2009 Aralık Anneleri

çok şükür:teselli: geçmiş olsun canım.. böyle olabilir artık hemen korkmamamız gerek..

canım biz inegölden aldık duymuşsundur mobilya cenneti resmen normalde 3000-3250 tl dedikleri ürüne mdf özel boya ve çok güzel bir tasarım 1500 liraya aldık ..daha doğrusu ananemiz aldı :))) ama çok araştırdık o kadar fiyatlar ve kalite fark ediyor kii bayağı dolaşmak lazım...

çok şükür:teselli: geçmiş olsun canım.. böyle olabilir artık hemen korkmamamız gerek..

gecmıs olsun canım ya
benımkıde hergun hıckırıyo hemde hergun hele gecelerı..

ewet anım cok panıkledım ama sımdı ıyıyım alaha sukur ya
ınsan cok korkuyo

ınsallah hepmız zamanında kucagımıza laırız hayırlısıyla bebeklerımızı:Saruboceq:

sagol canımmŞeniz

ama ıste hergun kıpır kıpır bı bebegı sessız sedasız gorunce ınsan bı tuhafoluyo

allahım su son haftada bı gecese hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:

şimdi bı dua alalım oglusumla yıne gelırız canlarım
b bardakta sutumuz war banyop sonrasıkaydirigubbakcemile2

selam secılcım
ıyı saylırım ben bebegın hareketlerı yuzunden panık oldum ama sımdı ıyıyız

sen nasılsın durumlar nasıl canım benım

aman çok şukur ıyı oldugunuza sevındım

hadi gözunuzaydın çok şukur birşey çıkmamış annecıgınde

ayy ebru çok zor uyudum gece o uyudugum vakıtte senı gördum ruyamda yuzunu görmedım tabi :) eklemışsın aldıklarını bebişine bende çok begendım dıye aynılarından bir paket hazırlayıp bıze getirmişsin hediye nasıl sevınmışım baktımda ikimiz içinde iyimiş ruyanın yorumu hayır olsun inşallah

HOŞGELDİN
BİZ 1850 YE ALDIK
İSTANBULDASIN İSTERSEN BAK BU SITEYE
BELİS Bebek Mobilyası | Tarakçıoğulları BEN BURDAN ALMADIM SONRADAN GİDİP BAKTIM KENDIMINKINI ALDIKTAN SONRA 1 HAFTADA TESLIMMİŞ VE ÇOKDA GUZEL BEN YAKINDAN BAKTIM MOBİLYALARA
merhaba arkadaşlar ben 29+4 günlük hamileyim..tam 12 kg aldım.nasıl kilo almayı durdurabilirim ?
HOŞGELDİN SENDE MAİL ADRESİNİ AT ÖZELDEN SANA DUZENLI BESLENME LİSTESİ ATAYIM

bakın ne buldum kızlar..

40 haftanın sonunda alınan kiloların dökümü; memeler 400 ila 900 gram, plasenta 2.300 gram, Amniyon sıvısı 1000 gram, Kan miktarı 1500 ila 1900 gram, Yağ 1600 ila 1900 gram ve vücudun çeşitli yerlerinde biriken sıvı 1800 ila 2000 gramdır. Bebek yaklaşık olarak 2750 ila 3500 gram ağırlığa ve 50 cm uzunluğa ulaşmıştır. Her şeyi ile doğuma ve yepyeni bir yaşama, yani dünyaya hazırdır.

bakın ne buldum kızlar..

40 haftanın sonunda alınan kiloların dökümü; memeler 400 ila 900 gram, plasenta 2.300 gram, Amniyon sıvısı 1000 gram, Kan miktarı 1500 ila 1900 gram, Yağ 1600 ila 1900 gram ve vücudun çeşitli yerlerinde biriken sıvı 1800 ila 2000 gramdır. Bebek yaklaşık olarak 2750 ila 3500 gram ağırlığa ve 50 cm uzunluğa ulaşmıştır. Her şeyi ile doğuma ve yepyeni bir yaşama, yani dünyaya hazırdır.

kızlarrrrrrrrrrrrr çok karnım gergin yaaaaaaaaa böyle olan var mı? ne yapayımmmm

kızlarrrrrrrrrrrrr çok karnım gergin yaaaaaaaaa böyle olan var mı? ne yapayımmmm

kızlarrrrrrrrrrrrr çok karnım gergin yaaaaaaaaa böyle olan var mı? Ne yapayımmmm

arada benımde çok kötu oluyor seçil biri varsa masaj yapsın sana sırtına karnının gergınlıgıde geçiyor o zaman
kimse yoksa yanındada göbişini severmiş gibi saat yonunde elınle masaj yap bana psikolojikmı bılmıyorum ama faydası oluyor

uyku bastırdı benide ayrıca hala zor nefes alıyorum, sırtımda ağrıyor.. her yerimde bir sızı var .. daha ilerki haftalarda ne yapcaz burcumafoldumben

ayy evet di mi napacağız ? dr.um başın yukarıda olsun yatarken demişti zor nefes alıyorum diyince..faydası olur belkii..bana olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…