2009 Aralık Anneleri

hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben onun ayrımını bir türlü yapamıyorum.. nasıl bir hareket hissettiriyor o an??

bizler nasıl hıçkırıyorsak aynı oluyo canım...belli bir rutinde zplıyo gibi oluyo :))

hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben onun ayrımını bir türlü yapamıyorum.. nasıl bir hareket hissettiriyor o an??

karninda saniye araliklarla ziplama oluyor minik minik zaten hemen durmuyor 5 10 dk devam ettigi oluyor gozle bile gorulebiliyor elini esim koydu gecen gun hickirirken saskin saskin bakdi :))

Selam ben geldım bı bkyım sabahtan berı ne yuazmıŞınız okuyup dÖneyım

inanmıyorum yaaaaa çok komikkaydirigubbakcemile3

herkese selamlarrr
bız geldık oglumla
nasılsınız guzel anneler:1hug:
selaaaaaaaaaammmmmmmmmm
kımse yokmu yanı burda
yemekten geldikcokacimcoook

hayırlıyla bir kucaklarımıza aldık yaramazları:Saruboceq:

HıŞkırınca hep aynı yerde pıt pıt pıt dıye hareket oluyor ve uzun sÜre devam edıyor canlarım

burcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden

burcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden
kız geldik buradayız
şimdi baharla konuştum
dün mobilyaları gelmiş kurulmuş
birazdan siteye girip fotları ekleiycekmiş.
Ben geldim ama cok cok fena sag kamurgam agriyo resmen kivrandiriyo beni :sinifsinif:

of ya kıyamam:çok üzgünüm::1no2:

canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?

Hosgeldin . Mobilyalarinizi gule gule kullanin :)

kız geldik buradayız
şimdi baharla konuştum
dün mobilyaları gelmiş kurulmuş
birazdan siteye girip fotları ekleiycekmiş.

of ya kıyamam:çok üzgünüm::1no2:

Cok fena Meral sorma gozumden yas geliyo resmen .

yok cnm geldimm geçmişi okumaya çalışıyorum.döktürmüşünüz okuyamadım.

canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?

hoşgeldin şleker nasıl keyifler
doğum muhabetleri başlamışşş.pelinin günü bile belliymiş...ben çok uzak kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…