2009 Aralık Anneleri

hep soluna yatkı daha ıyı kan gıtsın bebıse we kılo alsın

hayatım senın aldıgın sıwı bebgın sıwısını oyle etkılemez
sadece kan dolasımın ıcın gereklı
soluna yatman lazımkı bunu tum dr lar soler
yınede sen bılırsın canım

doğru haklısın canımm...sıvıydı denince olan durumuda söyleyeyim dedim..aydınlattığın için sağol canımmm..ii oldu söylediğin da ha çok dikkat edeceğim artık...

benım işlerim var halletmem gereken ögleden sonra görüşürüz

görüşürüz canımmm...

hiç yanılmadı bilgecim..hazırlıklar bitti annem sağolsun hafata sonu eşyalarıda takıma yerleştirdi..bir ara fotoğraflarını çekip eklerim..babası oyuncaklarını yerleştirdi..sanırsın ki çocuk 2 yaşında gelecek de o asker arbalarla falan oynayacak....

az sonra bir arkadaşım doğuma girecek bu arada kızlar..saat yarımda doğuma sezeryana öalacaklar dün akşam beni ziyarete geldi..sabah kontrolü vardı gün karar verilecekti 9 ayı oldu ama dğum yoluna girmiyord ..inşallah sağlıcakla dğum yapar...

merhaba hoşgeldin
amin hepimize sağlıklı hamilelikler olsun :Saruboceq:
doğum güven hastanesinde olacak arkadaşım
sen de mi ankaradasın?

kaydirigubbakcemile3 babalar nasıl farklılaşıyor di mi? biz de dün mobilya bakmaya gittik ama bebek odası biraz cicili olur diye kendini paraladı normalde sadece sade modelleri gören adam kaydirigubbakcemile3 neyse ki şimdilik oyuncak falan almıyo

allah bir avazda her ikisini de sağlıkla kurtarsın seçilcim

olur herhalde..ama skılırım ben örgüden:) ben buralarda takılırım canımmm...desteğin/İZ için çok teşekkür ederim hayatımmmmmmm....

hedefin o kotunun içine girmek olsun pelincim

ağlama biz hafta içi hep buradayız

canııııııııım benim sesini duymak güzeldiŞeniz

ben teşekkür ederimmm bitanemmm..ban da çok ii geldi moral oldu wallaaa...siz şimdi yemeğe kaçarsınız şimdiden afiyet olsun kuzuuuummmm

merhaba hoşgeldin
amin hepimize sağlıklı hamilelikler olsun :Saruboceq:
doğum güven hastanesinde olacak arkadaşım
sen de mi ankaradasın?

evet canım Ankaradayım
Fatih. üniv. gidiyorum
acaba orda doğum fiyatları nedir memnunmusun hastanenden

canım çoook geçmiş olsun. rabbim hayırlısını versin. kendine ve bebişine çok dikkat et dualarımız seninle. bak bu kadar hamişin duası seninle evvel allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.

ayy bizim oyuncakları aylar öncesinden almaya başladı...hatta bu oda takımını da en önce o gördü beğendii...eşime değişti demeyeyim zaten çok ilgili bir baba adayı idi haksızlık olur yoksa....:)hepimizi bilgecimmm inşallahhh

amin çok sağol canımmm..iyi ki varsınız hepiniz..hepiniziii çok çok seviyorummm ve öpüyorummmmmm

CANIM BENİM HİÇ SIKMA KENDİNİ VE ÜZME BEBİŞİN İNŞALLAH UTUNACAK DRUN DA ÇOK İLGİLİ ANLADIĞIM KADARIYLA MORALİNİ YÜKSEK TUTARAK BEBİŞE DE MORAL VER a.s.

olur herhalde..ama skılırım ben örgüden:) ben buralarda takılırım canımmm...desteğin/İZ için çok teşekkür ederim hayatımmmmmmm....

ne demek seçilcim Şeniz

evet canım Ankaradayım
Fatih. üniv. gidiyorum
acaba orda doğum fiyatları nedir memnunmusun hastanenden

şu an fiyatlar yanımda değil ama en ucuzu 1700 civarı diye hatırlıyorum benim doktorum bağımsız çalışıyor da doğum için güven hastanesiyle dışardan anlaşmalı... bir de ankara'nın en iyi yenidoğan ünitesi burada olduğu için gönlüm rahat
fatihte fiyatlar nasıl?

ilgi değil de nasıl desem... benim eşim mesela cicili bicili şeyler sevmez... kalabalık ev fazla eşya sevmez... ben de öyleyimdir o yüzden de ev çok sade ve az eşyalıdır ama oğlanın mobilyasını alırken üstünde renk olsun desen olsun bebek takımı bu cicili olsun oyuncak dolabı da olsun sandığı da olsun şeklinde kendinden geçti kaydirigubbakcemile3 benim minimalist kocam nerede neşeli şeyler varsa oraya gitti ve yaklaşık 5 saat mobilyacı gezdi ki alışverişten ve dolaşmaktan nefffffffret eder kendileri akannehir

Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .

Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .

ooooooh maşallah muhteşem haberlerle dönmüşün dünürcüm

hadi gözünaydın burcucumm.. iyi haberini almak çok güzel.. darısı hepimze.. bende bu ayın 31 i itibariyle 32+0 oluyor izne çıkıyorum..

selam kızlar nasılsınz biz geldik kızımla

c.tesi doktordaydık kızlar benim minik kuşum 2465 gr olmuş biraz iri bir bebek dedi doktorumuz boyu da 45 cm valla nasıl doğacak bakalımm

ben de kilo almamışım nası sevindim bir bilsenizz

maaşallah annesi ay yerim ben onu, nasılda kocaman oldular..

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım . .Allah inşallah saglıkla bağışlayacak evladını rahat ol . .Canım benim dualarımız seninle . .Allaha emanet olun sende bebeğinde . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…