hep soluna yatkı daha ıyı kan gıtsın bebıse we kılo alsın
hayatım senın aldıgın sıwı bebgın sıwısını oyle etkılemez
sadece kan dolasımın ıcın gereklı
soluna yatman lazımkı bunu tum dr lar soler
yınede sen bılırsın canım
benım işlerim var halletmem gereken ögleden sonra görüşürüz
sıvısı azalırsa daha az dayanır kuzucum onun için sıvını ihmal etme lütfen biliyorsun bebişin sıvısının yüzde 15i bize bağlı... sen asıl doktorunu dinle bugüne kadar yanıltmadı di mi seni? şimdi başkasının sözünü dinleme esas doktorunla hallet her şeyini :1hug:
hazırlıkların bitmiş miydi bari seçilcim
merhaba güzel anneler
Allahın izniyle ocak annesi olacak biri olaraktan
ara sıra size bakıyorum
Bio sanırım Ankaradasın acaba doğumu nerde düşünüyosun canım:uhm:
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum:Saruboceq:
hiç yanılmadı bilgecim..hazırlıklar bitti annem sağolsun hafata sonu eşyalarıda takıma yerleştirdi..bir ara fotoğraflarını çekip eklerim..babası oyuncaklarını yerleştirdi..sanırsın ki çocuk 2 yaşında gelecek de o asker arbalarla falan oynayacak....
az sonra bir arkadaşım doğuma girecek bu arada kızlar..saat yarımda doğuma sezeryana öalacaklar dün akşam beni ziyarete geldi..sabah kontrolü vardı gün karar verilecekti 9 ayı oldu ama dğum yoluna girmiyord ..inşallah sağlıcakla dğum yapar...
aaaaaaa benim doktor söylemişti... bir ara ardarda kanaması olanlar olmuştu ya forumda... ben o zaman sormuştum nasıl olur niye olur benim de olur mu diye... plasentanın ucu yukarı doğru sende olmaz demişti... düşüğe sebep olmaz da demişti o aylar için 4-5. aylarda falandık sanırım...
allah başka dert vermesin be seçilcim yatarak tutabilecek gibi görünüyor olması güzel haber bence... allaha bin şükür artık kuzucuklarımız hayatta kalabilecek çağa geldiler, gönlümüz hepsinin sağlıkla miadına ulaşıp vaktiyle saatiyle gelmelerinden yana ama allahın izniyle artık onlar bizim yerimseniben
sakın moralini bozma en başından beri biliyorsun hepimizin en büyük ilacı da dostu da düşmanı da moral... bizler buradayız kafanı dağıtmana da yardımcı oluruz sıkılmanı da engellemeye çalışırız çok zor biliyorum ama hep birlikte bugünleri atlatırız seçilcim kaydirigubbakcemile5 ben inanıyorum ki seni biraz bunaltacak olsa da vaktine kadar kalacak Arda yeğenimiz
yarı uzanır pozisyondaysa örgü falan örmene izin var mı seçil :hulya: bayağı bir oyalar bak seni
hedefin o kotunun içine girmek olsun pelincim
ağlama biz hafta içi hep buradayız
canııııııııım benim sesini duymak güzeldiŞeniz
merhaba hoşgeldin
amin hepimize sağlıklı hamilelikler olsun :Saruboceq:
doğum güven hastanesinde olacak arkadaşım
sen de mi ankaradasın?
kızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...
kaydirigubbakcemile3 babalar nasıl farklılaşıyor di mi? biz de dün mobilya bakmaya gittik ama bebek odası biraz cicili olur diye kendini paraladı normalde sadece sade modelleri gören adam kaydirigubbakcemile3 neyse ki şimdilik oyuncak falan almıyo
allah bir avazda her ikisini de sağlıkla kurtarsın seçilcim
canım çoook geçmiş olsun. rabbim hayırlısını versin. kendine ve bebişine çok dikkat et dualarımız seninle. bak bu kadar hamişin duası seninle evvel allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.
ayy bizim oyuncakları aylar öncesinden almaya başladı...hatta bu oda takımını da en önce o gördü beğendii...eşime değişti demeyeyim zaten çok ilgili bir baba adayı idi haksızlık olur yoksa....:)hepimizi bilgecimmm inşallahhh
olur herhalde..ama skılırım ben örgüden:) ben buralarda takılırım canımmm...desteğin/İZ için çok teşekkür ederim hayatımmmmmmm....
evet canım Ankaradayım
Fatih. üniv. gidiyorum
acaba orda doğum fiyatları nedir memnunmusun hastanenden
ayy bizim oyuncakları aylar öncesinden almaya başladı...hatta bu oda takımını da en önce o gördü beğendii...eşime değişti demeyeyim zaten çok ilgili bir baba adayı idi haksızlık olur yoksa....:)hepimizi bilgecimmm inşallahhh
Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .
Bu arada gÜnaydın yılın en gÜzel en tatlı ve en tombİŞ annelerİ
Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .
ooooooh maşallah muhteşem haberlerle dönmüşün dünürcüm
selam kızlar nasılsınz biz geldik kızımla
c.tesi doktordaydık kızlar benim minik kuşum 2465 gr olmuş biraz iri bir bebek dedi doktorumuz boyu da 45 cm valla nasıl doğacak bakalımm
ben de kilo almamışım nası sevindim bir bilsenizz
kızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?