2009 Aralık Anneleri

hayırlısı tabii ama bana doktorum 40 haftayı bir gün geçtiği anda hiç risk almayıp direkt sezaryene girin demişti

Bunu ilk gittigimde bana da dedi 40 haftaya girdigin an dogurdun dogurdum yoksa mutlaka alirim kendi kakasini yeme orani yukselirmis ki bizim burdan birinin basina geldi 40+ 3 filandi illa normal die tutturdu . Doktor zorla aldi sonra direk küvezte kaldi 1 hafta filan .

hayırlısı tabii ama bana doktorum 40 haftayı bir gün geçtiği anda hiç risk almayıp direkt sezaryene girin demişti

doğrudur canım benim eltim 41.haftayı bitirdi 42nin ortalarında suni sancıyla doğdu yramaz.ama riskli tabi bebek kaksını yiyebiliomuş ve sanırım buda bebeği zehirliomuş...kordon dolanma riskide artıo tabi canım sen sezeryan mı düşünüonn

:1shok: aaa böyle bişeyden haberim hiç yoktu burcu yaa.. aaaaaaaaaaaaaaaa korkunç oluuuurrr :1shok:

yemezler valla yedirmem fokunu çocuuma sırnaşık şey

40.Haftaya varan sadece % 5 oranmis. O yuzden 37-38 den sonra filan eli kulaginda oluyor . Ben normal dusunuyorum ama Eylul dusunmuyor hala sanirim ki donmmemis. Hayirlisi bakalim .

hayırlısı canım daha döner belkide benim bildiğim doğumdan 1 hafta öncesine kadar dönmeyip 1 hafta kala dönenler var...senin kız nazlı sanırım ee kızlar daha nazlı oluyo tabi....kaçıncı haftadan itibaren dönüolar acaba ya...benimde döndü mü acaba...

burcu benım oglumda ters duruyo hala
nerelere tekmeledıgınden anlıyorum donmedıgını
kafasını sıwrıltıyo hep sagda gogsumun altında

ben normal istiyorum kısmetse sen?
valla doktor bir gün bile geçse ne suni sancı ne bir şey kafadan sezaryen... boşu boşuna bekleyip çocuğu riske atmanın alemi yok dedi ama ben sanmıyorum zaten 40. haftayı göreceğimizi :CüvCüv:

:1shok: aaa böyle bişeyden haberim hiç yoktu burcu yaa.. aaaaaaaaaaaaaaaa korkunç oluuuurrr :1shok:

bazen de işte bırakmak gerekiyor arzucum normal doğum her zaman en iyi yol olmayabiliyor :1no2:

burcu benım oglumda ters duruyo hala
nerelere tekmeledıgınden anlıyorum donmedıgını
kafasını sıwrıltıyo hep sagda gogsumun altında

Bu aralarda donmesi gerekiyormus . 36 . haftaya kadar yolu varmis ama doktor bana dun bu aralar donerse iyi olur sonra kilo aldigi icin donemeyebilir dedi. 36.ya kadar yolu var ama zor gibi filan dedi.

günaydınlar arkadaşlar nasılsınız,ben iyi olmaya çalışıyorum.avatarıma bakıııııııııııın dün oğluşumu 4 boyutluda gördüm bakın nasılda ayak parmağını emiyo ayağıyla arası çok iyiydi resimlerde ayak ve başı bir arada çıktı hep:)

benım doktorum sımdıden sezeryanı uygun goruyo
senın bebısın kac kılo ssu sıralar burcu
ınsallah donerler ama ben yınede sezeryan ıstıyom ya

benim oğlum 3 haftadır dönmüş vaziyette tam doğum pozisyonundaymış doktor böyle durmaya devam ederse normal doğum için çok iyi dedi ama değişirmi bilemem

eşim bu işlerin içinde o da doktor ve bilirsin doktorlar normal die ısrar ederler bana bıraktığını sölüo ama normalden yana onun gönlü..bende emin deilim ama sezeryan istiyorum sanırım yaaaa.bencede risk almaya değmez ya eğer normal olmuyosa vardır bi hayrı demek lazımm

Ben donerse normal dogum istiyorum ama doktor % 60 sezeryana dogru gidiyorsun dedi. 1600 civari su an Eylul . Bundan sonra haftada 200 gr filan alcak dedi. Donmesi cok zorlascak dedi. Donseydi bu zamana kadar donerdi filanda dedi. Ben surekli normal dogum dedigim icin kendini sezeryana hazirlasan kendini hic fena olmaz dedi. 20 bine yakin bebek dogurttum ben donen simdiye kadar donerdi filan dedi ama bakalim . 2 Kasimda randevum var donmezse sezeryan tarihini belirleriz dedi.

Bu aralarda donmesi gerekiyormus . 36 . haftaya kadar yolu varmis ama doktor bana dun bu aralar donerse iyi olur sonra kilo aldigi icin donemeyebilir dedi. 36.ya kadar yolu var ama zor gibi filan dedi.

ben ne zaman ultrasona girsem Umut'un kafa hep aşağıdaydı tekmeler de genelde yukarıda oluyor benimki sadece sağa sola dönüyor herhalde sırnaşık şey

:roflol: yerim ben onun ayak parmağını sırnaşık şey allah nazarlardan saklasın

ters durduğu için mi sezaryen diyor senin dr sengözlerimebaksanab

Sağol paylaştığın için aklımdaki bi çok soruyacevap buldum . .Sen ve bebişine saglık dilerim . .

benimde dönmedi ve hep ayak stü pozisyonda doktor son gittiğimde ğek dönecek gibi görünmüo ama bakalım dedi bende dönmesi için erken sanıodum hatta bu haftalarda dönerse erken doğüumugösterir falan die stres yapmıştımm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…