusunuz canlar?
biraz oksijen veriliyormuş dış ortama uyum sağlaması için makinadan çıkarmışlar yavruyu.
10 gr almış oğluşu
yaa ben anlamiyorum benim karnim neden kucuk ya karnim kucuk olunca psikolojikmen bebekte cok zayif gibi hissediyorum kör olmayasica doktorda demediki kilosunu kafam rahat etsin dogana kadar dusunur durrrum artik
canim ya insallah cabucak annesine kavusur öyle uzaktan uzaktan emzirmekte cok zordur sabir versin insallah minik kelebegea.s.
Selam canım ya bayıldım ben bu ninniye dinlerken ağlıyodum nerdeyse teşekkürler site içinvereliniortak
amin cnm
rabbim hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı yavrularımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq: (nasıl bir cümle kurdum ben bile şaşkınımkafamçokkarıştı)
allah tez zamanda oğluşunu kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin :Saruboceq: kuzucuk yaaaaa
dilekcim iç karnı geniş diye tabir ederler, içerde taşıyo diye tabir ederler kimi kadının karnı küçük olur ama büyük karınlılardan daha büyük bebek doğurur... takacak şey arama kırmıyım kafanı :mymeka:
arzu minik kelebeleğe ulaşabilirim cnm.
selaaaaaaammmmmmm dileeeeeekkkkkkkk
afiyet olsun ben biraz önce elma yedim
birazdanda şeftali yerim.
selam cnm
10 gr almış oğluşu
Çok güzel değil mii.Ama sen ağlama yine de kıyamamm:teselli:
10 gr almış oğluşu
kıslar ben çıkıyorum eve gidip yatıcam
Bu sabah kaynanam olacak eŞİmİn annesİ senİn gÖĞÜslerİnde hİÇ bÜyÜmedİ kızımın da kÜÇÜk ama hamİleyken kocaman olmuŞlardı o yÜzden sÜtÜ Çok boldu dedİ yaaa kÜÇÜkler mİ gerÇekten
Onunki kilodan büyümüştür deseydinBu sabah kaynanam olacak eŞİmİn annesİ senİn gÖĞÜslerİnde hİÇ bÜyÜmedİ kızımın da kÜÇÜk ama hamİleyken kocaman olmuŞlardı o yÜzden sÜtÜ Çok boldu dedİ yaaa kÜÇÜkler mİ gerÇekten
Evet canım ya bayıldım valla minik melis uyusunda büyüsün diyince koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?