2009 Aralık Anneleri

bende iyi sayılırım cnm.10 kilo almışım bende:) kızıma baddaniye örüyorum bi bitseydi hayırlısıyla..

a ne güzel valla, el emeğin göz nurun onu kullanmak daha zevk vericek şimdi sana.. bende belki Allah nasip kısmet ederse, 31 ekim itibariyle izne çıkıcam.. belkim bende bişeyler örürüm:hulya: oğluşa.. sen iyi almışsın kilo yu gayet normal vallahi.. ben 15 ti en son şimdi belki de 20 olmuştur.. :sinifsinif::gitme:

ilk hamileliklerde nedense daha çok kilo alınıyo oğlumda 26 kilo almıştım yuvarlanıyodum doğuma gittiğimde:) 94 kiloyla gittim doğuma.bunda iyi gidiyo ama kaldı bi kere kilo 76 kiloyla hamile kaldım boyum 1.74 enine boyuna bişey oluyorum kilo alınca:gitme:

selamm kıslarr...nasılsınız...biz kızımızla ıyıyız yenı doktorumuzla tanıştık bugun,,cok guzel geçtı muayene,kadın hem guler yuzlu hem cok ılgılıydı,,eşimle cok memnun kaldık.
azramız 1670 gr olmuş maşallah,,ben yarım kılo almışım bu ay ama o beslenmış cok şukur,,yuzunu falan ıyıce gosterdı bak annesı bu yuzu bu ellerı kalbıı falan dıye,,ya gorunce nası mutlu oluyo ınsan,,hamıle olduğumu içimde bebek taşıdığımı daha ıyı anlıyorum,,boyle içim sıcacık oluyo.
ben sorularımı sıraladım tabı bulmulum şeker gıbı doktoruzemuszemus
dedm kı bazen boyle karnımın en ucunda toplanıyo sankı kasılıyo karnım oyle olunca bebek mı buzuluyo napıyo dedım,,yok dedı rahmınız kasılıyo yalancı dogum belırtılerı korkmaya gerek yok hatta olması gerekır atrık dedı sızı doğuma hazırlar,,dedım bı haftadır uykusuzum gecelerı,,bebeğim cok hareketlı hıç durmuyo,,ozellıkle de yan tarafıma yattıgımda başlıyo yandan vurmaalara,,sıkıştırıyo muyum yoksa onu dedım,mutlaka yan taraflarıznıza yatın bebeğe daha ıyı kan gıdıyo o yuzdende daha cok hareketlenıyo bırascık uykusuzluğa katlanıcaz bu haftalarda bebeğimizin sağlıklı oldugunu gosterır hareketlerı dedı,,içim rahatladı..en hızlı gelışım ve kılo alma donemınde herşeyden yıyın az ve sık olarak fakat herşeyden yemeğe calışın dedı ıhtıyacı var dedı,,sebze meyve tahıl ne bulursamm artık goturucem mıgdeye,,zaten yıyodumdakaydirigubbakcemile3
kızımda baş aşağı duruyo halen:)bır ay sonra tekrar gelın daha sonra goruşmelerımız sıklaşıcak dedı.
yenı haberlerımız boyle teyzelerı

Son düzenleme:

azraya annesi bende sol tarafa yatınca öle bi hareket ediyoki yaramaz bunlar ya kaydirigubbakcemile3

gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin.bizde aydınlandık valla bendede çok oluyodu bu ara kasılmalar.neyseki önemli değilmiş Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş.

azraya annesi bende sol tarafa yatınca öle bi hareket ediyoki yaramaz bunlar ya kaydirigubbakcemile3
aynen valla ben bgun 3 saatlık uykuyla duruyorum gece uyutmadı hanfendı,,napalım sağlıklı olsunlardatek derdımız uyku olsun

gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin.bizde aydınlandık valla bendede çok oluyodu bu ara kasılmalar.neyseki önemli değilmiş Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş.

saol canım valla cok mutlu oluyo ınsan,,ben ozlemışım bıde 1 aydır ıyıce:)
bende ıyıce ayrıntılı yazdım kı aklında benzer soruları olanlara bılgı olsun dıye:)ben cok korkuyodum kasılmalardan rahatlattı doktorum:dance:

ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar kendinizede bebeklerede iyi bakın..

iyiyim canım sıkıntıdan çatlıycam ya canım sıkılıyo nerdesin sen

bende aynıyım cnm bende çok sıkılıyorum bugün ablamdaydım 3 aylık çook ama çok tatlı bi yiğenim var onu sevdim dünde eşim evdeydi temzilik yaptık dolaştık falan öle cnm senin yaptıığın gebelik çizelgesi bozuldu sinir oldum ee sen nasılsn cnm nasıl gidio bebiş nasıl bakalım?:ecrin_bebek:

napıyım ya sıkıntıdan patlıyorum doğru dürüst komşu yok bişey yok dün bizde eşimle dolaştık biraz değişiklik oldu ama bugün yine çatladım valla buraya da yazıyorum arada kaynıyo gidiyo off nasıl geçicek bu zman ya

evet cnm bende o yüzden yazmıyorum artık buraya herkes kendine arkadaş edinmiş biz yazıyoruz arada ne cvp var nne bişeybende bikaç bakıyorum yazan yok çıkıyorum girmiyorum geçen sanda yazdım görmedin sanırım yoğundu kayboldu gitti:sm_confused:

görmemişimdir canım ya yoksa yazardım sen napıyosun nasıl geçiriyosun evde vakit

görmemişimdir canım ya yoksa yazardım sen napıyosun nasıl geçiriyosun evde vakit

valla cnm aynı senn gibiyim vakit geçmiyoki sıkıntıdan patlıyorum bende görmediğini biliyorum cnm yoksa yazardın sen eskiden çok iş yapardım şimdide duraamıyorum ama yapmamam lazım çoook korkuyorum bişey olcak diye şurda 2 buçıkay kalmış zaten riske atmaya gerek yok demi ama vakitte geçmiyo oturamıyorumda öle cnm yani sıkıntıdan deli gibi dolanıp duruyorum sen nasıl geçiriyosun vakit cnm bari bende öle yapıyım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…