2009 Aralık Anneleri

canım teşekkürler cevap yazdığın için. Muayehanesine mi gidiyorsun? Ismini öğrenebilir miiym doktorunun

ben biyolog um canım ama öyle bir şık yoktu çalışıyorum su dolum tesisinde evet muayehanesine gidiyorum zaten hastanede bakmıyor sadece muayenehanede bakıyor mürüvvet sarıyar tam ethica incirlinin karşısında yeri ssk geçmiyor yanlız 180 alıyor

serinus benim mesaim bitiyor. çıkmam gerekiyor. sen dr adını yazarsan sevinirim. epiduralle normal doğum konusunda fikriniz nedir? ben yarın yazdıklarınızı okurum inş. iyi akşamlar. teşekkürler. güzel anneler

BEN NORMAL İSTİYORUM AMA EPİDURALLİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM ACIYA DAYANIKLIYIMDIR EPİDURALSİZ DE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAĞOL SANA DA İYİ AKŞAMLAR HER ZAMAN BEKLERİZ :a015:

Yiyorum canım aldım geldim.Kaçar mıııcokacimcoook
YARASIIINNNNNNNNNNN
canım beniiim Şenizteşekkür ederim ya, cidden ne kadar da düşüncelisin.. duygulandırdın beni..Şeniz
CANIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM VALLAHİ GÖNDERİRDİM YA DA OLMADI BEN KENDİ ELLERİMLE GETİRİRDİM AMA Ç.OK UZAKSIN BE CANIM
Ayy herkes sustu iyisinizdir inş. Ben iyiyim he r zamanki gibi tembelim uykum var açım o kadar:kedi:
HİÇ DOYMUYORUZKİkaydirigubbakcemile3
UYKU DESEN HİÇ YETMİYORKİkaydirigubbakcemile3

Herkes uyudu galibaafisfisfis
BEN YIKILMADIM AYAKTAYIM yerimseniben

HASSAS DUYGUSAL VE KOCALARINI ÜZEN ARKADAŞLAAAAAAAAAAAARRRRRR
BU HORMONLAR NE ZAMAN DÜZELİRKİsenağlama

yenii uyanndimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
OHAAAAAA DİYCEM AYIP OLACAK DİLEK
KISIM SEN GECE KUŞUMU OLDUNDA BU SAATLERE KADAR YATIYORSUN
BİZDE SABAHIN 6'SINDA KALKIP 7'YE ON KALA YOLLARA DÜŞÜYORUS KISIMLA:a015:

HAYIRLISIYLA KASIM AYINI BİR GÖRSEM:Saruboceq:

ya benim duzenim cok karisik esimin isten gelmesi aksam 10.30 yemekti caydi yatmamiz en erken 3 buluyo ee bende esimin horlmasindan uyuyamiyorum bitaraftan kizi bitarftan babasi uyutmuyolar biri tekmeliyo biri horluyo neyse yani sabaha karsi 6 giibi falan uyuyom sonra 4 5 kere wcye su icmeye falan kalkiyom bu saate zor ayikiyom normalde oglen 1 gibi falan kalkiyodumda bugun gecede cok gec yatinca ayikamadimklava:klava:

DÜN BAHSETMıŞTıM ANNEMıN MıDESıNDE TOP GıBı BıR ŞıŞLıK VAR ONUN ıÇıN DOKTORA GıDıCEZ BÖYLECE HASTANEYı DE GÖRÜCEZ DOKTOR MEDıCANA DA BENDE DOĞUMU ORADA ıSTıYORUM DUA EDıN KIZLAR ANNEMıN ÖNEMLı BıRŞEYı OLMASIN :Saruboceq:

benim ki kaçmak için uğraşıyor ama ters taraftan zorluyor birazdan kaburgalarımdan yukarı çıkacak kızım yol oradan değil ters yöndesin

ben hep asagida hissediyorum hareketlerini en son gittigimizde kafasi asagiydi simdi nasil bilmiyorumm:ecrin_bebek:

gecmis olsun insallah önemli bisey degildir:Saruboceq::Saruboceq:

Meral meraaall napıyosuuuunnnnn
İYİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM ŞEKERCİM SEN NE YAPIYOSUN
AZ KALDI MESAİMİN BİTMESİNE ŞÜKÜRLER OLSUN
KISIM OKLAVAYI KENDİNE DEĞİL KOCANA VUR
OLMADI AYIR YATAĞI
AY HAYATTA YATAMAM GEÇ SAATLERE KADAR
GECE 3'TE YATSAM SABAH EN GEÇ 8-9 KALKARIM
AMA UYUYANLARADA ÇOK ÖZENİRİM DİLEKCİM

benim ki kaçmak için uğraşıyor ama ters taraftan zorluyor birazdan kaburgalarımdan yukarı çıkacak kızım yol oradan değil ters yöndesin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DOĞRU YOLU GÖSTERME ERKEN GELMESİN ANNESİ
BOŞVER O DOĞRU YOLU KADAR DOĞUM ZAMANI GELİR ZATEN:roflol:

RABBİM ANNENLE BİRLİKTE TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN
UMARIM ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR CANIM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
HAMİŞLER ARKADAŞIMIZIN ANNESİ İÇİN ÖZEL DUA İSTİYORUS
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…