2009 Aralık Anneleri

berna bende dun gece yasadım

korkumdan dıyom ya

gıdıp dogumhanede yatasım war

YOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktan
:roflol: AYNEN ÖYLE SESİZLİK DİYCEZakannehir
HEMŞOMUN KEYFİ GICIR YATIP KALKIYOR GEZİYOR
BEREN'İN ODASI GELMİŞ YERLEŞTİRİLMİŞ HATUN HAZIR KITA DOĞUMU BEKLİYOR ŞEKERİM
neyse kızlar destekleriniz için saolun ben biraz çıkıp dolaşıyım bakalım biraz daha açılırım belki hepinizi öptümm byeeeeeeeeeee
OOOOHHHHHHH SÜPER OLUR
İYİ BAK KENDİNE BAKALIM

AMANN BERNAYII DELLENDIRMEYELIM HEPIMIZI DÖVER klava: ALLAH HEPIMIZI KOLAY KURTARSIN BIR AVAZDA:sm_cool:kaydirigubbakcemile3
KAÇIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile

aminnn de

o 2 saatlik yolsa kaç avaz çıkacak benden acaba

yaa bu arada dün gece ilk defa sancı yaşadım yazdım okumadınız mı?

CADIARZU

ayyyy tıpkı beni tarif ettin ..... insan hakkaten sıkılıyor yaa!!! şimdi nerde ikamet ediyorsunuz bakim? ordan da bi bağ kurayım hemen

berna bende dun gece yasadım

korkumdan dıyom ya

gıdıp dogumhanede yatasım war
evet yaa... korkmadım ben ama meraklandım nolcek aacaba diye garip bi duyguydu.. kasılıp durdu
yaaa Meral gördüm odasını süper olmuş cimcime Beren Alllah nazarlardan korusun hepimizi!

kızlar bebişim hıçkırıyor mu yoksa atardamar mı anlayamadım... sabah da aynı yer zıp zıp oldu :uhm:

bi de hareketleri maşalllaah o kadar kuvvvetli ki, sanki karnımı delip çıkacak..

zeyna mı doğurucam ne :dance:

geçen gece de gıdıkladı beni, yanlarımı hahahhaahaa süper bu velet yaaa

kızlar bebişim hıçkırıyor mu yoksa atardamar mı anlayamadım... sabah da aynı yer zıp zıp oldu :uhm:

hıckırıyo bernacım banada cok sık oluyoo

su anda ısanbulda oturuyorum ben annemlerın ewı ızmıtte

dogm ıcın buraya geldım ama canımcımgamyoncuiremsu

ama kasılmalar ınsaı korkutuyo ne olcak falan dıye

esımde yok yanımda korktum yanı

bilge nerdeeee:1shok:.. giderken dedi de ben mi görmedim yaaa.. gıcık oluyorum bu PC ye.. en son yemekten sonras görmedimmm

Merhabalaaaar :CüvCüv:

Ya kızlar bişey sorucam ama gülmeyin karnımdan çıt diye bi ses geliyo!! nedir anlamadım, parmak çıtlatırsın ya onun gibi bugün 2 defa oldu daha önce de olmuştu. Size de oldumu hiç?!

hmmm daha var yaa, belki de ondan rahatım.. ama eşin uzakta olduğu için tırsman normal! yine dua et ki annen yanında.. en azından birileri var.. inşallah benim de annem kasım gibi gelecek bakalım. istanbulda nerdesin?

bence bebiş çekiirdek çıtlıyooo:lepi: :roflol:

daha war ewet ama acelecı oluyo bu bızım bebıslerrr

ama annem yok yanımda canım

babamla sıwastalar

ben abımın eısyle berabaerım ızmıtte su an

yalnız sayılırım onunda cocugu war bıse olsa allah korusun taksıyı cagırcam gıdıcem hastaneye baska yolu yok

ıstanbulda awcılardayım cnm

ya valla seviniyorum yanınızda birileri var diye..

bak benim eşim şu an köyde okulda.. 6 gibi geliyor.. tüm gün yanlızım anlayacağın.. diyorum ya beterin beteri

Allah hepimizin yanında olsun öyle bi durumda! çok zor yaaa....

Selam kızlar

Aysını bendede oluyo acaba bendemi bi anormallik var diyordum:roflol:
bendede son zamanlarda çok sık olmaya başladı,dikkat edersen bebek çok hareketli
olduğu zamanlarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…