bİlge harİÇ kızlar meyvaaaaaaaaaaa saatİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hadİ bakem bebİŞlere vİtamİn
:teselli: Geçmiş olsun canım niye böyle olduk ki bizz.grip olcak gibi hissediyorum kendimi.aman ha dikkat etmemiz lazım
ya ben bilmiyordum canım.bizimki de maşallah pek rahat:mymeka:
ne bileyim tatlım
umarım olmayız
sanırım 32den sonra hepsi 2 haftaya dönüyor.. senin kaçıncı haftan?
sanırım 32den sonra hepsi 2 haftaya dönüyor.. senin kaçıncı haftan?
:teselli: Geçmiş olsun canım niye böyle olduk ki bizz.Grip olcak gibi hissediyorum kendimi.Aman ha dikkat etmemiz lazım
Ya ben bilmiyordum canım.Bizimki de maşallah pek rahat:mymeka:
Aman kızlar bol bol c vİtamİnİ alın hamİleyİz dİye ÜŞÜmÜyoruz ama havalar pek dengesİz hasta olmayalım
32 haftadayim canim ben ...
bide bugun mutfak cekmecesini acik unutmusum donerken gobegimi bi guzel cizdi kipkirmizi kabardi insallah bisey olmaz,bide catlak cikmaz(
ülkeden ülkeye de değişiyor bildiğim kadarıyla takip süreleri
hay allah çarpmadın ama di mi? sadece çizildi kanamadan sengözlerimebaksanab
carptim biraz(bebis icinde korktum valla,kanamadi canim...aksilik iste !!!
carptim biraz(bebis icinde korktum valla,kanamadi canim...aksilik iste !!!
bide bebisin esyalarini hazirladiniz mi??ne zaman hazirlamak gerekiyor ??
hay allah :sinifsinif: sonrasında hareketleri falan normal di mi bebişin?
bide bebisin esyalarini hazirladiniz mi??ne zaman hazirlamak gerekiyor ??
çoğu malzemesini aldık ama daha yıkayıp yerleştirmedik... gerçi mobilyası henüz gelmedi kasım başında yıkayıp yerleştiririm
aldık eşyalarını odası gelince yıkayıp yerleştirecem
zaten korkudan once ona baktim evet teyzesi simdi futbolcu misali vurduruyor :))senin bebisin kiz mi erkek mi ??
isi kolaylamissiniz siz :))Biseyi kalmamis annesi Benimde baslamam gerek ama cok agirlastim Bisey yapmak istemiyorum hic
aldık eşyalarını odası gelince yıkayıp yerleştirecem
aman maşallah barierkek benim bebişim seninki de futbolcu örneği verdiğine göre erkek sanırım sengözlerimebaksanab
boşveeeeeeeer yatıracak yer üstüne giydirecek bir şeyler nasılsa bulursun yerimseniben yemek zaten senden olacak bir tek bez al gitsin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?