evet cnm bencede tek bebişlerimiz sağlığıyla gelsinlerde tek vaktimiz kalmasın onlarla uğraşalımo bile çok güzel bi duyguudur ve beklemekten ve gün saymaktan aha ii bebişlerimiz yanımızda olcak en azından:lepi:
bu arada sızınde karnınızın bı sagı bı solu sertlesıyomu
bebek oraya kuruluyormu sızınde kızlar
benımkı ters bıde
cok canım acıyo asagı wurunca ya
benimkinin başı aşağıdaydı en son gittiğimde ama aşağı vurunca çok canım yanıyo ve korkuyorum çıkıcak gibi oluyo ben anlamadım ya kafası aşağıdaysa nasıl aşağı vuruyo kafasınımı oynatıyo ondan mı canım yanıyo acaba :uhm:
ellerı ne iş yapıyo canımmmalkisalkisalkis
ellerıylede wuruyo ama ayaklar kadar sert olmaz merak etme canım,
evet kızlar benimkiide ters aşağıyı ve vajina bölgesini baya acıtıyo fundacım seninkinide kafası var elleri faan o acıtıyodur cnmdoğum kanalına girmişya ondan ama ben daha korkuyorum akınttımda oluyo zaten sanki adet oldum gib korkuyorum hissedince akıntıyı
yok cnm okadar şiddetli deil şükğr çünkü benim adet ağğrıarım beni kıvrandırıyodu yatakta ama hafif çıkcakmış gibi ağrıyo akıntıda çok az ve çok nadir oluyo bazen su gibi çok deil ama
kızlar elıf kacarrrrr
heryerım agrıyo da kusura bakmayın..:kedi:
optum sızı yarın grusek hemiopuyorumnanaktan
ya cnm sor valla benimde aklıma bişey takıldı herkes sana nstyi erkenden yapıcaklar dio bişey vardır dio niye ne varki bende anlamadım bide fundacım bana yine yaparmısın gebelik çizelgesi bozdum salak gibbi yapamıorum şimdde
zemuszemusçok teşekküür ederim cnm bi daha karıştırmıcam bozuyom sonra ya nese cnm uğraştırdım senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?