benimkiler de eğer bir sorun çıkmaz sa bu cumartesi gelcek yada öteki cumartesi
tüysüz bebek battanıyesı tüylenme yapmıyor cnm
Teşekkür ederim. Hiçbir bilgi bulamamıştım.
tüysüz bebek battanıyesı tüylenme yapmıyor cnm
hazır zaten dımı burcu benımkı hazır
sezeryan derse bayramdan önce alır o zaman senıde burcu
Benim karnim acikti ya
evet erkek canim valla supersin senin psikolog olman lazimmis :))
3 HAFTADA TESLİM AMA ÇOK YOĞUNUZ 1 HAFTA DA OPSİYON İSTEDİLER 1 HAFTASI GEÇTİ 3-2 HAFTA KALDI DÜN ODAYI BOYATTIK LEYLAK RENGİNE ÇOOOOK HOŞ OLDU TÜLLERİNİ DE YIKADIM MİS GİBİ kaydirigubbakcemile2
Doğru dedin canım bir de altlarına bir şey sermeden canım yıkayıp yerleştirmek istemiyor daha çok.Yaparız daha yavaş yavaşş
Kesinlikle dimi ya :O)))) Bu arada ufaktan cantani filan hazirla dedi adam .
Şuan bende tam o moddayım valla.Karyola kurmak için adam getirirse eşim akşam diye bi toparlıyım diyorum evi.Ama kalkamadım bi.
Cep telle çektim canm şimdi pek belli olmadı sanki ama eklemeye çalışayım söylerim ekleyince.Valla tersi olmuşuz.Ben renkli istiyordum şööle cicili bicili olsun diye :umursamaz:
benimkiler de eğer bir sorun çıkmaz sa bu cumartesi gelcek yada öteki cumartesi
hazır zaten dımı burcu benımkı hazır
sezeryan derse bayramdan önce alır o zaman senıde burcu
Genel olarak hazir ama tam degil eksiklerim var daha . 2 Kasima randevu verdi . Eger donmemis olursa yavas yavas gun belirleriz dedi.
ye dünürcüm yarasın eylülüme zemuszemus
psikoloji değil dile hakimiyet canım benim o da meslek icabı zaten
iyi günlerde kullansın melikecim
ben de dolap içi örtüsü sevmiyorum yaaa :1no2: şimdi annem tutturacak o kapitone mi neyse o örtülerden serelim diye oooooooooofffffff akannehir
ciddi ciddi doğurma zamanı mı geliyo nedir dünür yaaaaaaa :CüvCüv:
biz cicili bicili aldık rengini değiştirttim ama ben o yüzden desenli ama sade bir şey olacak sanırım ve umarım nasıl oluyorsa desenli sade kafamçokkarıştı
20 güne de benimkiler gelecek kasım başında
bayram tatilleri bozulmasın diye öncesinde alıyolar di mi??? :umursamaz:
Orjinali nereden temin edilir ki?
ye dünürcüm yarasın eylülüme zemuszemus
psikoloji değil dile hakimiyet canım benim o da meslek icabı zaten
iyi günlerde kullansın melikecim
ben de dolap içi örtüsü sevmiyorum yaaa :1no2: şimdi annem tutturacak o kapitone mi neyse o örtülerden serelim diye oooooooooofffffff akannehir
ciddi ciddi doğurma zamanı mı geliyo nedir dünür yaaaaaaa :CüvCüv:
biz cicili bicili aldık rengini değiştirttim ama ben o yüzden desenli ama sade bir şey olacak sanırım ve umarım nasıl oluyorsa desenli sade kafamçokkarıştı
20 güne de benimkiler gelecek kasım başında
bayram tatilleri bozulmasın diye öncesinde alıyolar di mi??? :umursamaz:
SİZİ ÇAKMA ARALIK ANNELERİ SİZİlmaz:
nettede satışı var özdılketen almış öznur mesela
bana arkadasım kıbrıstan alacak inşallah orada yarı fıyatına
hem oyle cnm malesef hemde 38.hafta bitmiş oluyor 39.haftaya basladıgım gun benım sezeryan gunum bilge
giderim bak kasım kasım kasılıp kasım analarının yanına :)
gideriz he sonra cok ararsiniz bizi kaydirigubbakcemile
nereye gidiyonuz bakim aylarca burada dur sonra git yok öle dava gelir basarız o kasım annelerini
Valla ben cidden tirsmaya basladim . Bugun doktora da soyledim . Korkuyorum ben dedim. Sagolasun iyice sakinlestirdi ama bu sakinligim ne kadar surer inan bilmiyorum gece ruya gormeye filan basladim ben . Hayatinda belki de bir kere yasayacaksin bu duyguyu dedi. O yuzden sakin gerip kendini tedirgin etme. O gun yaninda olcam benim sozumden disari cikmazsan dogum zaten 10 dakikan az surcek dedi. Vajinaya atilan dikisi sordum ondan tirsiyorum cok cunku . Orda sinir yokmus . Ve uzun sure bebegin basi oraya baski yaptigi icin hissetmiceksin dedi. Zaten lokal aneztesi yapcam dedi. Yapmam gerekenleri soyledi . Derin nefes antremani yap dedi. Burundan al agizdan ver filan dedi gunde 5 dakika .
hem oyle cnm malesef hemde 38.hafta bitmiş oluyor 39.haftaya basladıgım gun benım sezeryan gunum bilge
giderim bak kasım kasım kasılıp kasım analarının yanına :)
Gideriz he sonra cok ararsiniz bizi kaydirigubbakcemile
selam güzel anneler benimde hiiiç halim yok bugün öle oturuyorum ama yapılcak işler var aslında kızımda sağ tarafmdan çıkıcak gibi vurup duruyor annesine kızlar ya ben iyice sıkılmaya başladım bebeğimi çok merak ediyorum hep onu düşünürlen buluıyorum kendimi ama arada bir de diyorum kızım bak acele etme zamanında gel diyekaydirigubbakcemile3 ekim ayı çıksın başka bişey istemiyorum sonrsı çabuk gelir herhalde:sm_confused:
Ekledim arkadaşlar dolapları ama çok iyi çıkmadı ya telle çektim ancak bu kadar oldu
zaten sırtım kopuyo geberttirmeyin kendinizi oturun aşağı :mymeka:
zaten sırtım kopuyo geberttirmeyin kendinizi oturun aşağı :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?