2009 Aralık Anneleri

Tip tarihinde ilk :O)

Dunurcum benim sen bitanesin oyle deme. Bi dogurcan bugun doktor bana oyle dedi. 8 kg yu burda birakirsin dedi .3 kg da ilk ay verirsin dedi . Sonrasi emzirmede gider zaten dedi.

ya kızlar maaşallah diyimde önce, sizlerin ne kadar ilgili konuşkan doktorları var.. ben de mi bi bozukluk var anlamadım.. ben 3 hastane değiştirdim üçünden de zorla laf alıyordum.. ilki bana hap yazmayı bile hatırlayamıycak kadar morondu... ikinci baya iyiydi ama hastane ssk ları geçmişti rezillikte, ebe azarlamalarında.. bu bakalım nereye kadar dayancak.. heran tepem atabilir..sanki yoldan geçen birine adres sorarcasına uzak davranıyor kadın.. insan biraz canlı canlı konuşur, ne biliyim anlatır.. o öyle dut yiyip bülbül olunca ben de mal gibi aklıma hiç bişey gelmiyor soracak.. zaten bu internetten sırf bu yüzden nefret eder oldum.. herşeyi biliyoruz artık doktora soracak bişey kalmıyo.. ama bak burcu senin ki kilonla bile ilgilenmiş.. erkek miy di ya senin doktor.. bak ben bu sefer ona kök söktürmüyormuyum.. erkek doktorların daha ilgili olduğunu bir kaç kişiden duymuştıum

bişey demiyorum yani selam vermişisiz bi kere o yeter yazmak için melike neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızımı sinirlendirmmeyim değilmi???????:1ninca:

OFFFFFFFF VALLA AYNI YAAA ELİM KALKMIYOR ZATEN SIRTIM FELAKET EVE KADAR NASIL YÜRÜYECEĞİM BİLMİYORUM GÖZÜMDE BÜYÜYOR YOL KURUTMA MAKİNASINDA KURUMUŞ ÇAMAŞIR VAR DÜN AKŞAMDAN ONLARI ÇIKARMADIM BİLE YAAA VALLA BEN TEMBEL DEĞİLDİM :sinifsinif:

evet canım ya bende kendime çok kızıyorum o konuda millet bi giriyo doktorun yanında 2 saat çıkamıyo bende 5 dk bitiriyorum işimi aklıma hiç bişey gelmiyo sorcak

kolay gelsin bir an önce koy resmini de kopya çekelim ya

özel değil mi güzelim gittiğin yerler? sen sus pus oturursan doktor da konuşmaz sen cevabı biliyor da olsan sor yine... kısa cevap verirse de biraz daha açıklama istiyorum bu cevap bana yeterli değil de ikinci üçüncü bozuşundan sonra nasıl davranacağını kestirecektir yerimseniben

Kızlar bi de bişey sorucam lohusa mevlidinde ne giymeyi düşünüyorsunuz...hep şu saten takımlardan giyiniyolar.alternatif olarak ne giyilebilir ve illede beyazmı olmalı?

kızlar bi de bişey sorucam lohusa mevlidinde ne giymeyi düşünüyorsunuz...hep şu saten takımlardan giyiniyolar.alternatif olarak ne giyilebilir ve illede beyazmı olmalı?

ben yapmayacağım mevlit zaten ev küçük akraba çoooooook birini çağır birini çağırma olmaz bebğe de yazık bana da anneme de

evet özel bilge.. anasını ağlatcam bu gidişimde o doktorun..

Dualarımız seninle arkadaşım. Ne gerekiyorsa uy. Bebişimizi hep sev konuş onunla annesi. Bizi duyuyorlar ya.

Kızlar bi de bişey sorucam lohusa mevlidinde ne giymeyi düşünüyorsunuz...hep şu saten takımlardan giyiniyolar.alternatif olarak ne giyilebilir ve illede beyazmı olmalı?

özel kıyafet mi var mevlüt için :1shok: giymem özel bir şey temiz bir kıyafet giyerim tamamdır ne bu be sünnet çocuğu muyum ben :umursamaz:

ben yapmayacağım mevlit zaten ev küçük akraba çoooooook birini çağır birini çağırma olmaz bebğe de yazık bana da anneme de

benim annem istiyor ona yazık olmasın diye yapıcaz gibi görünüyor bebeğe yazık olmasın diye de 40ı çıkmadan mümkün değil yaptırmam... tercihen birkaç aylık olsun sonra

evet özel bilge.. anasını ağlatcam bu gidişimde o doktorun..

ağlat anacım yakışırrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

hadi ben kaçtım kızlar görüşmek üzere iyi bakın kendinize de bebişlere de zemuszemus

Ya ne kadar ilgili bi doktor o öyle maşallah ..ben de özele gidiyorum ama maşallahı var doktorumun hiç oralı degil ..bikere bi edepsizlik edip cinsiyeti ne diye sormustum ilk aylarda bi paylamadıgı kalmıştı :)):bbo: böyle şeyler söyliyceni aklıma bile getiremiyorum laelaelaelaelae

hadi canım sana da iyi geceler tatlı rüyalar bol bol dinlen bebişe ve kendine iyi bak

Evet benim ki 50 yasinda tonton bi amca :O) Biliyosun ben bu doktoru bulana kadar canim cikti . En sonunda istedigim gibi doktor buldum . Aradigimda he yavrum filan diyo :O)

Cok ugrastim bu doktoru bulana kadar ama icime sineni buldum valla.

yerimseniben görüşürüz bilge ve umuuuuuutttt kendinize iyi bakın neşeli kalın....

Cok ugrastim bu doktoru bulana kadar ama icime sineni buldum valla.

Bende çok araştırmıstım ama işte böyle biraz sert bi tip denk geldi :))kendileri bursa doğum evinin baş hekimi acaba ondan mı bize karizma yapıyo :))
Neyse canımın içi Allah her konuda şansını acık etsin inşallah . .tabi hepimizin ..

bende iyi sayılırım cnm.10 kilo almışım bende:) kızıma baddaniye örüyorum bi bitseydi hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…