2009 Aralık Anneleri

Bende bugün anca gelebildim kızlaar. nihayet çalışabilir raporumu aldım. Rabbim inşallah 35 gün daha dayanma gücü verir. bahaar bebeğinin odasına bittim canıım. herşeyi harika olmuuş. Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah.

Ayy herkes sustu iyisinizdir inş. Ben iyiyim he r zamanki gibi tembelim uykum var açım o kadar:kedi:

Kızlar yaa ben Çok dengesız oldum dÜn durduk yere kızdım kocama sÖyledıĞım yerde deĞıl baŞka yerde bekledım benı gÖrmeyıp ılerledı dıye kızdım eve yÜrÜdÜm aradı telefondan eve gıdıyorum dedım kapattım sonra da surat astım hem suÇluyum hem adamcaĞız benden ÖzÜr dıledı Çok acayıp Şeylere kızıyorum sonra da pıŞman olup baŞlıyorum aĞlamaya

merhaba güzel anneler. bende nasipse 2010 haziran annesi olcam. sizler daha tecrübelisiniz. size akıl danışacam. ben hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. ist. avrupa yakasında gittiği dr dan memnun olan var mı? bana tavsiyede bulunur musunuz?

Bu dengesizlik bende de var yaa.Sabah ablama gelecektim eşim işim olmazsa çıkar getiririm seni demişti akşam.Aradım toplantıdaymış gelemiycem taksiyle git dedi nasıl sinir oldum tersleyip kapadım teli.Sanki adam toplantıdan çıkıp beni götürecek.Sonrada üzüldüm.yine de öğlen çıktı geldi yanıma.Allahtan bizi çekiyorlar canım yaa lmaz:

hoşgeldin canım ben ist avrupa yakasındayım dr umdan çok memnunum yeri bakırköyde doğumlarını ethica incirli,huzur ve medicana da yapıyor bayan doktor ve çoook şeker düşünürsen tel veririm

merhaba serinus bende laborantım. sen çalışıyor musun? benim şuan çalıştığım yer tarama merkezi. gebelikte gideceğim hastaneye karar veremedim. sen nereye gidiyorsun?

valla her türlü nazımızı çekiyor adamcağızlar eeee ne yapalım baba olmak kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…