2009 Aralık Anneleri

üffff çok sıkılıyorum ben bugün kocacımlada naneyiz zaten kafasını şişirdim sabahtan beri çünkü

görusuruzz öptummmmmopuyorumnanaktan

BEN HER DıNLEDıĞıMDE SÖYLEDıĞıMDE GÖZLERıM DOLUYOR ÇOCUK SAKıNLEŞECEK TE SONRA BENı KıM SUSTURACAK :sinifsinif:

SÜPERSİN VALLA CANIM vereliniortak

:1hug: valla ben açık açık söylüyorum kim olursa olsun "farkındaysanız hamileyim ve ben bu söylediklerinize alınıyorum" diyip bulundukları ortamdan çıkıyorum fok gibi kalıyolar bi daha da 8 kere düşünmeden konuşmuyolar benle kaydirigubbakcemile3

BEN HER DİNLEDİĞİMDE SÖYLEDİĞİMDE GÖZLERİM DOLUYOR ÇOCUK SAKİNLEŞECEK TE SONRA BENİ KİM SUSTURACAK :sinifsinif:

sırnaşık şey hakikaten ben de koptum yaaaaa üstelik iki isimli olacak ya benimki iki ismini de ayrı ayrı dinleyip ikisine de ayrı koptum bu da ne ola ki :1shok:

Arkadaşlar ben çıkıyorum az evi toparlıyım az da uzanayım sonra görşa.s.

bende az cikiyorum kizlarr bende evi toparlicammm

hadi kolay gelsin iyi dinlenmelerrrrrrr

üffff çok sıkılıyorum ben bugün kocacımlada naneyiz zaten kafasını şişirdim sabahtan beri çünkü

naptı da adamcağız? ya da ne yapmadı mı demeli çünkü bir şeyleri yapmamaları daha fazla sorun oluyor şu sıralar kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey sorcan benim bir kaç gündür belim ağrıyo birde adet olacakmış gibiyim bebeğim hareket ettikce canım yanıyo altta çıkıcak gibi oluyo çok korkuyorum şimdi bugün vurdukça daha da beter acıyo doktor gidiyim en iyisi değil mi ya benim gibi olan var mı aranızda normal mi acaba kızlar?

hadi kolay gelsin iyi dinlenmelerrrrrrr

naptı da adamcağız? ya da ne yapmadı mı demeli çünkü bir şeyleri yapmamaları daha fazla sorun oluyor şu sıralar kaydirigubbakcemile3

aslında direk onunla ilgili konular değil ama biraz onun kafasını şişirince işler hızlanıyo sanki :kedi:
yarın başlıyomuş allahın izniyle bizim boyada:))

canım benimde aşağıya doğru baskı oluyo bazen ve yürümemi bile zorlaştırıyo.. Dün akşam öyleydi mesela ama bugün iyiyim.
Tabi doktora gözükmekte fayda var yinede bizim aralık bebekleri biraz aceleci baksana..

geçen gün o kadar çok vurdu ki aşağıya eyvah dedim gelecek galiba ama istersen bir git için rahat etsin

aslında direk onunla ilgili konular değil ama biraz onun kafasını şişirince işler hızlanıyo sanki :kedi:
yarın başlıyomuş allahın izniyle bizim boyada:))

sana mı öyle geliyo acaba kaydirigubbakcemile3 çene çekeceklerine harekete geçiyorlar bilmez miyim... aslında en çabuklaştıran şey göz yaşı ama....... onu da kullanmak bize yakışmaz şakkıdı

Yarın başlıyomuş allahın izniyle bizim boyada:))

bende dün boyacıyla konuştum pazar günü yaparım dedi zaten tek oda gözüm yemiyor bütün evi boyatmayı lila istedim

[geçen gün o kadar çok vurdu ki aşağıya eyvah dedim gelecek galiba ama istersen bir git için rahat etsin /QUOTE]

peki kızlar sizde adet sancısı gibi sancı oluyor mu?

bende dün boyacıyla konuştum pazar günü yaparım dedi zaten tek oda gözüm yemiyor bütün evi boyatmayı lila istedim

bi de havalandı mı tamamdır melikecim hadi bakalım darısı bizim başımıza şu odaları bir hale yola soksaydık :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…