2009 Aralık Anneleri

inşallah cnmcım

zarada mıı zarada bebek reyonundan tam yarım saatte zor çıkardı annem beni.. kıs nasılda görüşemedik.. benim resmim var burda tanırsında ben seni görmedim pelin resim koysana

zarada mıı zarada bebek reyonundan tam yarım saatte zor çıkardı annem beni.. kıs nasılda görüşemedik.. benim resmim var burda tanırsında ben seni görmedim pelin resim koysana

ewt bende burdakı resımden tanırım dıye umıd etmiştim msnde var ama o ben degilim artık eklerım yıne ablamın buyuk kızı ayyy teyze sen ne kadar zayıfmışsın eskıden dedı bana dun fotolara bakmışta mafoldumben

elbet bizlerde zayıflıycaz kıslar

ben etrafımdaki zayıf hatunlara farkında olmadan iç geçirerek bakıyormuşum.
geçen gün kardeşim uayrdı daha çoooooook bakarsın diye:sinifsinif:

özeniyorum ne yapayım.

kot pantolonlarımı çok özledim ben:1shok:

bilge sana verdiği liste ne seni ne bebeği vitaminsiz bırakmıycana güçsüz bırakmıycana eminim.. sen ver anacııım nütfeennnn:Saruboceq: mail istersen at.. uyabilirsem uyayımda hiç değilse daha fazlasını almayayım.. şimdiye kadar yediklerim beni doğum sonrasına kadar idare eder...:jeyyar:

bende meral birtane kotum var çok dar kesım dizleri yırtık kışlıkları çıkarırken eşim at artık şunu dedı zaten hiç sevmezdı o kotu benımde en sevdıgım kottu
anne oluyorsun artık gıymezsın atalım hadi artık dedı ben yok o benım en sevdıgım kotum dedım eşim elıne aldı baktı şöyle atmaktan vazgeçti sanırım çok dar geldi gözune herhalde dedı bu artık bunun içine giremez :)
bende dedım ama o bişe demeden tekrar içine girecegım ölçum o benım görursun dedım adam yınede muhatap olmadı benle
yoksa kesın hadi at diye tuttururdu :)

tatlım yazmak sorun değil de hakikaten endişelenirim şimdi senin tansiyonun zaten düşük seyrediyor... bir de şekerin düşerse allah korusun... yoksa ne olacak listeyi vermekten kaçınmak değil nolur yanlış anlama iki dakikada yazıp gönderirim... ama bir yerde düşer kalırsan ben o vicdan azabıyla naparım :sinifsinif:

dur ben yazayım benım lısteyı benım kı şeker veya tansiyona göre degil sadece planlı ve duzenlı beslenme ara ögunlerı kaçırmama ve sadece protein almayayım dengelı beslenıp çok kılo almayayım dıye verdi diyetısyen o sorun yapmaz arzuya arzu mail atarım sana yazıp

[

haklısın tamam tamam.. bişey olmaz eminim ama olsun senin için rahat etmez şimdi.. :1hug:

gunaydın kuzucuklarrr
gecmısı okuyamadım
ama hafta sonu cok yalnız kaldık bız yaaaa
amaa amaa aglarımmmm:gitme:

bak o olur hem de süper olur pelincim

[

haklısın tamam tamam.. bişey olmaz eminim ama olsun senin için rahat etmez şimdi.. :1hug:

sağolasın canım valla durur durur kurarım ben artık evine sağ salim gitti mi bir yerde düştü mü naptı netti sürekli yazardım valla :1hug:

gunaydın kuzucuklarrr
gecmısı okuyamadım
ama hafta sonu cok yalnız kaldık bız yaaaa
amaa amaa aglarımmmm:gitme:

hoşgeldin de niye ağlayarak başlıyosun ki güne yerimseniben korkma bugün biz burdayız lülülülülülü

tamam pelin.. at hayatım.. senin ki madem öyleymiş.. hihoyyyt zaten uymaya çalışacağım.. kendime kesin garanti veremiyorum..

umarım doğumdan sonra normal bedenlerimize kavuşuruz kızlar.. dün mağazalarda içim içimi yedi.. bu senede sanki inadına gibi herşey çok hoş ve indirimler var.. etrafımda dolaşan sıska sıska o kızların hepsine çerme takasım geldi dün.. ama sonra ayna ya baktım bir mağazada.. kendi kendimin çok hoşuna gittim, koca göbüşüm, dapdar kotum ve üstünde ki minicik boleromla çok şirin gözüküyordum.. dedim nasılsa geçecek bu günler bu halimin iyice tadını çıkarayım dedim.. tadını çıkarmak için de bol bol hamil ekıyafeti lazım ama o da malum gereksiz.. elimde olanlarla hergün çok güzel gözükmeye karar verdim birden.. saçım, makyajım dikkat ettim de hiç bu kadar güzel olmamıştım belki de.. ki öylesine hazırlanmış pat diye çıkmış halimleydim.. oğlum bana ne güzel şeyler yaşatıyor diye içim kabardı birden.. :CüvCüv:

kızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…