2009 Aralık Anneleri

yok be yafffrum

ben üst komşunun yalancısıyım.. Meraaal şaka maka çantaların komple hazır mı?

ben benim gecelikleri de ütüleyeceğim bu gece.. hazır olacak hazyırlısıyla.. süt pompasına kadar yıkadım kaldırdım vallaa.. malum mesafe uzak.. hop diye eve geliş gidiş yapılamaz.. atacam ne var ne yok bagaja!
EEE NAPALIM KORKAR OLDUK 2 ARKADASIMIZIN OLDU YANI YAVAS YAVAS GELIYOLAR SAKA MAKA DERKENN
evet evet dökülüyorlar

TAAAAAA AĞRILARDAN YANIMA GELİP BENİ TESELLİMİ ETCENopuyorumnanaktan

erken kalktım diyor yaaaaaaaaaaa
13:45 erkenmi allah aşkına arkadaşlar siz söyleyinakannehir

CANIM VALLA HAKLISIN ERKEN DEGILDE SEN SÖYLE NAPIM ALLAH KIMSEYI YANLIZLIKLA SINAMASIN BAZEN AKSAMA KADAR TEK KELIME KONUSACAK KIMSE OLMUYO EGER MSNDEN ANNEM FALAN BAGLANMASSA HICC KONUSMADAN AKSAM OLUYO BENIM HAYATIM INTERNET BAZENDE TV EVIME GELECEK TURK YOKKI KIRLENSINDE TEMIZLEYIM YIYECEK ESIMLE BENDEN BASKA KIMSE YOKKI YEMEK YAPIM DISARI CIKIM YURUYEYIM DESEM YANIMDA BIRI YOKKI GEZIM HAVADA ZATEN 5 6 DERECE NAPIM ISTE GECE SABAHA KADAR OTURUYOMKI GUNDUZ UYUYAYIMDA AKSAM CABUK OLSUN ESIM GELSIN DIYE:gitme:

ederim anam!! sen gelip beni yolculamadın mı 1 yıllık maaeeceramda!

ayyyyyyyyyy koptum yaaa bizim saate göre mi 13:45 acaba?

bu kız ayakta uyuyoooooooooooorrr

kıyamam yaaaa D
CANIMSIN BERNACIM
YİNE OLSA YİNE GELİRDİM KISyerimsenibenŞeniz
ula biz k.çımızı kaldırana kadar, adamlar başka bi eve gider de pimapenlerini takar da alçısını sıvasını bitirir de yeni iş alır beee..... :lepi:
:roflol::roflol: HE VALLA DOĞRU DEDİN:roflol::roflol:
ay kurban oldugum meralllll

korkmaaaa allahın ıznıyle gununde gelecek sıpacıklarrr
AMİN İNŞALLAH CANIM:Saruboceq:
kım agrıda yaaa berna senmı
BERNA BERNA

BAŞINI OMZUMA KOYDA AĞLA BURCU:1shok::sinifsinif:

e bacım ben ne yapayım esım bı gıdıyo sehır dısına santıyeye 1 bucuk ay gelmıyo ben yalnız basıma sabah aksam duwarlara bakıyorum bıde hamıleyım:1closedeyes:

bernaaaa

agrıda 2 sene kaldım ablamda 8 sene kaldı

hem okulu ordaokudu

hemde 4 yıl gorewa yaptııı

e bacım ben ne yapayım esım bı gıdıyo sehır dısına santıyeye 1 bucuk ay gelmıyo ben yalnız basıma sabah aksam duwarlara bakıyorum bıde hamıleyım:1closedeyes:

DESENE BACIM SENDE MEMLEKETINDE GURBET CEKENLERDENSINN VALLA COK ZOR HERKESIN HAYATINDA BIR ZORLUK VAR ALLAH BIZIM GIBI HAMISLERE YARDIM EDER INSALLAH:CüvCüv:

BİBERONLAR
SÜT POPAM KAYNATILIP DEZENFEKTE EDİLECEK KUŞUM
ONUN DIŞINDA HERŞEY HAZIRDA
DAHA ÖYKÜNÜN ODASI YOK PİYASADA
AY SONUNA GELECEKTİ
ONUDA SORUN ETMEM ANNEMLE KARDEŞİM HALLEDER
AMA BEKLESİN ÖYKÜ BİRAZ DAHA YAAAAAAAA

KIYAMAM YA SENDE HAKLISIN
KIS TAKILIYORUM BEN SANA
BAK BÖYLE DAMARDAN ŞEYLER YASMA BANA FENA OLUYOM BURADA YAAAAAAAAAAAAmafoldumben

ay cnm aynen ya ne diyim sanki bizi anlatıyosun desene boşveer diyebilmeyi öğrencez.herkesin başında var demek aynı şikayetler iyi o zamn bende fazla takmıyım bariii...

kım agrıda yaaa berna senmı
eveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt

relaxx leeyynnnn lmaz:

YOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktan

sen de benim canımsın Meralciiimmmmmm

kız bu arada hemşon nirdeeee?
hatuuuuuuuunnnn avatrda k.çını başını oynatmayı biliyon ama :dance: :roflol:
bernaaaa

agrıda 2 sene kaldım ablamda 8 sene kaldı

hem okulu ordaokudu

hemde 4 yıl gorewa yaptııı

kız nerdeydiniz! ah be uleyn yıl farkıyla kaçırdım sizi.. şimdi de burda olaydın ya :1hug: delikafadulden
DESENE BACIM SENDE MEMLEKETINDE GURBET CEKENLERDENSINN VALLA COK ZOR HERKESIN HAYATINDA BIR ZORLUK VAR ALLAH BIZIM GIBI HAMISLERE YARDIM EDER INSALLAH:CüvCüv:
amin amin!! bakın bana beterin beteri var derler ya, hem çoooooooook uzaktayım hem HALA düzenli bi doktorum yok...
doğuma Van'a gideceğim 2-2.5 saat yol çekicem.....

valla kimse bunların üstüne konuşmasın dellendirmesin beni!
haydeyin bakalım bi dua edin şimdi bana hamiş duasıı kabul olurmuş :1rolleyes:

olur yafrum hepsi... ama bir an önce başla sositososito yerimseniben

neyse kızlar destekleriniz için saolun ben biraz çıkıp dolaşıyım bakalım biraz daha açılırım belki hepinizi öptümm byeeeeeeeeeee

agrıda ne iş yaparsın senopuyorumnanaktan

arkadaslarım orda war ozledım onları

YOKK CANIMM AMANN DURR UZULUP DOGURMA SAKIN HAAA:teselli::teselli: BEN IYIYIM BUGUNUME COK SUKUR YANLIZDA OLSAM YARIN BIRGUN KIZIM OLACAK OZAMANDA AGLARSA FALAN SESSSIZLIKK DIYECEMM YANII DEMIIopuyorumnanaktan
he vallaaa doğru dedin
neyse kızlar destekleriniz için saolun ben biraz çıkıp dolaşıyım bakalım biraz daha açılırım belki hepinizi öptümm byeeeeeeeeeee

diiikkkaat etttt...
mucuukkk

AMANN BERNAYII DELLENDIRMEYELIM HEPIMIZI DÖVER klava: ALLAH HEPIMIZI KOLAY KURTARSIN BIR AVAZDA:sm_cool:kaydirigubbakcemile3

hatuuuuuuuunnnn avatrda k.çını başını oynatmayı biliyon ama :dance: :roflol:

kız nerdeydiniz! ah be uleyn yıl farkıyla kaçırdım sizi.. şimdi de burda olaydın ya :1hug: delikafadulden

he cok pis sallarım k.çımı bacımı
e napak hazırlık yapıyomsırnaşık şey

agrı merkezdeydık

o kucucuk caddesınde sıkısıp kalmıstım hergun aynı goruntu

walla daralmıstım artık

aminnn de

o 2 saatlik yolsa kaç avaz çıkacak benden acaba

yaa bu arada dün gece ilk defa sancı yaşadım yazdım okumadınız mı?

seker bayanlar ben cikiyom gunes ciktida heryer gözume tozlu gözuktu zaman gecsin temizlik yapimda ben gelene kadar gidenlere gule gule geldigimde görusuruz kalanlarlada bak ben gelene kadar dogurmayin haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

örtmenin şekerim.. siz hangi ilçede ikamet ettiniz?

biz patnostayız da...

aplamda örtmendı orda
enıstemle orda tanstılar

sımdı ıstanbulda bacım benım..

patnosta enıstem gorew yaptı

hatta ablamı dıyadıne wermıslerdı

aglaya aglaya gorew yaptıı
neysekı nıkah sonucu kacıwerdı merkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…