yok be yafffrumyok öyle hemen doğurmak
bekliycez son ana kadar
bernaya göre ben varım sırada yaaaaaaaaaaaaaa:gitme::sinifsinif:
bernaaaaaaaaaaa
benmi varım sırada yaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
allahım sen koru daha erken yaaaaaaaaaaaa
7 haftam var daha:1shok:
evet evet dökülüyorlarEEE NAPALIM KORKAR OLDUK 2 ARKADASIMIZIN OLDU YANI YAVAS YAVAS GELIYOLAR SAKA MAKA DERKENN
TAAAAAA AĞRILARDAN YANIMA GELİP BENİ TESELLİMİ ETCENopuyorumnanaktan
erken kalktım diyor yaaaaaaaaaaa
13:45 erkenmi allah aşkına arkadaşlar siz söyleyinakannehir
CANIMSIN BERNACIMederim anam!! sen gelip beni yolculamadın mı 1 yıllık maaeeceramda!
ayyyyyyyyyy koptum yaaabizim saate göre mi 13:45 acaba?
bu kız ayakta uyuyoooooooooooorrr
kıyamam yaaaaD
:roflol::roflol: HE VALLA DOĞRU DEDİN:roflol::roflol:ula biz k.çımızı kaldırana kadar, adamlar başka bi eve gider de pimapenlerini takar da alçısını sıvasını bitirir de yeni iş alır beee..... :lepi:
AMİN İNŞALLAH CANIM:Saruboceq:ay kurban oldugum meralllll
korkmaaaa allahın ıznıyle gununde gelecek sıpacıklarrr
BERNA BERNAkım agrıda yaaa berna senmı
O balkon kapancak . O balkon boyancak . O balkona Eylulun odasinda bulunan hersey cikcak bir suru esya gardolap filan . O balkon yerlescek . Eylulun odasi boyancak esyalar kurulcak esyalar yerlescek. Tabi bu arada ev aldi basini gidiyor temizlik baslicak...
CANIM VALLA HAKLISIN ERKEN DEGILDE SEN SÖYLE NAPIM ALLAH KIMSEYI YANLIZLIKLA SINAMASIN BAZEN AKSAMA KADAR TEK KELIME KONUSACAK KIMSE OLMUYO EGER MSNDEN ANNEM FALAN BAGLANMASSA HICC KONUSMADAN AKSAM OLUYO BENIM HAYATIM INTERNET BAZENDE TV EVIME GELECEK TURK YOKKI KIRLENSINDE TEMIZLEYIM YIYECEK ESIMLE BENDEN BASKA KIMSE YOKKI YEMEK YAPIM DISARI CIKIM YURUYEYIM DESEM YANIMDA BIRI YOKKI GEZIM HAVADA ZATEN 5 6 DERECE NAPIM ISTE GECE SABAHA KADAR OTURUYOMKI GUNDUZ UYUYAYIMDA AKSAM CABUK OLSUN ESIM GELSIN DIYE:gitme:
e bacım ben ne yapayım esım bı gıdıyo sehır dısına santıyeye 1 bucuk ay gelmıyo ben yalnız basıma sabah aksam duwarlara bakıyorum bıde hamıleyım:1closedeyes:
BİBERONLARyok be yafffrum
ben üst komşunun yalancısıyım.. Meraaal şaka maka çantaların komple hazır mı?
ben benim gecelikleri de ütüleyeceğim bu gece.. hazır olacak hazyırlısıyla.. süt pompasına kadar yıkadım kaldırdım vallaa.. malum mesafe uzak.. hop diye eve geliş gidiş yapılamaz.. atacam ne var ne yok bagaja!
evet evet dökülüyorlar
CANIM VALLA HAKLISIN ERKEN DEGILDE SEN SÖYLE NAPIM ALLAH KIMSEYI YANLIZLIKLA SINAMASIN BAZEN AKSAMA KADAR TEK KELIME KONUSACAK KIMSE OLMUYO EGER MSNDEN ANNEM FALAN BAGLANMASSA HICC KONUSMADAN AKSAM OLUYO BENIM HAYATIM INTERNET BAZENDE TV EVIME GELECEK TURK YOKKI KIRLENSINDE TEMIZLEYIM YIYECEK ESIMLE BENDEN BASKA KIMSE YOKKI YEMEK YAPIM DISARI CIKIM YURUYEYIM DESEM YANIMDA BIRI YOKKI GEZIM HAVADA ZATEN 5 6 DERECE NAPIM ISTE GECE SABAHA KADAR OTURUYOMKI GUNDUZ UYUYAYIMDA AKSAM CABUK OLSUN ESIM GELSIN DIYE:gitme:
görüşürüz şeker!!!!!
tabii ki anlatma... en ufak bişeyde hemen akıllarına gelir.. bak kızı hala üzüyorlar falan diye. ama inan kocaarı kötülemek için demedim ben de... sadece yapı muhabbeti! insan bazı şeyleri /duyguları başına gelmeden de anlamıyor ! ben mesela biraz üşengeçtim şimdi manyağa bağladım, eşim de şaşırıyor. hep giderken kırk kez bak yorma kendini, ben gelene kadar hiçbir şeye elleme, falan diyor. ama yardım konusunda da yardım ettiğini düşünüyor , ki ediyor bu sefer de ben beğenmiyorumben de sapıttım huy olarak !
ve bişey dicem, 3-4 kere masaj yapmıştır. o da ben istediğim için ve 2 dk falan ööyyle yüzeysel. bu konuda ona çok kızıyordum ya da başka konularda da .. şimdi takmamayı öğrendim. napayım o düşünmüyorsa zorla mı düşündüreyim !
hiiiç kendimi strese sokamam yapmasın masajı da .. ama 15 kere de söyletmesin !
eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttttkım agrıda yaaa berna senmı
O balkon kapancak . O balkon boyancak . O balkona Eylulun odasinda bulunan hersey cikcak bir suru esya gardolap filan . O balkon yerlescek . Eylulun odasi boyancak esyalar kurulcak esyalar yerlescek. Tabi bu arada ev aldi basini gidiyor temizlik baslicak...
YOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktanBİBERONLAR
SÜT POPAM KAYNATILIP DEZENFEKTE EDİLECEK KUŞUM
ONUN DIŞINDA HERŞEY HAZIRDA
DAHA ÖYKÜNÜN ODASI YOK PİYASADA
AY SONUNA GELECEKTİ
ONUDA SORUN ETMEM ANNEMLE KARDEŞİM HALLEDER
AMA BEKLESİN ÖYKÜ BİRAZ DAHA YAAAAAAAA
KIYAMAM YA SENDE HAKLISIN
KIS TAKILIYORUM BEN SANA
BAK BÖYLE DAMARDAN ŞEYLER YASMA BANA FENA OLUYOM BURADA YAAAAAAAAAAAAmafoldumben
sen de benim canımsın MeralciiimmmmmmCANIMSIN BERNACIM
YİNE OLSA YİNE GELİRDİM KISyerimsenibenŞeniz
:roflol::roflol: HE VALLA DOĞRU DEDİN:roflol::roflol:
AMİN İNŞALLAH CANIM:Saruboceq:
BERNA BERNA
BAŞINI OMZUMA KOYDA AĞLA BURCU:1shok::sinifsinif:
hatuuuuuuuunnnn avatrda k.çını başını oynatmayı biliyon amae bacım ben ne yapayım esım bı gıdıyo sehır dısına santıyeye 1 bucuk ay gelmıyo ben yalnız basıma sabah aksam duwarlara bakıyorum bıde hamıleyım:1closedeyes:
kız nerdeydiniz! ah be uleyn yıl farkıyla kaçırdım sizi.. şimdi de burda olaydın ya :1hug: delikafaduldenbernaaaa
agrıda 2 sene kaldım ablamda 8 sene kaldı
hem okulu ordaokudu
hemde 4 yıl gorewa yaptııı
amin amin!! bakın bana beterin beteri var derler ya, hem çoooooooook uzaktayım hem HALA düzenli bi doktorum yok...DESENE BACIM SENDE MEMLEKETINDE GURBET CEKENLERDENSINN VALLA COK ZOR HERKESIN HAYATINDA BIR ZORLUK VAR ALLAH BIZIM GIBI HAMISLERE YARDIM EDER INSALLAH:CüvCüv:
BİBERONLAR
SÜT POPAM KAYNATILIP DEZENFEKTE EDİLECEK KUŞUM
ONUN DIŞINDA HERŞEY HAZIRDA
DAHA ÖYKÜNÜN ODASI YOK PİYASADA
AY SONUNA GELECEKTİ
ONUDA SORUN ETMEM ANNEMLE KARDEŞİM HALLEDER
AMA BEKLESİN ÖYKÜ BİRAZ DAHA YAAAAAAAA
KIYAMAM YA SENDE HAKLISIN
KIS TAKILIYORUM BEN SANA
BAK BÖYLE DAMARDAN ŞEYLER YASMA BANA FENA OLUYOM BURADA YAAAAAAAAAAAAmafoldumben
he vallaaa doğru dedinYOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktan
neyse kızlar destekleriniz için saolun ben biraz çıkıp dolaşıyım bakalım biraz daha açılırım belki hepinizi öptümm byeeeeeeeeeee
hatuuuuuuuunnnn avatrda k.çını başını oynatmayı biliyon ama:dance: :roflol:
kız nerdeydiniz! ah be uleyn yıl farkıyla kaçırdım sizi.. şimdi de burda olaydın ya :1hug: delikafadulden
örtmenin şekerim.. siz hangi ilçede ikamet ettiniz?
biz patnostayız da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?