2009 Aralık Anneleri

evet cnm benimkide genelde geç geliyo bugün dahada geç gelicek envanterler varda yarın

canım bebişimin geçen ay çekindiği ultrason fotosunu koydum bi baksana yarında koyabilirsem beşiğinin falan resmini koycam

TEŞekkür ederim nerde orjinali acaba. Geçmişi okuyorum arkadaşlar geliyorum.

Ben eminönü havuzluhandan aldım. Mora battaniye diye geçiyor. Sanırım orjinalidir.
Çünkü şekil olarak aynı, daha ucuz başka isimlerde de battaniyeler vardı.

gunaydın burcu
dn gece çok kötu birgece gecırdım
aşagıya baskı çok oldu yıne canım çok acıdı onu geç
karnım 2 ye ayrlck gıbı gerıldı uyanıp uyanıp agldm valla
sendede oluyormu nolur oluyo de haftamız aynı ya :)
şimdi geçti bu arada merak etmyın kızlar

gunaydın bilge gunaydın meral
nasılsınız
meralcım nasıl oldun iyimisin

günaydın canlar Şeniz
hasta oluyorum kızlar :sinifsinif: burun akmaya başladı boğazım da tırmalanıyo gibi ooooooof nefretttttttt senağlama

geçmiş olsun pelincim neyse ki şimdi iyisin a.s.

Günaydııın kızlaaar. naber nasılsınız? biraz geçmişi okudumda beyazbeyaz arkadaşımızın durumuna üzüldüm. inşallah Rabbim yardımcıları olur. herkes kendine her zamankinden daha çok dikkat etsiin.

Bana da oluyor oyle . Gecen gun cok fena baski hissettim oyle sanki biraz ikinsam dogurcam gibi. Bi de Eylul asagida degil donunce ne yapcam bilmem . Karin gerilmesi de var Pelin. Sanki cok yemisimde catlama sinirina gelmisim gibi.
Bende dun hic iyi gece gecirmedim . Bagirsaklarimin ve midemin agrisindan uyuyamadim . Uyudugum anda da dogumla ilgili sacma sapan ruyalar gormusum ciglik atarak uyanmisim

günaydın canlar Şeniz
hasta oluyorum kızlar :sinifsinif: burun akmaya başladı boğazım da tırmalanıyo gibi ooooooof nefretttttttt senağlama

geçmiş olsun pelincim neyse ki şimdi iyisin a.s.

canım sagol hiç geçmyeek sandım gece
yazık eşimde azkaldı bak yarın birgun anne anne dıye dolanacak buralarda peşinde hepsini unutacaksın dıyo bana :)sende dıkkat et çok buyuk salgın varya herkesı yokluyor bırkere

günaydın
inşallah miadını bekleyecek Arda yeğenimiz diğer tüm yeğenlerimizle birlikte :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…