2009 Aralık Anneleri

Benim karnim acikti ya

ye dünürcüm yarasın eylülüme zemuszemus

evet erkek canim valla supersin senin psikolog olman lazimmis :))

psikoloji değil dile hakimiyet canım benim o da meslek icabı zaten

3 HAFTADA TESLİM AMA ÇOK YOĞUNUZ 1 HAFTA DA OPSİYON İSTEDİLER 1 HAFTASI GEÇTİ 3-2 HAFTA KALDI DÜN ODAYI BOYATTIK LEYLAK RENGİNE ÇOOOOK HOŞ OLDU TÜLLERİNİ DE YIKADIM MİS GİBİ kaydirigubbakcemile2

iyi günlerde kullansın melikecim

Doğru dedin canım bir de altlarına bir şey sermeden canım yıkayıp yerleştirmek istemiyor daha çok.Yaparız daha yavaş yavaşş

ben de dolap içi örtüsü sevmiyorum yaaa :1no2: şimdi annem tutturacak o kapitone mi neyse o örtülerden serelim diye oooooooooofffffff akannehir

Kesinlikle dimi ya :O)))) Bu arada ufaktan cantani filan hazirla dedi adam .

ciddi ciddi doğurma zamanı mı geliyo nedir dünür yaaaaaaa :CüvCüv:

biz cicili bicili aldık rengini değiştirttim ama ben o yüzden desenli ama sade bir şey olacak sanırım ve umarım nasıl oluyorsa desenli sade kafamçokkarıştı

benimkiler de eğer bir sorun çıkmaz sa bu cumartesi gelcek yada öteki cumartesi

20 güne de benimkiler gelecek kasım başında

hazır zaten dımı burcu benımkı hazır
sezeryan derse bayramdan önce alır o zaman senıde burcu

bayram tatilleri bozulmasın diye öncesinde alıyolar di mi??? :umursamaz:

selam güzel anneler benimde hiiiç halim yok bugün öle oturuyorum ama yapılcak işler var aslında kızımda sağ tarafmdan çıkıcak gibi vurup duruyor annesine kızlar ya ben iyice sıkılmaya başladım bebeğimi çok merak ediyorum hep onu düşünürlen buluıyorum kendimi ama arada bir de diyorum kızım bak acele etme zamanında gel diyekaydirigubbakcemile3 ekim ayı çıksın başka bişey istemiyorum sonrsı çabuk gelir herhalde:sm_confused:

Valla ben cidden tirsmaya basladim . Bugun doktora da soyledim . Korkuyorum ben dedim. Sagolasun iyice sakinlestirdi ama bu sakinligim ne kadar surer inan bilmiyorum gece ruya gormeye filan basladim ben . Hayatinda belki de bir kere yasayacaksin bu duyguyu dedi. O yuzden sakin gerip kendini tedirgin etme. O gun yaninda olcam benim sozumden disari cikmazsan dogum zaten 10 dakikan az surcek dedi. Vajinaya atilan dikisi sordum ondan tirsiyorum cok cunku . Orda sinir yokmus . Ve uzun sure bebegin basi oraya baski yaptigi icin hissetmiceksin dedi. Zaten lokal aneztesi yapcam dedi. Yapmam gerekenleri soyledi . Derin nefes antremani yap dedi. Burundan al agizdan ver filan dedi gunde 5 dakika .

Orjinali nereden temin edilir ki?

nettede satışı var özdılketen almış öznur mesela
bana arkadasım kıbrıstan alacak inşallah orada yarı fıyatına

hem oyle cnm malesef hemde 38.hafta bitmiş oluyor 39.haftaya basladıgım gun benım sezeryan gunum bilge

SİZİ ÇAKMA ARALIK ANNELERİ SİZİ lmaz:

giderim bak kasım kasım kasılıp kasım analarının yanına :)

gideriz he sonra cok ararsiniz bizi kaydirigubbakcemile

nereye gidiyonuz bakim aylarca burada dur sonra git yok öle dava gelir basarız o kasım annelerini

SİZİ ÇAKMA ARALIK ANNELERİ SİZİ lmaz:

kaydirigubbakcemile3

amanıııııın ciddi ciddi nefes egzersizi akannehir valla dünürcüm vajinadaki kesi olayını öğrendiğimden hamile kalana kadar geçen süre boyunca mümkün değil normal doğuramam sezaryen olacak dedim durdum... ama hamilelikte deli cesareti geldi onun için de bol bol okudum dediği gibi sancı ve bebeğin baskısı sayesinde zaten uyuşuyor üstelik her seferinde mutlaka kesi atmaları bile gerekmiyormuş... gerektiğinde de kasıktan lokal anestezi veriyorlarmış... yani korkacak bir şey yok biiiiiiiiii sürü yüzyıllardır biiiiiiiiii sürü milyar kadın böyle doğurdu kaydirigubbakcemile5

hem oyle cnm malesef hemde 38.hafta bitmiş oluyor 39.haftaya basladıgım gun benım sezeryan gunum bilge

giderim bak kasım kasım kasılıp kasım analarının yanına :)

39. hafta çok erken değil gerçi... 36-37de alanlar var biliyosun :umursamaz:

nereye gidiyomuşsun bakalım klava:

Gideriz he sonra cok ararsiniz bizi kaydirigubbakcemile

hayırdır dünür nereye yolculuk :mymeka:

zaten sırtım kopuyo geberttirmeyin kendinizi oturun aşağı :mymeka:

aman acele etmesınler 39 gun var benım geçer elbet daha dun gıbı gebelık testı yaptıgım gun

Ekledim arkadaşlar dolapları ama çok iyi çıkmadı ya telle çektim ancak bu kadar oldu

dedesının ellerıne saglık
kulplarda çok guzel olmuş
ii ve saglıklı gunlerde kullansın bebişin inşallah

ya ben gece çok terliyorum geçen hafta hastaydım ondandır diyodum ama yok gece 2 kez üzerimi değiştiriyorum kalkıp..
sizdede varmı böyle bir durum yoksa bende bi gariplikmi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…