merhaba arkadaşlar ben 29+4 günlük hamileyim..tam 12 kg aldım.nasıl kilo almayı durdurabilirim ?
arzu sende yastık götursen sırtın için işe
hergün götüreyim götüreyim diyorum unutuyorum.. neyse az kaldı burdan kurtuluyorum artık..31 ekim cumartesi burda son günüm.. ama arkadaşlarımı özlerim doğrusu... doktor rapor vercekya pelin hani izine çıkarmak için beni onun için ne zaman gideyim.. daha randevu almadım.. en son 1 ekimde rahtsızlanınca gitmiştim..
canım biz inegölden aldık duymuşsundur mobilya cenneti resmen normalde 3000-3250 tl dedikleri ürüne mdf özel boya ve çok güzel bir tasarım 1500 liraya aldık ..daha doğrusu ananemiz aldı :))) ama çok araştırdık o kadar fiyatlar ve kalite fark ediyor kii bayağı dolaşmak lazım...
sat tarihine göre dogum tarıhın ne arzu
sagol pelıncım allahım yasatmasın bı daha.........
arzucum o kılo dagılımda bende kucuk bı degısıklık yapalım bacım
benım her bır memem bı kılo oldu
anam bu ne yaaa
kocamn oldular delırıyorum ya
26 aralık gözüküyor pelin
ÇOK ŞÜKÜRsagol canımm
saba hemen kadın doguma gıttım polklınıkte kendı doktorumu buldum
nst ye baglasınlar dedı kagıt werıp oraya gonderdı
bagladılar
şüküür sorun cıkmadı..
sonucu alıp dr gosterdım gıt ıstırahat et kendıne panık yaptırma dedı
bebek ıyı agrında yok dedi..
allaha sukur sımdı geldım ewe:teselli:
SELAM CANIMslm şekerler nasılsınız?
BAK GÖRDÜNMÜdunden berı karnımda sertlesmeler wardı
aksam hareketlerını hıssetmedım hıc nerdeyse
sabahta herzaman kımıl kımıl olan bebek 10 oldu ses cıkarmadı
bende gıttım dr
ama orda hareketlendı
herseyde normal deyınce rahatladım
eskısı gıbı degıl hareketlerı
cok ıstıkrarlı degıl yanı
daha cok uyuyo herhalde artık
ÇOK ŞÜKÜR CANIMkızlar nasıl neşeler bebişler iyiyiz inşallah maşallah 45 sayfa geçmiş var okuyup geliyim ben dua eden arkAdaşlara teşekkürler dün annemle gittik hastaneye çok şükür midesinde ki şişlik önemli değilmiş kitle değil en fazla kilodan yağ olabilir korkacak bişey yok dedi bu arada annemle doğum katını gezdirdiler çok güzel ve hoş bir hastane ( medicana ) doğum ssk geçmezse normal1750 sezeryan 2450 doktor hariç dr dahil normal 2100 sezeryan 2800 ssk lı dr hariç 1400 sezeryan 1850 fiyatlara bebğin ilk muayene ilk aşı zeka testi dahil kıyafet 2 gecelik sabahlık bebek için yıkanmadan önce ilkk biz giydiriyoruz sonra yıkayıp siz<inkileri giyer her ihtimale karşı 2 takım getirin dediler bez ve petleri biz veriyoruz dedi başka sorusu olan ??????????
MERHGABAMerhaba kızlar,
Gruptaki yazılarınızı bir süredir takip ediyorum ve artık ben de aranızdayım :)
MUhtemelen hepimiz yaklaşık 8. aydan da günümüzü aldık, bekliyoruz.
Bu sıralar bebek odası furyası var ailemizde, bol bol geziyoruz Modoko'ları Masko'ları :) Sizler ne yaptınız? Hazırladınız mı nerelerden ne kadara aldınız? Ben inanamadım fiyatları görünce. Yemek odası + Yatak odası + Oturma takımı 2500 civarı her yerde ve bir bebek odası takımı da 2500'den başlıyor. Tamam anlıyorum boyası özel, ürünün kendisinin malzemesini özenle seçiyorlar vs.. ama bu kadarı da fazla değil mi? Siz neler yaptınız merak ediyorum :)
canım biz inegölden aldık duymuşsundur mobilya cenneti resmen normalde 3000-3250 tl dedikleri ürüne mdf özel boya ve çok güzel bir tasarım 1500 liraya aldık ..daha doğrusu ananemiz aldı :))) ama çok araştırdık o kadar fiyatlar ve kalite fark ediyor kii bayağı dolaşmak lazım...
arada benımde çok kötu oluyor seçil biri varsa masaj yapsın sana sırtına karnının gergınlıgıde geçiyor o zaman
kimse yoksa yanındada göbişini severmiş gibi saat yonunde elınle masaj yap bana psikolojikmı bılmıyorum ama faydası oluyor
seçil
bişey okuyodum az önce bunla ilgilide bulayım dur
Karın gerilmesinin verdiği rahatsızlığı nasıl giderebilirim?
Özellikle ikinci gebelikten sonra, sanki fetüs taşıyabileceğinizden fazla büyüyor gibi gelebilir. Göbek ve çevresinde ağırlık ve baskı hissedebilirsiniz. Göbek deliği düzleşmiş, gerilmiştir. Göbek deliğinizde ağrı olabilir, otururken ve kalkarken rahatsızlık hissedebilirsiniz. Parmak uçlarınızla karnın alt kısımlarına ve göbek çevresine masaj yapmanız gerginlikleri ve ağrıyı azaltacaktır. Okşama tarzındaki bu hareketler şiddetli olmamalıdır. Ilık kompreslerde göbek çevresine uygulanabilir.
Eğer bu gerginlik ve ağrılar kalça ve belde de var ise; yüz aşağı, yatın. Dizleri kalçaya doğru çekin, dirseklerin üzerine abanarak, yani dört ayak üzerine durarak, 15 dakika kadar, kalçayı yukarı kaldırın.
sagol pelıncım allahım yasatmasın bı daha.........
arzucum o kılo dagılımda bende kucuk bı degısıklık yapalım bacım
benım her bır memem bı kılo oldu
anam bu ne yaaa
kocamn oldular delırıyorum ya
Çok teşekkürler beyazbeyaz'cım. Yalnız gördüğüm kadarıyla Bursa'dasın ve sorun olmamıştır senin için mobilya seçimi. Ben İstanbul'dayım, özelden bildiğin internet sitelerini gönderirsen inegöldeki, en azından fikrim olmuş olur. Hatta senin satın almış olduğun ürünün sitesi de varsa çok memnun olurum.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
26 ekımde gıdeceksın o zaman arzu
benım 5 aralık 5 ekımde çıkabilirsin demişti doktor
benim sat 17 mart, tahmini doğum tarihi 22 aralık. dün doktora gittim. ne zaman geleyim dedim rapor için. 26 ekimde gel dedi. 32+0 da veriyoruz dedi...
benim doktor salakmıdır nedir ya insan ayrıntışlı anlatır heralde 9 ayda bir kunlamıyoruz burda..kötükedihüso sinir ediyo beni.. bu gittiğimde mahvetcem o kadını.. gittiğimde bana sadece ne dedi biliyomusun? eğer izne çıkmayı düşünüyosan 4 hafta sonra vizite kağıdıyla gel dedi.. 4 hafta sonrasını filan hesaplıyorum, 31 ekimde 32+0 dayım tam..
ben 26 ekime alyım bari şu randevuyu..birde kendide vermiyo o hastanede doktorlar randevuyu.. çağrı merkezinden doktor adı verip sen alıyosun.. o zaman 26 ekim pazartesi ye denk geliyo ben salıya denk getireyim patronlşar fabrikada oluyor da..:kedi:27 ekimde gitsem oluyor mu şimdi..
gördüm şimdi isminiiiiiiiii
dileeeeeekkkkkkk günaydıııııınnnnnnnnn
hayırıdr şeker erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?