Bana da oluyor oyle . Gecen gun cok fena baski hissettim oyle sanki biraz ikinsam dogurcam gibi. Bi de Eylul asagida degil donunce ne yapcam bilmem . Karin gerilmesi de var Pelin. Sanki cok yemisimde catlama sinirina gelmisim gibi.
Bende dun hic iyi gece gecirmedim . Bagirsaklarimin ve midemin agrisindan uyuyamadim . Uyudugum anda da dogumla ilgili sacma sapan ruyalar gormusum ciglik atarak uyanmisim
Günaydııın kızlaaar. naber nasılsınız? biraz geçmişi okudumda beyazbeyaz arkadaşımızın durumuna üzüldüm. inşallah Rabbim yardımcıları olur. herkes kendine her zamankinden daha çok dikkat etsiin.
Lokman hekim hemen biseyler yap kendine .
canım sagol hiç geçmyeek sandım gece
yazık eşimde azkaldı bak yarın birgun anne anne dıye dolanacak buralarda peşinde hepsini unutacaksın dıyo bana :)sende dıkkat et çok buyuk salgın varya herkesı yokluyor bırkere
ewt ewtbende dogurcam sandım bırara sankı bu kadar kolayda dogurmak
daha bu sancıya aglıyorum offya canım çok kıymetlı inşallah kızım bana çekmez eşim ıkınızde oturur aglarsınız o zaman dıyor karşılıklı
dun eşimde dedi pek hasır neşir olma erken dogumla falan etkısnde kalıyorsun okudugunun ızledıgının dıye dun özlem yıldızı dnlemıştım 28 haftalık dogurmuş aglaya aglaya onu anlttıyordu sanırım dogru etkısınde kalıyoruz burcucum snada geçmiş olsun
merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir bende aralık annesiyim nasipse.....
günaydın pelin hadi yap kahvaltını da gel afiyet olsun.ben kahvaltı edeyım gelirim
gunaydın arzu ve öznur buarada
merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir bende aralık annesiyim nasipse.....
gunaydın bilge gunaydın meral
nasılsınız
meralcım nasıl oldun iyimisin
günaydınnn hihoyyyt
Gunaydinlar
Günaydııın kızlaaar. naber nasılsınız? biraz geçmişi okudumda beyazbeyaz arkadaşımızın durumuna üzüldüm. inşallah Rabbim yardımcıları olur. herkes kendine her zamankinden daha çok dikkat etsiin.
ben kahvaltı edeyım gelirim
gunaydın arzu ve öznur buarada
günaydın herkeseeee
aman dikkat et bilgecim hasta filan olma çok zor geçiyo ben hala atlatabilmiş değilim hele ilk bikaç gece hiç uyuyamadım..
gunaydın kızçelerrr..
bilge günaydın geçmiş olsun hemen kendine iyi gelecek bişeyler bullyerimsenibenŞeniz malesef enteresan rüyalar görmeye hep beraber devam ediyoruz.. sabah ter içindeydim yine..
merhaba hoşgeldin
gunaydın kızçelerrr..
ya hepımız sonlara yaklastıkca kafayı yıyoruz yanı en azından ben oyleyım:gitme:
erken dogum yok bılmem ne derken kendımızı uzuyoruz
halbukı guzel seyelr dusunmelıyız
kaldıkı sonlara dogrı karnımızda gerılcek sertlesıcek
bı suru sey olucak bebek buyudu ıyıce yanı
hayırlısıyla doguruca z ınsallah kızla rhıccc korkmayınopuyorumnanaktan
ben bugun kahwaltıya uzenımın ewıne gıdecem
hem degısıklık olurrr
Hosgeldin Sevgi.
hoşbulduk canım sen aralığın ilk annelerinden olmalısın masallah 32 haftalık olmuşsun ne güzel su 32-34 haftayı bi atlatsak korkum kalmıcak ama şimdi tedirginim erken doğum falan......
Hepimizde var o tedirginlik maalesef. Ben cakma aralik annesi olcam gibi :) Kasimda sonu gibi filan gelcek gibi .
normal doğum düşünüosan aralığı bulur belki bebekler bazen 41 haftayı doldurabilio yaaa hayırlısı inş.
normal doğum düşünüosan aralığı bulur belki bebekler bazen 41 haftayı doldurabilio yaaa hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?