Oyle bi sansim olursa bende 24 Kasim'i secerim . Nisan tarihimdi benim
hihoyyytbu cumartesi gelicek umarım, biran önce silip süpürüm havalandırmak istiyorumm yaa..
bende gelsin istiyorum artık
hatta ben şimdi tekrar arayayım adamı aklıma gelmişken
bir de duvar kağıdı yaptırma şansım olsaydı o da tam süper olacaktı, ama malesef yaptırmıyoruz.. duvarın rendi kum beji, bende sticker filan yapıştırcam öyle belki iyi olur he?:sinifsinif:
bir de duvar kağıdı yaptırma şansım olsaydı o da tam süper olacaktı, ama malesef yaptırmıyoruz.. duvarın rendi kum beji, bende sticker filan yapıştırcam öyle belki iyi olur he?:sinifsinif:
arzuuu bende evin rengine karar veremedim kum beji istiyorum ama koyumu olur..
benim ev küçük biraz ferah olsun istiyorum
Benim ev kum beji . Ben cok memnunum acikcasi renkten . Ben o renkleri seviyorum tabi .
arzuuu bende evin rengine karar veremedim kum beji istiyorum ama koyumu olur..
benim ev küçük biraz ferah olsun istiyorum
bende seviyorum öyle renkleri ama koyumu durur diye düşünüyorum boğmasın evi yani
tam yapılmışınıda görmedimki karar veremedim oyüzden
Peline katiliyorum hem mobilya renkli hem duvarlar renkli cok yorucu olur . Bence bisekilde biri sade olsun ki cok abarti olmasin . Bende tek duvari yapmayi dusunuyorum duvar kagidi acikcasi.
Msn'e gel ben sana resim atayim gor tam yapilmisini .
bende kızımın odasında sadece yatağın olduğu duvara kağıt yapıcam burcu güzel olacak tahmin ediyorum yarın yada cuma bitmiş olur eklerim fotoları.
Kağıt için bauhause'a bakmanı tavsiye ederim pelinde ordan almış bende aldım hem ucuz hemde güzel kağıtlar var.
msn açamıyorum bozuldu burdaki ama mail atarsan güzel olur valla
yok cnm germiyorum Allahtan stressiz yaşamayı öğrendim ki ben bi koç burcu, biraz da asabilik var falan.. bu aralar maşallahım var... bakma yazıyorum öyle arada ama rahatlıyorum buraya yazarak yoksa ARYA'M herşeyden önemli teyzesi!!!senin için 2 - 2,5 saat yol olması zor tabide
orasıda artık allah bilir
sen bol bol dua et
şimdiden kendinide aryayıda germe annesi
rabbim hakkında neyi hayırlı eylediyse öyle olacak zaten
anaaam çıkmadııı
Tamam ben atiyorum sana . :) Msni kullandigin adrese atiyorum ?
hehehehheeeeeşimin yegenı var nolur 24unde dogsun benle aynı gun dıyor her benı gördugunde 10 yasında
baban sponsor olursa olur dıyorum bende :)
amin cnm amin!süper olurdu vallahi berna.. tabi hakkınızda hayırlısı neyse o olur umarım:Saruboceq:
hakkaten yaa. ne manyak insanlar hamileye 1000 kat önem lütfen!!!!!:enbuyukkk:ay hiç duymadım daha neler duyacagız ALLAHım koru yarabbim
bakıyorum annem hemen!kızlar albüme resim koydum bebeğin odasının çizimlerini, eşim çizdi
izinli mi ne uyuması?Yok aradamadim daha yatiyordur kesin bu saatlerde die. Ogleden sonra aricam dunurumu .
evet evet öyle bişi olursa dr.a söyleyelim tarih 24 KASIM!!!!!e tabı çok anlamlı olur
bende gelsin istiyorum artık
hatta ben şimdi tekrar arayayım adamı aklıma gelmişken
kesinlikle arayın .. peşine düşmessen olmuyor! insanlar artık pek bi üşengeç ! :umursamaz:evet bende arayayım, insanları arayıp sık boğaz etmezsen olmuyor şekerimm..kaydirigubbakcemile3
aa bej olması iyi, ne yaparsan üstüne gider, yakışır..bir de duvar kağıdı yaptırma şansım olsaydı o da tam süper olacaktı, ama malesef yaptırmıyoruz.. duvarın rendi kum beji, bende sticker filan yapıştırcam öyle belki iyi olur he?:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?