2009 Aralık Anneleri

Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .

canım maşallah eylüle de sanada rapor işinide halletmişsin şükür.Bende c.tesi gidip alıcam allahın izniyle raporumu..
kızının kilosu boyu ne olmuş yazmamışsın merak ediyo teyzeleri:))

beyazcım benım
dıkkatlı ol uzulme
hepsı gecıcekkkk

inşallah canımmmmmmmm

CANIM BENİM HİÇ SIKMA KENDİNİ VE ÜZME BEBİŞİN İNŞALLAH UTUNACAK DRUN DA ÇOK İLGİLİ ANLADIĞIM KADARIYLA MORALİNİ YÜKSEK TUTARAK BEBİŞE DE MORAL VER a.s.

moralim daha iyi ,bir yandan araştırma yapıyorum nternetten..oğlum annesini tekmeliyo , hıçkırıkla uğraşıyo biraz oyun istyo anlaşılan.böyle yaparakta annesine moral veriyo teyzesiii

hımmm şimdi anlaşıldı ..babanın bile tarzını değiştirmiş..ama haklıda bir yandan zaten ilerde sade olacaklar di mii..benim eşimde alışverişi sevmez ama arda da herşey tersine döndü ben yoruldum diyorum o şraya da bakalım diyooo

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım . .Allah inşallah saglıkla bağışlayacak evladını rahat ol . .Canım benim dualarımız seninle . .Allaha emanet olun sende bebeğinde . .

teşekkür ederim kuzuuummm

Ben geldim raporumu da aldim . Sukur sorunumuz yok . Suyumuz boyumuz kilomuz normal . Akinti icin fitil verdi yine . Kilo icin firca yemedim sadece 1 kg almisim ben bile cok sasirdim .

maşallah sanada eylulede kılosu boyu neymış burcu

Bu arada gÜnaydın yılın en gÜzel en tatlı ve en tombİŞ annelerİ

gunaydınmı senın saat yıne şaştı herhalde cnm

oyy masallah sizede

Dunurcum bu arada donme olmamis hala . 36. ya kadar yolu var ama artik doner hizli kilo alcak dedi. % 60 sezeryan olarak gormeye basladim . Sana sezeryan olcaksin dedigimde sakin uzulme dedi

hadi ya dur bakalım birdaha ne zaman çagırdı o zaman daha bellı olur

canım maşallah eylüle de sanada rapor işinide halletmişsin şükür.Bende c.tesi gidip alıcam allahın izniyle raporumu..

1600 olmus . Minyon bi kiz olcak dedi. Boyu alamadik :)
maşallah sanada eylulede kılosu boyu neymış burcu

hadi ya dur bakalım birdaha ne zaman çagırdı o zaman daha bellı olur

2 Kasimda cagirdi. O zaman kesin konusuruz zaten dedi.

seçil cnm 11 ınde kesın alacakmı ogluşunu yoksa o zamana kadar dayansın mı dedı

ilk kanamada c.tesi öğlen 37. haftada alacağız dedi.gece olunca kanama 34. de kadar nşallah dayanır dedi..34 ü tamamladık mı kucağımıza alabileceğiz dedi..muhtemelen 34 de alacağız dedii.

ay yerim ben Eylül'ü yaa.. ismine kurban olsun teyzesiiiiii...

kızlar bişey sorucam dün C&A mağazasında bebekler için çok güzel atkı bere eldiven takımı vardı ama gerekli olur mu bilemedim.. saf oluyor insan bilmediği şeye ya

Yaa ne yapıyım kızlar 12 de ıŞe gelıyorum ancak bu saatte okuyorum sızı tÜnaydın da Çoook saÇma bır kelıme bana gÖre o zaman ıyı gÜnler dıyım artıkkın

Doktor bakarken guzel bi kiz olcak filan diyin adi Eylul dedim . Hayatimdaki en guzel ve en oenemli isimdir benim dedi . Onun kizinin adi da Eylulmus.

Dunurcum bu arada donme olmamis hala . 36. ya kadar yolu var ama artik doner hizli kilo alcak dedi. % 60 sezeryan olarak gormeye basladim . Sana sezeryan olcaksin dedigimde sakin uzulme dedi

sağlık olsun be dünürcüm sağlıkla gelsin de seni kessinler napalım artık yerimseniben

femur boyundan hesaplanabiliyo aşağı yukarı dünürcüm varsa elinde rapor bi bak yerimseniben femurx7 yapman gerekiyor kaydirigubbakcemile2

Yaa ne yapıyım kızlar 12 de İŞe gelİyorum ancak bu saatte okuyorum sİzİ tÜnaydın da Çoook saÇma bİr kelİme bana gÖre o zaman İyİ gÜnler dİyİm artıkkın

iyi günler de desen geç geldiğin için biz sana takılmaya devam etcez ki kaydirigubbakcemile3

bu arada nerimancım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş darısı bizimkilerin başına (alıntı yaptım sanmıştım kusura bakma :kedi:)

Doktor bakarken guzel bi kiz olcak filan diyin adi Eylul dedim . Hayatimdaki en guzel ve en oenemli isimdir benim dedi . Onun kizinin adi da Eylulmus.

hadi gözün aydın canım
herşeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim.

nerimancım maşallah maşallah canım
kız büyütmüşsün yavrunu

hayırlısı ne ise öyle olsun burcucum

evet bende merak ettim
ilk kanamada c.tesi öğlen 37. haftada alacağız dedi.gece olunca kanama 34. de kadar nşallah dayanır dedi..34 ü tamamladık mı kucağımıza alabileceğiz dedi..muhtemelen 34 de alacağız dedii.
hayırlısı bakalım seçilcim
belkide gününü tam doldururu kim bilebilirki allahdan başka

evde olanlar kanalturkde gul golgenın programı var ben bir anneyım dıye ona bakıyorum

eeeee neler anlatılıyor paylaşın bizimlede

takılın canım yeter ki siz takılın bende artık akşamları da günaydın diycem ahhhh bir laptop alabilsem

Selam arkadaaşlar nasılsınız bakalım
Ben biraz halsizim başım ağrıyor çok.Ablamla dışarı çıkacaktık pijama falan bakacaktık bana ama çıkamadım hem ayağa kalkacak halim yok hemde tadım yok.Evde pinekliyorum ben de:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…