ağzın bal yesin pelin inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
ama tabii ben Umut'tan hemen sonra ikinciyi istediğim için bir süre daha yuvarlak gezicem sanırım ve umarım kaydirigubbakcemile3 gerçi ikincide en başından itibaren dikkatli gidicem kısmetse, sıkı diyet değil ama bundaki gibi şımarıklık hiç değil :kedi:
rica ederim ne demek
avize bulamadım sende onu bul uygun bana yarasın :)
duvar kagıdı orada baya uygundu valla ii yapmışsın
daha guzelı zeyneın odası olsun inşallah
tabı tabı koyarım bıtıncede tamamen ama sızde koyun foto
bende dun zarada erkek kıyafetlerını sevıyordum olur arada böyle şeyler
ilk bebiş arzu Allah inşallah 2.bebişide saglıklı hayırlı ve kız verir sana
peliin dün akşama kadar palladıum un altına üstüne getirdik annemle ordaydım kııısssdelikafadulden tabanlatrım hala ağrıyor, denk gelmedik demekkiiiii
zarada mıı zarada bebek reyonundan tam yarım saatte zor çıkardı annem beni.. kıs nasılda görüşemedik.. benim resmim var burda tanırsında ben seni görmedim pelin resim koysana
günaydınnnnnnnnnn napıyosun hemşerimmmmmmm sengözlerimebaksanab
aaaaaaaa hain dayıya bak hamile kadına öyle şey denir mi yahu :mymeka:
arzucum vereyim vermesine de senin şeker seviyen yüksek değil diye hatırlıyorum... sonuçta bu şeker seviyesi son derece düşük bir liste küt diye düşer bayılırsan ben nasıl alırım onun vebalini :sinifsinif:
amin inşallah dünürcüm Eylülüm de sağlıkla güle güle kullansın inşallah :Saruboceq:
umarım artık pimapen de çözülür de sen de huzura kavuşursun Şeniz
elbet bizlerde zayıflıycaz kıslar
ben etrafımdaki zayıf hatunlara farkında olmadan iç geçirerek bakıyormuşum.
geçen gün kardeşim uayrdı daha çoooooook bakarsın diye:sinifsinif:
özeniyorum ne yapayım.
kot pantolonlarımı çok özledim ben:1shok:
bilge sana verdiği liste ne seni ne bebeği vitaminsiz bırakmıycana güçsüz bırakmıycana eminim.. sen ver anacııım nütfeennnn:Saruboceq: mail istersen at.. uyabilirsem uyayımda hiç değilse daha fazlasını almayayım.. şimdiye kadar yediklerim beni doğum sonrasına kadar idare eder...:jeyyar:
tatlım yazmak sorun değil de hakikaten endişelenirim şimdi senin tansiyonun zaten düşük seyrediyor... bir de şekerin düşerse allah korusun... yoksa ne olacak listeyi vermekten kaçınmak değil nolur yanlış anlama iki dakikada yazıp gönderirim... ama bir yerde düşer kalırsan ben o vicdan azabıyla naparım :sinifsinif:
öznur bebek şekeri mlz aldınmı
tatlım yazmak sorun değil de hakikaten endişelenirim şimdi senin tansiyonun zaten düşük seyrediyor... bir de şekerin düşerse allah korusun... yoksa ne olacak listeyi vermekten kaçınmak değil nolur yanlış anlama iki dakikada yazıp gönderirim... ama bir yerde düşer kalırsan ben o vicdan azabıyla naparım :sinifsinif:
dur ben yazayım benım lısteyı benım kı şeker veya tansiyona göre degil sadece planlı ve duzenlı beslenme ara ögunlerı kaçırmama ve sadece protein almayayım dengelı beslenıp çok kılo almayayım dıye verdi diyetısyen o sorun yapmaz arzuya arzu mail atarım sana yazıp
[
haklısın tamam tamam.. bişey olmaz eminim ama olsun senin için rahat etmez şimdi.. :1hug:
gunaydın kuzucuklarrr
gecmısı okuyamadım
ama hafta sonu cok yalnız kaldık bız yaaaa
amaa amaa aglarımmmm:gitme:
dur ben yazayım benım lısteyı benım kı şeker veya tansiyona göre degil sadece planlı ve duzenlı beslenme ara ögunlerı kaçırmama ve sadece protein almayayım dengelı beslenıp çok kılo almayayım dıye verdi diyetısyen o sorun yapmaz arzuya arzu mail atarım sana yazıp
hoşgeldin de niye ağlayarak başlıyosun ki güne yerimseniben korkma bugün biz burdayız lülülülülülü
burdasınız demı
oglum senı bı tepıklesınde sende aglalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?