2009 Aralık Anneleri

hepside cok seker ALLAHIM BUNLARI GIYMEYIDE NASIP EDER INSALLAH SAGLIKLI SIHHATLI :Saruboceq: a.s.
amin canım inş kızımı bnların içindede sizlere göstermek nasip olur :Saruboceq:
Kızlarr
ölüyorum midem felaket yanıyo ne yapsam ki
biri beni kurtarsınnnn

sade maden suyu rahatlatıo die duydum ama dene istersen biraz yürüyüşte yapabilirsin

Canancım bu arada yagmurun cıcılerı cok guzell
hele o dantel battanıye nedır yahu
bu ne marıfetlı bı anneanne oyle

Canancım bu arada yagmurun cİcİlerİ cok guzell
hele o dantel battanıye nedİr yahu
bu ne marİfetlı bİ anneanne oyle

2 tane cnm onlar bi tanesine saten alıp geçicez daha ben bi orda bi burda kaldığım için eşyalarımızda darmadağın bnlar annemde olanlar biraz bnm evde var birazda kayınvalidemde
bitmiş halinide eklerim battaiyemizin :)

kızlar doğuma 3 hafta kala anneanne ve babanne her cuma yasin okusun dedi komşu bugün bebişin eşyalarına bizimkiler okumaya başladı geçen cumadan itibaren hani okumak isterseniz die sliym dedim

yani bebegin 38de gelme ihtimali oldugu halde 37'de mi aldiracaksin? :1shok:

Kızlarr
ölüyorum midem felaket yanıyo ne yapsam ki
biri beni kurtarsınnnn

Aynısını bugün ben de yaşadım arkadaşım çok kötüydü.Hep az olur geçerdi ama bugün çok kötüydü ya yaşamayan anlayamaz.Soda iyi geldi bana ,umarım sana da iyi gelmiştiryerimseniben

yani bebegin 38de gelme ihtimali oldugu halde 37'de mi aldiracaksin? :1shok:

Hayır canım dediğim tarih yani 24'ü olursa 38+2 oluyor. Yani otuzsekizinci hafta dolmuş otuzdokuzdan gün alıyor olacak.
Tabii ki kesin tarihi o zamanki şartlara göre doktor belirleyecek.

Bu arada 37'den önce her an gelme ihtimali varmış yazmışım. Yanlış olmuş aceleden 37'den sonra olacak bu yazdığım.

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance: 30 haftayida gördum bugunlere sukur

Şimdiden herkese günaydın.Geceden bu yana yatakta dönüp duruyorum uyuyamadım.sabahın kaçı oldu hala uyku yok .Benım gibi olan var mı dedim ama herkes uyuyor galiba.Bende meyve yiyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…