2009 Aralık Anneleri

Karın gerilmesinin verdiği rahatsızlığı nasıl giderebilirim?
Özellikle ikinci gebelikten sonra, sanki fetüs taşıyabileceğinizden fazla büyüyor gibi gelebilir. Göbek ve çevresinde ağırlık ve baskı hissedebilirsiniz. Göbek deliği düzleşmiş, gerilmiştir. Göbek deliğinizde ağrı olabilir, otururken ve kalkarken rahatsızlık hissedebilirsiniz. Parmak uçlarınızla karnın alt kısımlarına ve göbek çevresine masaj yapmanız gerginlikleri ve ağrıyı azaltacaktır. Okşama tarzındaki bu hareketler şiddetli olmamalıdır. Ilık kompreslerde göbek çevresine uygulanabilir.
Eğer bu gerginlik ve ağrılar kalça ve belde de var ise; yüz aşağı, yatın. Dizleri kalçaya doğru çekin, dirseklerin üzerine abanarak, yani dört ayak üzerine durarak, 15 dakika kadar, kalçayı yukarı kaldırın.

merhaba arkadaşlar ben 29+4 günlük hamileyim..tam 12 kg aldım.nasıl kilo almayı durdurabilirim ?

nigarmalatya ben de 31 haftadayım ve 11 kilo aldım toplamda. Gebelik öncesi metabolizmam maşallah çok hızlıydı ve ben beyaz ekmek yemeyi çok seviyorum. Baktım gebelikte artık metabolizma yavaşlıyor, çok tahıllı, tam tahıllı vs.. ekmeklerden tüketmeye başladım. Sonuçta benim de almış olduğum kilo çok az değil ama metabolizma yavaşladığı için dikkat etmesem muhtemelen daha çok alırdım. Günde en fazla 3 dilim ekmek yiyebiliyorum böylelikle ve çok tok tutuyor. Pilav ve makarnayı azalttım, arada tüketiyorum gibi.. Şeker, tuz ve undan da kaçabildiğin kadar kaç ve her gün mutlaka en azından yarım saat yürüyüş yap derim ben. Düşük ya da normal ağırlıklı olarak başladıysan gebeliğe minimum 12,5 kg alman gerekiyor zaten.
Kolaylıklar dilerim canım..

arzu sende yastık götursen sırtın için işe

hergün götüreyim götüreyim diyorum unutuyorum.. neyse az kaldı burdan kurtuluyorum artık..31 ekim cumartesi burda son günüm.. ama arkadaşlarımı özlerim doğrusu... doktor rapor vercekya pelin hani izine çıkarmak için beni onun için ne zaman gideyim.. daha randevu almadım.. en son 1 ekimde rahtsızlanınca gitmiştim..

sat tarihine göre dogum tarıhın ne arzu

sagol pelıncım allahım yasatmasın bı daha.........

arzucum o kılo dagılımda bende kucuk bı degısıklık yapalım bacım
benım her bır memem bı kılo oldu
anam bu ne yaaa
kocamn oldular delırıyorum ya

Çok teşekkürler beyazbeyaz'cım. Yalnız gördüğüm kadarıyla Bursa'dasın ve sorun olmamıştır senin için mobilya seçimi. Ben İstanbul'dayım, özelden bildiğin internet sitelerini gönderirsen inegöldeki, en azından fikrim olmuş olur. Hatta senin satın almış olduğun ürünün sitesi de varsa çok memnun olurum.
Çok teşekkür ederim şimdiden.

evet hemde nasıll... birde karardı uçları filan.. etrafı hafiften

ÇOK ŞÜKÜR
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM

slm şekerler nasılsınız?
SELAM CANIM
NASILSIN?
BAK GÖRDÜNMÜ
ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ
MIŞIL MIŞIL UYUYORMUŞ YAVRUN

ÇOK ŞÜKÜR CANIM

GÖZÜNÜZ AYDIN SİZİNDE

AY NE PAHALIYMIŞ BU DOĞUMLAR BÖYLE

BENİM GİTTİĞİM ÖZEL HASTANEDE
SSK'LI İÇİN,
NORMAL DOĞUM 130
SEZERYAN DOĞUM 145 MİŞ

MERHGABA
BENDE ALDIM TATLIM
MELTEMİN URUNU MDF 1,500 TUTTU

PAZARTESİ KURMAYA GELECEKLERMİŞkaydirigubbakcemile2

ŞEKER BİZİMKİ PAZARTESİ KURULACAKMIŞopuyorumnanaktan

benim sat 17 mart, tahmini doğum tarihi 22 aralık. dün doktora gittim. ne zaman geleyim dedim rapor için. 26 ekimde gel dedi. 32+0 da veriyoruz dedi...

eşime söyleyeyimm de barii ...sabah uyanınca ii sonra 1-1,5 saat sonra ajda pekkan gibi resmen :)))

seçil

bişey okuyodum az önce bunla ilgilide bulayım dur

sağol bitanemmm ..zahmet oldu bitanemmmmm..

evett benimki de..şoktayım hatta nasıl böyle oldular ne ara ,nasıl? hamile olmadan önce 75-80 arası gidip geliyodu şimdi 90-95...doğumu bi yapalım hayırlısı ile sonra zayıflama sayfası falan aaçalım..

canım bi belis'e bakabilirsin ben de almdığımız firmanın sitesi var mı diye bakayım..beğenmediklerimden kart falan almamıştımm...

26 ekımde gıdeceksın o zaman arzu
benım 5 aralık 5 ekımde çıkabilirsin demişti doktor

benim doktor salakmıdır nedir ya insan ayrıntışlı anlatır heralde 9 ayda bir kunlamıyoruz burda..kötükedihüso sinir ediyo beni.. bu gittiğimde mahvetcem o kadını.. gittiğimde bana sadece ne dedi biliyomusun? eğer izne çıkmayı düşünüyosan 4 hafta sonra vizite kağıdıyla gel dedi.. 4 hafta sonrasını filan hesaplıyorum, 31 ekimde 32+0 dayım tam..

ben 26 ekime alyım bari şu randevuyu..birde kendide vermiyo o hastanede doktorlar randevuyu.. çağrı merkezinden doktor adı verip sen alıyosun.. o zaman 26 ekim pazartesi ye denk geliyo ben salıya denk getireyim patronlşar fabrikada oluyor da..:kedi:27 ekimde gitsem oluyor mu şimdi..

benim sat 17 mart, tahmini doğum tarihi 22 aralık. dün doktora gittim. ne zaman geleyim dedim rapor için. 26 ekimde gel dedi. 32+0 da veriyoruz dedi...

arzu bak farklı hesaplama yapanda oluyormuş
en iyisi sen şimdi ara doktorunun hemşiresini yardımcısını herkımse işte o kişi hastanede ona sor oyle randevu al o zaman cnm

canım bi belis'e bakabilirsin ben de almdığımız firmanın sitesi var mı diye bakayım..beğenmediklerimden kart falan almamıştımm...[/QUOTE]

Belis'e bakıyourm şuanda, çok sağol. İstanbul'da mesela mobilyacılar çarşısı var, atıyorum Modoko, atıyorum Masko, o çarşıda toplanmış tüm mobilyacılar. Bursa İnegöl'de de bu şekilde mi? Hepsinin bulunduğu yerin adı da olabilir.

arzu o zaman 31ınde git ayın senın doktorda farklı hesaplıyor anlaşılan
sonuçta onun hesabına göre alacaksın raporu
ama içinde bişey kalırsa tuh erkenmı gıtsem dıye
ben 26-27 işte musaid oldugumda giderdim muayenemı olurdum rapor için 31inde gel dersede cumartesi tekrar rapor için giderdim sonucta rapor alırken senden ucret almaz 10 gune kadar kontrol olarak geçiyor ucret almıyorlar bir kagıt parçasını ımzalayıp verecek sana zaten o kadar basıt 31 ınde 5 dk ugrayıp alırsın

Sagol meralcım
allaha sukur rahatladım yanı..

Secılcım sneınkı yıne ıyı

ben su an 100 takıyorum oda bulamıyorum bıle bunları toparlayacak bı sutyen
walla fenalardayım

Belis'e bakıyourm şuanda, çok sağol. İstanbul'da mesela mobilyacılar çarşısı var, atıyorum Modoko, atıyorum Masko, o çarşıda toplanmış tüm mobilyacılar. Bursa İnegöl'de de bu şekilde mi? Hepsinin bulunduğu yerin adı da olabilir.[/QUOTE]

inegölde öyle bişi yok canımm..birkaç cadde var ama sadece bebek mobilyası yok sağlı sollu mağazalar var ..herkes bağımsız ama modeko falan şeklinde diil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…