secılcım
cnaımcım
yatagın rahattmıı:hulya:
hadi gözün aydın canım
herşeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim.
nerimancım maşallah maşallah canım
kız büyütmüşsün yavrunu
hayırlısı ne ise öyle olsun burcucum
evet bende merak ettim
hayırlısı bakalım seçilcim
belkide gününü tam doldururu kim bilebilirki allahdan başka
doğru canımcımmm
ben braz şekerleme olayına gireyim...
eeeee neler anlatılıyor paylaşın bizimlede
Bilgee sen anlarsın canım benim sticker ımda ne yazıyor ya hiç bişe anlamadım you are now in... yazıyor ya?
slm meleklerin guzel anneleri..Doktora 2 hafta da bir gitmeye hangi haftadan sonra basladiniz ??
30. hafta itibarıyla en çok genişlediğiniz zamandasınız doğum için zaman azalıyor gibi anladım ben canım... benim dilim ingilizce değil de :kedi:
selammmmmmm kaydirigubbakcemile5
28. haftada başladık biz
Selam arkadaaşlar nasılsınız bakalım
Ben biraz halsizim başım ağrıyor çok.Ablamla dışarı çıkacaktık pijama falan bakacaktık bana ama çıkamadım hem ayağa kalkacak halim yok hemde tadım yok.Evde pinekliyorum ben de:sinifsinif:
Sağol canım onun gibi birşey sanırım oda falan yazınca ne alaka dedimdi bende öylesini düşünmemiştim.Senin dilin ne kii:1shok:30. hafta itibarıyla en çok genişlediğiniz zamandasınız doğum için zaman azalıyor gibi anladım ben canım... benim dilim ingilizce değil de :kedi:
selammmmmmm kaydirigubbakcemile5
28. haftada başladık biz
oy oy oyyyy... kıyamammmm... bugün dinlen iyice enerji depola olmazsa yarın gidersiniz hayatım he??
Ben daha ayda bİr gİdİyorum dr a enson geÇen hafta gİttİm gene 1 ay sonraya al randevu dedİ(
Ben daha ayda bİr gİdİyorum dr a enson geÇen hafta gİttİm gene 1 ay sonraya al randevu dedİ(
Selam arkadaaşlar nasılsınız bakalım
Ben biraz halsizim başım ağrıyor çok.Ablamla dışarı çıkacaktık pijama falan bakacaktık bana ama çıkamadım hem ayağa kalkacak halim yok hemde tadım yok.Evde pinekliyorum ben de:sinifsinif:
ben de öyle.2hafta önce bir ay sonra gel dedi bana dalmaz:
Sağol canım onun gibi birşey sanırım oda falan yazınca ne alaka dedimdi bende öylesini düşünmemiştim.Senin dilin ne kii:1shok:
Ben de öyle.2hafta önce bir ay sonra gel dedi bana dalmaz:
benimde hala ayda birde merak ettim onun icin 32 haftadayim randevumda haftaya(
SELAM CANIM
BENİM BAŞIM FENA AĞRIMAYA BAŞLADI:a015:
fransızcacıyım canım ben şakkıdı
kızmayın kızmayın benim doktorum pimpirikli olduğu için erken başladık biz sık randevulara
meralcim git bir tansiyonunu ölçtür benim ağrıdığında genelde oynamış oluyor tansiyonum :1no2:
bİlge harİÇ kızlar meyvaaaaaaaaaaa saatİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hadİ bakem bebİŞlere vİtamİn
bilge hariç kızlar meyvaaaaaaaaaaa saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi bakem bebişlere vitamin
:teselli: Geçmiş olsun canım niye böyle olduk ki bizz.Grip olcak gibi hissediyorum kendimi.Aman ha dikkat etmemiz lazımSELAM CANIM
BENİM BAŞIM FENA AĞRIMAYA BAŞLADI:a015:
Ya ben bilmiyordum canım.Bizimki de maşallah pek rahat:mymeka:fransızcacıyım canım ben şakkıdı
kızmayın kızmayın benim doktorum pimpirikli olduğu için erken başladık biz sık randevulara
meralcim git bir tansiyonunu ölçtür benim ağrıdığında genelde oynamış oluyor tansiyonum :1no2:
fransızcacıyım canım ben şakkıdı
Meralcim git bir tansiyonunu ölçtür benim ağrıdığında genelde oynamış oluyor tansiyonum :1no2:
himm iyi o zaman doktoruna gore degisiyor demek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?