hayırlısı tabii ama bana doktorum 40 haftayı bir gün geçtiği anda hiç risk almayıp direkt sezaryene girin demişti
hayırlısı tabii ama bana doktorum 40 haftayı bir gün geçtiği anda hiç risk almayıp direkt sezaryene girin demişti
Bunu ilk gittigimde bana da dedi 40 haftaya girdigin an dogurdun dogurdum yoksa mutlaka alirim kendi kakasini yeme orani yukselirmis ki bizim burdan birinin basina geldi 40+ 3 filandi illa normal die tutturdu . Doktor zorla aldi sonra direk küvezte kaldi 1 hafta filan .
Bunu ilk gittigimde bana da dedi 40 haftaya girdigin an dogurdun dogurdum yoksa mutlaka alirim kendi kakasini yeme orani yukselirmis ki bizim burdan birinin basina geldi 40+ 3 filandi illa normal die tutturdu . Doktor zorla aldi sonra direk küvezte kaldi 1 hafta filan .
40.Haftaya varan sadece % 5 oranmis. O yuzden 37-38 den sonra filan eli kulaginda oluyor . Ben normal dusunuyorum ama Eylul dusunmuyor hala sanirim ki donmmemis. Hayirlisi bakalim .
:1shok: aaa böyle bişeyden haberim hiç yoktu burcu yaa.. aaaaaaaaaaaaaaaa korkunç oluuuurrr :1shok:
Evet 40 gecerse kaka yeme riski cikiyor ortaya .
yemezler valla yedirmem fokunu çocuuma sırnaşık şey
doğrudur canım benim eltim 41.haftayı bitirdi 42nin ortalarında suni sancıyla doğdu yramaz.ama riskli tabi bebek kaksını yiyebiliomuş ve sanırım buda bebeği zehirliomuş...kordon dolanma riskide artıo tabi canım sen sezeryan mı düşünüonn
:1shok: aaa böyle bişeyden haberim hiç yoktu burcu yaa.. aaaaaaaaaaaaaaaa korkunç oluuuurrr :1shok:
hayırlısı canım daha döner belkide benim bildiğim doğumdan 1 hafta öncesine kadar dönmeyip 1 hafta kala dönenler var...senin kız nazlı sanırım ee kızlar daha nazlı oluyo tabi....kaçıncı haftadan itibaren dönüolar acaba ya...benimde döndü mü acaba...
burcu benım oglumda ters duruyo hala
nerelere tekmeledıgınden anlıyorum donmedıgını
kafasını sıwrıltıyo hep sagda gogsumun altında
hayırlısı canım daha döner belkide benim bildiğim doğumdan 1 hafta öncesine kadar dönmeyip 1 hafta kala dönenler var...senin kız nazlı sanırım ee kızlar daha nazlı oluyo tabi....kaçıncı haftadan itibaren dönüolar acaba ya...benimde döndü mü acaba...
ben normal istiyorum kısmetse sen?
valla doktor bir gün bile geçse ne suni sancı ne bir şey kafadan sezaryen... boşu boşuna bekleyip çocuğu riske atmanın alemi yok dedi ama ben sanmıyorum zaten 40. haftayı göreceğimizi :CüvCüv:
bazen de işte bırakmak gerekiyor arzucum normal doğum her zaman en iyi yol olmayabiliyor :1no2:
benım doktorum sımdıden sezeryanı uygun goruyo
senın bebısın kac kılo ssu sıralar burcu
ınsallah donerler ama ben yınede sezeryan ıstıyom ya
Bu aralarda donmesi gerekiyormus . 36 . haftaya kadar yolu varmis ama doktor bana dun bu aralar donerse iyi olur sonra kilo aldigi icin donemeyebilir dedi. 36.ya kadar yolu var ama zor gibi filan dedi.
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız,ben iyi olmaya çalışıyorum.avatarıma bakıııııııııııın dün oğluşumu 4 boyutluda gördüm bakın nasılda ayak parmağını emiyo ayağıyla arası çok iyiydi resimlerde ayak ve başı bir arada çıktı hep:)
benım doktorum sımdıden sezeryanı uygun goruyo
senın bebısın kac kılo ssu sıralar burcu
ınsallah donerler ama ben yınede sezeryan ıstıyom ya
selamm kıslarr...nasılsınız...biz kızımızla ıyıyız yenı doktorumuzla tanıştık bugun,,cok guzel geçtı muayene,kadın hem guler yuzlu hem cok ılgılıydı,,eşimle cok memnun kaldık.
azramız 1670 gr olmuş maşallah,,ben yarım kılo almışım bu ay ama o beslenmış cok şukur,,yuzunu falan ıyıce gosterdı bak annesı bu yuzu bu ellerı kalbıı falan dıye,,ya gorunce nası mutlu oluyo ınsan,,hamıle olduğumu içimde bebek taşıdığımı daha ıyı anlıyorum,,boyle içim sıcacık oluyo.
ben sorularımı sıraladım tabı bulmulum şeker gıbı doktoruzemuszemus
dedm kı bazen boyle karnımın en ucunda toplanıyo sankı kasılıyo karnım oyle olunca bebek mı buzuluyo napıyo dedım,,yok dedı rahmınız kasılıyo yalancı dogum belırtılerı korkmaya gerek yok hatta olması gerekır atrık dedı sızı doğuma hazırlar,,dedım bı haftadır uykusuzum gecelerı,,bebeğim cok hareketlı hıç durmuyo,,ozellıkle de yan tarafıma yattıgımda başlıyo yandan vurmaalara,,sıkıştırıyo muyum yoksa onu dedım,mutlaka yan taraflarıznıza yatın bebeğe daha ıyı kan gıdıyo o yuzdende daha cok hareketlenıyo bırascık uykusuzluğa katlanıcaz bu haftalarda bebeğimizin sağlıklı oldugunu gosterır hareketlerı dedı,,içim rahatladı..en hızlı gelışım ve kılo alma donemınde herşeyden yıyın az ve sık olarak fakat herşeyden yemeğe calışın dedı ıhtıyacı var dedı,,sebze meyve tahıl ne bulursamm artık goturucem mıgdeye,,zaten yıyodumdakaydirigubbakcemile3
kızımda baş aşağı duruyo halen:)bır ay sonra tekrar gelın daha sonra goruşmelerımız sıklaşıcak dedı.
yenı haberlerımız boyle teyzelerı
Bu aralarda donmesi gerekiyormus . 36 . haftaya kadar yolu varmis ama doktor bana dun bu aralar donerse iyi olur sonra kilo aldigi icin donemeyebilir dedi. 36.ya kadar yolu var ama zor gibi filan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?