bana hala çok sıcak gelıyor havalar tshortle gezınıyorum gecede göbişi açıyormuşum sıkılıp uyurken
sanırım ordan kapıyoruz sogugu
Bizim geldi eşyalarımız karyolasını henüz kuramadı eşim dolap ve komodinini kurduk yatağı bizim odada duracak..Şimdi dolaplarıyla bakışıyoruzopuyorumnanaktan
Sildim güzelce kapaklar açık havalansın koku kalmasın dye yeni mobilya çok kokuyor.Kapitone alıp diktirip,raflara çekmecelere koyup öyle yerleştirecem eşyalarını
Ya ben bugün çok üşüdüm uzun bir süreden sonraa.Kalın kalın giyindim duruyorum şimdi sısındım.
Ay az biişim var çamaşır katlamak o da o bile gözümde o kadar büyüyorkiimafoldumben
bana hala çok sıcak gelıyor havalar tshortle gezınıyorum gecede göbişi açıyormuşum sıkılıp uyurken
sanırım ordan kapıyoruz sogugu
Bizim geldi eşyalarımız karyolasını henüz kuramadı eşim dolap ve komodinini kurduk yatağı bizim odada duracak..Şimdi dolaplarıyla bakışıyoruzopuyorumnanaktan
Sildim güzelce kapaklar açık havalansın koku kalmasın dye yeni mobilya çok kokuyor.Kapitone alıp diktirip,raflara çekmecelere koyup öyle yerleştirecem eşyalarını
ay ne guzel hayırlı olsun darısı bızım basımıza inşallah
bende ne koysam içine diye düşünüyordum dolapların
gerçi daha gelmedıde dolap :)
senin mobilyalar ne zaman geliyor melike
Bugün öyle olacak sanırım saat 3oldu daha elimi bi şeye sürmedim.Bugün bana da izin vermiyor vücut ya ben napiimkaydirigubbakcemile3Biraz da bahanem olduubugunde hiçbirşey yapmayı ver şımart kendını bazen ben öyle yapıyorum hiçbirşey yapmadan şımartıyorum kendımı
gerçi vücud oyle istyr izin vermiyor birşey yapmamam
ben gece tuvalete kalktıkça kapıyorum galiba :1no2: üstümü açmıyorum terliyorum terli terli tuvalete kalkınca da :sinifsinif:
darısı başıma bir geleydi :1rolleyes: gerçi daha dün siparişini verdik nasıl gelecekse akannehir
Çok saoll canımmopuyorumnanaktan Sizin de gelir yakında inşş.Ben de gelene kadar çatladım şimdide tembellik yapıyorum:kedi:
3 HAFTADA TESLİM AMA ÇOK YOĞUNUZ 1 HAFTA DA OPSİYON İSTEDİLER 1 HAFTASI GEÇTİ 3-2 HAFTA KALDI DÜN ODAYI BOYATTIK LEYLAK RENGİNE ÇOOOOK HOŞ OLDU TÜLLERİNİ DE YIKADIM MİS GİBİ kaydirigubbakcemile2
Benim karnim acikti ya
Bugün öyle olacak sanırım saat 3oldu daha elimi bi şeye sürmedim.Bugün bana da izin vermiyor vücut ya ben napiimkaydirigubbakcemile3Biraz da bahanem olduu
Darısı başına canım gelir daha dün almışsınızkaydirigubbakcemile3 Güle güle kullansın bebişin.
Bizimki boyasız açık tahta renginde bana kalsa ben renkli bişeyler istiyordum ama kayınpeder heves etti kendi elleriyle yaptı mobilyayı.Bizde eşimle kulplarını aldık o değişik oldu biraz
tembellik değil onun adı... demek ki gücün ona yetiyor güzelim... bırak yapmayıver yarın yaparsın öbür gün yaparsın veya haftasonu arkadaşlarını da çağırıp onların yardımıyla hallediverirsin hem işe yararlar hem keyifli bir gün geçirmiş olursun yerimseniben
hadi hayırlı olsun melıkeciğim
ye burcu hakettın kılo almayarak :)
valla cumartesi doktor dönüşü bir yattım yatış o yatış taaaaaaaa akşam yemeğine kadar uyudum neredeyse yemeğe de annemlere gittik yedim kenara çekildim eve dönüp uyudum... bahane falan değil vücut fazlasına izin vermedi yapacak bir şey yok :sm_confused:
resmini koysana takımın sengözlerimebaksanab ne güzel ya dedesi kendi elleriyle yapmış bizimkini de dedesi (kayınpeder) ısmarlıyor ben de boyasız tahta rengi olanlara meylettim ama eşim cicili olsun dedi tam ters olmuşuz kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle dimi ya :O)))) Bu arada ufaktan cantani filan hazirla dedi adam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?