zaten sırtım kopuyo geberttirmeyin kendinizi oturun aşağı :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
amanıııııın ciddi ciddi nefes egzersizi akannehir valla dünürcüm vajinadaki kesi olayını öğrendiğimden hamile kalana kadar geçen süre boyunca mümkün değil normal doğuramam sezaryen olacak dedim durdum... ama hamilelikte deli cesareti geldi onun için de bol bol okudum dediği gibi sancı ve bebeğin baskısı sayesinde zaten uyuşuyor üstelik her seferinde mutlaka kesi atmaları bile gerekmiyormuş... gerektiğinde de kasıktan lokal anestezi veriyorlarmış... yani korkacak bir şey yok biiiiiiiiii sürü yüzyıllardır biiiiiiiiii sürü milyar kadın böyle doğurdu kaydirigubbakcemile5
39. hafta çok erken değil gerçi... 36-37de alanlar var biliyosun :umursamaz:
nereye gidiyomuşsun bakalımklava:
hayırdır dünür nereye yolculuk :mymeka:
Kızlar kistlerle hamile kaldım ben. şimdi gerginlik aşağıya baskı var dedim diye doktor ilaç verdi, içince kalbim 120 atıyor, ona da alışayım diye yine ilaç verdi. İlaç normal düzeni bozar diye korkum var. Propan, ısoytl
var mı kullanan
bişey yazdık kimse oralı olmadı küstüm hepinize:umursamaz::umursamaz:
aman acele etmesınler 39 gun var benım geçer elbet daha dun gıbı gebelık testı yaptıgım gun
dedesının ellerıne saglık
kulplarda çok guzel olmuş
ii ve saglıklı gunlerde kullansın bebişin inşallah
Ekledim arkadaşlar dolapları ama çok iyi çıkmadı ya telle çektim ancak bu kadar oldu
ya ben gece çok terliyorum geçen hafta hastaydım ondandır diyodum ama yok gece 2 kez üzerimi değiştiriyorum kalkıp..
sizdede varmı böyle bir durum yoksa bende bi gariplikmi var.
aaaaaaaaa teessüf ederim
gayet güzel işte canım benim iyi günlerde kullansın alkisalkisalkis
ben de çok terliyorum ama üstümü değiştirmiyorum öznur aynı terle yatıp uyumaya devam ediyorum
ya ben gece çok terliyorum geçen hafta hastaydım ondandır diyodum ama yok gece 2 kez üzerimi değiştiriyorum kalkıp..
sizdede varmı böyle bir durum yoksa bende bi gariplikmi var.
o sopa melıke hanıma lutfen allaım
du bilge bide ben çakayım şunlara nereye gidiyolarmış bakalımlmaz:
:mymeka:
VALLA HELAL SANA BİLGE ....BENİM DE SIRTIM FELAKET AĞRIYOR YAA akannehir
etme ben edıyormuyum :)
Kızlar kistlerle hamile kaldım ben. şimdi gerginlik aşağıya baskı var dedim diye doktor ilaç verdi, içince kalbim 120 atıyor, ona da alışayım diye yine ilaç verdi. İlaç normal düzeni bozar diye korkum var. Propan, ısoytl
var mı kullanan
bişey yazdık kimse oralı olmadı küstüm hepinize:umursamaz::umursamaz:
Valla dunur dogurcaz galiba. su an 32.5 haftadayim . 37 den sonra her an olabilirmis. Hatta ispat olmasada meslek hayatim boyunca kizlarin cok durmagini soyledi. boyle dusunce 4.5 - 5 hafta dunurcum off off
İçeriğinde zararlı madde olmadığına dair kalite belgesine sahipmiş. İspanya üretimi.
Mikrofiber yapıda. Çok yumuşacık bir battaniye.
Ben çıkıyorm arkadaşlrr kaydım iyice uzanacam az görşş
ben çıkıyorm arkadaşlrr kaydım iyice uzanacam az görşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?