Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .
beyazcım benım
dıkkatlı ol uzulme
hepsı gecıcekkkk
CANIM BENİM HİÇ SIKMA KENDİNİ VE ÜZME BEBİŞİN İNŞALLAH UTUNACAK DRUN DA ÇOK İLGİLİ ANLADIĞIM KADARIYLA MORALİNİ YÜKSEK TUTARAK BEBİŞE DE MORAL VER a.s.
ne demek seçilcim Şeniz
şu an fiyatlar yanımda değil ama en ucuzu 1700 civarı diye hatırlıyorum benim doktorum bağımsız çalışıyor da doğum için güven hastanesiyle dışardan anlaşmalı... bir de ankara'nın en iyi yenidoğan ünitesi burada olduğu için gönlüm rahat
fatihte fiyatlar nasıl?
ilgi değil de nasıl desem... benim eşim mesela cicili bicili şeyler sevmez... kalabalık ev fazla eşya sevmez... ben de öyleyimdir o yüzden de ev çok sade ve az eşyalıdır ama oğlanın mobilyasını alırken üstünde renk olsun desen olsun bebek takımı bu cicili olsun oyuncak dolabı da olsun sandığı da olsun şeklinde kendinden geçti kaydirigubbakcemile3 benim minimalist kocam nerede neşeli şeyler varsa oraya gitti ve yaklaşık 5 saat mobilyacı gezdi ki alışverişten ve dolaşmaktan nefffffffret eder kendileri akannehir
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım . .Allah inşallah saglıkla bağışlayacak evladını rahat ol . .Canım benim dualarımız seninle . .Allaha emanet olun sende bebeğinde . .
Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .
Bu arada gÜnaydın yılın en gÜzel en tatlı ve en tombİŞ annelerİ
selam kızlar nasılsınz biz geldik kızımla
c.tesi doktordaydık kızlar benim minik kuşum 2465 gr olmuş biraz iri bir bebek dedi doktorumuz boyu da 45 cm valla nasıl doğacak bakalımm
ben de kilo almamışım nası sevindim bir bilsenizz
Dunurcum bu arada donme olmamis hala . 36. ya kadar yolu var ama artik doner hizli kilo alcak dedi. % 60 sezeryan olarak gormeye basladim . Sana sezeryan olcaksin dedigimde sakin uzulme dedi
canım maşallah eylüle de sanada rapor işinide halletmişsin şükür.Bende c.tesi gidip alıcam allahın izniyle raporumu..
kızının kilosu boyu ne olmuş yazmamışsın merak ediyo teyzeleri:))
maşallah sanada eylulede kılosu boyu neymış burcu
hadi ya dur bakalım birdaha ne zaman çagırdı o zaman daha bellı olur
seçil cnm 11 ınde kesın alacakmı ogluşunu yoksa o zamana kadar dayansın mı dedı
ilk kanamada c.tesi öğlen 37. haftada alacağız dedi.gece olunca kanama 34. de kadar nşallah dayanır dedi..34 ü tamamladık mı kucağımıza alabileceğiz dedi..muhtemelen 34 de alacağız dedii.
ilk kanamada c.tesi öğlen 37. haftada alacağız dedi.gece olunca kanama 34. de kadar nşallah dayanır dedi..34 ü tamamladık mı kucağımıza alabileceğiz dedi..muhtemelen 34 de alacağız dedii.
1600 olmus . Minyon bi kiz olcak dedi. Boyu alamadik :)
2 Kasimda cagirdi. O zaman kesin konusuruz zaten dedi.
ay yerim ben Eylül'ü yaa.. ismine kurban olsun teyzesiiiiii...
kızlar bişey sorucam dün C&A mağazasında bebekler için çok güzel atkı bere eldiven takımı vardı ama gerekli olur mu bilemedim.. saf oluyor insan bilmediği şeye ya
Dunurcum bu arada donme olmamis hala . 36. ya kadar yolu var ama artik doner hizli kilo alcak dedi. % 60 sezeryan olarak gormeye basladim . Sana sezeryan olcaksin dedigimde sakin uzulme dedi
1600 olmus . Minyon bi kiz olcak dedi. Boyu alamadik :)
2 Kasimda cagirdi. O zaman kesin konusuruz zaten dedi.
Yaa ne yapıyım kızlar 12 de İŞe gelİyorum ancak bu saatte okuyorum sİzİ tÜnaydın da Çoook saÇma bİr kelİme bana gÖre o zaman İyİ gÜnler dİyİm artıkkın
ay yerim ben Eylül'ü yaa.. ismine kurban olsun teyzesiiiiii...
kızlar bişey sorucam dün C&A mağazasında bebekler için çok güzel atkı bere eldiven takımı vardı ama gerekli olur mu bilemedim.. saf oluyor insan bilmediği şeye ya
hadi gözün aydın canımBen geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .
nerimancım maşallah maşallah canımselam kızlar nasılsınz biz geldik kızımla
c.tesi doktordaydık kızlar benim minik kuşum 2465 gr olmuş biraz iri bir bebek dedi doktorumuz boyu da 45 cm valla nasıl doğacak bakalımm
ben de kilo almamışım nası sevindim bir bilsenizz
hayırlısı ne ise öyle olsun burcucum
evet bende merak ettimcanım maşallah eylüle de sanada rapor işinide halletmişsin şükür.Bende c.tesi gidip alıcam allahın izniyle raporumu..
kızının kilosu boyu ne olmuş yazmamışsın merak ediyo teyzeleri:))
hayırlısı bakalım seçilcimilk kanamada c.tesi öğlen 37. haftada alacağız dedi.gece olunca kanama 34. de kadar nşallah dayanır dedi..34 ü tamamladık mı kucağımıza alabileceğiz dedi..muhtemelen 34 de alacağız dedii.
evde olanlar kanalturkde gul golgenın programı var ben bir anneyım dıye ona bakıyorum
sağlık olsun be dünürcüm sağlıkla gelsin de seni kessinler napalım artık yerimseniben
femur boyundan hesaplanabiliyo aşağı yukarı dünürcüm varsa elinde rapor bi bak yerimseniben femurx7 yapman gerekiyor kaydirigubbakcemile2
iyi günler de desen geç geldiğin için biz sana takılmaya devam etcez ki kaydirigubbakcemile3
bu arada nerimancım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş darısı bizimkilerin başına(alıntı yaptım sanmıştım kusura bakma :kedi:)
takılın canım yeter ki siz takılın bende artık akşamları da günaydın diycem ahhhh bir laptop alabilsem
hadi gözün aydın canım
herşeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim.
eeeee neler anlatılıyor paylaşın bizimlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?