2009 Aralık Anneleri

Bilgee sen anlarsın canım benim sticker ımda ne yazıyor ya hiç bişe anlamadım you are now in... yazıyor ya?

secılcım
cnaımcım
yatagın rahattmıı:hulya:

rahatta ben alışkın değilimmmm...işyeri ile en az 15 defa konuştummm

Bilgee sen anlarsın canım benim sticker ımda ne yazıyor ya hiç bişe anlamadım you are now in... yazıyor ya?

30. hafta itibarıyla en çok genişlediğiniz zamandasınız doğum için zaman azalıyor gibi anladım ben canım... benim dilim ingilizce değil de :kedi:

slm meleklerin guzel anneleri..Doktora 2 hafta da bir gitmeye hangi haftadan sonra basladiniz ??

selammmmmmm kaydirigubbakcemile5
28. haftada başladık biz

oy oy oyyyy... kıyamammmm... bugün dinlen iyice enerji depola olmazsa yarın gidersiniz hayatım he??

Ben daha ayda bır gıdıyorum dr a enson geÇen hafta gıttım gene 1 ay sonraya al randevu dedı (

Sağol canım onun gibi birşey sanırım oda falan yazınca ne alaka dedimdi bende öylesini düşünmemiştim.Senin dilin ne kii:1shok:
oy oy oyyyy... kıyamammmm... bugün dinlen iyice enerji depola olmazsa yarın gidersiniz hayatım he??

Sağol canım dinlenecem evden çıkmaya hiiç halim yok sanki bütün kemiklerim sızlıyor.Ablam pztsileri boş da o yüzden bugün gidecektik artık ya haftaya yada daha sonra gideriz ancak..

SELAM CANIM
BENİM BAŞIM FENA AĞRIMAYA BAŞLADI:a015:

Sağol canım onun gibi birşey sanırım oda falan yazınca ne alaka dedimdi bende öylesini düşünmemiştim.Senin dilin ne kii:1shok:

fransızcacıyım canım ben şakkıdı

Ben de öyle.2hafta önce bir ay sonra gel dedi bana dalmaz:

benimde hala ayda birde merak ettim onun icin 32 haftadayim randevumda haftaya (

kızmayın kızmayın benim doktorum pimpirikli olduğu için erken başladık biz sık randevulara

SELAM CANIM

meralcim git bir tansiyonunu ölçtür benim ağrıdığında genelde oynamış oluyor tansiyonum :1no2:

bılge harıÇ kızlar meyvaaaaaaaaaaa saatııııııııııııııııııııııııı hadı bakem bebıŞlere vıtamın

himm iyi o zaman doktoruna gore degisiyor demek :))

SELAM CANIM
:teselli: Geçmiş olsun canım niye böyle olduk ki bizz.Grip olcak gibi hissediyorum kendimi.Aman ha dikkat etmemiz lazım

Ya ben bilmiyordum canım.Bizimki de maşallah pek rahat:mymeka:

öyle yapıcam tatlım
hastane ile görüşüyorum, allianz ile görüşüyorum
doğum fiyatlarını ve ve benim poliçe tutarlarını araştırıyorum
olmadı gidip biraz sağlık merkezinde yatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…