benim tüm evimin rengide kum bejibende seviyorum öyle renkleri ama koyumu durur diye düşünüyorum boğmasın evi yani
tam yapılmışınıda görmedimki karar veremedim oyüzden
kum beji hepimizin zevkine hitap eden renkmişöznur ben kum bejinden çok memnunum.. çok kaanlık bir renk değil zaten, tam terzi rengi böyle insanın ruhunu okşuyor sanki benim kapılarımda o renk.. benim ev geniş ama, bir arkadaşımın evi kutu gibi mesela kum bejini onda görüp beğendim öyle güzel ki inan.. çok zengin duruyor, hem sade.. en ideali bence..yerimseniben
yok cnm germiyorum Allahtan stressiz yaşamayı öğrendim ki ben bi koç burcu, biraz da asabilik var falan.. bu aralar maşallahım var... bakma yazıyorum öyle arada ama rahatlıyorum buraya yazarak yoksa ARYA'M herşeyden önemli teyzesi!!!
sadece insan korkuyor başımıza yolda neler gelir o an ne yaparız diye, o...
hakkat çıkmadı, bir sonrki sayfaya gidiyorum bakayım orda çıkmış mı :)
kız hala mı uyuyor kocan:roflol:hehehehheeeepis çıkarcı
amin cnm amin!
hakkaten yaa. ne manyak insanlar hamileye 1000 kat önem lütfen!!!!!:enbuyukkk:
bakıyorum annem hemen!
meraaaaaaallll kocam 10 gibi kalkıyor aslında ben daldım size, uyandırmayı unuttum aşkımcağızı :bbo::sinifsinif:
ben çıkıyorum döndugumde sız işten çıkmış olursunuz yarın görüşürüz artıkzemuszemus
tşk ederim burcucuğum
çok güzel bir renk gerçekten
boyacıyla konuşayım şimdi:)))
yok be gitti meral sende al vur beni yerden yere
bu arada yarım saat kadar önce seçil ile görüştüm.. hastaneden az önce çıkmış.. iyimiş durumları. maşallah morali de iyi
bu arada bi olay anlattı koptuk yaa..
2 gün önce bi arkadaşı doğum yapmış. normalmiş aslında ama kız grip oluyor ve 9 ay 10 gün oluyor. bakıyorlar bebek de içeride hapşırıyor. yaaa kıyamamneyse sezeryana almak zorunda kalıyorlar. anası diyor ki felç kalma ihtimali olduğunu düşünerekten, epidural olursan hakkımı helal etmem..
oha dedimama kızı epidurale alıyorlar.. kız pek memnun tabi.. bu arada öyle bi felç ihtimali falan yok, korkmayın ha!
neyse bebiş doğmuş
hapşıra hapşıra amaDD yazık yaaaa
herkese selamlarrr
bız geldık oglumla
nasılsınız guzel anneler:1hug:
benim de 25 aralıkta bir oğlum olacak inşallah adını da eren tuna düşünüyoruz.
beni de eklermisiniz sat.8 mart erkek bebek efe 13 aralık
merhaba annecikler,
uzun zamandır takip edemiyordum...artık evdeyim az kaldı hepimiz Allah ın izniyle sağlıkla kavuşalım kuzularımıza:1hug:
arkadaşlar, benim son zamanlarda çok çarpıntım oluyor, Ömer hala ters duruyo, biraz da iriymiş sanırım bu durum tetikliyor....sizde de varmı böle sıkıntılar??
Selammmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bİz geldİk bebİŞİm hıÇkırıyor Çok komİk yaa
Selam kızlar nasılsınız.Baby star üye oldum numune istedim,cuma günü bugun elime ulaştı numune isterseniz yoluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?