2009 Aralık Anneleri

canımmmmmmmmm allah şifa versin
dualarımız seninle başka elimizden ne gelir söyle yapalım

cok cok gecmıs olsun cnaımm
dıkkatlı ol kalkma solun ayaat hep unutma bol sıwı al

gunaydın kuzucuklarrr
gecmısı okuyamadım
ama hafta sonu cok yalnız kaldık bız yaaaa
amaa amaa aglarımmmm:gitme:

gunaydın

attım arzu mail msn adresine
uyabilirsin sanırım çunku katı bişey degil hatta ben bu kadar yemıyorum dedım doktora
o da yemek zorundasın tek çeşide yuklenıp kılo alınıyor zaten dedı
bakalım bende yarın sabah baslayacagım
cenazedir oda yapımıdır ev işleridir derken uyamadım yarın beraber başlayalım senle arzu

seçil canım çok geçmiş olsun.. ne diycemi şaşırdım.. aman çok dikkat et.. kötü bişey mi oldu hafta sonu ne oldu da böyle oldu.. Aman canım aman dikkatli ol.. gerekirse hastaneye yat.. doktorunda ne iyi biriymiş sağolsun..inşallah zamanına kadar dayanıor bebişin.. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım.. çok şaşırdım yaa

seçil... sebep söyledi mi doktor neden olurmuş güzelim bu kanamalar???

canım çok geçmiş olsun
sakın kendini üzüp sıkıntı yapıp ağlama inşallah bikaç hafta daha bi aksilik olmadan geçer ve sağsalim kucağına alırsın arda'nı..
sakın yataktan çıkma çok dikkat et kendine..

kıyamam cnm benım
moralını yuksek tutmaya çalış
çok önemlı biliyorsun ve sözunu tut kalkma yataktan seçilciğim
11 kasımada daha var baya annesı sen beslenmenı kuvvetlenrırıp aldırırsın ogluna kılo merak etme sen

:lepi: tamam pelinn yarın beraber başlıyalım şekerimm delikafadulden

canımmmmmmmmm allah şifa versin
dualarımız seninle başka elimizden ne gelir söyle yapalım

canım sağolll bilgecimmm,desteğiniz varlığınızı hissetmek yetiyor...inşallah 34 e kaadr geliriz de ne kadar çok kalırsa o kadar iii .. ama bebişimin suçu yok teyzelerii o uslu uslu oynuyordu vucut yapısından olabiliormuş...

cok cok gecmıs olsun cnaımm
dıkkatlı ol kalkma solun ayaat hep unutma bol sıwı al

teşekkür ederim canım....sıvıdanda korktum nöbetçi dr. çok hareketli sıvısı fazla olduğu için dedi...kendi dr. umgayet ii diyoo...nöbetçi dr. a sordm bir zararı olur mu dye olur da diyemem olmazda diyemem dedii..şimdi kafamı yormayayım diyorm bi de onunla

hep soluna yatkı daha ıyı kan gıtsın bebıse we kılo alsın

hayatım senın aldıgın sıwı bebgın sıwısını oyle etkılemez
sadece kan dolasımın ıcın gereklı
soluna yatman lazımkı bunu tum dr lar soler
yınede sen bılırsın canım

bende bıraz yuruyecegım belkı ıyı gelır agrılarıma kızlar optum sızı

sıvısı azalırsa daha az dayanır kuzucum onun için sıvını ihmal etme lütfen biliyorsun bebişin sıvısının yüzde 15i bize bağlı... sen asıl doktorunu dinle bugüne kadar yanıltmadı di mi seni? şimdi başkasının sözünü dinleme esas doktorunla hallet her şeyini :1hug:
hazırlıkların bitmiş miydi bari seçilcim

amin hepimiz inşallah...plesantanın ucunun aşağıya doğnru olmasından kaynaklanıyormuş..kimisi daha 3 aya gelmeden fark ediyormuş 9 aya kadar yatıyormuş..balonu şişrdiğimiz yerin aşağıda olması gibi ..bende ki ise ağırlaşmaya başlayınca bebek ve plesanta ağırlık yapmış..dolayısı ile hareketler ne kadar kısıtlı olursa baskı olmuyor..oturmakbile yasak..ayakta kalmak yasak...

seçil... sebep söyledi mi doktor neden olurmuş güzelim bu kanamalar???

benimkisi vucut yapısından dedeiğim gibi ucu aşığda plesantanın hayatımmm...

sağol canım walla ne yalan söyleyeyim korktum hem de çokkk

inşalahh bitanem..çok teşekkür ederimmm

aaaaaaa benim doktor söylemişti... bir ara ardarda kanaması olanlar olmuştu ya forumda... ben o zaman sormuştum nasıl olur niye olur benim de olur mu diye... plasentanın ucu yukarı doğru sende olmaz demişti... düşüğe sebep olmaz da demişti o aylar için 4-5. aylarda falandık sanırım...
allah başka dert vermesin be seçilcim yatarak tutabilecek gibi görünüyor olması güzel haber bence... allaha bin şükür artık kuzucuklarımız hayatta kalabilecek çağa geldiler, gönlümüz hepsinin sağlıkla miadına ulaşıp vaktiyle saatiyle gelmelerinden yana ama allahın izniyle artık onlar bizim yerimseniben
sakın moralini bozma en başından beri biliyorsun hepimizin en büyük ilacı da dostu da düşmanı da moral... bizler buradayız kafanı dağıtmana da yardımcı oluruz sıkılmanı da engellemeye çalışırız çok zor biliyorum ama hep birlikte bugünleri atlatırız seçilcim kaydirigubbakcemile5 ben inanıyorum ki seni biraz bunaltacak olsa da vaktine kadar kalacak Arda yeğenimiz
yarı uzanır pozisyondaysa örgü falan örmene izin var mı seçil :hulya: bayağı bir oyalar bak seni

hedefin o kotunun içine girmek olsun pelincim

gunaydın kuzucuklarrr
gecmısı okuyamadım
ama hafta sonu cok yalnız kaldık bız yaaaa
amaa amaa aglarımmmm:gitme:
ağlama biz hafta içi hep buradayız

canııııııııım benim sesini duymak güzeldiŞeniz

merhaba güzel anneler
Allahın izniyle ocak annesi olacak biri olaraktan
ara sıra size bakıyorum
Bio sanırım Ankaradasın acaba doğumu nerde düşünüyosun canım:uhm:
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…