ya valla seviniyorum yanınızda birileri var diye..
bak benim eşim şu an köyde okulda.. 6 gibi geliyor.. tüm gün yanlızım anlayacağın.. diyorum ya beterin beteri
Allah hepimizin yanında olsun öyle bi durumda! çok zor yaaa....
Merhabalaaaar :CüvCüv:
Ya kızlar bişey sorucam ama gülmeyin karnımdan çıt diye bi ses geliyo!! nedir anlamadım, parmak çıtlatırsın ya onun gibi bugün 2 defa oldu daha önce de olmuştu. Size de oldumu hiç?!
Selam kızlar
Aysını bendede oluyo acaba bendemi bi anormallik var diyordum:roflol:
bendede son zamanlarda çok sık olmaya başladı,dikkat edersen bebek çok hareketli
olduğu zamanlarda oluyor
Selam kızlar
Aysını bendede oluyo acaba bendemi bi anormallik var diyordum:roflol:
bendede son zamanlarda çok sık olmaya başladı,dikkat edersen bebek çok hareketli
olduğu zamanlarda oluyor
amınnnn..
aksamları da olsa esın yanında oluyo bu cok guzel
bızım hep bu duzen gıdecek
esım oglunun buyudugunu bıle goremeyecek:gitme:
insan bu gibi durumlarda tek olmadığına seviniyor, çok şükür... sositososito
çok hareketli olmadığı zamanlarda da oluyo yalnız. dr.a sordum:
- Korkma ona bişey olmaz o güvende suyun içinde dedi. korkmuyorum ama şaşırıyorum acaba nerden geliyo o ses!!? fisfisfis :1shok:
rabbim sağlık sıhhat versinde canım en önemlisi bu değilmi?
Kızlar ya okumaktan yazamıyorum ki ..ee patron geliyo arada o sırada bikaç sayfa geçiyor . .haydinnn bakalım baştan . .Neyse herkes nasıl iyimi . .inşallah bende yarın toktora gidicem bakalım benim minik oğlum nasılmış . .Bu arada Arzu(Meybon yada asabi kız ) :)) senle aynıyız sanırım hafta ve gün olarak benim bugün 29+6 . .inşallah cumartesi 30 lara başlıycaz rüya gibi . .Allahım saglıkla bağışlasın herkese . .
Ben hiç bir hazırlık yapmadım bi mendili bilem yok he rahatmıyım hayır cok huzursuzum ama babamız cok rahat . .Amaaan ne olcak bigün gider alır geliriz diyo . . nasıl olcekse . . burdaki herkes haftalardır mobilya bekliyo bunları gördükçe daralıyorum iyce . .Allahım yardım ettttt . .sositososito
emel acar hamılelıklerınde 32şer kılo almış
karnıyarık 1 tane yer insan ben 6 tane yerdım diyor
hiçte takmadım doktor kızdı yeter yeme artık dedı ama takmadım dıyorrr
ay ınanamadım
sevının dıye yazayım dedım :)
ay deme ööyylee beee !!!!amınnnn..
aksamları da olsa esın yanında oluyo bu cok guzel
bızım hep bu duzen gıdecek
esım oglunun buyudugunu bıle goremeyecek:gitme:
ben de meraklandım ya...neki o merak ettim bak şimdi
dr gittiğinizde sorun bakalım ne diyecekCADIARZU
hemşom sıkma kız canını, bi gün tut kolundan götür AKDEM'e . orda baya çeşit var uygun da fiyatlar.. elektronikte de e-bebek' e gidin. eski Kumluk mağazalrının olduğu yer. AS merkezden ya bi durak önce ya sonra. konuşmakla olmaz. harekete geçin alın artık cicileirniziKızlar ya okumaktan yazamıyorum ki ..ee patron geliyo arada o sırada bikaç sayfa geçiyor . .haydinnn bakalım baştan . .Neyse herkes nasıl iyimi . .inşallah bende yarın toktora gidicem bakalım benim minik oğlum nasılmış . .Bu arada Arzu(Meybon yada asabi kız ) :)) senle aynıyız sanırım hafta ve gün olarak benim bugün 29+6 . .inşallah cumartesi 30 lara başlıycaz rüya gibi . .Allahım saglıkla bağışlasın herkese . .
Ben hiç bir hazırlık yapmadım bi mendili bilem yok he rahatmıyım hayır cok huzursuzum ama babamız cok rahat . .Amaaan ne olcak bigün gider alır geliriz diyo . . nasıl olcekse . . burdaki herkes haftalardır mobilya bekliyo bunları gördükçe daralıyorum iyce . .Allahım yardım ettttt . .sositososito
ohhh ellerine sağlık.. kolay gelsinkızlar bi posta yıkadım astım.şimdide yünlüleri attım.bide uyku setini yıkayınca tmm.Allahım hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş..:Saruboceq:
kıyamam sana beee... Allah gönlünüze göre versin inş... hep böyle mi olacak eşinin işi?haklısın bacımda
ınsan uzuluyo ya
telefonuda cekmıyo calıstıgı yerde
4 gunde bı arayıp
oglum nası dıyo
hayırlısını wersına llahım elımden bıse gelmıyor
oh oh hayırlı olsun bakalım!Merhaba, okullar açıldığından beri forumu ne okuyabiliyorum, ne de yazabiliyorum. Yeni fırsat bulabildim. Doğum için gün aldım. 8 aralıkta olacak. Daha önce doğmazsa tabii ki.
selam canim hosgeldin gecmis olsun cok sevindim toparlamana dayanirsiniz insallah kuzunla:ecrin_bebek:
SELAM CANIIIIIIIIM
KIS SABAH SİZİ UYANDIRAN BENDİM:kedi:
amin amin!
haha bizimki de ayakları hep suratının önünde demek emiyo da aradakıyamaaaamm çıksın da annesi beslesin onuuu
aman cnm inşallahhh.. takılıyorum ben
hahaa kızım bi abdest alalım hamamdabu ne yaa herşey sarkıyor bi sonraki haftaya
işte artık bi dr.um olursa Meralcimmm bana da şu tarihte gel derse benden mutlusu olmayacak inan!!!
hahahaa sırnaşık şey
amaaaannnnnnnnn kuzum da gelmiş.. hadi başlıyoruz maça
ağlama kız ben varım!! :mymeka:
bende kacıyorum kızlarrrr
hepınızı opuyorum bebıslerede kendınızede ıyı bakın...
gorusmek uzere bıraz uzanıcam
ay deme ööyylee beee !!!!
ben de meraklandım ya...
hemşom sıkma kız canını, bi gün tut kolundan götür AKDEM'e . orda baya çeşit var uygun da fiyatlar.. elektronikte de e-bebek' e gidin. eski Kumluk mağazalrının olduğu yer. AS merkezden ya bi durak önce ya sonra. konuşmakla olmaz. harekete geçin alın artık cicileirnizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?