iyi bak kendineçıkıyorum kızlar cuma görüşürüz byeeeee
ben hep asagida hissediyorum hareketlerini en son gittigimizde kafasi asagiydi simdi nasil bilmiyorumm:ecrin_bebek:
iyi bak kendine
görüşmek üzere
cuma güzel haberini bekliycez
ah dilek teyzesi benimkinin kafası hep sağımda
Öznur sabahkİ verdİĞİm yok ya dÜnkÜ verdİĞİm sÖzÜ tuttum ve bugÜn sİzlere booooool bol zaman ayırdım
ama sen bugÜn sesİz kaldın
SAĞOL CANIM ÜYE OLDUM BAKALIM GELSİN 1 BEZ 1 BEZDİR sengözlerimebaksanab
bakalım haftaya nerede görücem benaynenn meral teyzesi benimkide sagimdaydi hep ama
Şeniz canıııııııım bende öpiyim seniŞenizevt meralcim öpeyim seni bunun için Şeniz
benim işler yoğun ara ara katılabiliyorum sadece.İnşallah kasımda izne ayrılınca bol bol vakit ayırıcam size iple çekiyorum o günleri zaten:)))
dogum yaklastikca millet iyice agirlasiyo baksana yazi yazmaya bile hallerii yokkkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
bende ufaktan toparlanıp çıkarım artık
yarına kadar kendinize ve yavrulara mukayyet olun
ekledim cnma.sCanım benim kızım olacak Allahın izniyle :) Adını Derin koymayı düşünüyoruz listeye yazabilirsiniz. Çok heyecanlıyım bide sabırsız sanki şu son zamanlar geçmiyor gibi. gamyoncuiremsu
sat tarihini de yazarmısın cnm kaydirigubbakcemilebenim de 25 aralıkta bir oğlum olacak inşallah adını da eren tuna düşünüyoruz.
ekledim cnma.sbeni de eklermisiniz sat.8 mart erkek bebek efe 13 aralık
bilmem valla iginçmiş o zmn bnm kızda bi terslik var kaydirigubbakcemile3aaaa nasıl olur acaba? Ben bizzatta gördüm. Şöyleki: doktorda hıçkırığı başladı. ultrasonda baktık tam hissettiğim yerde ağzı, baktık açıp kapıyo.doktor da hıçkırıkmış bak dedi ve gördüm. çok ilgiiinç?
ekledim cnma.sbenide listeye eklermisiniz acaba sat 13 mart kız bebek 18 aralık
ekledim cnma.skızlar benide eklermisiniz sat 22 mart erkek adı batın 24 aralık
ekledim cnm az önce annemde olanları ekledim diğerleirnide eklerim inş yakında :lepi:Canım sevindim sorun olmamasına.Git de bol bol gör kızınıı doya doyaopuyorumnanaktan
Ayy hazırlıklar tam gaz devam ediyor desenee.Güle güle kullansın kızın canım ekle de bakalım bizde cicişlerea.s.
bni sıcak basmıyorda bel ve sırt ağrım çok kıbrıstan geldiğim çin burası buz gibi gelio oohh serin serin horul horul uyuyom valla maşallah banagünaydın kızlarrr nasılsınız
8. aydan sonra ne kadar zormuş bu bebişleri taşımak sırt ağrısından ölüyorum gece uyuyamıyorum sıcak basıyor ayyyy daha sayayım mı :kedi:
hoşgelmişsin berna bacııkaydirigubbakcemilegünaydın fıstıklar !!!
umarım hepiniz iyisinizdir... ben biraz ağrı sızı çekiyorum bu kemiklerim hala düzelmedi.. çalışır raporu aldım pazartesi. hem onu da söyledim. kalsiyum ve magnezyum içmiyordum onları yazdırdım... bugün de içmeye başlayacağım. inşallah iyi gelir.. sizler nasılsınız? ben yokken önemli gelişmeler olduysa yazarsanız sevinirim...he bu arada bebişimiz 1 hafta önde gidiyoryesin onu Bernaaaaaaaaa
İYİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM ŞEKERCİM SEN NE YAPIYOSUN
AZ KALDI MESAİMİN BİTMESİNE ŞÜKÜRLER OLSUN
AMAN SIKINTILIYIM BEN
KENDIME TAHAMMUL EDEMIYOM ARTIK :CüvCüv:
OYKUMUU DE ÖPUYOOOMMM SENI DE Şeniz
geçmiş olsun bilge dinlen tabi sen be bebiş daha önemli dimi a.syarın gelmezsem merak etmeyin kızlar... bu soğukalgınlığı ağırlaşıyor gibi belki kendimi riske atmamak için gece hastaneye gidip rapor alabilirim
yorma kendini canıımcım yavaş yavaş yap işlerini :teselli:kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bende yoğunluktan sizlere takılamadım ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff
ama söz yarın sizlere bol bol zaman ayıracağım
cnm bnm evimde var ama bn evimde değilim kaydirigubbakcemile3kızlar herkesin evinde neti var mı ya izne çıktığımızda yada doğumdan sonra da birbirimizle irtibatta olabilecekmiyiz.. bizde var, yeni taşındık ya henüz telefon bağlatmadık, söylemesi ayıp wireless den giriyorum gizlikaydirigubbakcemile3.. eğer sorun çıkacak olursa eşime şimdiden söylüyorum eve internet isterim diye.. zaten onada sürekli lazım..
pelin sen neden sezeryan tercih ettin cnm :CüvCüv:ben seçtim burcu 21.11 olabilirmi dedim
hem akrep olsun dıye burcu hem 21.11 kulaga daha hoş geldi
ben normalde 25 ınde alırdım dedı doktor ama birkaçgunden bişey olmaz dedı bide benım kız 1,5 2 hafta önde gidiyor ya ultrasondada bakınca oo alırız hiç problem yok dedı
senın doktorun şu zaman alırız der sana sende 1-2 gun önce veya sonrayıda seçebilirsin
yağmurda hala ters canım hata bi kaç kişinin bebişleride hala dönmemişti hatırladığım kadaryla :kedi:merhaba annecikler,
uzun zamandır takip edemiyordum...artık evdeyim az kaldı hepimiz Allah ın izniyle sağlıkla kavuşalım kuzularımıza:1hug:
arkadaşlar, benim son zamanlarda çok çarpıntım oluyor, Ömer hala ters duruyo, biraz da iriymiş sanırım bu durum tetikliyor....sizde de varmı böle sıkıntılar??
banada babystar molfix ve ixoradan numune geldi arkadaşlar üye olun iletişim menüsününden mail atın numune istiyorum diye gönderiyorlar opuyorumnanaktanSelam kızlar nasılsınız.Baby star üye oldum numune istedim,cuma günü bugun elime ulaştı numune isterseniz yoluyorlar
iiz biiz baharcım sen nasılsın herşey yolundadır umarım :lepi:canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
kızlar annemdeki eşyaalrın resimlerini ekledim bakın bakam cicleirmize sepetimize :teytey:
kızlar annemdeki eşyaalrın resimlerini ekledim bakın bakam cicleirmize sepetimize :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?