2009 Aralık Anneleri

canim ya insallah cabucak annesine kavusur öyle uzaktan uzaktan emzirmekte cok zordur sabir versin insallah minik kelebegea.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 slmmm kizlarrr
selaaaaaaammmmmmm dileeeeeekkkkkkkk
Meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende gene olmamıŞ Şeftalİ var ama bu sefer ısıra ısıra yemeye ÇalıŞıyorum
afiyet olsun ben biraz önce elma yedim
birazdanda şeftali yerim.

selam cnm

allah tez zamanda oğluşunu kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin :Saruboceq: kuzucuk yaaaaa

yaa ben anlamiyorum benim karnim neden kucuk ya karnim kucuk olunca psikolojikmen bebekte cok zayif gibi hissediyorum kör olmayasica doktorda demediki kilosunu kafam rahat etsin dogana kadar dusunur durrrum artik

dilekcim iç karnı geniş diye tabir ederler, içerde taşıyo diye tabir ederler kimi kadının karnı küçük olur ama büyük karınlılardan daha büyük bebek doğurur... takacak şey arama kırmıyım kafanı :mymeka:

canim ya insallah cabucak annesine kavusur öyle uzaktan uzaktan emzirmekte cok zordur sabir versin insallah minik kelebegea.s.

amin cnm
rabbim hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı yavrularımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq: (nasıl bir cümle kurdum ben bile şaşkınımkafamçokkarıştı)

slm kızlar nasılsınız bende temizlik yapıyorum yarın misafirlerim varda ya size bişey sorcam sizinde böle iş yaparken falan fazla ayakta durunca aşağı doğru baskı oluyomu ağrı falan?

amin cnm
rabbim hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı yavrularımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq: (nasıl bir cümle kurdum ben bile şaşkınımkafamçokkarıştı)

sarsıntı yaramış merallllllllll laelaelaelaelae

nebilim zaten karnimda catlamadi bunuda ilk takan ben oldum heralde:roflol: evet onu bende duymustum ic karin genis olurmus diyede nebilim iste bazen buyuyo bazen kuculuyo amannn hayirlisi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzu minik kelebeleğe ulaşabilirim cnm.

ayyy bir ulaşsan meralcimm yaa..ben de bzie haber veren zeynepözdil diye bir arkadaş vardı hani , ona yazdım özelden.. çevrimiçi gözüküyordu, umarım hemen cvp verebilir.. inşallah da iyilerdir.. sen de ulaşabilirsen ne iyi olur

Allah mınık kelebekle ayesbırıme sabır versın ınŞallah bebıŞlerı saĞlıklı Şekılde evlerıne gelsın

Canım benm ya miniciktir .Bir haftada on gram alınıyor ha ne zor değil mi inş.en kısa sürede bebiş büyür de çıkarlar hastaneden.Anne karnındayken sıkıntılarımız oluyor ama bebekler için de en güvenilir en güzel büyüyecekleri yer orası inş. hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla alırız kucaklarımıza:Saruboceq:

Bu sabah kaynanam olacak eŞımın annesı senın gÖĞÜslerınde hıÇ bÜyÜmedı kızımın da kÜÇÜk ama hamıleyken kocaman olmuŞlardı o yÜzden sÜtÜ Çok boldu dedı yaaa kÜÇÜkler mı gerÇekten

Benim de son 2haftadır falan baya bir farketti karnım baya büyüdü birden pek yoktu zamanına göre..Eşim de farkediyor karnın birden büyüdü diye.Göğüs göbek aldı gidiyor önde bir fazlalık zor aslında yaa

ahhh miniğiiim yavruum benim, Allah acil şifalar versin biran önce anneciğinin kollarına kavuşsun inşallah.. ah yavrum benim, kuzum kuzum 10 gr almış..

sağol meral yaa... inşallah daha iyi olduklarını evde beraber uyudukları haberini de alırız..

kıslar ben çıkıyorum eve gidip yatıcam

hadi iyice dinlen meralcim pazartesi görüşürüzzzzzzz Şeniz

boyutu değil işlevi önemli deseydin kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey

Onunki kilodan büyümüştür deseydinlmaz: Benim de büyüdü ama zaten vücuduma göre büyüktü göğüslerim.Daha doğunca büyürmüş süt dolunca canımyerimseniben Ozaman benmkiler nolcak hiç bilmiyorum şimdiden böyleyseakannehir
Evet canım ya bayıldım valla minik melis uyusunda büyüsün diyince koptum

Evet çok güzellopuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben çıkıyorum az evi toparlıyım az da uzanayım sonra görşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…