2009 Aralık Anneleri

kadın çıldırmış sanırım ama ağırlığı kollarına veriyor gerçi dikkatimi çektideCADIARZU

selam vermiştim bilge bende halisizm filan demiştim iice okumamışsın demekki

hepimiz baygın balık gibiyiz be güzelim normal yani atlamamız arada bazı şeyleri
küsmeyin nolur kimsenin bir diğerinin alınganlığını kaldıracak hali yok ki hepimiz aynı durumdayız hepimiz perişanız hepimiz yorgunuz argınız ve dahi alınganız kafamçokkarıştı nolur küsmeyin darılmayın gözden kaçan mesajlara... şahsen sana söylemiyorum merhaba deyip cevap almayınca ikinci mesajı "küstüm oynamıyorum" olanların tümüne söylüyorum... o anda kaptırılmış bir şey konuşuluyor olabiliyor veya hepimiz birden şu andaki gibi baygın olabiliyoruz alınmayın kapılın forumun seline hep birlikte gidelim işte yerimseniben hepimiz kardaşız bu küsme ne diye aheeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy delikafadulden

:))bende yanlışmı yaptım diyordum. benimkide öyle.

genelde böyle oluyor ama bikereye mahsus değil aman neyse canım ya hakkatten çok alıngan olduk galiba:gitme:kaydirigubbakcemile3

Hhahaha olay olay .. Bu kiloda hamile olur mu filan diye .

yok yok
olayyyyyy olayyyyyyy olaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy
şoooook şooooooooookkkkkkkkk şoooooookkkkkkkkkkkkk
bu yavru fil diğerlerine benzemiyor... iki ayak üzerinde yürüyor, yaşıyor ve kendini hamile sanıyor sayın seyircilerrrrrrrrrr :1shok:

Hhaha ayni biz demi Arzu. Utanmasam ben oturma odasi ile mutfak arasina rayli sistem dosetcem nerdeyse..

al benden de o kadar vallahi, utanmasam yattığım yerden hiç kalkmadan sürekli yemek yiyeceğim.. vay be vallahi imrendim..

bizler masa başlarında hareketsizlikten bu hallere geldik bence.. düzenli yürüyemedik.. şahsen ben öyleyim.. şimdiye kadar doğru dürüst hiç yürümedim.. akşam eşim alıyor, sabah eşim bırakıyor.. bu gidişle nasıl doğurcam bilmiyorum..fisfisfis

Tip tarihinde ilk :O)

Dunurcum benim sen bitanesin oyle deme. Bi dogurcan bugun doktor bana oyle dedi. 8 kg yu burda birakirsin dedi .3 kg da ilk ay verirsin dedi . Sonrasi emzirmede gider zaten dedi.

genelde böyle oluyor ama bikereye mahsus değil aman neyse canım ya hakkatten çok alıngan olduk galiba:gitme:kaydirigubbakcemile3

CANIM BENİM HALSİZİM İYİ HİSSETMİYORUM GİBİ %99 IMIZIN DEDİĞİ ŞEYLERİ DEMİŞSİN EĞER ÇOK ENERJİĞİM ŞU ŞU İŞLERİ YAPTIM ŞÖYLE İYİYİM FİLAN DESEYDİN HERKESTEN YORUM GELİRDİ laelaelaelaelae

hadi bende çıktım kızlar anca toplarım işleri öptümmm

opuyorumnanaktan görüşürüz öznurcum

Hhaha ayni biz demi Arzu. Utanmasam ben oturma odasi ile mutfak arasina rayli sistem dosetcem nerdeyse..

ben izleyemedim pc açmıyo akannehir

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii esas soruya geliyoruz sayın gebeşler
şeker ölçüm cihazı kullanan sevgili arkadaşlarım ne marka aldınız kaça aldınız beni bir aydınlatır mısınız reca etsem sengözlerimebaksanab

başıma bir de bu şeker derdi çıktı şimdi zaten doktorum sezaryene meyilliydi kesin sezaryen diyecek şimdi :sinifsinif:

Tip tarihinde ilk :O)

Dunurcum benim sen bitanesin oyle deme. Bi dogurcan bugun doktor bana oyle dedi. 8 kg yu burda birakirsin dedi .3 kg da ilk ay verirsin dedi . Sonrasi emzirmede gider zaten dedi.

ya inan hiç umrum değil o ya da bu şekilde veririm ben o kiloları da... bu aldığım kilolar son iki ayda dönüp fıçımı tırmalamaya başladı ya ona sinir oluyorum ben :umursamaz:

hamile reytingmetresi gibisin melike kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar :hulya:

öncelikle seçilcim geçmiş olsun, dikkat et kendine...

Nehir67 güle güle kullanın oda takımınızı.

biz de c.tesi gittik dr.'a 30+0 , ben 11 kilo almışım, kızım 1363 gr olmuş. maşallah. bebek şekerlerini yapmaya başladım haftasonu.çok uğraştırıyo ama bebişim için zevkle yapıyorum.bitince eklerim, bu akşam iş çıkışı yine çarşıya gidicem, eksikleri yavaş yavaş tamamlamam lazım iyice ağırlaşmaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…