2009 Aralık Anneleri

Oh Allahım şükürler olsun. Allahım inşallah minacığımızı pelin en kısa zamanda evine götürsün artık. Amin.

merhaba bhcg bende izmirliyim ve 35+3 günlük hamileyim..bu aralar çok zor geçio benim hamileliğim zaten riskliydi başından beri durumumuz ama şükür ki bugünlere geldik..ben kent hastanesine dr namık beye gidiyorum doğumda orada olacak sen nerede düşünüyorsun doğumu ???

Canım kızın mı olacaktı oğlun mu?Yapayım ben.sezeryan olursa kistlerden de kurtulursun belki bozma moralini

sağol arkadaşım .iyiki varsınız.kızım olcak inşallah Allahın izniyle.kistler alınsa bile ömür boyu . endometriozis çünkü.

merhaba arkadaşım. dün gazide karar verdim, doktorum farketmez dedi, kendi kendime düşündüm ben ama tavsiye istiyorum.doktora kararımı bildirmedim. kent alsancaktakimi yoksa çiğlimi. çiğli çok uzak

kimsecikler yokmuşşş...bhcg sen izmirli misin atlamışım galiba...ben de izmir den bursa ya evlendimm..burnumda tütüyor şimdi oralar..

güle güle kullanın canım hayıııırrrrrrrrrrrrrr en son benim 24 aralık :d

slm bakarken ayni tarihlerde dogum bekledigimizi gordum bi sey sorucaktim benim bebegim hala donmemis senin dondumu merak ettim bu arada allah yardimcin olsun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya sabahları kendime gelip toplanmam bu saatleri buluyor . .Neden oldugunu anlayamıyorum sabah 9 bucuk gibi kahvaltı yapıyorum sonrası bi felaket elim kolum cekiliyo sanki bi halsizlik ki somayın kolumu kıpırdatacak halim olmuyor içim akıp gidiyo sanki kalbimin atışını bile hissediyorum ..tamsyonumu ölçtüm ama noral cııkıyo 12 .6 gibi cok anormal degil .. fikri olan varmı bu konuda acaba?

sağol arkadaşım .iyiki varsınız.kızım olcak inşallah Allahın izniyle.kistler alınsa bile ömür boyu . endometriozis çünkü.
Bende de var endometriozis ameliyat oldum hatta.Belki doğumdan sonra yavaşlar diye düşünüyordum benmafoldumben
çok teşekkür ederim, çok beğendim. sana yeğenime sağlık diliyorum
Rica ederim beğenmene sevindimyerimsenibenÇook teşekkürler

amin kuzuummmm inşallah hepimize...

bernacımm canımmm hadi güzel ve hayırlı haberlerle dön inşallahh bekliyorummmmm...

canım biz şimdi daha yorgun daha çok enerji sarfetmiş gibi bir durumdayız çok normal ...benim de özellikle öğleden sonra belli saatlerim var sanki bütün dünya yükü benim üzerimdeymiş gibi parmağımı hareket ettirmede zorlanıyorummm..şu doğumları bi atlatalım bişiciğimiz kalmayacak inşallahhhh....

Sağol ya bende telaşlanmaya başlıyodum bi haftadır boyle ..aslında bu haftaya kadar calısıyordum belkide kosusturmacadan farkedemıyordum . .aman ne fena bişiy sanki canım cekılıyor o anda bi üşüme tutuyor anlatamam elim kolum kalkmıyor yani . .

bu gün 36. hafta bitti doktora kontrole gittim bebek 2700gr olmuş 1aralıkda tekrar görüşelim doğum tarihine karar verelim dedi hayırlısı

bu gün 36. hafta bitti doktora kontrole gittim bebek 2700gr olmuş 1aralıkda tekrar görüşelim doğum tarihine karar verelim dedi hayırlısı

canim masallah bebisine az kaldi desenee ayy bana nezaman geldicek acaba sata göre 24 aralik ama

canim masallah bebisine az kaldi desenee ayy bana nezaman geldicek acaba sata göre 24 aralik ama

bu hafta çizelgelerine bakarken bir 16 hafta olaydı bir 30 aloydı bir 36 olayadı derken oldu işte şimdi bir bayram geçseydi diyorum seninkide geçer merak etme benim satıma görede 12 aralık sezeryan ayın 1 ile 5i arasında görünüyor şimdilik

kızlar
HASTA OLUYORUM GALıBA BEN,BOGAZIM ACIYO,Bı HALSıZLıK VAR USTUMDE.
2 GUNDUR BEBEGIMIN HAREKETLERI SEYREKTI,SAGLIK OCAGINA GITTIM BENDE EVE YAKIN OLDUGUNDAN EBE BAKTI DONMÜŞ BEBEĞıN BAS ASAGI DURDUGUNDAN HAREKETLERI SEYRELMıŞ DEDı.
SAGLIK OCAGI DA O KADAR KALABALIKTI Kı MALUM GRıP MEVZUUNDAN ACABA BENDE GRıP Mı KAPTIM Kı ÇOK KORKUYOM...

herkese merhaba benimde dogumum aralik 24 te su an tam olarak 34+2 haftaligim ama bebegim hala donmedi doguma kadar donermi yoksa bundan sonra donmesi zormu yasayan varmi bilgisi olan varmi herkese hayirli dogumlar allah yardimciniz olsun...

Bu aralar son derece salgın grip. Aman çok dikkat et kendine. Ben geçen hafta çok çektim. Şimdiden bol sıvı alıp bolca dinlenerek önlemeye çalış.
Ihlamur iç, taze sıkılmış portakal ve mandalina suyu tüket. Bir de sık sık tuzlu suyla gargara yap. Geçmiş olsun.

fatmacıgım ay çok az kalmış
hadi hayırlısıyla al kucagına saglıkla inşallah
dualarım senınle
ogluşumuzda geliyor az kaldı desene

evet pelincim çok az kaldı 4 gün sonra nsipse.sanki çok erkenmiş gibi geldi biranda öyle deyince doktor 37+6 oluyor gerçi 38. hafta.senin minan ne tetlı olmuş annesi öle maşallahı var ben doğurana kadar inşallah sende kucağına almış olursunnn.

fms çok sevindim canım adına bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin canım.sezeryan mı olacak
evet cnm sezeryan olacak 38in içindeyimmm.

kızlar öncelikle dün o kadar uykum vardı ki herşeyi okuyamadım .. şimdi de berna lafı geçenlere yazıyorum.. okuyup tek tek yazıcam =))) Alttaki arkadaş malum biraz sitem etmiş ya =))) birazdan da bebişimin haberlerini yazıcam =)

yukarıda da belirtttiğim gibi özür diliyorum kaçırmışım sanırım bişeyleri döv anam döv =) moralim süper şu an koymaz inan!!! mucuuukkkkkk
evet evet doğumuma daha varmış kızlar =)))) yazıyorum haberleri şimdi..
kuzum seni aradım 2 civarı açmadın.. ilk haberi sana verecektim =)

Fatmacım şu sana idi arada kaynamış sanırım..

canıııııııııııımmmm 18i ha.. hadi bakalım hayırlısı yaa... =)))) sağlıkla inşşş kavuşasınız !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…