sagol canımm
saba hemen kadın doguma gıttım polklınıkte kendı doktorumu buldum
nst ye baglasınlar dedı kagıt werıp oraya gonderdı
bagladılar
şüküür sorun cıkmadı..
sonucu alıp dr gosterdım gıt ıstırahat et kendıne panık yaptırma dedı
bebek ıyı agrında yok dedi..
allaha sukur sımdı geldım ewe:teselli:
Merhaba kızlar,
Gruptaki yazılarınızı bir süredir takip ediyorum ve artık ben de aranızdayım :)
MUhtemelen hepimiz yaklaşık 8. aydan da günümüzü aldık, bekliyoruz.
Bu sıralar bebek odası furyası var ailemizde, bol bol geziyoruz Modoko'ları Masko'ları :) Sizler ne yaptınız? Hazırladınız mı nerelerden ne kadara aldınız? Ben inanamadım fiyatları görünce. Yemek odası + Yatak odası + Oturma takımı 2500 civarı her yerde ve bir bebek odası takımı da 2500'den başlıyor. Tamam anlıyorum boyası özel, ürünün kendisinin malzemesini özenle seçiyorlar vs.. ama bu kadarı da fazla değil mi? Siz neler yaptınız merak ediyorum :)
çok şükür:teselli: geçmiş olsun canım.. böyle olabilir artık hemen korkmamamız gerek..
iim kuzummm bennn..bugün sabahtan bi çıkardım nie olduğunu bilmiyorum bi de geceden beri oğluşum çok mhıçkırıyoo korktuk babası ile dr. teyzesni aradık..diyaframı çalışıyor ii bişi dedii ..benim bi arkadaşımın anne karnında iken bebeği çok hıçkırmıştı dr. gittiler kordona dolanmış olduğunu gördüler dolayısı ile panik yaptık bizde....
sen de paniklemişsin kıyamam canım ii olmanıza sevindim insan tedirgin oluyoo kuzum yaaa:teselli:
beylikdüzü canım benim dr orada doğum yaptırıyor ama kadrolu değil mürüvvet sarıyar
çok şükür:teselli: geçmiş olsun canım.. böyle olabilir artık hemen korkmamamız gerek..
selam secılcım
ıyı saylırım ben bebegın hareketlerı yuzunden panık oldum ama sımdı ıyıyız
sen nasılsın durumlar nasıl canım benım
kızlar nasıl neşeler bebişler iyiyiz inşallah maşallah 45 sayfa geçmiş var okuyup geliyim ben dua eden arkadaşlara teşekkürler dün annemle gittik hastaneye çok şükür midesinde ki şişlik önemli değilmiş kitle değil en fazla kilodan yağ olabilir korkacak bişey yok dedi bu arada annemle doğum katını gezdirdiler çok güzel ve hoş bir hastane ( medicana ) doğum ssk geçmezse normal1750 sezeryan 2450 doktor hariç dr dahil normal 2100 sezeryan 2800 ssk lı dr hariç 1400 sezeryan 1850 fiyatlara bebğin ilk muayene ilk aşı zeka testi dahil kıyafet 2 gecelik sabahlık bebek için yıkanmadan önce ilkk biz giydiriyoruz sonra yıkayıp siz<inkileri giyer her ihtimale karşı 2 takım getirin dediler bez ve petleri biz veriyoruz dedi başka sorusu olan ??????????
çok şükür canım annende önemli bir sorun çıkmamış. Beklemek ne zor değil mi insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
Medicana bize de çok yakın ben de jfk hastanesine karar verdim gibi doğum için. Bakalım son anda fikrim değişmezse orası olacak gibi. Fiyatlarıda şu anda kampanya olduğu için medicanadan bayağı bir düşük.
Sgk ya 1350 tl imiş sezeryan. + 350 epidural varmış. Doktor da dahil.
Merhaba kızlar,
Gruptaki yazılarınızı bir süredir takip ediyorum ve artık ben de aranızdayım :)
MUhtemelen hepimiz yaklaşık 8. aydan da günümüzü aldık, bekliyoruz.
Bu sıralar bebek odası furyası var ailemizde, bol bol geziyoruz Modoko'ları Masko'ları :) Sizler ne yaptınız? Hazırladınız mı nerelerden ne kadara aldınız? Ben inanamadım fiyatları görünce. Yemek odası + Yatak odası + Oturma takımı 2500 civarı her yerde ve bir bebek odası takımı da 2500'den başlıyor. Tamam anlıyorum boyası özel, ürünün kendisinin malzemesini özenle seçiyorlar vs.. ama bu kadarı da fazla değil mi? Siz neler yaptınız merak ediyorum :)
HOŞGELDİN SENDE MAİL ADRESİNİ AT ÖZELDEN SANA DUZENLI BESLENME LİSTESİ ATAYIMmerhaba arkadaşlar ben 29+4 günlük hamileyim..tam 12 kg aldım.nasıl kilo almayı durdurabilirim ?
Ayran ictim nasil uykum geldi ya
kızlarrrrrrrrrrrrr çok karnım gergin yaaaaaaaaa böyle olan var mı? Ne yapayımmmm
seçilkızlarrrrrrrrrrrrr çok karnım gergin yaaaaaaaaa böyle olan var mı? ne yapayımmmm
uyku bastırdı benide ayrıca hala zor nefes alıyorum, sırtımda ağrıyor.. her yerimde bir sızı var .. daha ilerki haftalarda ne yapcaz burcumafoldumben
uyku bastırdı benide ayrıca hala zor nefes alıyorum, sırtımda ağrıyor.. Her yerimde bir sızı var .. Daha ilerki haftalarda ne yapcaz burcumafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?