2009 Aralık Anneleri

ewt ewtbende dogurcam sandım bırara sankı bu kadar kolayda dogurmak
daha bu sancıya aglıyorum offya canım çok kıymetlı inşallah kızım bana çekmez eşim ıkınızde oturur aglarsınız o zaman dıyor karşılıklı
dun eşimde dedi pek hasır neşir olma erken dogumla falan etkısnde kalıyorsun okudugunun ızledıgının dıye dun özlem yıldızı dnlemıştım 28 haftalık dogurmuş aglaya aglaya onu anlttıyordu sanırım dogru etkısınde kalıyoruz burcucum snada geçmiş olsun

gunaydınn
ewt haklısın artık son dönemece girdik sayılır biraz daha dıkkat etmek lazım

Lokman hekim hemen biseyler yap kendine .

dünden sinyal veriyodu ben de başladım zaten güzelim ama geçen hafta ilk yokladığında geçirmeyi başarmıştım bu hafta yemezler diyecek gibi sanki :sinifsinif:

yoklamayı geçtim geçen hafta ama bu kez kalacak gibi
neyse bakalım 11 gibi doktor gelsin de olmazsa rapor alır giderim daha ağırlaşmadan toplamam şart antibiyotik falan alamam :1no2:

Kesinlikle kaliyoruz etkisinde .Burda okudugum seyin bile etkisinde kaldigim oluyor benim acikcasi. Bende dun oyle sacma sapan bisey okudum da ondan gordum ruyamda .

günaydın herkeseeee
aman dikkat et bilgecim hasta filan olma çok zor geçiyo ben hala atlatabilmiş değilim hele ilk bikaç gece hiç uyuyamadım..

ben kahvaltı edeyım gelirim
gunaydın arzu ve öznur buarada
günaydın pelin hadi yap kahvaltını da gel afiyet olsun.

gunaydın kızçelerrr..
ya hepımız sonlara yaklastıkca kafayı yıyoruz yanı en azından ben oyleyım:gitme:
erken dogum yok bılmem ne derken kendımızı uzuyoruz
halbukı guzel seyelr dusunmelıyız
kaldıkı sonlara dogrı karnımızda gerılcek sertlesıcek
bı suru sey olucak bebek buyudu ıyıce yanı
hayırlısıyla doguruca z ınsallah kızla rhıccc korkmayınopuyorumnanaktan
ben bugun kahwaltıya uzenımın ewıne gıdecem

hem degısıklık olurrr

gunaydın bilge gunaydın meral
nasılsınız
meralcım nasıl oldun iyimisin

günaydınnn hihoyyyt

ben kahvaltı edeyım gelirim
gunaydın arzu ve öznur buarada

günaydın pelincimm :lepi: bilge günaydın geçmiş olsun hemen kendine iyi gelecek bişeyler bullyerimsenibenŞeniz burcu günaydın....Şeniz malesef enteresan rüyalar görmeye hep beraber devam ediyoruz.. sabah ter içindeydim yine..

günaydın herkeseeee
aman dikkat et bilgecim hasta filan olma çok zor geçiyo ben hala atlatabilmiş değilim hele ilk bikaç gece hiç uyuyamadım..

gunaydın kızçelerrr..

bilge günaydın geçmiş olsun hemen kendine iyi gelecek bişeyler bullyerimsenibenŞeniz malesef enteresan rüyalar görmeye hep beraber devam ediyoruz.. sabah ter içindeydim yine..

günaydın kızlar zemuszemus
geçmiş olsunlar için teşekkürler dikkat etmeye çalışıyorum kurum doktoru gelince rapor verirse gider yatarım anacım bakar bana :kedi:
dün gece her zamankinden çok geç yattım vücutta kırıklık da olunca kütük gibi uyumuşum yeminle ne rüya ne bi şey kaydirigubbakcemile3

günaydın.. git tabi değişiklik olur.. da kızçe ne demek:kedi:

hoşbulduk canım sen aralığın ilk annelerinden olmalısın masallah 32 haftalık olmuşsun ne güzel su 32-34 haftayı bi atlatsak korkum kalmıcak ama şimdi tedirginim erken doğum falan......

Hepimizde var o tedirginlik maalesef. Ben cakma aralik annesi olcam gibi :) Kasimda sonu gibi filan gelcek gibi .

topıklerden bırınde bı abşlma war o derdı bazen
kızlar demek canımcım

normal doğum düşünüosan aralığı bulur belki bebekler bazen 41 haftayı doldurabilio yaaa hayırlısı inş.

hayırlısı tabii ama bana doktorum 40 haftayı bir gün geçtiği anda hiç risk almayıp direkt sezaryene girin demişti

normal doğum düşünüosan aralığı bulur belki bebekler bazen 41 haftayı doldurabilio yaaa hayırlısı inş.

40.Haftaya varan sadece % 5 oranmis. O yuzden 37-38 den sonra filan eli kulaginda oluyor . Ben normal dusunuyorum ama Eylul dusunmuyor hala sanirim ki donmmemis. Hayirlisi bakalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…