valla cnm aynı senn gibiyim vakit geçmiyoki sıkıntıdan patlıyorum bende görmediğini biliyorum cnm yoksa yazardın sen eskiden çok iş yapardım şimdide duraamıyorum ama yapmamam lazım çoook korkuyorum bişey olcak diye şurda 2 buçıkay kalmış zaten riske atmaya gerek yok demi ama vakitte geçmiyo oturamıyorumda öle cnm yani sıkıntıdan deli gibi dolanıp duruyorum sen nasıl geçiriyosun vakit cnm bari bende öle yapıyım:sinifsinif:
canım bende sana onun için sordum zaten nasıl vakit geçiriyosun diye bende öle yapıyım diye düşündüm ama bende aynı senin gibiyim valla ekim çıksın diye öle bakıyorum hani o zaman bebeiğim kıyafetlerini filan yıkıycam ya belki biraz zaman geçer ya valla çok sıkıcı yaaaa offffffffff
of cnm offffff nasıl geçicek bu zaman bilmemki bebişlerimiz hayırlısıyla bi gelseydide onlarla sıkılmaya bile vakit kalmaz cnm sıkalım dişimizi biraz dahakaydirigubbakcemile5
inş.ya o günlere gelelim valla başka bişey istemiyorum sen yıkadın mı kıyafetleri çantanı filan hazırladın mı?En son konuştuğumuzda hazır değil demiştim ama
yok cnm bende hazırlamadım herşey hazır ama bi onalr kaldı biraz daha sıkıcam dişimi önümüzdeki ay içinde yapıcam işte onuda hazırlıcam ütülücem bitsin oda aradan çıksın bi bebşimizi beklemek kalsın geriye sende hazırlamadın sanırım dahaCADIARZU
yok işte şu sıkıcı Ekim ayının çıkmasını bekliyorum bende kasım ayı daha rahat geçer diye düşünüyorum inş.tabi sen kaç yıllık evlisin canım ben 4 yıllık evliyim
yok işte şu sıkıcı Ekim ayının çıkmasını bekliyorum bende kasım ayı daha rahat geçer diye düşünüyorum inş.tabi sen kaç yıllık evlisin canım ben 4 yıllık evliyim
şşştt bebebbeeemmm
benım oglum hıckırıyo yıne
bu ay cıksın dedıgınız gıbı kasım daha ıyı olucak
gercı son zamanlar hıc gecmıyo
26 kasımı beklıyorummmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:
benim b,raz karışık ama benimde 4 yıl oldu cnm
hım nasıl karışık canım anlamadım ama neyse uğraştırdı mı seni bebiş yoksa hemen geldi mi:uhm:
şöle cnm biz eşimle gizli evlendik o hemen askere gitti asker bekledim yani o yüzden benim yaşım küçük olduundan annemler vermek istemedi ama şu an ii ailem benden çok seviyo damadını biz bebeği 1 ay bekledik cnm bir ay korunmadım o ay olmadı 2.ay kalmışım sizin nasıl oldu benn hamiilelikten önce 3 ay rahimm ağzında yara vardı onun için tedavi gördüm cnm yaktılar geçmedi dondurdular 1ayda iyyileşme süresi bekledik sonrada hemen korunmayı bıraktım kaldım zaten ama iyiki yarayı faketmişimde doğumdan önce hhalloldu
kızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...
Selam kızlar nasılsınız bakalım,bebişlerin hazırlıklarından bahsetmişsiniz
bugün bende hazırladım bebişin çantasını ve kendi çantamı,hepsini yıkayıp ütüledim.
bi eksik kaldıysa da koyarız artık çantaya 1,5 ay var nede olsa inş. bebek bi süpriz yapıp erken gelmez..
Canınızın sıkıldığından behsetmişsiniz bebişler olsun bakalım ozaman sıkılmaya vaktimiz olucakmı:))
inş. hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
ınsallak cabuk we haırlı gecer zaman
bebısler olunca sıkılmaya da uyumayada fırsat olmıcak aslında
sımdıden alısmalı
canım benimde 2.ay oldu yaşımız küçük diye istemedik 4 sene sonra Allahtan uğraştırmadı bizi bebeğimiz inş.doğumda da uğraştırmaz kolaycana doğarr
ewet cokkk guzel bı duygu
dogumdan sonra adagım war kızlar
çocuk esırgeme kurumuna werıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?