2009 Aralık Anneleri

Kızlar kistlerle hamile kaldım ben. şimdi gerginlik aşağıya baskı var dedim diye doktor ilaç verdi, içince kalbim 120 atıyor, ona da alışayım diye yine ilaç verdi. İlaç normal düzeni bozar diye korkum var. Propan, ısoytl
var mı kullanan

Valla dunur dogurcaz galiba. su an 32.5 haftadayim . 37 den sonra her an olabilirmis. Hatta ispat olmasada meslek hayatim boyunca kizlarin cok durmagini soyledi. boyle dusunce 4.5 - 5 hafta dunurcum off off

ben kullanmıyorum geçmiş olsun bu arada

bişey yazdık kimse oralı olmadı küstüm hepinize:umursamaz::umursamaz:

kusme çunku gözden kaçabiliyor bak ben sana cvp yazdım ama senın gözundende kaçmış

:roflol:

Tşk ederiz canım çok düz ,kulpla renk vermeye çalıştık işte..Çok daha iyileri sizlerin olsun inş.

Ekledim arkadaşlar dolapları ama çok iyi çıkmadı ya telle çektim ancak bu kadar oldu

gayet güzel işte canım benim iyi günlerde kullansın alkisalkisalkis

ya ben gece çok terliyorum geçen hafta hastaydım ondandır diyodum ama yok gece 2 kez üzerimi değiştiriyorum kalkıp..
sizdede varmı böyle bir durum yoksa bende bi gariplikmi var.

ben de çok terliyorum ama üstümü değiştirmiyorum öznur aynı terle yatıp uyumaya devam ediyorum

ya ben gece çok terliyorum geçen hafta hastaydım ondandır diyodum ama yok gece 2 kez üzerimi değiştiriyorum kalkıp..
sizdede varmı böyle bir durum yoksa bende bi gariplikmi var.

evet bende baya baya terliyorum ama, yataktan kalkıp öyle üst baş değiştirecek halim olmuyo baygın bi şekilde uyuyorkaydirigubbakcemile3um

o sopa melıke hanıma lutfen allaım

du bilge bide ben çakayım şunlara nereye gidiyolarmış bakalım lmaz:
:mymeka:
VALLA HELAL SANA BİLGE ....BENİM DE SIRTIM FELAKET AĞRIYOR YAA akannehir
etme ben edıyormuyum :)

tepişmeyelim tepişmeyelim leydiz and centılmın mirmirmirmir boğazım yanıyo sırtım kopuyo kafam sersem gibi aldırmayın kızılcık sopasını elime naniknanik

kullanmıyorum bilgim yok

bişey yazdık kimse oralı olmadı küstüm hepinize:umursamaz::umursamaz:

sıkıldım dışında ne yazmıştın sengözlerimebaksanab

Valla dunur dogurcaz galiba. su an 32.5 haftadayim . 37 den sonra her an olabilirmis. Hatta ispat olmasada meslek hayatim boyunca kizlarin cok durmagini soyledi. boyle dusunce 4.5 - 5 hafta dunurcum off off

hayırlısı be dünürcüm ne güzel işte mis kokularını içimize çekicez allahın izniyle :Saruboceq: sonuçta sabırsızlıkla bugünlere gelmeyi beklemedik mi aha da yımırtalar kapıya yaklaşıyo dınınınıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…