2009 Aralık Anneleri

bende seviyorum öyle renkleri ama koyumu durur diye düşünüyorum boğmasın evi yani
tam yapılmışınıda görmedimki karar veremedim oyüzden
benim tüm evimin rengide kum beji
şiddetle tavsiye ederim sana:lepi:
kum beji hepimizin zevkine hitap eden renkmiş
kıslar süpersiniz valla:lepi:

kız hala mı uyuyor kocan:roflol:
ben çıkıyorum döndugumde sız işten çıkmış olursunuz yarın görüşürüz artıkzemuszemus

peline ve minaya iyi bak canııııııııımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

yok be gitti meral sende al vur beni yerden yere

bu arada yarım saat kadar önce seçil ile görüştüm.. hastaneden az önce çıkmış.. iyimiş durumları. maşallah morali de iyi

bu arada bi olay anlattı koptuk yaa..

2 gün önce bi arkadaşı doğum yapmış. normalmiş aslında ama kız grip oluyor ve 9 ay 10 gün oluyor. bakıyorlar bebek de içeride hapşırıyor. yaaa kıyamam neyse sezeryana almak zorunda kalıyorlar. anası diyor ki felç kalma ihtimali olduğunu düşünerekten, epidural olursan hakkımı helal etmem..

oha dedim ama kızı epidurale alıyorlar.. kız pek memnun tabi.. bu arada öyle bi felç ihtimali falan yok, korkmayın ha!

neyse bebiş doğmuş
hapşıra hapşıra ama DD yazık yaaaa

ıyi günler arkadaşlarım. Pre par kullanıyorum ben. Geçen gün yanlış yazmışım. Kullanan varmı? Vücudum alışamadı. Çarpıntı oluyo. Onuda durduran ısoytl kullanıyorum başlayınca. Korkuyorum.

herkese selamlarrr
bız geldık oglumla
nasılsınız guzel anneler:1hug:

merhaba annecikler,
uzun zamandır takip edemiyordum...artık evdeyim az kaldı hepimiz Allah ın izniyle sağlıkla kavuşalım kuzularımıza:1hug:

arkadaşlar, benim son zamanlarda çok çarpıntım oluyor, Ömer hala ters duruyo, biraz da iriymiş sanırım bu durum tetikliyor....sizde de varmı böle sıkıntılar??

ay canlarım ya.. minicik kuzucuk, annesinden geçmiş hee?? vay be.. Allah hepimizi korusun yaa. sağ salim dünyaya gelsin sağlıklı yaşasınlar inşallah

hoşgeldin sunways, herkes yemekte sanırım şuan, ben de şimdi geldim masama, sen nasılsın ne yapıyosunuz oğluşunlaaa

hoşgeldin sunways, herkes yemekte sanırım şuan, ben de şimdi geldim masama, sen nasılsın ne yapıyosunuz oğluşunlaaa

gördün mü snways bak kıymetimi bil sana cevap yazacam diye kaç kere yazmışım.. bu allahın cezası bilgisayardan ve salak bağlantıya gıcık oluyorum.. bi kitleniyo sayfa..kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar nasılsınız.Baby star üye oldum numune istedim,cuma günü bugun elime ulaştı numune isterseniz yoluyorlar

Merhaba canim ,evet bende de var,doktoruma sordum normalmis...

Selammmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bız geldık bebıŞım hıÇkırıyor Çok komık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…