2009 Aralık Anneleri

arzucum tek kat kalın giyme zaman zaman ateş basıyo çünkü ince bişey giy içine üzerinede hırka gibi bişeyler sıcaklayınca çıkarırsın hiçdeğilse
evet genelde öyle yapıyorum ince giyip üstüme bişey alıyodumda, kıyafetler olmuyor ya hani, ondan bugün daraldım bunu giydim.. yani işe giyinmekte zorlanıyorum valla

hoşgeldin.....

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişi annesi..
iyi diyelim? sen nasılsın.. yurt dışındasın sanırım?

sagol cnm hepimiz ins sagsaglim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
ben iyiyim cok sukur, evet cnm yurt disindayim.

kizlar sizlerde bebek hareketleri nasil? azalma varmi?

sagol canımm

saba hemen kadın doguma gıttım polklınıkte kendı doktorumu buldum

nst ye baglasınlar dedı kagıt werıp oraya gonderdı

bagladılar

şüküür sorun cıkmadı..

sonucu alıp dr gosterdım gıt ıstırahat et kendıne panık yaptırma dedı

bebek ıyı agrında yok dedi..

allaha sukur sımdı geldım ewe:teselli:

sunways... cnm bugunmu azalmisti hareketleri yada bugun hicmi hissetmedin?

dunden berı karnımda sertlesmeler wardı
aksam hareketlerını hıssetmedım hıc nerdeyse
sabahta herzaman kımıl kımıl olan bebek 10 oldu ses cıkarmadı
bende gıttım dr
ama orda hareketlendı
herseyde normal deyınce rahatladım

eskısı gıbı degıl hareketlerı
cok ıstıkrarlı degıl yanı
daha cok uyuyo herhalde artık

kızlar nasıl neşeler bebişler iyiyiz inşallah maşallah 45 sayfa geçmiş var okuyup geliyim ben dua eden arkAdaşlara teşekkürler dün annemle gittik hastaneye çok şükür midesinde ki şişlik önemli değilmiş kitle değil en fazla kilodan yağ olabilir korkacak bişey yok dedi bu arada annemle doğum katını gezdirdiler çok güzel ve hoş bir hastane ( medicana ) doğum ssk geçmezse normal1750 sezeryan 2450 doktor hariç dr dahil normal 2100 sezeryan 2800 ssk lı dr hariç 1400 sezeryan 1850 fiyatlara bebğin ilk muayene ilk aşı zeka testi dahil kıyafet 2 gecelik sabahlık bebek için yıkanmadan önce ilkk biz giydiriyoruz sonra yıkayıp siz<inkileri giyer her ihtimale karşı 2 takım getirin dediler bez ve petleri biz veriyoruz dedi başka sorusu olan ??????????

canım
gecmıs olsun
bende ıstanbulda oturuyorum
avcılardakı medıcanayı mı dıyorsun
hangı dr dogum ıcın:asigim:

bebek hareketlerını aksamları dinlenirken saysan daha etkin olur..bide sol yanına yat dinlenirken bir bardak süt ve çikolata bebegıne enerjı verir bıraz onlaradn ye görürsün hareketlerını annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım soluma yatınca eskıden cok hıssederdım ama artık zor yanı
ayaklar solda olunca soluma yatınca latta kalıyo
daha cok saga yatınca hıssedıyorum
zaten aksam hıssedemedım hareketlerını ama sımdı normala dondu sagol canım:1hug:

Merhaba kızlar,
Gruptaki yazılarınızı bir süredir takip ediyorum ve artık ben de aranızdayım :)
MUhtemelen hepimiz yaklaşık 8. aydan da günümüzü aldık, bekliyoruz.
Bu sıralar bebek odası furyası var ailemizde, bol bol geziyoruz Modoko'ları Masko'ları :) Sizler ne yaptınız? Hazırladınız mı nerelerden ne kadara aldınız? Ben inanamadım fiyatları görünce. Yemek odası + Yatak odası + Oturma takımı 2500 civarı her yerde ve bir bebek odası takımı da 2500'den başlıyor. Tamam anlıyorum boyası özel, ürünün kendisinin malzemesini özenle seçiyorlar vs.. ama bu kadarı da fazla değil mi? Siz neler yaptınız merak ediyorum :)

Çok şükür canım annende önemli bir sorun çıkmamış. Beklemek ne zor değil mi insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
Medicana bize de çok yakın ben de jfk hastanesine karar verdim gibi doğum için. Bakalım son anda fikrim değişmezse orası olacak gibi. Fiyatlarıda şu anda kampanya olduğu için medicanadan bayağı bir düşük.
Sgk ya 1350 tl imiş sezeryan. + 350 epidural varmış. Doktor da dahil.

selam secılcım
ıyı saylırım ben bebegın hareketlerı yuzunden panık oldum ama sımdı ıyıyız

sen nasılsın durumlar nasıl canım benım

iim kuzummm bennn..bugün sabahtan bi çıkardım nie olduğunu bilmiyorum bi de geceden beri oğluşum çok mhıçkırıyoo korktuk babası ile dr. teyzesni aradık..diyaframı çalışıyor ii bişi dedii ..benim bi arkadaşımın anne karnında iken bebeği çok hıçkırmıştı dr. gittiler kordona dolanmış olduğunu gördüler dolayısı ile panik yaptık bizde....

sen de paniklemişsin kıyamam canım ii olmanıza sevindim insan tedirgin oluyoo kuzum yaaa:teselli:

bizim burada 5 yıldızlı otel vasfında bir hst. benim gittiğim belki duymuşsunuz jimer dr.um bana herşey dahil sezeryan falan olacak biliyorsunuz 1750 yaparım dedi:))) normalde 2500 tl civarı galiba ... ssk lı ise normal 1500tl hst. de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…