canım teşekkürler cevap yazdığın için. Muayehanesine mi gidiyorsun? Ismini öğrenebilir miiym doktorunun
valla her türlü nazımızı çekiyor adamcağızlar eeee ne yapalım baba olmak kolay değil
SAĞOL CANIM ÜYE OLDUM BAKALIM GELSİN 1 BEZ 1 BEZDİR sengözlerimebaksanab
serinus benim mesaim bitiyor. çıkmam gerekiyor. sen dr adını yazarsan sevinirim. epiduralle normal doğum konusunda fikriniz nedir? ben yarın yazdıklarınızı okurum inş. iyi akşamlar. teşekkürler. güzel anneler
ben normal istiyorum ama epiduralli hiç düşünmedim acıya dayanıklıyımdır epiduralsiz de yapabilirim diye düşünüyorum sağol sana da iyi akşamlar her zaman bekleriz :a015:
valla değil deanne olmak hiç kolay değil aslında:kedi:
YARASIIINNNNNNNNNNNYiyorum canım aldım geldim.Kaçar mıııcokacimcoook
CANIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM VALLAHİ GÖNDERİRDİM YA DA OLMADI BEN KENDİ ELLERİMLE GETİRİRDİM AMA Ç.OK UZAKSIN BE CANIMcanım beniiim Şenizteşekkür ederim ya, cidden ne kadar da düşüncelisin.. duygulandırdın beni..Şeniz
HİÇ DOYMUYORUZKİkaydirigubbakcemile3Ayy herkes sustu iyisinizdir inş. Ben iyiyim he r zamanki gibi tembelim uykum var açım o kadar:kedi:
BEN YIKILMADIM AYAKTAYIM yerimsenibenHerkes uyudu galibaafisfisfis
HASSAS DUYGUSAL VE KOCALARINI ÜZEN ARKADAŞLAAAAAAAAAAAARRRRRRKızlar yaa ben Çok dengesİz oldum dÜn durduk yere kızdım kocama sÖyledİĞİm yerde deĞİl baŞka yerde bekledİm benİ gÖrmeyİp İlerledİ dİye kızdım eve yÜrÜdÜm aradı telefondan eve gİdİyorum dedİm kapattım sonra da surat astım hem suÇluyum hem adamcaĞız benden ÖzÜr dİledİ Çok acayİp Şeylere kızıyorum sonra da pİŞman olup baŞlıyorum aĞlamaya
OHAAAAAA DİYCEM AYIP OLACAK DİLEKyenii uyanndimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu dengesizlik bende de var yaa.Sabah ablama gelecektim eşim işim olmazsa çıkar getiririm seni demişti akşam.Aradım toplantıdaymış gelemiycem taksiyle git dedi nasıl sinir oldum tersleyip kapadım teli.Sanki adam toplantıdan çıkıp beni götürecek.Sonrada üzüldüm.yine de öğlen çıktı geldi yanıma.Allahtan bizi çekiyorlar canım yaalmaz:
JİMNASTİK Mİ NE GÜZEL BEN DE YAPICAM
melike bu ne cesaret yahu
imrendım valla
YARASIIINNNNNNNNNNN
CANIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM VALLAHİ GÖNDERİRDİM YA DA OLMADI BEN KENDİ ELLERİMLE GETİRİRDİM AMA Ç.OK UZAKSIN BE CANIM
HİÇ DOYMUYORUZKİkaydirigubbakcemile3
UYKU DESEN HİÇ YETMİYORKİkaydirigubbakcemile3
BEN YIKILMADIM AYAKTAYIM yerimseniben
HASSAS DUYGUSAL VE KOCALARINI ÜZEN ARKADAŞLAAAAAAAAAAAARRRRRR
BU HORMONLAR NE ZAMAN DÜZELİRKİsenağlama
OHAAAAAA DİYCEM AYIP OLACAK DİLEK
KISIM SEN GECE KUŞUMU OLDUNDA BU SAATLERE KADAR YATIYORSUN
BİZDE SABAHIN 6'SINDA KALKIP 7'YE ON KALA YOLLARA DÜŞÜYORUS KISIMLA:a015:
HAYIRLISIYLA KASIM AYINI BİR GÖRSEM:Saruboceq:
benim kiz karnimda yapiyoda
benim ki kaçmak için uğraşıyor ama ters taraftan zorluyor birazdan kaburgalarımdan yukarı çıkacak kızım yol oradan değil ters yöndesin
DÜN BAHSETMİŞTİM ANNEMİN MİDESİNDE TOP GİBİ BİR ŞİŞLİK VAR ONUN İÇİN DOKTORA GİDİCEZ BÖYLECE HASTANEYİ DE GÖRÜCEZ DOKTOR MEDİCANA DA BENDE DOĞUMU ORADA İSTİYORUM DUA EDİN KIZLAR ANNEMİN ÖNEMLİ BİRŞEYİ OLMASIN :Saruboceq:
İYİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM ŞEKERCİM SEN NE YAPIYOSUNMeral meraaall napıyosuuuunnnnn
KISIM OKLAVAYI KENDİNE DEĞİL KOCANA VURya benim duzenim cok karisik esimin isten gelmesi aksam 10.30 yemekti caydi yatmamiz en erken 3 buluyo ee bende esimin horlmasindan uyuyamiyorum bitaraftan kizi bitarftan babasi uyutmuyolar biri tekmeliyo biri horluyo neyse yani sabaha karsi 6 giibi falan uyuyom sonra 4 5 kere wcye su icmeye falan kalkiyom bu saate zor ayikiyom normalde oglen 1 gibi falan kalkiyodumda bugun gecede cok gec yatinca ayikamadimklava: klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DOĞRU YOLU GÖSTERME ERKEN GELMESİN ANNESİbenim ki kaçmak için uğraşıyor ama ters taraftan zorluyor birazdan kaburgalarımdan yukarı çıkacak kızım yol oradan değil ters yöndesin
DÜN BAHSETMİŞTİM ANNEMİN MİDESİNDE TOP GİBİ BİR ŞİŞLİK VAR ONUN İÇİN DOKTORA GİDİCEZ BÖYLECE HASTANEYİ DE GÖRÜCEZ DOKTOR MEDİCANA DA BENDE DOĞUMU ORADA İSTİYORUM DUA EDİN KIZLAR ANNEMİN ÖNEMLİ BİRŞEYİ OLMASIN :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?