sıkıldım dışında ne yazmıştın ]
bende çıktım kızlar yarın görüşürüz
hoşçakaaaaaalllllllllll zemuszemus
aha kesin beni çektiler insan görünümlü fil olarak :1shok:
anaaaaaaaaam doğuracak çocuğu oracıkta
Ben çıkıyorm arkadaşlrr kaydım iyice uzanacam az görşş
bende çıktım kızlar yarın görüşürüz
selam vermiştim bilge bende halisizm filan demiştim iice okumamışsın demekki
2 gündür karpuz dilimli bebek patiği yapmaya çalışıyorum nihayet bitti ama o kadar büyük oldukii çocuk beş yaşına gelince giydiririm ancak:roflol:delikafadulden Ama azimliyim yapacam küçüğünü de nasıl olduğunu anladım artık
hepimiz baygın balık gibiyiz be güzelim normal yani atlamamız arada bazı şeyleri
küsmeyin nolur kimsenin bir diğerinin alınganlığını kaldıracak hali yok ki hepimiz aynı durumdayız hepimiz perişanız hepimiz yorgunuz argınız ve dahi alınganız kafamçokkarıştı nolur küsmeyin darılmayın gözden kaçan mesajlara... şahsen sana söylemiyorum merhaba deyip cevap almayınca ikinci mesajı "küstüm oynamıyorum" olanların tümüne söylüyorum... o anda kaptırılmış bir şey konuşuluyor olabiliyor veya hepimiz birden şu andaki gibi baygın olabiliyoruz alınmayın kapılın forumun seline hep birlikte gidelim işte yerimseniben hepimiz kardaşız bu küsme ne diye aheeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy delikafadulden
:1shok: anaaaaaaaammmm!!! biz mıçımızı yerinden kaldırıp şurdan şuraya zor giderken, hatun neler yapıyor, pes vallahi pes..
Hhahaha olay olay .. Bu kiloda hamile olur mu filan diye .
Hhaha ayni biz demi Arzu. Utanmasam ben oturma odasi ile mutfak arasina rayli sistem dosetcem nerdeyse..
yok yok
olayyyyyy olayyyyyyy olaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy
şoooook şooooooooookkkkkkkkk şoooooookkkkkkkkkkkkk
bu yavru fil diğerlerine benzemiyor... iki ayak üzerinde yürüyor, yaşıyor ve kendini hamile sanıyor sayın seyircilerrrrrrrrrr :1shok:
yok yok
olayyyyyy olayyyyyyy olaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy
şoooook şooooooooookkkkkkkkk şoooooookkkkkkkkkkkkk
bu yavru fil diğerlerine benzemiyor... iki ayak üzerinde yürüyor, yaşıyor ve kendini hamile sanıyor sayın seyircilerrrrrrrrrr :1shok:
genelde böyle oluyor ama bikereye mahsus değil aman neyse canım ya hakkatten çok alıngan olduk galiba:gitme:kaydirigubbakcemile3
hadi bende çıktım kızlar anca toplarım işleri öptümmm
Hhaha ayni biz demi Arzu. Utanmasam ben oturma odasi ile mutfak arasina rayli sistem dosetcem nerdeyse..
al benden de o kadar vallahi, utanmasam yattığım yerden hiç kalkmadan sürekli yemek yiyeceğim..vay be vallahi imrendim..
bizler masa başlarında hareketsizlikten bu hallere geldik bence.. düzenli yürüyemedik.. şahsen ben öyleyim.. şimdiye kadar doğru dürüst hiç yürümedim.. akşam eşim alıyor, sabah eşim bırakıyor.. bu gidişle nasıl doğurcam bilmiyorum..fisfisfis
Tip tarihinde ilk :O)
Dunurcum benim sen bitanesin oyle deme. Bi dogurcan bugun doktor bana oyle dedi. 8 kg yu burda birakirsin dedi .3 kg da ilk ay verirsin dedi . Sonrasi emzirmede gider zaten dedi.
CANIM BENİM HALSİZİM İYİ HİSSETMİYORUM GİBİ %99 IMIZIN DEDİĞİ ŞEYLERİ DEMİŞSİN EĞER ÇOK ENERJİĞİM ŞU ŞU İŞLERİ YAPTIM ŞÖYLE İYİYİM FİLAN DESEYDİN HERKESTEN YORUM GELİRDİ laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?