:roflol: AYNEN ÖYLE SESİZLİK DİYCEZakannehirYOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktan
HEMŞOMUN KEYFİ GICIR YATIP KALKIYOR GEZİYORsen de benim canımsın Meralciiimmmmmm
kız bu arada hemşon nirdeeee?
hatuuuuuuuunnnn avatrda k.çını başını oynatmayı biliyon ama:dance: :roflol:
kız nerdeydiniz! ah be uleyn yıl farkıyla kaçırdım sizi.. şimdi de burda olaydın ya :1hug: delikafadulden
amin amin!! bakın bana beterin beteri var derler ya, hem çoooooooook uzaktayım hem HALA düzenli bi doktorum yok...
doğuma Van'a gideceğim 2-2.5 saat yol çekicem.....
valla kimse bunların üstüne konuşmasın dellendirmesin beni!
haydeyin bakalım bi dua edin şimdi banahamiş duasıı kabul olurmuş :1rolleyes:
olur yafrum hepsi... ama bir an önce başla sositososito yerimseniben
OOOOHHHHHHH SÜPER OLURneyse kızlar destekleriniz için saolun ben biraz çıkıp dolaşıyım bakalım biraz daha açılırım belki hepinizi öptümm byeeeeeeeeeee
KAÇIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemileAMANN BERNAYII DELLENDIRMEYELIM HEPIMIZI DÖVERklava: ALLAH HEPIMIZI KOLAY KURTARSIN BIR AVAZDA:sm_cool:kaydirigubbakcemile3
aminnn de
o 2 saatlik yolsa kaç avaz çıkacak benden acaba
yaa bu arada dün gece ilk defa sancı yaşadım yazdım okumadınız mı?
he cok pis sallarım k.çımı bacımı
e napak hazırlık yapıyomsırnaşık şey
agrı merkezdeydık
o kucucuk caddesınde sıkısıp kalmıstım hergun aynı goruntu
walla daralmıstım artık
KOLAY GELSİNseker bayanlar ben cikiyom gunes ciktida heryer gözume tozlu gözuktu zaman gecsin temizlik yapimda ben gelene kadar gidenlere gule gule geldigimde görusuruz kalanlarlada bak ben gelene kadar dogurmayin haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aplamda örtmendı orda
enıstemle orda tanstılar
sımdı ıstanbulda bacım benım..
patnosta enıstem gorew yaptı
hatta ablamı dıyadıne wermıslerdı
aglaya aglaya gorew yaptıı
neysekı nıkah sonucu kacıwerdı merkeze
evet yaa... korkmadım ben ama meraklandım nolcek aacaba diyeberna bende dun gece yasadım
korkumdan dıyom ya
gıdıp dogumhanede yatasım war
yaaa Meral gördüm odasını süper olmuş cimcime Beren:roflol: AYNEN ÖYLE SESİZLİK DİYCEZakannehir
HEMŞOMUN KEYFİ GICIR YATIP KALKIYOR GEZİYOR
BEREN'İN ODASI GELMİŞ YERLEŞTİRİLMİŞ HATUN HAZIR KITA DOĞUMU BEKLİYOR ŞEKERİM
OOOOHHHHHHH SÜPER OLUR
İYİ BAK KENDİNE BAKALIM
KAÇIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile
CADIARZU
kızlar bebişim hıçkırıyor mu yoksa atardamar mı anlayamadım... sabah da aynı yer zıp zıp oldu :uhm:
Merhabalaaaar :CüvCüv:
Ya kızlar bişey sorucam ama gülmeyin karnımdan çıt diye bi ses geliyo!! nedir anlamadım, parmak çıtlatırsın ya onun gibi bugün 2 defa oldu daha önce de olmuştu. Size de oldumu hiç?!
hmmm daha var yaa, belki de ondan rahatım.. ama eşin uzakta olduğu için tırsman normal! yine dua et ki annen yanında.. en azından birileri var.. inşallah benim de annem kasım gibi gelecek bakalım. istanbulda nerdesin?
Merhabalaaaar :CüvCüv:
Ya kızlar bişey sorucam ama gülmeyin karnımdan çıt diye bi ses geliyo!! nedir anlamadım, parmak çıtlatırsın ya onun gibi bugün 2 defa oldu daha önce de olmuştu. Size de oldumu hiç?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?