2009 Aralık Anneleri

Aman kızlar bol bol c vıtamını alın hamıleyız dıye ÜŞÜmÜyoruz ama havalar pek dengesız hasta olmayalım

:teselli: Geçmiş olsun canım niye böyle olduk ki bizz.Grip olcak gibi hissediyorum kendimi.Aman ha dikkat etmemiz lazım

Ya ben bilmiyordum canım.Bizimki de maşallah pek rahat:mymeka:

benim de boğazım bir garip valla :1no2:
rahat doktor daha iyi sanırım güzelcim... benimki pimpirik yaptıkça ben de pimpirikleniyorum haliyle :kedi:

32 haftadayim canim ben ...

ülkeden ülkeye de değişiyor bildiğim kadarıyla takip süreleri

bide bugun mutfak cekmecesini acik unutmusum donerken gobegimi bi guzel cizdi kipkirmizi kabardi insallah bisey olmaz,bide catlak cikmaz (

hay allah çarpmadın ama di mi? sadece çizildi kanamadan sengözlerimebaksanab

zaten korkudan once ona baktim evet teyzesi simdi futbolcu misali vurduruyor :))senin bebisin kiz mi erkek mi ??

aman maşallah bari erkek benim bebişim seninki de futbolcu örneği verdiğine göre erkek sanırım sengözlerimebaksanab

isi kolaylamissiniz siz :))Biseyi kalmamis annesi Benimde baslamam gerek ama cok agirlastim Bisey yapmak istemiyorum hic

boşveeeeeeeer yatıracak yer üstüne giydirecek bir şeyler nasılsa bulursun yerimseniben yemek zaten senden olacak bir tek bez al gitsin kaydirigubbakcemile3

evet erkek canim valla supersin senin psikolog olman lazimmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…