kıslar ben çıkıyorum eve gidip yatıcam
Onunki kilodan büyümüştür deseydinlmaz: Benim de büyüdü ama zaten vücuduma göre büyüktü göğüslerim.Daha doğunca büyürmüş süt dolunca canımyerimseniben Ozaman benmkiler nolcak hiç bilmiyorum şimdiden böyleyseakannehir
Evet çok güzellopuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben çıkıyorum az evi toparlıyım az da uzanayım sonra görşa.s.
hadi iyice dinlen meralcim pazartesi görüşürüzzzzzzz Şeniz
boyutu değil işlevi önemli deseydin kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey
SÜPERSİN VALLA CANIM vereliniortak
BEN HER DİNLEDİĞİMDE SÖYLEDİĞİMDE GÖZLERİM DOLUYOR ÇOCUK SAKİNLEŞECEK TE SONRA BENİ KİM SUSTURACAK :sinifsinif:
Arkadaşlar ben çıkıyorum az evi toparlıyım az da uzanayım sonra görşa.s.
bende az cikiyorum kizlarr bende evi toparlicammm
üffff çok sıkılıyorum ben bugün kocacımlada naneyiz zaten kafasını şişirdim sabahtan beri çünkü
SÜPERSİN VALLA CANIM vereliniortak
hadi kolay gelsin iyi dinlenmelerrrrrrr
naptı da adamcağız? ya da ne yapmadı mı demeli çünkü bir şeyleri yapmamaları daha fazla sorun oluyor şu sıralar kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcan benim bir kaç gündür belim ağrıyo birde adet olacakmış gibiyim bebeğim hareket ettikce canım yanıyo altta çıkıcak gibi oluyo çok korkuyorum şimdi bugün vurdukça daha da beter acıyo doktor gidiyim en iyisi değil mi ya benim gibi olan var mı aranızda normal mi acaba kızlar?
ya kızlar bişey sorcan benim bir kaç gündür belim ağrıyo birde adet olacakmış gibiyim bebeğim hareket ettikce canım yanıyo altta çıkıcak gibi oluyo çok korkuyorum şimdi bugün vurdukça daha da beter acıyo doktor gidiyim en iyisi değil mi ya benim gibi olan var mı aranızda normal mi acaba kızlar?
aslında direk onunla ilgili konular değil ama biraz onun kafasını şişirince işler hızlanıyo sanki :kedi:
yarın başlıyomuş allahın izniyle bizim boyada:))
aslında direk onunla ilgili konular değil ama biraz onun kafasını şişirince işler hızlanıyo sanki :kedi:
Yarın başlıyomuş allahın izniyle bizim boyada:))
canım benimde aşağıya doğru baskı oluyo bazen ve yürümemi bile zorlaştırıyo.. Dün akşam öyleydi mesela ama bugün iyiyim.
Tabi doktora gözükmekte fayda var yinede bizim aralık bebekleri biraz aceleci baksana..
[geçen gün o kadar çok vurdu ki aşağıya eyvah dedim gelecek galiba ama istersen bir git için rahat etsin /QUOTE]
peki kızlar sizde adet sancısı gibi sancı oluyor mu?
bende dün boyacıyla konuştum pazar günü yaparım dedi zaten tek oda gözüm yemiyor bütün evi boyatmayı lila istedim
[geçen gün o kadar çok vurdu ki aşağıya eyvah dedim gelecek galiba ama istersen bir git için rahat etsin /QUOTE]
peki kızlar sizde adet sancısı gibi sancı oluyor mu?
OLUYOR CANIM HATTA GEÇEN GÜN YATAKTAN KALKTIM EŞİM NE OLDU DİYE SORUNCA UNUTTUM ZEYNEBİ AY GALİBA HASTALANDIM DEDİM ADAMIN AKLI ÇIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?