Tip tarihinde ilk :O)
Dunurcum benim sen bitanesin oyle deme. Bi dogurcan bugun doktor bana oyle dedi. 8 kg yu burda birakirsin dedi .3 kg da ilk ay verirsin dedi . Sonrasi emzirmede gider zaten dedi.
CANIM BENİM HALSİZİM İYİ HİSSETMİYORUM GİBİ %99 IMIZIN DEDİĞİ ŞEYLERİ DEMİŞSİN EĞER ÇOK ENERJİĞİM ŞU ŞU İŞLERİ YAPTIM ŞÖYLE İYİYİM FİLAN DESEYDİN HERKESTEN YORUM GELİRDİ laelaelaelaelae
al benden de o kadar vallahi, utanmasam yattığım yerden hiç kalkmadan sürekli yemek yiyeceğim..vay be vallahi imrendim..
bizler masa başlarında hareketsizlikten bu hallere geldik bence.. düzenli yürüyemedik.. şahsen ben öyleyim.. şimdiye kadar doğru dürüst hiç yürümedim.. akşam eşim alıyor, sabah eşim bırakıyor.. bu gidişle nasıl doğurcam bilmiyorum..fisfisfis
ya kızlar maaşallah diyimde önce, sizlerin ne kadar ilgili konuşkan doktorları var.. ben de mi bi bozukluk var anlamadım.. ben 3 hastane değiştirdim üçünden de zorla laf alıyordum.. ilki bana hap yazmayı bile hatırlayamıycak kadar morondu... ikinci baya iyiydi ama hastane ssk ları geçmişti rezillikte, ebe azarlamalarında.. bu bakalım nereye kadar dayancak.. heran tepem atabilir..sanki yoldan geçen birine adres sorarcasına uzak davranıyor kadın.. insan biraz canlı canlı konuşur, ne biliyim anlatır.. o öyle dut yiyip bülbül olunca ben de mal gibi aklıma hiç bişey gelmiyor soracak.. zaten bu internetten sırf bu yüzden nefret eder oldum.. herşeyi biliyoruz artık doktora soracak bişey kalmıyo.. ama bak burcu senin ki kilonla bile ilgilenmiş.. erkek miy di ya senin doktor.. bak ben bu sefer ona kök söktürmüyormuyum.. erkek doktorların daha ilgili olduğunu bir kaç kişiden duymuştıum
merhaba kızlar :hulya:
öncelikle seçilcim geçmiş olsun, dikkat et kendine...
Nehir67 güle güle kullanın oda takımınızı.
biz de c.tesi gittik dr.'a 30+0 , ben 11 kilo almışım, kızım 1363 gr olmuş. maşallah. bebek şekerlerini yapmaya başladım haftasonu.çok uğraştırıyo ama bebişim için zevkle yapıyorum.bitince eklerim, bu akşam iş çıkışı yine çarşıya gidicem, eksikleri yavaş yavaş tamamlamam lazım iyice ağırlaşmaktan korkuyorum.
ya kızlar maaşallah diyimde önce, sizlerin ne kadar ilgili konuşkan doktorları var.. ben de mi bi bozukluk var anlamadım.. ben 3 hastane değiştirdim üçünden de zorla laf alıyordum.. ilki bana hap yazmayı bile hatırlayamıycak kadar morondu... ikinci baya iyiydi ama hastane ssk ları geçmişti rezillikte, ebe azarlamalarında.. bu bakalım nereye kadar dayancak.. heran tepem atabilir..sanki yoldan geçen birine adres sorarcasına uzak davranıyor kadın.. insan biraz canlı canlı konuşur, ne biliyim anlatır.. o öyle dut yiyip bülbül olunca ben de mal gibi aklıma hiç bişey gelmiyor soracak.. zaten bu internetten sırf bu yüzden nefret eder oldum.. herşeyi biliyoruz artık doktora soracak bişey kalmıyo.. ama bak burcu senin ki kilonla bile ilgilenmiş.. erkek miy di ya senin doktor.. bak ben bu sefer ona kök söktürmüyormuyum.. erkek doktorların daha ilgili olduğunu bir kaç kişiden duymuştıum
kızlar bi de bişey sorucam lohusa mevlidinde ne giymeyi düşünüyorsunuz...hep şu saten takımlardan giyiniyolar.alternatif olarak ne giyilebilir ve illede beyazmı olmalı?
kolay gelsin bir an önce koy resmini de kopya çekelim ya
özel değil mi güzelim gittiğin yerler? sen sus pus oturursan doktor da konuşmaz sen cevabı biliyor da olsan sor yine... kısa cevap verirse de biraz daha açıklama istiyorum bu cevap bana yeterli değil de ikinci üçüncü bozuşundan sonra nasıl davranacağını kestirecektir yerimseniben
kızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...
Kızlar bi de bişey sorucam lohusa mevlidinde ne giymeyi düşünüyorsunuz...hep şu saten takımlardan giyiniyolar.alternatif olarak ne giyilebilir ve illede beyazmı olmalı?
ben yapmayacağım mevlit zaten ev küçük akraba çoooooook birini çağır birini çağırma olmaz bebğe de yazık bana da anneme de
evet özel bilge.. anasını ağlatcam bu gidişimde o doktorun..
Valla ben cidden tirsmaya basladim . Bugun doktora da soyledim . Korkuyorum ben dedim. Sagolasun iyice sakinlestirdi ama bu sakinligim ne kadar surer inan bilmiyorum gece ruya gormeye filan basladim ben . Hayatinda belki de bir kere yasayacaksin bu duyguyu dedi. O yuzden sakin gerip kendini tedirgin etme. O gun yaninda olcam benim sozumden disari cikmazsan dogum zaten 10 dakikan az surcek dedi. Vajinaya atilan dikisi sordum ondan tirsiyorum cok cunku . Orda sinir yokmus . Ve uzun sure bebegin basi oraya baski yaptigi icin hissetmiceksin dedi. Zaten lokal aneztesi yapcam dedi. Yapmam gerekenleri soyledi . Derin nefes antremani yap dedi. Burundan al agizdan ver filan dedi gunde 5 dakika .
özel kıyafet mi var mevlüt için :1shok: Giymem özel bir şey temiz bir kıyafet giyerim tamamdır ne bu be sünnet çocuğu muyum ben :umursamaz:
Benim annem istiyor ona yazık olmasın diye yapıcaz gibi görünüyor bebeğe yazık olmasın diye de 40ı çıkmadan mümkün değil yaptırmam... Tercihen birkaç aylık olsun sonra
ağlat anacım yakışırrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
hadi ben kaçtım kızlar görüşmek üzere iyi bakın kendinize de bebişlere de zemuszemus
Ya ne kadar ilgili bi doktor o öyle maşallah ..ben de özele gidiyorum ama maşallahı var doktorumun hiç oralı degil ..bikere bi edepsizlik edip cinsiyeti ne diye sormustum ilk aylarda bi paylamadıgı kalmıştı :)):bbo: böyle şeyler söyliyceni aklıma bile getiremiyorum laelaelaelaelae
yerimseniben görüşürüz bilge ve umuuuuuutttt kendinize iyi bakın neşeli kalın....özel kıyafet mi var mevlüt için :1shok: giymem özel bir şey temiz bir kıyafet giyerim tamamdır ne bu be sünnet çocuğu muyum ben :umursamaz:
benim annem istiyor ona yazık olmasın diye yapıcaz gibi görünüyor bebeğe yazık olmasın diye de 40ı çıkmadan mümkün değil yaptırmam... tercihen birkaç aylık olsun sonra
ağlat anacım yakışırrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
hadi ben kaçtım kızlar görüşmek üzere iyi bakın kendinize de bebişlere de zemuszemus
Cok ugrastim bu doktoru bulana kadar ama icime sineni buldum valla.
selam kızlar nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?