Kızlar bulaŞıcı mıdır yaaa benİm de saĞ kaburgam felaket aĞrıyor dÜn Çok uĞraŞtı cİvcİk Çatlattı heralde
ay canım ya.. banada oluyor..:gitme:Ben geldim ama cok cok fena sag kamurgam agriyo resmen kivrandiriyo beni :sinifsinif:
melike benim bağlantıda sorun var sayfaları açana kadar canım çıkıyor, bi alttan bi üstten öyle karışık okuyorum mevbur..şindik görüdm hayatımŞenizaaaaaaa daha şimdi yazdım kuşum hıckırığı anlatıyordum
baahaaaaaar hoşgeldiiiin.... öykü nasılllŞenizcanlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
sorma yaKızlar bulaŞıcı mıdır yaaa benİm de saĞ kaburgam felaket aĞrıyor dÜn Çok uĞraŞtı cİvcİk Çatlattı heralde
uzan burcu uzan oturdukça hissetmeye devam etceksin çünkü.. ne güzel revir filan imkanlar var..Valla ben biraz revirde uzancam yok dayanilcak gibi degil .
Valla ben biraz revirde uzancam yok dayanilcak gibi degil .
ay canım ya.. banada oluyor..:gitme:
melike benim bağlantıda sorun var sayfaları açana kadar canım çıkıyor, bi alttan bi üstten öyle karışık okuyorum mevbur..şindik görüdm hayatımŞeniz
baahaaaaaar hoşgeldiiiin.... öykü nasılllŞeniz
sorma ya
uzan burcu uzan oturdukça hissetmeye devam etceksin çünkü.. ne güzel revir filan imkanlar var..
valla ben biraz revirde uzancam yok dayanilcak gibi degil .
arzu balık hafızalı arzu öykü benim kısım
berende bahar'ınkaydirigubbakcemile3
Çok gÜzelmİŞ bebİŞİn odası gÜle gÜle İyİ gÜnlerde kullanın
kurban olsun beren'e teyzesiresimler tamamdır bakabilirsiniz
kıs birşey dediğim yok benimdeOLSUN CANIM HAMİLE O HAMİLE NORMALDİR kaydirigubbakcemile3
öykümü ii öykü beren de ii :)))
selam kızlar ben ara ara girip çıkıyorum
baharcım hoşgeldin beren nasıl bakalım
kızlar benim bel ve sırtım çok ağrıyor dayanamıyorum ağrısına inanın
arzu balık hafızalı arzu öykü benim kısım
berende bahar'ınkaydirigubbakcemile3
bilge nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?