Selammmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bİz geldİk bebİŞİm hıÇkırıyor Çok komİk yaa
hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben onun ayrımını bir türlü yapamıyorum.. nasıl bir hareket hissettiriyor o an??
inanmıyorum yaaaaa çok komikkaydirigubbakcemile3yok be gitti meral sende al vur beni yerden yere
bu arada yarım saat kadar önce seçil ile görüştüm.. hastaneden az önce çıkmış.. iyimiş durumları. maşallah morali de iyi
bu arada bi olay anlattı koptuk yaa..
2 gün önce bi arkadaşı doğum yapmış. normalmiş aslında ama kız grip oluyor ve 9 ay 10 gün oluyor. bakıyorlar bebek de içeride hapşırıyor. yaaa kıyamamneyse sezeryana almak zorunda kalıyorlar. anası diyor ki felç kalma ihtimali olduğunu düşünerekten, epidural olursan hakkımı helal etmem..
oha dedimama kızı epidurale alıyorlar.. kız pek memnun tabi.. bu arada öyle bi felç ihtimali falan yok, korkmayın ha!
neyse bebiş doğmuş
hapşıra hapşıra amaDD yazık yaaaa
selaaaaaaaaaammmmmmmmmmherkese selamlarrr
bız geldık oglumla
nasılsınız guzel anneler:1hug:
yemekten geldikcokacimcoookkımse yokmu yanı burda
merhaba annecikler,
uzun zamandır takip edemiyordum...artık evdeyim az kaldı hepimiz Allah ın izniyle sağlıkla kavuşalım kuzularımıza:1hug:
arkadaşlar, benim son zamanlarda çok çarpıntım oluyor, Ömer hala ters duruyo, biraz da iriymiş sanırım bu durum tetikliyor....sizde de varmı böle sıkıntılar??
Hos geldiniz
:)) bende hickirdigi zaman cok guluyorum harika bisey dimi:))
burcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden
burcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. Hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden
kız geldik buradayızburcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden
Ben geldim ama cok cok fena sag kamurgam agriyo resmen kivrandiriyo beni :sinifsinif:
canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
biz iyiyiz siz nasılsınız bebiş nasıl
canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
kız geldik buradayız
şimdi baharla konuştum
dün mobilyaları gelmiş kurulmuş
birazdan siteye girip fotları ekleiycekmiş.
of ya kıyamam:çok üzgünüm::1no2:
sağol burcucum sana noldu şekerim ?
burcu fatma meral öznur melike neriman nerdesiniz kızlar ses çıt yok.. hala yemek mi yiyosunuz yoksaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?