2009 Aralık Anneleri

canım bende sana onun için sordum zaten nasıl vakit geçiriyosun diye bende öle yapıyım diye düşündüm ama bende aynı senin gibiyim valla ekim çıksın diye öle bakıyorum hani o zaman bebeiğim kıyafetlerini filan yıkıycam ya belki biraz zaman geçer ya valla çok sıkıcı yaaaa offffffffff

of cnm offffff nasıl geçicek bu zaman bilmemki bebişlerimiz hayırlısıyla bi gelseydide onlarla sıkılmaya bile vakit kalmaz cnm sıkalım dişimizi biraz dahakaydirigubbakcemile5

of cnm offffff nasıl geçicek bu zaman bilmemki bebişlerimiz hayırlısıyla bi gelseydide onlarla sıkılmaya bile vakit kalmaz cnm sıkalım dişimizi biraz dahakaydirigubbakcemile5

inş.ya o günlere gelelim valla başka bişey istemiyorum sen yıkadın mı kıyafetleri çantanı filan hazırladın mı?En son konuştuğumuzda hazır değil demiştim ama

inş.ya o günlere gelelim valla başka bişey istemiyorum sen yıkadın mı kıyafetleri çantanı filan hazırladın mı?En son konuştuğumuzda hazır değil demiştim ama

yok cnm bende hazırlamadım herşey hazır ama bi onalr kaldı biraz daha sıkıcam dişimi önümüzdeki ay içinde yapıcam işte onuda hazırlıcam ütülücem bitsin oda aradan çıksın bi bebşimizi beklemek kalsın geriye sende hazırlamadın sanırım dahaCADIARZU

yok işte şu sıkıcı Ekim ayının çıkmasını bekliyorum bende kasım ayı daha rahat geçer diye düşünüyorum inş.tabi sen kaç yıllık evlisin canım ben 4 yıllık evliyim

yok işte şu sıkıcı Ekim ayının çıkmasını bekliyorum bende kasım ayı daha rahat geçer diye düşünüyorum inş.tabi sen kaç yıllık evlisin canım ben 4 yıllık evliyim

benim b,raz karışık ama benimde 4 yıl oldu cnm

şşştt bebebbeeemmm
benım oglum hıckırıyo yıne
bu ay cıksın dedıgınız gıbı kasım daha ıyı olucak
gercı son zamanlar hıc gecmıyo
26 kasımı beklıyorummmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

selam canım yok yok Ekim çıksın kasım daha hızlı geçer en azından hazırlık filan derken bakmışsın geçmiş bile

hım nasıl karışık canım anlamadım ama neyse uğraştırdı mı seni bebiş yoksa hemen geldi mi:uhm:

şöle cnm biz eşimle gizli evlendik o hemen askere gitti asker bekledim yani o yüzden benim yaşım küçük olduundan annemler vermek istemedi ama şu an ii ailem benden çok seviyo damadını biz bebeği 1 ay bekledik cnm bir ay korunmadım o ay olmadı 2.ay kalmışım sizin nasıl oldu benn hamiilelikten önce 3 ay rahimm ağzında yara vardı onun için tedavi gördüm cnm yaktılar geçmedi dondurdular 1ayda iyyileşme süresi bekledik sonrada hemen korunmayı bıraktım kaldım zaten ama iyiki yarayı faketmişimde doğumdan önce hhalloldu

canım benimde 2.ay oldu yaşımız küçük diye istemedik 4 sene sonra Allahtan uğraştırmadı bizi bebeğimiz inş.doğumda da uğraştırmaz kolaycana doğarr

Selam kızlar nasılsınız bakalım,bebişlerin hazırlıklarından bahsetmişsiniz
bugün bende hazırladım bebişin çantasını ve kendi çantamı,hepsini yıkayıp ütüledim.
bi eksik kaldıysa da koyarız artık çantaya 1,5 ay var nede olsa inş. bebek bi süpriz yapıp erken gelmez..
Canınızın sıkıldığından behsetmişsiniz bebişler olsun bakalım ozaman sıkılmaya vaktimiz olucakmı:))
inş. hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişin kucağına geleceği zamana kadar iyice güclenir ve küveze falan gerek kalmadan annesinin kollarına kavuşur.

ınsallak cabuk we haırlı gecer zaman
bebısler olunca sıkılmaya da uyumayada fırsat olmıcak aslında

sımdıden alısmalı

selam canım iyiyiz işte okuduğun gibi valla evet az kaldı bende bu ay sonu hazırlıycam inş

canım benimde 2.ay oldu yaşımız küçük diye istemedik 4 sene sonra Allahtan uğraştırmadı bizi bebeğimiz inş.doğumda da uğraştırmaz kolaycana doğarr

inş cnm inş ağrısız sancısız rahat ve çok güzel doğum geçirip bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız:Saruboceq:

ewet cokkk guzel bı duygu
dogumdan sonra adagım war kızlar
çocuk esırgeme kurumuna werıcem

evet cnm bencede tek bebişlerimiz sağlığıyla gelsinlerde tek vaktimiz kalmasın onlarla uğraşalımo bile çok güzel bi duyguudur ve beklemekten ve gün saymaktan aha ii bebişlerimiz yanımızda olcak en azından:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…