2009 Aralık Anneleri

amınnnn..

aksamları da olsa esın yanında oluyo bu cok guzel

bızım hep bu duzen gıdecek

esım oglunun buyudugunu bıle goremeyecek:gitme:

Selam kızlar

Aysını bendede oluyo acaba bendemi bi anormallik var diyordum:roflol:
bendede son zamanlarda çok sık olmaya başladı,dikkat edersen bebek çok hareketli
olduğu zamanlarda oluyor

neki o merak ettim bak şimdi
dr gittiğinizde sorun bakalım ne diyecekCADIARZU

Selam kızlar

Aysını bendede oluyo acaba bendemi bi anormallik var diyordum:roflol:
bendede son zamanlarda çok sık olmaya başladı,dikkat edersen bebek çok hareketli
olduğu zamanlarda oluyor

insan bu gibi durumlarda tek olmadığına seviniyor, çok şükür... sositososito

çok hareketli olmadığı zamanlarda da oluyo yalnız. dr.a sordum:
- Korkma ona bişey olmaz o güvende suyun içinde dedi. korkmuyorum ama şaşırıyorum acaba nerden geliyo o ses!!? fisfisfis :1shok:

Kızlar ya okumaktan yazamıyorum ki ..ee patron geliyo arada o sırada bikaç sayfa geçiyor . .haydinnn bakalım baştan . .Neyse herkes nasıl iyimi . .inşallah bende yarın toktora gidicem bakalım benim minik oğlum nasılmış . .Bu arada Arzu(Meybon yada asabi kız ) :)) senle aynıyız sanırım hafta ve gün olarak benim bugün 29+6 . .inşallah cumartesi 30 lara başlıycaz rüya gibi . .Allahım saglıkla bağışlasın herkese . .
Ben hiç bir hazırlık yapmadım bi mendili bilem yok he rahatmıyım hayır cok huzursuzum ama babamız cok rahat . .Amaaan ne olcak bigün gider alır geliriz diyo . . nasıl olcekse . . burdaki herkes haftalardır mobilya bekliyo bunları gördükçe daralıyorum iyce . .Allahım yardım ettttt . .sositososito

Aynen canım ilk duyduğumda bende şaşırdım bi kaç kez eşim bile duydu.
Biraz sonra dr.a gidicem inş. unutmazsam sorarım

ay çok yoruldum kızlar ya, başım çatlıyor.. ödeme günü yine, arayan arayana.. Ödemede çıkmadı yine kimseye, benim başıma ekşiyorlar.. insanlarda haklı bana olsa bende ulaşabildiğim kişiye sayıp sayıştırırdım heralde.. bıktım ya.. Şu iznime bir çıksaydım hayırlısıyla..

kızlar bi posta yıkadım astım.şimdide yünlüleri attım.bide uyku setini yıkayınca tmm.Allahım hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş..:Saruboceq:

rabbim sağlık sıhhat versinde canım en önemlisi bu değilmi?

haklısın bacımda

ınsan uzuluyo ya

telefonuda cekmıyo calıstıgı yerde
4 gunde bı arayıp

oglum nası dıyo

hayırlısını wersına llahım elımden bıse gelmıyor

bende kacıyorum kızlarrrr

hepınızı opuyorum bebıslerede kendınızede ıyı bakın...

gorusmek uzere bıraz uzanıcam

asabi kız heee?? :1shok: :roflol: olluuur sen de öyle seslen istiyorsan.. evet 30 bitiyor otuz bire başlıycaz.. dediğin gibi inanamıyor insan hem uzun gibi geldi geçti hem çok kısacık gibi oldu.. bir de bakıcaz ki bebişler kucaklarımızda cork cork cork :ecrin_bebek: memişleri emiyor..

Çok kiloluydu evet hatırlıyorum bende. Ama onlar yağ aldırıyorlar, spor salonu filan ve sonuçu görüyoruz, gene zapzayıf oldu. Ki ona rağmen kaç senede...Acaba nasıl doğum yaptı ki? Sezeryandır herhalde?

Merhaba, okullar açıldığından beri forumu ne okuyabiliyorum, ne de yazabiliyorum. Yeni fırsat bulabildim. Doğum için gün aldım. 8 aralıkta olacak. Daha önce doğmazsa tabii ki.

amınnnn..

aksamları da olsa esın yanında oluyo bu cok guzel

bızım hep bu duzen gıdecek

esım oglunun buyudugunu bıle goremeyecek:gitme:
ay deme ööyylee beee !!!!
neki o merak ettim bak şimdi
dr gittiğinizde sorun bakalım ne diyecekCADIARZU
ben de meraklandım ya...
hemşom sıkma kız canını, bi gün tut kolundan götür AKDEM'e . orda baya çeşit var uygun da fiyatlar.. elektronikte de e-bebek' e gidin. eski Kumluk mağazalrının olduğu yer. AS merkezden ya bi durak önce ya sonra. konuşmakla olmaz. harekete geçin alın artık cicileirnizi
kızlar bi posta yıkadım astım.şimdide yünlüleri attım.bide uyku setini yıkayınca tmm.Allahım hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş..:Saruboceq:
ohhh ellerine sağlık.. kolay gelsin

ben de ütüme başladım. bebişin kargoyla eşyaları gelmişti onları bitirdim. benim de bi sabahlık ve gecelik kaldı.. dinleneyim az onları da bitirim mi tamamdır hastanem

haklısın bacımda

ınsan uzuluyo ya

telefonuda cekmıyo calıstıgı yerde
4 gunde bı arayıp

oglum nası dıyo

hayırlısını wersına llahım elımden bıse gelmıyor
kıyamam sana beee... Allah gönlünüze göre versin inş... hep böyle mi olacak eşinin işi?
Merhaba, okullar açıldığından beri forumu ne okuyabiliyorum, ne de yazabiliyorum. Yeni fırsat bulabildim. Doğum için gün aldım. 8 aralıkta olacak. Daha önce doğmazsa tabii ki.
oh oh hayırlı olsun bakalım!

[

selam canim hosgeldin gecmis olsun cok sevindim toparlamana dayanirsiniz insallah kuzunla:ecrin_bebek:

dayanacağız inşallah teyzesiii

SELAM CANIIIIIIIIM
KIS SABAH SİZİ UYANDIRAN BENDİM:kedi:

canım benimmmmm..eşimde dedi ki KK daki arkadaşlarından biri aradı hee dedim görüşemedik ya merak etmiştir arkadaşlarımm:)))

bernaa nerdesinnnnnn

bende kacıyorum kızlarrrr

hepınızı opuyorum bebıslerede kendınızede ıyı bakın...

gorusmek uzere bıraz uzanıcam

görüşürüzzzz canımmmm

bua arada ben bir kaçırıyorum yakala yakalayabilirsennn meral yoksa doğumamı gideceksin bensiz bensizzz...az önce biri dediki :"9 aylık gibisin senn yok canım beklemez bu göbek" kadının üstüne atlayasım geldi ve bilmiyordu erken doğum riskini...anlaşılıyor mu ne ..söylemeyeceğim 7 aylık diye artık hayret bişi yaaa

ya sezeryanda hemen kilo verilemiyor denilioyr, yok derin sarkık kalıyormuş falan... doğru mu kızlar?

şimdi sezeryan olanlar da panik olmasın da... öyle olsa bile bebek için zaten çatladık patladık sarkarız da napalım...

aaa gerzekler var öyle,

yok ne kadaarrr kilo almışsııııııııııııııııııınnnnnnn

salak sen 2 kilo mu aldın hamileliğinde sanki?

ya da

yok yok bu erkeğe / kıza benziyor...

he sen bunun eğitimini alıp master yaptın ya !

ulan sana ne ! iyi dilek dile, yorum yapma..

bence bunlar çatlıyorlar .. hamilelikleri de sorunlu geçmiş de and etmişler, her hamileye laf sokayım da oh olsun diye...

amaaaaannn tıınnn

Sağol canımcım bak böyle daha iyi oldu hiç olmazsa bikaç yer girmişş oldu aklıma .. ne yapcam ne etcem nerden alcam diye düşünüyodum . . Allah aldıklarımızı da güle güle yavrucaklarımızla mutlu mesut kullanmayı nasip eder inşallah . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…