2009 Aralık Anneleri

Öznur sabahkı verdıĞım yok ya dÜnkÜ verdıĞım sÖzÜ tuttum ve bugÜn sızlere booooool bol zaman ayırdım

ama sen bugÜn sesız kaldın

Öznur sabahkİ verdİĞİm yok ya dÜnkÜ verdİĞİm sÖzÜ tuttum ve bugÜn sİzlere booooool bol zaman ayırdım

ama sen bugÜn sesİz kaldın

evt meralcim öpeyim seni bunun için Şeniz

benim işler yoğun ara ara katılabiliyorum sadece.İnşallah kasımda izne ayrılınca bol bol vakit ayırıcam size iple çekiyorum o günleri zaten:)))

dogum yaklastikca millet iyice agirlasiyo baksana yazi yazmaya bile hallerii yokkkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

aynenn meral teyzesi benimkide sagimdaydi hep ama
bakalım haftaya nerede görücem ben
dönmez ise dr sezeryan dedi dilecim
evt meralcim öpeyim seni bunun için Şeniz

benim işler yoğun ara ara katılabiliyorum sadece.İnşallah kasımda izne ayrılınca bol bol vakit ayırıcam size iple çekiyorum o günleri zaten:)))
Şeniz canıııııııım bende öpiyim seniŞeniz
inşallah tatlım
mesaide bitmek üzere benim son 25 dakikam var çok şükürr:Saruboceq:

dogum yaklastikca millet iyice agirlasiyo baksana yazi yazmaya bile hallerii yokkkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

aynen öyle
bizde ağırlaştık
parmaklardaaaaaaaaaaaaaaaa

bende ufaktan toparlanıp çıkarım artık
yarına kadar kendinize ve yavrulara mukayyet olun

amann beni burda son ana kadar bekletiyolar sezeryani en son terslik olursa yapiyolar yoksa catir catir normal yaptiriyolarr napicaksam ALLAH normal olsun sezeryan olsun dogum yapanlara yardim eder insallah hoscakal teyzesi kizinida senide öptukkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım benim kızım olacak Allahın izniyle :) Adını Derin koymayı düşünüyoruz listeye yazabilirsiniz. Çok heyecanlıyım bide sabırsız sanki şu son zamanlar geçmiyor gibi. gamyoncuiremsu
ekledim cnma.s
benim de 25 aralıkta bir oğlum olacak inşallah adını da eren tuna düşünüyoruz.
sat tarihini de yazarmısın cnm kaydirigubbakcemile
beni de eklermisiniz sat.8 mart erkek bebek efe 13 aralık
ekledim cnma.s
bilmem valla iginçmiş o zmn bnm kızda bi terslik var kaydirigubbakcemile3
benide listeye eklermisiniz acaba sat 13 mart kız bebek 18 aralık
ekledim cnma.s
kızlar benide eklermisiniz sat 22 mart erkek adı batın 24 aralık
ekledim cnma.s
Canım sevindim sorun olmamasına.Git de bol bol gör kızınıı doya doyaopuyorumnanaktan
Ayy hazırlıklar tam gaz devam ediyor desenee.Güle güle kullansın kızın canım ekle de bakalım bizde cicişlerea.s.
ekledim cnm az önce annemde olanları ekledim diğerleirnide eklerim inş yakında :lepi:
günaydın kızlarrr nasılsınız

8. aydan sonra ne kadar zormuş bu bebişleri taşımak sırt ağrısından ölüyorum gece uyuyamıyorum sıcak basıyor ayyyy daha sayayım mı :kedi:
bni sıcak basmıyorda bel ve sırt ağrım çok kıbrıstan geldiğim çin burası buz gibi gelio oohh serin serin horul horul uyuyom valla maşallah bana :roflol::roflol:
ama o bel ağrısı öldürüo beni -tatlicadiarzu-
hoşgelmişsin berna bacııkaydirigubbakcemile
anam maşalah aryaya bi hafta öne geçmiş :hooray:

Merhabalar arkadaşlar..
Eve gelip ancak geçmişi okuyabiliyorum bu aralar. Birazcık kendimden de haberler vereyim dedim.Dört hafta sona izne çıkmış olacağım inşallah ve çok büyük bir ihtimalle de oğlumuz 23 ya da 24 kasımda aramıza katılmış olacak. Bayramdan önce olsun bitsin istiyorum doktorda riske atmayalım dedi.
Çünkü 37 den önce heran gelme ihtimali varmış. Bayram haftasında 38+'larda oluyor.
Sonra nöbetci doktor anestezist bilmem ne aramayalım.

Şimdi çalışmaya devam eden arkadaşların sıkıntılarını okuyordum da zor gerçekten. Ama ben çalışmaya ilk başladığım zamanlarda şu halimden çok daha kötüydüm. Alışkın olmadığım için sanırım masa başı işine ölüyorum zannediyordum.Belim sırtım başım popom ağrımayan yerim yoktu. Alışıyor işte insanoğlu her şeye.Bir de Allah'tan benim çalıştığım yerde biraz insaflı davranıyorlar. İşiniz bitince çıkın sonuna kadar beklemenize gerek yok diyorlar. En az yarım saat önce çıkıyoruz neyse ki.

Doğumdan sonra bir seneye kadar ücretsiz izin kullanabiliyormuşuz kamu personeli olarak buna çok sevindim. Altı ay zannediyordum ben. Bir sene kullanacağım üç ayda ücretli izin var eh işte biraz ortaya çıkmış olacak işe dönünceye kadar. Yoksa istifa etmeyi bile düşünüyordum. Bakacak kimse yok ne yazık ki.
Benden haberler böyle şimdi geçmişi okumaya devam edeyim. Herkese sevgiler.

yarın gelmezsem merak etmeyin kızlar... bu soğukalgınlığı ağırlaşıyor gibi belki kendimi riske atmamak için gece hastaneye gidip rapor alabilirim
geçmiş olsun bilge dinlen tabi sen be bebiş daha önemli dimi a.s
kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bende yoğunluktan sizlere takılamadım ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff

ama söz yarın sizlere bol bol zaman ayıracağım
yorma kendini canıımcım yavaş yavaş yap işlerini :teselli:
cnm bnm evimde var ama bn evimde değilim kaydirigubbakcemile3
annemlerde var burda ama ben doğumdan sonra kayınvalidemde kalıcam orda yok maelsef artık evime gdince katılırım aranıza :hulya:
pelin sen neden sezeryan tercih ettin cnm :CüvCüv:
yağmurda hala ters canım hata bi kaç kişinin bebişleride hala dönmemişti hatırladığım kadaryla :kedi:
Selam kızlar nasılsınız.Baby star üye oldum numune istedim,cuma günü bugun elime ulaştı numune isterseniz yoluyorlar
banada babystar molfix ve ixoradan numune geldi arkadaşlar üye olun iletişim menüsününden mail atın numune istiyorum diye gönderiyorlar opuyorumnanaktan
canlarımmmm kuzucuklarımmm şekerparelerim bizzzzzzzzzzzzz geldikkk ve sizi çok özledik..hihoyyyt
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
iiz biiz baharcım sen nasılsın herşey yolundadır umarım :lepi:

kızlar annemdeki eşyaalrın resimlerini ekledim bakın bakam cicleirmize sepetimize :teytey:

Kızlarr
ölüyorum midem felaket yanıyo ne yapsam ki
biri beni kurtarsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…